Пендаровски: Да ми се обади българин, който не е правил проблеми и не е пуснат в РСМ

Македонските българи си губят времето с разговори с европейските институции, преди да са потърсили подкрепа в Скопие, каза президентът на Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Пендаровски: Да ми се обади българин, който не е правил проблеми и не е пуснат в РСМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил съм в Скопие още в детството. Бих казал че са си същите калъфи! Успех на всички идиоти от Македония и да си гледат шиптарите че без тях са загинали... А на този педал лично ако му имам телефона ще му се обадя, понеже съм нямал никакви проблеми и те с мен! Въпроса е пари и там всички са ОК! Естествено без политическите педали от целият балкански полуостров!

Ня тоя кривоглед клепар, ако има топки да си побликува телефона ще му звънна с удоволствие да го поканя да се видим на Българска територия да му се оплапа лично. Ще му обясня проблема му детайлно и многократно. Нагляри станаха голями.

Мръсен комунист,ама така е ,щом нямаме редовно правителство ,не ни вземат на сериозно тия селяни!

Дай си теУфона,да ти се Збадя.

Макетата са като българи заразени с болест, която тотално е изстрила историческата им памет, като болни от бяс са.

S

E

това сръбско мекере не разбра ли, че србиа капут?!

"Античките македонци" да обяснят едно очевидно нещо. Откога по техните земи има име "Стево"? Откогато им е "македонската държава", създадена от Коминтерна по искане на Тито. Сърбизираните ни бивши сънародници са изгубени завинаги. От тук натам можем да направим само едно - нула внимание, затваряне на границата, отнемане на онези 100 хиляди паспорта, и закриване на дипломатическото представителство. Тези хора са еничари, в пълния смисъл на думата. С цялата жестокост и омраза, която може да носи един еничар. Разбира се, трябва да останем готови за диалог с албанските партии и да ги подкрепяме.

ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! Днешното скандално поведение на македонската гранична полиция на границата между България и Северна Македония, както и още по-отвратителното поведение на македонския политически елит и на македонски граждани в Скопие във връзка с честването на годишнината от рождението на националния герой на България Гоце Делчев, изпраща еднозначно послание: Република Северна Македония няма място в Европейския съюз . За пореден път стана ясно, че националреволюционер като българина Георги Делчев няма нищо общо с днешните македонци, които са copy paste на най-отвратителните комунисти от югославско време. На тяхната враждебна спрямо България десетилетна политика трябва да се сложи край. Чух и лидерa на опозицията в тази страна Християн Мицкоски от ВМРО-ДПМНЕ, който активно работи срещу своята страна в интерес на съседна Сърбия. А най-вероятно и на Русия. Днес той призова нас, българите, да гледаме в бъдещето, в 21-ви и 22-ри век. Веднага му отговарям: защо, като искате да гледате в бъдещето, застроихте центъра на Скопие с антични сгради? Защо фалшифицирахте дори градското архитектурно пространство? Няма бъдеще за такива комунистически изкопаеми като вас - титовисти, червени боклуци, югославски отрепки. Много дълго ще висите пред портите на Европа. Ще клечите пред тях, докато не ви уврат кратуните за историческата истина, че сте срамни наследници на достойни македонски българи. Че сте се отродили от своя български народ. Ще има дълго да чакате за европейско членство, защото поведението ви е на сърбомани. И защото не сте достойни да носите името македонци, което е името на македонските българи. И то какви само българи: Пърличев, братята Миладинови, Пейчинович, Делчев, Груев, Сандански, Александров, Михайлов. Наистина ми писна. И затова като евродепутат призовавам всички български политици, млади и стари, десни и леви, либерали и зелени, зрели и недозрели, към заемане на твърда и непоколебима позиция в защита на българската история, култура и народност в Македония - минала и днешна. Защото в тази географска област, част от която днес заема независимата държава Северна Македония, е живял и все още живее българският народ.

Е пак намеси Русия. Защо? Та в България русофилите са и най-ревностните защитници на българщината в Македония! Стига глупости, стига вкарвахтеми Русия в уравнението, която си има съвсем други проблеми от вашите дребнави завждания! Спрете се най-сетне! Не виждате ли, че не Русия е проблема за отношенията ни с Македония, а САЩ и ЕС? Дори след като пребиха нашето момче, Щатите подкрепиха Македония и се скараха на България! Стига с тая Русия, изтрезнейте и вижте, че има два проблемаСАЩ и самите ние в миналото, създали така наречената македонска нация. И да, коминтерна е идеолог, но една трета от коминтерна е български! Българи създадоха държавата Македония, не Сталин, дори не и Сърбия. Която все пак като видя какви сме овце, защо да не застане на гребена на вълната?

Русия е най-вредната държава за България. Ползата за тях е очевадна - Македония да е към србия, а србия е към росия. Затова русия е намесена, разбра ли сега? а русофили няма - има руски агенти, ПРЕДАТЕЛИ!

Толкова ли не може да разберете че всичко идва от Сърбия!!! Сърбите насаждат омразата на македонците към България!

Такава държава не трябва да съществува да я поделим с албанците ...

Ми то имаше такъв план, даже се сондира от едни конгресмени на място... Ама им се размина. тогава...

Не мога да разбера защо им се ядосваме, след десетина години президента им ще е албанец, и с него ще се разберем като хората.

Явно сме един народ,еднакво прости и глъмави сме

Неуважаеми г-н ПУндаровски, заври се там, накъдето зове срамната ти фамилия...

Абе педали кво се дърво, да не му го надървим отзад..

Защо никой журналист не потърси Петков, Х. Иванов или борисов за коментар ? Нека да чуем тяхното мнение нали точно тези три (+ ДПС) партии подписаха празния чек - френското предложение и сега македонските политици си правят каквото си поискат. Интересно е и някой да попита Макрон за мнение по случая... И е прав македонския наглец, България нищо не може да направи вече... връщането на Ветото е невъзможно на този етап, ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС с мълчаливото несъгласие (въздържал се) на БСП, предадоха Българския нацонален интерес и Българите в Македония. От тук на татък единственно мижавите ни евро дупетати могат да мрънкат в ЕП, а от там да им се усмихват лицемерно вдигайки рамене...

Македонският културен център в България работи 1 час на седмица, през което време няма нито посетители, нито управа. Това ако не е провокация...

Тоя просто не заслужават да ги коментираме. Безродници. "ДЪРВО БЕЗ КОРЕН ВЕХНЕ".

А мога ли да се обадя на майкати,женати и щеркати.

На кой номер да му се обадят? На този, който дава заето ли?

Абе, някой да обяснми на смислен език - имаме договор с Макетата, имаме и поставени изисквания двустранно подписани! Защо още говорим с тези магарета?!?!? Изпълняват ангажиментите говорим, няма напредък - няма разговори, няма ЕС, няма ток и т.н.

Чудно ми е тия нямат ли СеверноМакедонски Хелзински Комитет, нямат ли соросоидни НПО-та за правата на човека ? Ако нямат да им пратим нашите ... БХК и всички тия НПО-та в БГ какво направиха за българите в македония ?

Idi y kyrec

Еби си пичката материна северно македонецо.

Кажи си телефонния номер да ти звънна

През 1999 г. не трябваше да им даряваме танкове, а трябваше да влезем с тях в СМ и сега нямаше да минаваме граница.

Знаете ли да ви кажа българи не е луд този който яде баницата този който му я дава предателските ПП ДБ ГЕРБ ДПС Са виновни затова македонците да си правят каквото си иска Затова гласувайте за правилната партия за следващите избори но не и за предателите

Пендароски ли си, Педаловски ли си или Педераразовски незнам, но със сигурност си долен педераст.

Честит ви украинизация на Балканите под покровителството на Великите сили - обичайното задкулисие...

АМИ ДАЙ СЕ ТЕЛЕФОНА БЕ, ПЕНДЕЛОВСКИ! ЩЕ ТИ СЕ ОБАДИМ ЩОМ СЕ НАЛАГА !

България трябва да спре да изнася евтина електроенергия за тия цървули и да анулира паспортите и регистрацията на колите на всички северномакедонци, които нямат български корени и българско самосъзнание. С тези примати само това е начинът - с ноти и приказки не става!

Сръбска подлага нямаш право да говориш.

Нещо като "Ни лук ял, ни лук мирисал". Никой не се е обадил че е репресиран. Ние нищо не знаем!!!! Скоро ще стане същото, както с омразата - оказа се че не македонците, а ние нагнетяваме омраза.

Обади се ба себе си. Ти си от тия бългати опасно за Македония. Или проосто си поговори с огледалото.

Рон ДЕснатис е по-добрият кандидат от Тръмп, но Тръмп бе по-добрият президент от Байдън

Дай телефон за контакт бре. Идвал съм в Скопие десетки пъти, и проблем ни съм създавал. Дори след 19.00 часа, когато е забранено да се продава алкохол ристорантьори в Черна торбичка са ми продавали на задната врата на кръчмата. Групости говори тоя.

Я си оди у сръпско бе очилат комсомолец със сиганска фамилия!!!

Кубер се обръща в гроба като гледа потомците си какви големи ги тропат в Македония

Обади ми се да те изпсувам, майка ти циганска

Все едно чета доводи на руски политик относно войната с Украйна . Мама ви мръсна ....

Бяхте достойни Българи докато не ви изКецаха албанците и се превърнахте в македонци !!!

Сърбите, сърбите, не албанците.

Нахуйник скопски, нали се сещаш, че ще огладнеете и ръката, която ви храни, ще ви ебе путката майна еничарска, ЕС през кривия и твърдия.

Пендаровски или по точно Педаловски е лъжец като като всички селяндури в така наречената област македония

Ти, курво долна,македонска!

В президентство и правителството още ли се чудят какво да правят?!!

Брей, нагли са като българските либерали и евро-джендър соросоиди….

Да си даде телефонния номер.....

Никакъв ЕС. Призналите този сателит на Сърбия и Русия да бъдат съдени. Такава държава Македония не е имало и не трябва да има. Гоце Делчев е техен колкото и луната. Той е българин на когото костите му са закарани в Скопие по нареждане на Москва. И нашите политици досега трябваше да са ги върнали в България.

Давай телефона. Личния. И мейла. Ама публично, нали си много ербап. След един месец ще можеш да издадеш фундаментален труд. Избрани псувни в българска и македонска интерпретация. Ама си шубелия. Отворено си там, при своите...

Я съм хитрата лисица зная, как да се маскирам. Зная, как да те фиксирам и капани, ще заложа....