Пекин заклейми визитата на Пелоси в Тайван и от мисията си в София

Принципът на "Един Китай", установен през 1971 г. с резолюция на ОС на ООН е сред най-важните ни интереси и червена линия, която не може да бъде пресичана, каза китайският посланик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, защо комундетата от Дир трият простите исторически факти за Тайван, а именно до японската колинизация са били едно нищо, а населението са различни племена, по- късно идват и китайци, японци тн.

Сигурно вече е забравила че е ходила в Тайван, тоя сега се сети.

Китай има да решава толкова много вътрешни проблеми, че е по-добре да не гледат от "братята" руснаци.

Един Китай хубаво, ама да не е комунистически

заклеими? просто я свали заедно със самолета! и тогава няма да има и въпроси и съмнения!

Китайците не са толкова тъпи като руснаците. Не им се връща в ланенния век.

СЪМ ИЗПИТВАЛ ПОГНУСА ОТ ЖЪЛТАТА РАСА .... НЕ ЗНАМ ЗАЩО , НО Е ФАКТ ! УСЕЩАМ ГИ КАТО НЕЩО "НЕЧИСТОПЛЪТНИ" ВЪВ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ !

Преди години бяка превзели битака в Илиянци и бая си смърдеха. Да не говорим, че се хранят с всякакви гадости.

Ще се получи много интересна статия, ако навсякъде в нея думата "Китай" се замени с "България" и "Тайван" - с "Македония".

А може ли без продажби на боклуци в Илиянци и без пиле сладко-кисел сос?! :D

Пилето от Китай ли го поръчваш?

Тоя да си ПРИБИРА обратно китайските ШПИОНИ от България... Като утрепят китаец или ЗАПАЛЯТ китайски Ресторант, Китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ...

Китай е Завод с Ракети! Русия е БенЗиностанция с Ракети!

На 1 октомври 1949 година, България първа в света признава PRC. През месец май 1985 година, бях един месец в Бейжинг /Пекин/, когато си смениха името на столицата и станаха тогава един милиард човеци. Тогава къде беше в света икономически Китай и къде тоталитарна България? Днес Гълъба търси от къде да си купим газ, за идващата зима. O tempora, o mores (в буквален превод: О времена, о нрави)

Ма кой е казал, че комунистическите гниди сте легитимното правителство на Китай. Тя Пелоси не е нарушавала политиката за един китай - просто посети истинското китайско правителството, а не комунде-узурпаторите.

Ама това е съвсем отделна тема на разговор. Рижавия спечели изборите.

ужас , русоробите още ли плачете за Тръмп ? И по какъв начин бил спечелил изборите ? Щото аз пък се сещам , че загуби и от с разлика ! Но за едно си прав - това е съвсем отделна тема на разговор , тъй че няма нужда да се включваш със коментари от типа "пък вие биете негрите ".

Гледай документалният филм 2000 мулета и ще разбереш как е спечелили. А тази седмица проучване в Тайван показва че рейтингът на правителството там рязко е спаднал . При младите с 20%.

Чан Кайши: Генералисимусът (1887 до 1975), известен също като Генералисимус, е китайски политически и военен лидер, който е бил глава на Република Китай от 1928 до 1949 г. След като е бил принуден да се откаже от власт и е изгонен от китайските комунисти след Втората световна война , той продължи да служи като президент на Република Китай в Тайван . БайДън: Правото на силата е в ЕДНОПОЛЮСНИЯ СВЕТОВЕН РЕД и някаква рубла и юан не ще го променят, дори Тайван да се окупира от Китайската Народна освободителна армия.

Соросоидни джендъри и не ги обиждай повече.

Ако зависеше от мен на тая баба щях да и пусна една ракета с по-голем заряд около визитата.

Да изритаме всички китайски дипломати. Ще е супер забавно. Ние в Китай нямаме посолство, как те имат тука, трябва да ги изгоним всички, викайте Киро Умното

Има хора де не ви разбраха иронията.... :D

Оффф, не се траят тези китайци.

Да и аз не ги понясам.... То си представете че и те ще ни дръпнат шалтера..... Ще се наака целио съюз.... Нема има зарядни за телефони а тогава гендерите вече че полудеят без телефони..... малееееееееее

По една атомна бомба за Китай и Русия и ке се управи И на Израел също, да не се разсърдят

Ходи из Европа и иска подкрепа... не ходи да се уговаря с дивака Путин . Най - големият търговски партньор на Китай е Европа следвана от САЩ. Търговията с Русия е около 4 процента. Незначителна е още повече че граничат. Казвам го за русофилите дето едва ли не изкарват че Китай щял да бъде военно съюзник на Русия. Това никога няма да стане. Просто Русия е никой на световния пазар

Но имат собствена независима от САЩ политика, което не може да се каже за нас

На олигархична държава с обслужващт я държавен апарат тип държавна сигурност!

Просто Русия е никой на световния пазар.Чай да видим кво ше чините зимъска? После ела пак да пишеш март месец другата година. Ако дотогава има кой да ти плаща.

ДВА процента от Световният БВП и ДВА И ПОЛОВИНА процента от Световният Експорт , голям играч на Световният Пазар, а ? И тенденцията е.....една по-голяма Северна Корея , за модела Китай няма как да стане - не става само с ресурси , трябва и акъл ( или копиране от Хегемона - Запада ! ) .

Това за нас, българите, каква новина е ?!

Защо непрекъснато ни информират за кралското семейство в Англия, но не ми отговарят.

САЩ застанат ли до България, чака ни трагичната съдба на Сирия, Либия, Афганистан и Ирак.

Не пишеш за след военна Германия, Япония и останалите държави като тях. Как се развиха?

Ако не колим малцинства като в Сребреница и Радован Караджич не мисля че бихме имали грижи Както и ако не им обявим война както сторихме през ВСВ …

БЪЛХАРИЯ СТАНА ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР НА "ТЪМНАТА СТРАНА ! МУТРОФАНОВА ОТ ТУК АТАКУВА ЕВРОПА И САЩ ! СЕГА И ТОЯ ЧУКЧА И ТОЙ ОТ ТУК АТАКУВА ЕВРОПА И САЩ ! ТОВА ДАВА ЯСЕН СИГНАЛ, ЧЕ ПЪРВО - ТЕРИТОРИЯТА НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА СЛИВА И ВСЕКИ ОТ ТУК МОЖЕ ДА СЕ ИЗСЕРЕ, И ВТОРО - ДОКАЗВА ОБЩОИЗВЕСТНИЯТ ФАКТ ЧЕ КОЧИНАТА ПОМИЙНАТА ЯМА И ЧЕРВЕНАТА ДУПКА НА ЕВРОПА И ЗАПАДА ! ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО НЕ ИЗПИТВА СРАМ И УНИЖЕНИЕ, ЧЕ Е РОДЕН ТУК, В ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБА И НИЩО НЕ ЗНАЧЕЩА ТЕРИТОРИЙКА , КОЯТО НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ ИГРАЕ 2 ГОДИНИ "НА ИЗБОРИ" ! А ВСИЧКО ЗАПОЧНА 2015 Г СЛЕД НАЗНАЧАВАНЕ НА МУНЧО - КРЕМЪЛСКИЯТ БОКЛУК!

Срам има ,като гледам ,че турски л-на като тебе обиждат България.

Тия са налазили Сърбия и Черна Гора, а отдавна пробват и нас да поробят. Бойко беше готов да им даде да си строят АЕЦ, но слава Богу му мина котка път.

Та искате и Тайван да съсипете. Тъпи комунисти.

Ние сме в ЕС. Да ги приказва тия глупости на руснаците.

Какво мислят комунистите?!

Те поне мислят,за разлика от "нашите".

Не са си оправили личната, ама искат и нормални държави да съсипят. Комунисти.

Искат и цивилизованите държави да превърнат в кочина.

С отживелите им клишета. Тайван бил китайски. Не ви искат, бе! Живеят нормално за разлика от китайците.

И китайците отново се активизираха.

Днес няма пост който да не са осрали от безпомощност. Кеф.

ТОТАЛНА ПРОВЕРКА ОТ ХЕИ НА ВСИЧКИ ВМИРИСАНИ НА КИСЕЛО ЧАЙНИ РЕСТОРАНТИ! БАС ЛОВА, ЧЕ АКО ХОРАТА ЗНАЯТ КАКВО ИМА "ЗАД КУЛИСИТЕ" НА ЕДИН ЧАЙНА-РЕСТОРАНТ ЩЕ СИ ИЗПОВРЪЩАТ ЧЕРВАТА!

ВЪВ ВМИРИСАН КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТ, СМЪРДЯЩ НА КИСЕЛО, КОЙТО ВЛЕЗЕ В БЕРЬОЗКА ИЛИ КУПИ ОТ ВЕРИГИТЕ БЛЯДСКА ХРАНА ИЛИ ВОДКА - СТАВА СПОНСОР И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ТЕРОРИЗМА И ФАШИЗМА !

Ще обявяваме война на Китай?

Ти какво искаш?

Куролацио, ти ли си, бе?!

Китайбе най- голямата световна заплаха. Смърт за комунистите!

Ама той си е китайски.

Ако бяхме изпратили Цецка Цачева, сега Тайван щеше да си е взел Китай обратно от комунистите.

Прав е човека. Щатите винаги се бъркат в чуждите отношения гледайки отстрани и забавлявайки се. Правят го основно за пари и влияние. Разчитат на това, че са далече от конфликта. Но рано или късно ще се запали и тяхната черга. Тогава ще разберете американците що за човеци са.

шшш той навреме реагира, след седмица. :)

Тия сама бля - бля. Досега трябваше да си вземат Тайван. Страхливци.