Пекин: Повече от 10 американски височинни балона са преминали над китайска територия от 2022 г. насам

Темата за летящите обекти над някои страни вероятно ще е сред обсъжданите на конференцията по сигурността в Мюнхен, в която ще участва и китайският външен министър

Обратно в новината

Коментари - Пекин: Повече от 10 американски височинни балона са преминали над китайска територия от 2022 г. насам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жълтурите първо казаха че не бил техен балонът. После казаха че бил техен, ама бил цивилен балон да изследва климата. После американците го свалиха и видяха какво има вътре, жълтурите креснаха "Шпионски е балона, ама американците пускат по 10 шпионски балона над нас всяка година." Ммммда... Само тъй ще да е...

За да се доберат до данни по закона Магнитски САЩ имат разклонена шпионска мрежа във всички държави включително и проятелски за каквато се смята България.

Не си ли ни гледал по телевизора, така говори човека от КАНада! Аз конституцията наруших, на любовницата с държавни постове платих, сделки за милиарди с офшорки подписах, войната подхраних с оръжие и нах-вече сичко което е угодно за САЩ правих!

Как китайците да докажат на кого принадлежат тези балони минали през Китай,след като не са ги свалили.Може да са били и руски и на Ким .Сърбите като пускат балони сонди ,колко пъти са падали у нас и обратното,но не сме го правили на въпрос.Сега е интересното откъде такъв шум се вдигна за някакви балони.Да не би да са изобретили балони с мини ядрени бомби,които китайците да залагат над главите на американците, че се вдигна такъв шум.

Товарът под първия балон е бил с размер на два автобуса. Колкото средно голям товарен самолет. Няма нужда да изобретяваш мини атомни бомби, в такова нещо може да побереш какъвто си искаш размер атомна бомба.

Ами удряйте всичко американско на по-малко от 400 км височина.

Сваляйте ги бе китайци! Те не ви бавят и 5 минути, вие една година чакате... Май здраво ви държат за макарите с нещо... Много лаете и за Тайван, и за балони, но...

Явно американците знаят за какво им служат техните балони и сега затова квичат до небето... Значи когато се гавриш с другите е о.к., но когато искат реципрочност всичко се променя... Това освен наглост и дебилщина не виждам с каква друга дума мога да го назова!

Да ама УСА балоните са гендер демократични.... Поне да бехте на демократично ниво на нашия мил съюзник Саудитска Арабия щеше да можем да се договорите с нас мил Китай....

От там са ни проблемите. Ползват в джоба технологии, ма нямат идея що е то сателит и спътник. И са лапат мухите на Балонгейт.

Всеки метеорологичен балон разполага задължително с транспондер. Пускането му и евентуалният маршрут се обявяват предварително и всеки такъв балон задължително се следи както и от военната така и от гражданската авиация. Колкото до измисленото твърдение на китайците-ако такива балони въобще са летяли без съответните атрибути на метеорологичен балон-то китайците щяха да ги свалят.

Е като са ги забелязали поне да бяха казали предварително - да алармират международната общност, да свалят някой и друг. Защо са мълчали докато САЩ не решиха да им свалиха техния. Това много прилича на "ама вие пък биете негрите"..

Всеки има право да сваля квото му лети във въздушнотото пространство. Та да са ги свалили.

Ясна е работата, за пореден път нахалните говедари се проявяват като нагли бандити. Преди години над СССР летеше разузнавателния Ю-2, забележете, руснаци не са летели над сащ, но тези боклуци правеха провокации непрекъснато, явно и сега Китай просто отговаря на поредната говедарска провокация! "Карибската криза" не е провокирана от руснаците с разполагането на ракети в Куба, а от говедарите, които първи са разположили ракети в Турция! сащ е терористична държава!

Кофти ли ти е , че СССР умре ? муахахахаха

Не, простако, просто показвам колко са нагли говведарите, а ти си обикновен сопол. :)

Не, сериозно ?! Смешник русофилистичен

Чиба бе, селско лгбт!

Бегай бакши , изпусна адреса

Летеше u2 щото вашите руснаци нямаше с какво да го свалят. Когато поимаха самолетът спря да лети. Да не би да искаш да ми кажеш че китайците са толкова изостанали да не могат да свалят тия балони?

Напротив, имаха с какво да го свалят и го свалиха, но говедарите първи правеха провокацията :))) Явно вече ще започнат да ги свалят, но фактът е показателен - говедарите са бандити и терористи!

Говедарите прави ли провокация и затова не ги свалили:))) Абе платено коментаторче всеки има пълното право да сваля всеки обект летящ в неговото въздушно пространство. И между другото-другия път ако искаш да не бъдеш разпознат като платен трол избягвай да използваш задължителните думички. Повтарянето на едни и същи характерни думи и фрази безпогрешно издава платения коментар. Край на цитата статия в dir.bg.

Ами, ако са ги притеснявали, да са ги свалили, бе!

Е да де, ама срещу височинни (15-20 км) никой няма против. Ама тоя балон се виждаше с просто око - височината не е повече от километър-два.

Ще се учудиш че самолетите сето ги виждаш в небето летвт на 11 км

тази събота имаше един такъв над Пловдив

Айде, хаирлия да е, днеска балони, утре спътници!

Нали знаете за САЩ или добро или нищо ....

Американските шпионски балони са добри те дават инофрмация на САЩ за техните "партньори" и спомагат за това САЩ да диктова кое е добро(за САЩ) и кое е зло, но чуждите балони над САЩ са много лоши те дават информация за САЩ на страни над които прелитат американски балони...

Сега остава да кажеш че китайците не са имали с какво да ги свалят да съвсем да се изложиш.

Бай Си, започвайте ги! Обаче не само балоните! Изпрати няколко тайконавти да съберат краварските шпионски спътници, ако не са ви изпреварили рашките!

ама то е различно. САЩ когато подслушват и шпионират другите, както и своите граждани и партньори е в името на демокрацията. когато това го правят от Китай или Русия това е нарушаване на гражданските права.

Ама китайците нито протестирали, свали ли нито съобщи ли че минали. А когато свалиха тяхното изведнъж се сетиха. Ами просто забрави ли хората.

Значи не са вдигали шум за това и дори може да не са ги свалили за да не дразнят американците, но истерията която вдигнаха американците съвсем законумерно ще редуцира и техните шпионски балони!

Направо трябва да работиш за някоя пропагандна агенция. О извинявай-ти вече работиш като платен трол:)))

Свали ли, мина ли - въпросителна форма с въпросителна частица "ли" - Ти свали ли...? Ти мина ли" той мина ли?" и т.н. /Те/ свалили, /те/ минали - минало време, преизказно наклонение.

Липсата на аргументи знаеш ли как се нарича?