Пекин: Ако САЩ не променят политиката си към Китай, със сигурност ще има конфликт

Според китайския външен министър Цин Ган действията на Вашингтон са безразсъдни и хазартни

Обратно в новината

Коментари - Пекин: Ако САЩ не променят политиката си към Китай, със сигурност ще има конфликт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайван е със статут подобен на Хонг Конг и мисля, че годината е 2025г ... и... Има резулюция на ООН която САЩ са подписали за този статут, че Тайван е част от Китай ... Сега май не им се ще и се напъват да сътворят още един конфликт ... Защо ли !?

Za США

конфликт и сега има само ще се надприказват

Много со ви дрисл-иви плюсовете и минусите....Кого лъжете?

Разплака ме китайчето. Такъв чист човек. С преговори да се разберели страните. С Индия кога се разбрах, че съм го изпуснал. За Тибет, там всичко е ясно. Могли са - взели са си го.

Едно видео, което доказва че аметата треперят само като видят балон, това се казва параноя.. Шегаждии пускат балон, след което се обаждат на сикрет службите, ха ха https://youtube.com/shorts/01MCr6B8YxU?feature=share

Те това искат. Прокси конфликт, за който да доставят оръжия.

ОЩЕ ЕДНИ ПЛАШАТ ГАРГИТЕ ! ЕДИН ТАЙВАН , ДЕТО ИМ Е ПОД НОСА , СЕ ШУБЕЛИСВАТ ДА ВЗЕМАТ ! И ТЕ КАТО путя , СЕ ЛАЯТ ! И ОКЪКАНИ ЩЕ ОСТАНАТ !

Само дето Путя яко им нарита фасона.

Дира тотално приключи курса. От два дни гледам автоматични минуси ( около 30 ) за всеки, който пише срещу сащ, ЕС, Короната и т.н.

Западняците наитискат яко, все пак избори идват

АМИ , БОГ Е С НАС !

Руска мурзилка циври за плюсчета и минусчета кви квииии квииииииииик БЕЗЦЕННО Закривай тролската ферма!

Знаем американците какви шубета са, при първата лека опасност изпадат в истерия и натискат ядрения бутон. Светът трябва да държи под американците и да внимава с лабилността им!

ХА , МИСИРКА !

Жалко, че нафталините, които много се радват на Китай, няма да са живи да видят тоталната китайска доминация (която според мен е почти неизбежна след 20-30 години). Да видят какво става китайци като изкупят българските и европейските фирми. Тогава, драги ми нафталинени комуняги, ще видите робство. Ама лошото е, че няма да го видите - вашите деца и внуци ще перат пешкира. Няма да видите какво донакъде (чрез подкрепата си) сте натресли на хората, които уж обичате. А вие сте глупаци, заслепени, идеологизирани, непознаващи Китай глупаци. Китай е брутална държава, системата им е взела най-лошото от капитализма и най-лошото от комунизма, а институционалният расизъм и омраза към чужденците не са мръднали от тъмните векове. Та ако си мислите, че американското господство е тегаво, то всъщност е разходка в парка спрямо идващото китайско робство. Китай не само трябва да бъде обуздан, трябва буквално да бъде забранен със закон да притежава каквото и да било в България и ЕС. За съжаление не е толкова просто, а и вече е късно.

Аз знам само една нация, която е завладяла два континента и е ликвидирала поне 95% от местното население. Не са китайците. Континентите са Северна Америка и Австралия.

Е, китайците, ако можеха по онова време да го направят, щяха да опукат 120% от местното население. Майтапът настрана, деуги времена, други нрави, не че е извинение. Това не променя факта, че китайците са много по-брутални, просто дълго време не са били достсръчно силни и богати. Е вече са, или скоро ще бъдат. И ще видите за какво иде реч.

Като ти гледам бисерите, които ръсиш не е трудно да се прецени, че няма да имаш шанса да стигнеш нафталиненета възраст на опонентите си! За 33 години "свободен" живот гробищата се напълниха с умници като теб, които не стигнаха дори и до пълнолетие!

И кои са ми точно бисерите? Или плюеш, без да се аргументираш. Типично за нафталинемите комунези. Нападки ad hominem. За разлика от нафталинените комунези, има хора , попътували и поживели тук-таме (и то без да са пратени на "наУчен симпозиум от партията"), вкл и Китай. Та, можехте, нафталинен комуняга, да попитате - " защо млади попътувал и поживял момко, смятате, че Китай е брутална държава, която е мнохо по-голяма заплаха от всичко видяно досега .". Ама не, вие комунезите все най-много знаете, хич не искате да научите нещо ново. Някой ден, ако се поинтересувате, може да ви разкажем, попътувалите и поживелите, какво се учи в китайските университети и фабрики. Ще ви настръхне косата.

Достойна позиция на Китай . За разлика от руските гърчове.

Жълтоликите ще са следващите след азиатските "славяни", които мощно ще започнат да лапат американския чеп!! И то по собствено желание, както се забелязва напоследък, но така представено пред публиката-сякаш самият "чеп" го иска!!!

Американците не са това, което някога са били дебиле. Май само ти и няколко хиляди заблудени пишман евро атлантици не сте го разбрали още, или просто отказвате да се примирите

Аз знсм само, как янките лапаха на жълтите. Скоро пак лапаха на Афганистан. Въобще, те не забравят - Гренада е лесна, по-големи да не нападат!

Нещо си си вкарал по дълбоко в задника ,та изкарваш през устата чипове, а бе г,.йчо ,ти лапачо неразбра ли ,че ако жълтите решат и афрощатец няма и да остане ,,умнико,,от слагане и лапане нещо си се объркал слугинче миризл во.

Краино време е сащ данесе правят на всесилни че тук виж се превърнали в Украйна китаи ако се изплюе шеги издави американските маимуни. Сащ апсолютна мърша апсолютна измет

Дебилите във Вашингтон, начело със сенилния дядка БайГън усилено работят за сплотяването на Китай и Русия, в най кратки срокове! Кравари, к'во да ги правиш... Арогантността, наглостта, алчността, манията за величие и похотливото желание да "клатят" всички наред, ще им изяде главите.

И на тебе ли глупако да ти припомня как свърши?

От всичко на света най- гаден е капитализма, всички му ползват благата, но възхваляват комунизма, колко удобно...!?

Май е обратното - той напада и ползва чуждите блага.. без тях ситуацията е на дефолт

Става дума за блага (създават се), не за ресурси (добиват се) :)

Човешките ресурси се създават. Не можеш да създадеш материални блага без човешки ресурси и материални ресурси. И в двата случая си ги взимат както си поискат.

Бе не знам една Япония или Корея чии блага са нападнали. От нищо нещо правят хората. Като през това време Русия със същото население и към 60 пъти по-голяма територия от Япония, все още се бори да снабди всички руснаци с вътрешни тоалетни....Щото комунизмът беше много успешен, затова....И щото сегашната им система (каквото и да е това франкенщайнско творение дето е сегашната руска система) и тя мнного успешна...ю Та, да, много е льош тоя капитализъм, ама още нищо по-добро не е измислени.

Няма вече капитализъм има неолиберализъм и той унищожава всичко , което капитализма създаде, най голямата им цел е унищожаването на средната класа , целта е превръщането на 90 процента от човечеството в безволева , ниско образована и безкритична маса.

Докато краварника се управлява от старци така ще бъде.

100 % има начин да се блокира IP адреса на цъкащия минусите. Ако не вземете мерки скоро, ще си четете сами публикациите.

Е то ще останете 2ма АзБ бачкатори да спамите всички теми - зелен преход, ковид, Украйна, Китай, икономика...

Кво ти дреме, дали са ти нацвъкали минуси? Какво толкова ще ти стане? Тук си да си кажеш мнението или за нещо друго? Ако искаш оценка, върви във ФБ А блокирането на IPто няма да работи, щото човека може да цъка минуси през което си иска прокси.

Руска мурзилка квичи за плюсче кви квииии квиииииииик БЕЗЦЕННО* Закривай тролската фабрика!

Да ви пикам на чайниците лицензирани, па и там се усирате!

За разлика от любимите ти диктатори, президента на сащ е избор на длъжност и си го сменят непрекъснато. И пак за разлика от любимите ти диктатори не е всесилен и не може да прави каквото си поиска. Има там един конгрес който може по всяко време-и го прави редовно-дървесни крилцата на съответния президент. Жалките ви надежди, че като го махнат байдън и новия президент ще ходи да се прегръща с путин са плод единствено на болната ви фантазия.

Архангел Михаил!

Викаш новия президент ще служи на руските интереси:))))) Само да ти припомня че най-големите противници на русия са именно републиканци.

Нали! На честни избори го избират! Даже умрелите стават от гроба да гласуват за него (доказано), толкова е добър кандидат! За пръв път беше назначен с военно положение, ако си спомняш? Честита демокрация!

Тръмп дето толкова го обичате го избраха на същите избори и по същия начин:))))) И всички останали преди него.

Има безкрайно много начини, да се заобиколи конгреса за повечето от нещата. Байдън с подписчето си само, може да натвори много магарии Като взривяването на "Северен поток" например. Обявява, че ако Русия нахлуе в Украйна, САЩ ще направи така, че "Северен поток" няма да го бъде повече, повтаря го два-три пъти, Виктория Нюланд и тя по телевизията го казва два-три пъти и вече не е тайна операция и като такава, не е нужно да мине през одобрението на Конгреса на САЩ, за да ѝ се даде ход. И Байдън и дава ход. Това е само един пример.

Мачкайте ФАЩ :)

Понеже вече не позволяват да ги крадат, са безрасъдни. Цялата икономила на Китай се базира на кражби от САЩ и Зап.Европа.

Верно ли бе? И какво крадат - да не би насила да са вкарали Хамериканосите да произвеждат в Китай? И защото китайците крадат, затова стандартът им е в пъти по-нисък от този на крадените? Жалък си...

Китайците никога ама никога ама никога ама абсолютно никога не са крали западни технологии. И русия никога ама никога ама никога ама никога няма да нападне украйна. Нали така платен руско тролче?

Gugnelid

Платена е майка ти, ама не за тролене. Да погледнем по-надълбоко - Хамериканците не купуват ли мозъци с кухите си долари? Е това не е ли кражба? Я погледни кои са петте най-големи държатели на Хамерикански дълг и тогава плямпай за кражби.

Ти напълно и абсолютно безплатно всеки ден пишеш хиляди коментари в защита на путин и русия и всеки един диктатор приятел на русия. Току-що сам си призна в опита да си защитиш платената пропаганда, че китайците крадат технологии. Какво означава купуване на мозъци платено руско тролче? Предлагане на по-добри условия на труд и много по-добро заплащане и признание за труда е купуване на мозъци така ли? Бе интересно защо и твоите любими работодатели от русия и китайците не успяват да купуват мозъци? Хем пари имат ама нищо условията не се харесват на хората.

Gugnelid

Явно продажният ти мозък не може да проумее, че някой може да има мнение и да си го защитава без да му плащат? Трудно ли е, а? Кажи за държателите на Хамерикански дълг, че оттам тръгва да се разплита кълбенцето. Цялата им псевдо-държава е основана на дългове, най-простият пример е че даже петрол купуват с "дълг", защото арабите от ОПЕК трябва да реинвестират вземанията си от петрол там, срещу което какво получават? Още дълг :) Хитро, ама не може да продължава вечно, 34 трилиона са вече...

Само дето ти е много платено мнението. Хем твърдиш че обичаш русия хем възхваляваш путин, въпреки всичко дето путин причинява на руснаците. Тиражираш една след друга лъжи и платена пропаганда. Но разбира се ти не си платен руски тролл и просто скучаеш и си нямаш друга работа да седиш 24 часа да пишеш коментари пълни с лъжи. Всеки човек със собствено мнение прави точно това нали?

Смешник! Онези отидоха в Тайван да разпалват конфликт, свалиха един балон и без доказателства обвиниха Китай в шпионаж, после някакви кранове можело да бъдат използвани от Китай за шпионаж, бъркат им се в политиката и накрая Китай са ти виновни?

Другарю тайван е против управляващите в китай без намесата на американците. Ама откъде същество като тебе да го знае?

Умнико я отвори патентите публикувани и одобрени последните години да видиш кой води в тях . ХА не са САЩ а Китай . Тогава ми говори кой каkво краде . 5Г ,6г Китай (Huawei) държи над 30% от всички патенти . Затова и bяха наложени санкции на тази компания. Живеете в един много стар свят . САЩ са световен паразит . Да крадеш от тези които крадът човешкият потенциал на света не кражба .Това е pay back

И що тогава китайците публично се оплакват че не им дават достъп до технологии и оборудване? Да ти кажа и аз съм подал заявки за патенти за рк1, рк3 и рк4. Я дай пример за изобретенията и технологията на великия комунистически китай????

За 5G чувал ли си нещо? Даже вече за 6G говорят. Защо мислиш, че великият САЩ искаше Huawei да им прави 5G мрежата и се скараха за достъпа?

Викаш 5g е китайско изобретение:))) И мобилните телефони също нали:))))

Тъпи са китайците! Американците ги предизвикват открито, обявяват ги за враг, лазят им по нервите, а те казва, че можело да имат конфликт, ако продължават така! Все едно да дойде някой, да те заплюе в лицето, да ти бие един шамар, а ти да му кажеш, че ако продължава така може да се сбиете!

така се прави, не като руснаците, веднага вадиш ножа и удар в гърба.

Какви са тези клакьори,които са натраскали минуси на човека обяснил им за кланетата от украинските нацисти и изгорените живи в Одеса- това пък се видя в цял свят.Не им ли е ясно,че да си подлога означава,че си подлога , пък макар и на мериканците!

Не са клакьори, някой е намерил начин да ги слага по 30 наведнъж.

Които знаят какво всъщност се е случило в одеса и не слушат платената пропаганда на продажници като тебе.

Я ни исветли!

Много силно изказване на другаря Цин Ган, което яко активизира соросоидите. Скоро не бях наблюдавал такава вълна от минусчета бе да има смислени опорки. На това отгоре и подкрепя тезата за удължаването на конфликта "Украинската криза изглежда е движена от нечия невидима ръка". Тази война няма да приключи тази година. Европа след пет години няма да е същата мощна единица. Тези дето цъкат минуси в щатите ли ще бягат после? Бъдете отговорни и имайте рационално разбиране за света. Неведението също е грях.

И аз го забелязах същото. Пуснах коментар и няма и 30 сек имаше +3 -35. Общо взето за 99% от хората нещата са или черни или бели (обикновено САЩ - Русия) и повечето не си дават сметка, че ние сме в Европа и не осъзнават създадениете зависимости от големите държави вкл. и Китай.

Това го правят с click-bot бре, няма никакви "хора", а е един плюнкьо :)

Де урният по плюсове и минуси в редакцията е отишъл в тоалетната.

Извинете не с тъм фен на УСА ама пекинг през миналата година когато дойде някоя офца и Тайван пак си говореше за големата си пишка ама не я извади...

Другарите от Китай докога ще се правят на ощипани, че не виждат какво се случва в момента в света и просто искат мир между всички. Да решават ще слушкат ли Сащ или ще помагат на Русия. Средно положение тип "Швейцария" няма да има.

Китай имат толкова много пари и влияние вече, благодарение на САЩ и Западна Европа, че могат да правят почти каквото си поискат. Преди 5 месеца в Европа нямаше лекарства, защото Китай беше спрял да произвожда за Европа капачките на опаковката за тези лекарства... А? Ко ще кажеш? Заради едни капачки - Европа седя без лекарства. Сега беше за кратко, другия път ще видим

Спешно Джо Алцхаймерът трябва да бъде свален от президентския пост в САЩ. Тоя изтрещялник забърка конфликти в половината свят, докато американците си стоят на завет. След като Джо Алцхаймерът ще диктува световната политика, тогава нека президентът на Щатите са се избира от народите по целия свят. Избраха го черните неграмотници - дилъри от гетата, които обираха магазините в лятото на 2020, сега всички им сърбаме попарата. Тръмп нямаше да действа по този начин и точно затова му спретнаха постановките по изборите и накрая изгуби с има-няма милион гласа. На 300млн избиратели - 1млн като 8,000 гласа в България... Най-лошото е, че ръководството на ЕС е решило да се полага в краката на Джо Алцхаймерът до де не остане Европа. Ако ще водят Путя на трибунал, да вземат и Джо.

Още едни кандидати за разгром на бойното поле освен руснаците !

Я кажи, кои бягаха хванати за крилото на самолета!

Афганистанците ! A я ти кажи кои се изнесоха от Афганистан като бити пеераси през 1989 г .?

Не мисля, че Щатите могат да разгромят, която и да е голяма азиатска армия. Запознай се със случилото се в Тихоокеанският регион по време на ВСВ. Атомните бомби са хвърлени по Япония само защото тя отказва да капитулира и продължава бойни действия в Тихия океан срещу Щатите. И работите не са били в полза на САЩ, затова в безсилието си правят най-жалката атака в историята на военните действия - от безсилие!

"Десетки обвинени в тероризъм след протести срещу полицейски тренировъчен център в САЩ". Демокрация та дрънка.

Никсън навремето цяла седмица стоя в Китай и успя да ги обърне срещу СССР...и да им помогнат Сега сами си правят обратното - колелото се завърта...сега Русия и Китай са заедно срещу тях Световните ресурси и световната фабрика срещу световния паразит - игра на една врата

Китай и Русия не са заедно. Скоро Китай ще си вземе сибир до към арктика.

Тъй де ама Китай строи бясно флот и самолетоносачи...и то не да прави десант в Сибир. Отделно от бъдещ мексикански ЛА, нагоре всичко постепенно се китаизира - Сан Франциско, Портланд, Сиатъл а Ванкувър направо да се прекръства на ВанКонг. Естествено Аляска ще трябва да бъде защитена от това... Тъй че вместо Китай в Сибир е по вероятно да видим и нова руско-китаиска граница вече и в Северна Америка...

Китай си взе т.н. Чайна таун. Има го във всеки американски мегаполис. Там законите на сащ не важат, американските власти не влизат!

Бе сложи трицифрени плюсчета...тогаз ще те призная

Тук идиотчетата на русофобите не знаят, че до 1971 Тайван беше член на ООН, а НР Китай не. После Никсън би шута на Тайван и Китай замести Тайван. Малък екскурс за махмурлии по тема One China Policy.

Когато на 02.05.2014 г. гледах клането и паленето на живи хора в Дома на профсъюзите в Одеса, и знаейки предходната поредица от безспорни исторически факти, разбрах, че светът вече няма да е същият и че Третата световна война вече е започнала. Хубаво е човек да прочете докладите на наблюдателите на ООН - ясно се вижда как властите се оттеглят целенасочено по указание на американското разузнаване и оставят неонацистките формирования, дошли от Харков, да избият мирни хора - жени, деца и старци, с цел да бъде провокирана Русия да влезе в конфликт със Запада. Прогнозите към онзи момент на западните финансисти (Файненшъл таймс) бяха, че до 2025 г. Русия щеше да достигне БВП на Германия и този процес трябваше да бъде спрян чрез създаването на casus belli и неминуемото налагане на санкции и ограничаване на търговските отношения. А нима причината за влизането на Япония във ВСВ и нападението над Пърл Харбър не беше същата!?! Старата песен на нов глас, в случая се разчита на късата памет и слабата обща култура на средностатистическия човек в западния блок. Припомнете си и интервюто на Яценюк - американски възпитаник и тогавашен президент на Украйна, който в своето интервю във вечерта след клането заяви, че от този ден Русия и Украйна се намират в положение на война, че е започнала нова световна война, която ще се различава от предходните и че тя ще има хибриден характер и ще се води с прокси войни като тези в Сирия и Украйна. В същия ден USAID отпусна спешна целева помощ за "демократизиране на медиите в Украйна" с цел изопачаване на фактите, свързани с Одеското клане. Дни по-късно украинската армия с танкове и самолети нападна градове като Мариупол, Краматорск и Славянск, в Донецк се оформи народно опълчение и т.н. Когато се гледаха делата на участниците в клането, членове на "Десен сектор" и "Азов", необезпокоявани от органите на реда, се бяха строили в заседателната зала и със смъртни заплахи принудиха заседаващите съдии да подадат своите оставки. Към 2023 г. все още няма осъдени за масовото убийство. Всички тези факти са безспорни и при желание всеки един от нас може да се запознае с тях

И ми е много смешно когато в 21-ви век смяташ че като напишеш една лъжа 100 пъти и то в интернет тя ще стане истина. Източниците на информация вече не са само работническо дело и Тасс.

Джо Байдън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

На всички селищни системи по цялата планета.

Маниполирани плюсове за правилно мислене. Е това ще отблъсне хората от сайта, няма да промени нито мнението на мислещите/които за наша гордост в България са мнозинство /нито действителността.

Путинистите - "гордостта" на България. Оксиморон!!!

Водата дълбае камъка не със сила а с постоянство. След 100000 години може един човек да им повярва. Тогава окрилени ще се борят следващите 100000 години за втория.

Министр иностранных дел Китая приравнял любую возможную будущую военную поддержку Пекином войны России против Украины с продажей США оружия Тайваню. Об этом сообщает CNN. "Почему США просят Китай не поставлять оружие России, в то время как они продолжают продавать оружие Тайваню?" — спросил министр иностранных дел Цин Ган во время пресс-конференции. Китайците откровено се бъзикат с хамбургероядците....

Когато изчезне англосксонскта чума. Тогава ще има мир по света

САЩ ВЕЧЕ НЕ СА СВЕТОВНИ ЖАНДАРМИ :)) ДА СИ ПАДАТ КРАВИТЕ ;)

Браво! Най накря се намери някой който да не ходи по свирката на САЩ. Ще бъде страшни заколение, ако стане война и САЩ ше падне

Както в конфликта Русия - Украйна, така и в конфликта Китай - Тайван, а и в конфликта С. Корея - Ю. Корея, не става дума за етнически проблем, а за идеологически. И в трите случая става дума за един народ. Както хората в източна Украйна и тези в западна Русия са всъщност един народ, така и в Китай и Тайван, а също и при Кореите става дума за един и същи народ , с един и същи език. Но дотам спират приликите. Русия, Китай и С. Корея, са диктаторски-комунистически държави превзели властта с преврат, а Украйна, Ю.Корея и Тайван са демократични и сводолюбиви общества, които са готови да умрат, но не и да живеят децата им в диктатура и комунистическо робство.

Това е путиновата "история" - украинците са оформени като отделен народ още през 18 век.

Дрън, Дрън та пляс. Затова Гогол и Шевченко са писали на руски.

40 минуса за три минути. Колко долара давате на минус и провокация? Русофобите полагат всички усилия за победа във виртуалното пространство.

Просто 40 човека веднага са видяли, че коментарът ти е крайно тъп.

Ти руски знаеш ли, че да се изказваш по въпроса? Украинската нация я създаде Ленин, а Путин с идиотската война я усъвършенства.

Пий си хапчетата, да не ти слагаме ризата.

ашколсун на Китай, мачкане на Америка!

Китай води своята "игра" - тя е изключително опасна. Поддържа откровено сатрапски режими като тези в Северна Корея и Русия, като самата тя е политическа тоталитарна държава. Но има едно предимство пред другите две - насърчава свободната търговия и иновациите, които я водят към икономическия прогрес. Но да не забравяме основно на какво се дължи той - на стотиците западни индустриални и иновативни фирми, които оперират на нейна територия. А ако се отдръпнат?! Западът получи урока си с Хонконг - не е възможно един тоталитарен режим да съществува с демократичен - първият рано или късно ще унищожи втория. Затова Тайван ще бъде защитаван, вкл. и заради иновативните производства. Надали Китай ще предприеме такава авантюра като Путин - китайците се учат от грешките и безумствата на другите. В момента Русия годишният планиран дефицит е почти "усвоен" до февруари - поради военните разходи и санкциите. Това ще е пък урок за Китай. С едно изречение - Китай ще демонстрират по-агресивна риторика и ще изострят военното напрежение около Тайван и близките акватории, но нищо повече. За Света един безумец е достатъчен...

Най-престъпния режим се намира в Фашингтон. Виновен за смурт на десетки милиони по света

Каква е връзката с моя коментар?!

Тя смъртната присъда на инцестити е подписана отдавна за ся са изпълнява ф усрайна

Тия що технология окрадоха, кат бартчедите от маалата

Тайван е първата червена линия за Америка, не за Ковидария, хахах! Опичайте си акъла и плащайте репарации за чумата Ковид! Над 38 хил. българи загинаха заради китайския вирус, д.ба вашта мама крадлива! Крайно време е да има малко гъби над Ухан, лайнян и подобните клоаки!

Че вируса го създадоха твоите господари за да предизвикат световна инфлация?

НЯМА ПРЕДСТАВА, ЧЕ ВИРУСЪТ КОВИД 19 Е АМЕРИКАНСКА РАЗРАБОТКА НА ПРЕСТЪПНИКА ФАУЧИ :)

КИТАЙ НЯМА НИЩО ПРОТИВ АРТЬОМОВСК ;) СЪЩО КАКТО НЯМА НИЩО ПРОТИВ И ТАЙВАН ;) ( моля за поне 10000000000 - ;). :))

Губите и инфомационната война. Някой тря да зацепи, че дори да представите плюсчетата и минусчетата за реакция, процентите видимо са нереалистични. Особено, когато и за децата е ясно, че господарите ви губят по всички фронтове. БРИКС, ШОС, Опек +, Африка. А никой няма да отиде да умира за шефчетата ви сатанисти. Никой.

Не съм сигурен. Много соросоидня в България прегърна идеите им и започна да облича синовете си като момичета. В нашия квартал са поне двама. Както е казал Ботев "само знайте, за парата, като човек, що да прави, изяда си и децата". Та някои с радост ще си дадат живота за господаря.

Господари имат робите, не и свободните хора. В Путинова Русия няма свободни хора. Извод?!

може да има много спорове, но бъдещето принадлежи н а Китай. Тяхна е цялата реална икономика, технологии и наука. Така че, учете китайски и свиквайте да живеете по китайски! Миролюбивият и муден Китай остава далечен спомен. Виждаме държава, която ще владее целият свят и която никой нито може, нито иска да спре.

Това предупреждение ми напомня за вица "...днес беше пресечена триста осемдесет и третата червена линия между...". Китайската комунистическа партия не вярва на сълзи, но за разлика от руската терористична кочина, Китай не иска да бъде единствена и свещена империя по всички земни кълбета.

Пак заработва и днес, рецесиини центаци. Да се затъкнеш, предател.

Гледам автопортрета на Господинов. Много ти е дълъг носа, бе. А знаем, че носът расте, когато притежателят му лъже. И не се опитвай, да твърдиш, че портрета е на друг човек, ти сам си го сложил пред името си!

До кога си мислят, че ще ги оставят да си продават свободно навсякъде. Според американците, дошло е време разделно и всяка страна трябва да се геопозиционира на едната или другата страна. С изключение на Китай и Русия разбира се. Те са от другата страна "бай дифолт". Китай няма как да си продължава по старият начин и трябва да взема решения. В противен случай ще бъде изолиран както Русия, Иран, Сирия.....

Защо да не продават бе? Само щатите ли имат право? Благодарение на китайците имаме достъп до някои по-евтини стоки. Такъв гнет като от щатите не е имало в последните векове, а може би никога.

....има право да продава и да определя бъдещето ни. Ти си плебей .