Коментари - Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР | Днес.dir.bg

Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР

Опасявал се ефирът на БНР да не се превърне "в обществен предавател за пропутинската пропаганда и дезинформация"

Обратно в новината

Коментари - Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР | Днес.dir.bg

Коментари

ХАХАХАХАа

От кога Пеевски решава кой да гостува в националното радио?

Как яко са му дръпнали жълъдчетата на Свинярков. БУ ХАХАХАА Тия нашите ДС слуги явно са заложили на самоубийство и бягство на Марс:) Или Тагаренко и Галя са им пуснали американско 3д за Перемогата:)

и правилно ! Тази кифла да говори по руското радио

Блаво, Шиши! Само така!

Стожерът на правовата държава възрази :D :D :D Джендърите се подмокриха

Денацификацията тропа на вратата. Господаря от Златната Пирамида дето бута Соломоновото царство ще ви захвърли като мръсни гащи каквито сте.

Я не ми налагай в България еврогейска и американска цензура. Хората имат акъл в главата си да мислят за себе си, не ти каквото им казваш да мислят.

ТОВА РАДИО И БЕЗ ТОВА НЕ ГО СЛУША НИКОЙ, ДА СПРАТ ДА ХАРЧАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА И ДА ГО ЗАТВОРЯТ !

С най-голямо удоволствие ще слушам интервюто с г-жа Митрофанова. В БНР много рядко интервюират умни и нормални хора. Там има 3-4 журналистки, които г-н Борисов правилно назовава мисирки.

Няма възможност за коментари под статиите за Свинчо!

Гледам и се радвам на шала/ Hermès/ на другарката Мутрофанова, има , няма някоя друга хилядарка.

Статия или за диктатора, или за мутрафона, дира вече срам нямат. На кой му пука за тази ?

,,Ако бях български гражданин, бих гласувала за този, когото разбирам - за "не подкрепям никого" или Костадин Костадинов." Това заявява руската посланичка в България Елеонора Митрофанова в интервю за Мартин Карбоски, което е публикувано в неговия видеоблог в "Ютюб".

Кухия говорител на посолството господин ДПС, пак се опитва да стане важен … мина тая … всички виждаме некадърноста ви, даже и в мислите сте безидейни и никой даже и на тия които плащате нито ви подкрепя нито ви харесва !

свиньо, за укробоклуци може, за руснаци не може?

се борехме за гласност и перестройка , после пък демонтирахме командно-административата система .... След 34 години ще демонтираме и последното голямо предприятие

Коледа идва.Весели празници,и да не преядете свинско.

Пеевски като те биха руснаците да е би и Нейно Превъзходителство Г-жа Митрофанова да е присъствала? Много те страх и така ще до края ти,! Аз искам и Мадам от осрайна да чуя, ама тя май не е дипломат , а на Кобилкина прилича и може само от лист да чете

Потурнака Пеевски е полудял от заплахата САЩ да му вземат ограбените от нас милиарди и вие като бясно куче на всяка команда от Посолството! В дует с Боко тиквата,който е в същото сгънато положение. Просто.... Отвратително!

НАМАГНИТЕНИЯ пее в хор с УКРО сексоложката. :)

Ми на 80 % от нормалните българи

Е пуснете го ченгето от КГБ да видим какво ще каже. Ако застраши националната сигурност с шут и 200 към мАсква. Да се научи на обноски…

Тюфлек "Магнитски" много се притеснява, че САЩ още не го вадят, от списъка на нежеланите посетители! Поел е натегаческа инициатива и се надява, САЩ най накрая да го извадят от списъка!

Посолството на Украйна се меси във вътрешните работи на България – нападна Волгин, дава указания как да работи БНР Изключително остър коментар публикува посолството на Украйна по повод предстоящо гостуване на посланика на Руската федерация Елеонора Митрофанова в предаването на БНР Политически НЕкоректно, чийто водещ в събота е Петър Волгин. Според мисията на Киев у нас „предоставянето на възможност за изява и пропаганда на официално лице на държава агресор е грубо нарушение на професионалните и морални стандарти в журналистиката“. Посолството определя предаването на Волгин като „дискредитирано от години“ и „подкрепящо наративи на руската агресия и хибридната война“. За Волгин пък казват, че извършва „хибридната дейност, дезинформация и подмяна на ценности, използвайки за тази цел медийната независимост и свободата на словото. „Участие на представител на държава агресор в предаване на национална медия не е дискусия или обмен на мнения, а неприкрита подкрепа на кремълския режим. Предоставяване на медийни изяви на посланика на Русия е вид съучастие в кремълската въоръжена агрeсия и хибридната война не само срещу Украйна, но и срещу целия демократичен свят“, посочват от мисията. Посолството на Украйна заявява и че ще изпрати официално обръщение до Народното Събрание и отговорните институции на Република България, с искане да се сезират всички регулаторни и компетентни органи за нарушаването на професионалните, морални и етичните стандарти от страна на предаването на Политически некоректно в Българско Национално Радио, което работи единствено в подкрепа на руската пропаганда и дезинформация.

Това намагниване много държи, бе! Точно лице от списъка Магнитски, дето не слиза от екраните (резил голям за бг СМИ), ще ни се прави на морален стожер! Митрофанова да не е в списъка като него? Даже не е в санкционния. А на Шишето му предлагам да се сети за имотите на нашите съграждани конфискувани и все още не обезщетени в Беломоската Тракия. Нека се активизира там.

Бре синьо мръсна, кой ти дава право да се бъркаш в работите и програмите на телевизията. Нали ти сам го казваше в твоя скапан вестник, че трябва да има свобода на медиите? Така си противоречат капаните политици като тебе. Страх те е, защото шефовете на Магнитски те държат яко за зурлата ти.

Добре де, като даде интервю, нали нямада ви изяде. Който иска слуша, който не иска не. Всеки сам си преценя. Щом интервю с Митрофанова е разбила нервите на Първия човек в държавата сигурно е доста висок левъл. Те нещата се въртят, може после килимче да постилате за да ви дойде на интервю. Не лежете на чл. 5, че ако се наложи да го изпитате ще видите какъв ЧЛЕН е! 3 пъти ще се отречат от вас ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ. и после ще ви бият дуспата.

Пеевски е богат защото усеща много бързо от къде духа вятъра. Беше с алкашите но разбра, че са бита карта. Същото е и с Кирчо ала-балата. Алкашите духат супата и гурбет влияние с много бърза скорост. Финландия отдавна ги отсвириха!

Една сурова мазна наденица и престъпник, пазен от фашистката милиция, съд и прокуратура да не би да бъде осъден и хвърлен в затвора за престъпленията си ...признат за международен престъпник дори от най- големите престъпници фащ и юк

Гласност и перестройка, повече от 1 мнение ..

Не е само Пеевски. И украинското посолство протестира. Но и това да махнем "Политически некоректно" е предаване на Волгин и Силвия Великова. И ако първият е ясен, то Великова определено клони към протестърите, в това число Христо Иванов и Мая Манолова, клони и към ДСБ на Костов и Кънев, последния прегърнал се с Йончева в хуленето на Б-я. Точно както ДБ се коалира с ПП, БСП и ИТН. По темата: "Стана дума също така, че е нормално на избори да се коалират партии от едно и също европейско политическо семейство. Положителен пример у нас е общото явяване на евроизборите на ГЕРБ и СДС – членове на Европейската народна партия. Впрочем СДС не само има свои кметове и съветници в много общини, но и оказа решителна подкрепа при преизбирането на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Защото в противен случай ни заплашваше кметуване на “протестърката” Мая Манолова. В този контекст обърнах внимание, че е безпринципно партия от едно политическо семейство да се коалира с партии от чуждо такова, както постъпи ДСБ, член на ЕНП, обединявайки се в “Демократична България” с партии, които са наши политически противници – “Зелените” и ляволибералната “Да, България!”. Тази безпринципност аз не приемам - ако си “десен”, мястото ти е в ЕНП или при консерваторите и реформистите." https://www.24chasa.bg/mneniya/article/9296581

свиня продажна еничарин магнитски боклук

Не дай си Боже утре да тръгне СВО срещу България. Няма да стигнат памперсите за шайката и за това текне! А те ежедневно и усилено работят за това!

бай пеевец беше един от вас др0гаре, взел е повече пара от вашите гАспадари, отколкото вие някога ще видите наживо за цял живот, въпреки всичко вижте чичо ви сам какви чудеса прави - леко намагнитване и леко събеседване на четири очи и бай ви пеевец стана пръв евроатлантик, а представяте ли си вие, обикновените русор0бчета ако попаднете в ръцете на чичо ви сам - само за няколко дни и ще пеете американският химн и ще си окачите американско знаме на балконите. виждате ли силата на позитивното мислене, а не черпене с чай и препъвания през прозорци, както вашите гАспадари го правят?

Мутрите ги е страх от истината.

знае 1-2 дена предварително че ДПС има банкет днеска и хоп главния Клоун Киро не е на работа да приема промените в Конституцията

Алхимика изведе 2 ПРИОРИТЕТА на "Украйна за България" - ИМИГРАНТИ и УКРАЙНА.

Тъпо като автора.

Браво на БНР.

Посолството е дръпнало веригата и Пеевски залая ....

Е, нали и русофлите са ноормални хора/ не съм съвсем убеден в това/ , нека да и се порадват . Ние просто ще им се смеем. отсрани

За каква правова държава говориш, бе Мутро! Тя, ако беше правова, отдавна щеше да гниеш по затворите.

И народа възразява остро дебелият да управлява държавата ни...

Аз пък искам да я слушам. Изразил опасения! Аз съм втерещен, ама никой не ни пита, харесваме ли какви ги вършите.

Краде Пеевски и какво ! Пребиха го руснаците в ОАЕ , сащ го хванаха с Магнитски , сигурно руснаците ще го пречукат след време . Аз искам да е здрав и да се мъчи , както и сега . Животът е кратък , а парите просто хартийки .

Че ще се разпореждаш бе гнус

Хайде стига с този Пеевски , че ми писна и на дЕдовия ! В БГ други хора и други мнения няма ли ?

го е страх от истината

И аз възразявам остро срещу всекидневните изказвания на човек, който отдавна трябваше да е в затвора.

Коментари - Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР | Днес.dir.bg

Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР

Опасявал се ефирът на БНР да не се превърне "в обществен предавател за пропутинската пропаганда и дезинформация"

Обратно в новината

Коментари - Пеевски възрази остро срещу анонс за гостуване на Митрофанова в БНР | Днес.dir.bg

Коментари

ХАХАХАХАа

От кога Пеевски решава кой да гостува в националното радио?

Как яко са му дръпнали жълъдчетата на Свинярков. БУ ХАХАХАА Тия нашите ДС слуги явно са заложили на самоубийство и бягство на Марс:) Или Тагаренко и Галя са им пуснали американско 3д за Перемогата:)

и правилно ! Тази кифла да говори по руското радио

Блаво, Шиши! Само така!

Стожерът на правовата държава възрази :D :D :D Джендърите се подмокриха

Денацификацията тропа на вратата. Господаря от Златната Пирамида дето бута Соломоновото царство ще ви захвърли като мръсни гащи каквито сте.

Я не ми налагай в България еврогейска и американска цензура. Хората имат акъл в главата си да мислят за себе си, не ти каквото им казваш да мислят.

ТОВА РАДИО И БЕЗ ТОВА НЕ ГО СЛУША НИКОЙ, ДА СПРАТ ДА ХАРЧАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА И ДА ГО ЗАТВОРЯТ !

С най-голямо удоволствие ще слушам интервюто с г-жа Митрофанова. В БНР много рядко интервюират умни и нормални хора. Там има 3-4 журналистки, които г-н Борисов правилно назовава мисирки.

Няма възможност за коментари под статиите за Свинчо!

Гледам и се радвам на шала/ Hermès/ на другарката Мутрофанова, има , няма някоя друга хилядарка.

Статия или за диктатора, или за мутрафона, дира вече срам нямат. На кой му пука за тази ?

,,Ако бях български гражданин, бих гласувала за този, когото разбирам - за "не подкрепям никого" или Костадин Костадинов." Това заявява руската посланичка в България Елеонора Митрофанова в интервю за Мартин Карбоски, което е публикувано в неговия видеоблог в "Ютюб".

Кухия говорител на посолството господин ДПС, пак се опитва да стане важен … мина тая … всички виждаме некадърноста ви, даже и в мислите сте безидейни и никой даже и на тия които плащате нито ви подкрепя нито ви харесва !

свиньо, за укробоклуци може, за руснаци не може?

се борехме за гласност и перестройка , после пък демонтирахме командно-административата система .... След 34 години ще демонтираме и последното голямо предприятие

Коледа идва.Весели празници,и да не преядете свинско.

Пеевски като те биха руснаците да е би и Нейно Превъзходителство Г-жа Митрофанова да е присъствала? Много те страх и така ще до края ти,! Аз искам и Мадам от осрайна да чуя, ама тя май не е дипломат , а на Кобилкина прилича и може само от лист да чете

Потурнака Пеевски е полудял от заплахата САЩ да му вземат ограбените от нас милиарди и вие като бясно куче на всяка команда от Посолството! В дует с Боко тиквата,който е в същото сгънато положение. Просто.... Отвратително!

НАМАГНИТЕНИЯ пее в хор с УКРО сексоложката. :)

Ми на 80 % от нормалните българи

Е пуснете го ченгето от КГБ да видим какво ще каже. Ако застраши националната сигурност с шут и 200 към мАсква. Да се научи на обноски…

Тюфлек "Магнитски" много се притеснява, че САЩ още не го вадят, от списъка на нежеланите посетители! Поел е натегаческа инициатива и се надява, САЩ най накрая да го извадят от списъка!

Посолството на Украйна се меси във вътрешните работи на България – нападна Волгин, дава указания как да работи БНР Изключително остър коментар публикува посолството на Украйна по повод предстоящо гостуване на посланика на Руската федерация Елеонора Митрофанова в предаването на БНР Политически НЕкоректно, чийто водещ в събота е Петър Волгин. Според мисията на Киев у нас „предоставянето на възможност за изява и пропаганда на официално лице на държава агресор е грубо нарушение на професионалните и морални стандарти в журналистиката“. Посолството определя предаването на Волгин като „дискредитирано от години“ и „подкрепящо наративи на руската агресия и хибридната война“. За Волгин пък казват, че извършва „хибридната дейност, дезинформация и подмяна на ценности, използвайки за тази цел медийната независимост и свободата на словото. „Участие на представител на държава агресор в предаване на национална медия не е дискусия или обмен на мнения, а неприкрита подкрепа на кремълския режим. Предоставяване на медийни изяви на посланика на Русия е вид съучастие в кремълската въоръжена агрeсия и хибридната война не само срещу Украйна, но и срещу целия демократичен свят“, посочват от мисията. Посолството на Украйна заявява и че ще изпрати официално обръщение до Народното Събрание и отговорните институции на Република България, с искане да се сезират всички регулаторни и компетентни органи за нарушаването на професионалните, морални и етичните стандарти от страна на предаването на Политически некоректно в Българско Национално Радио, което работи единствено в подкрепа на руската пропаганда и дезинформация.

Това намагниване много държи, бе! Точно лице от списъка Магнитски, дето не слиза от екраните (резил голям за бг СМИ), ще ни се прави на морален стожер! Митрофанова да не е в списъка като него? Даже не е в санкционния. А на Шишето му предлагам да се сети за имотите на нашите съграждани конфискувани и все още не обезщетени в Беломоската Тракия. Нека се активизира там.

Бре синьо мръсна, кой ти дава право да се бъркаш в работите и програмите на телевизията. Нали ти сам го казваше в твоя скапан вестник, че трябва да има свобода на медиите? Така си противоречат капаните политици като тебе. Страх те е, защото шефовете на Магнитски те държат яко за зурлата ти.

Добре де, като даде интервю, нали нямада ви изяде. Който иска слуша, който не иска не. Всеки сам си преценя. Щом интервю с Митрофанова е разбила нервите на Първия човек в държавата сигурно е доста висок левъл. Те нещата се въртят, може после килимче да постилате за да ви дойде на интервю. Не лежете на чл. 5, че ако се наложи да го изпитате ще видите какъв ЧЛЕН е! 3 пъти ще се отречат от вас ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ. и после ще ви бият дуспата.

Пеевски е богат защото усеща много бързо от къде духа вятъра. Беше с алкашите но разбра, че са бита карта. Същото е и с Кирчо ала-балата. Алкашите духат супата и гурбет влияние с много бърза скорост. Финландия отдавна ги отсвириха!

Една сурова мазна наденица и престъпник, пазен от фашистката милиция, съд и прокуратура да не би да бъде осъден и хвърлен в затвора за престъпленията си ...признат за международен престъпник дори от най- големите престъпници фащ и юк

Гласност и перестройка, повече от 1 мнение ..

Не е само Пеевски. И украинското посолство протестира. Но и това да махнем "Политически некоректно" е предаване на Волгин и Силвия Великова. И ако първият е ясен, то Великова определено клони към протестърите, в това число Христо Иванов и Мая Манолова, клони и към ДСБ на Костов и Кънев, последния прегърнал се с Йончева в хуленето на Б-я. Точно както ДБ се коалира с ПП, БСП и ИТН. По темата: "Стана дума също така, че е нормално на избори да се коалират партии от едно и също европейско политическо семейство. Положителен пример у нас е общото явяване на евроизборите на ГЕРБ и СДС – членове на Европейската народна партия. Впрочем СДС не само има свои кметове и съветници в много общини, но и оказа решителна подкрепа при преизбирането на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Защото в противен случай ни заплашваше кметуване на “протестърката” Мая Манолова. В този контекст обърнах внимание, че е безпринципно партия от едно политическо семейство да се коалира с партии от чуждо такова, както постъпи ДСБ, член на ЕНП, обединявайки се в “Демократична България” с партии, които са наши политически противници – “Зелените” и ляволибералната “Да, България!”. Тази безпринципност аз не приемам - ако си “десен”, мястото ти е в ЕНП или при консерваторите и реформистите." https://www.24chasa.bg/mneniya/article/9296581

свиня продажна еничарин магнитски боклук

Не дай си Боже утре да тръгне СВО срещу България. Няма да стигнат памперсите за шайката и за това текне! А те ежедневно и усилено работят за това!

бай пеевец беше един от вас др0гаре, взел е повече пара от вашите гАспадари, отколкото вие някога ще видите наживо за цял живот, въпреки всичко вижте чичо ви сам какви чудеса прави - леко намагнитване и леко събеседване на четири очи и бай ви пеевец стана пръв евроатлантик, а представяте ли си вие, обикновените русор0бчета ако попаднете в ръцете на чичо ви сам - само за няколко дни и ще пеете американският химн и ще си окачите американско знаме на балконите. виждате ли силата на позитивното мислене, а не черпене с чай и препъвания през прозорци, както вашите гАспадари го правят?

Мутрите ги е страх от истината.

знае 1-2 дена предварително че ДПС има банкет днеска и хоп главния Клоун Киро не е на работа да приема промените в Конституцията

Алхимика изведе 2 ПРИОРИТЕТА на "Украйна за България" - ИМИГРАНТИ и УКРАЙНА.

Тъпо като автора.

Браво на БНР.

Посолството е дръпнало веригата и Пеевски залая ....

Е, нали и русофлите са ноормални хора/ не съм съвсем убеден в това/ , нека да и се порадват . Ние просто ще им се смеем. отсрани

За каква правова държава говориш, бе Мутро! Тя, ако беше правова, отдавна щеше да гниеш по затворите.

И народа възразява остро дебелият да управлява държавата ни...

Аз пък искам да я слушам. Изразил опасения! Аз съм втерещен, ама никой не ни пита, харесваме ли какви ги вършите.

Краде Пеевски и какво ! Пребиха го руснаците в ОАЕ , сащ го хванаха с Магнитски , сигурно руснаците ще го пречукат след време . Аз искам да е здрав и да се мъчи , както и сега . Животът е кратък , а парите просто хартийки .

Че ще се разпореждаш бе гнус

Хайде стига с този Пеевски , че ми писна и на дЕдовия ! В БГ други хора и други мнения няма ли ?

го е страх от истината

И аз възразявам остро срещу всекидневните изказвания на човек, който отдавна трябваше да е в затвора.