Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши

"Имахме мракобесен главен прокурор в миналото, но сега това продължава", констатира лидерът на ПГ на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щял да пита.А според нас прокуратурата трябва да го пита.И понеже у нас няма закон може да се намери някой палач да му изпълни не произнесената присъда.

Още щом се развидели Прасчо почва да грухти стана май голям капацитет иска да въдворява ред ама хич не се държи по мъжки и ще стане той на пръжки

Тая свиня няма ли кой да я гръмне?!

Stanko

Много говори.Преди не идваше с години в НС а сега ставаме и лягаме с кво казал Пеевски.

Тоя ще ви съсипе партията. Все още ли искате да го направите председател? Размислете, остана малко време. Турци искате ли тоя да ви командва?

Е, и? А ти защо си мислиш, че това зависи от него? Само от него… И това важи с много по-голяма сила пък за избирателите на СПС! Ти подставено лице знаеш ли какво е? Без знамение колко е талантливо и успешно в порита си? Ти от Марс ли падаш? Явно че на този свят всичко има край, само наивниците и глупаците - не:)

Пеевски ,цялата сглобка сте за прокуратурата начело с тебе.

На всяка ССВИНЯ й идва Коледата, а за тоя ДОМУЗ ще е голямо ихуууу

Не съм предполагал, че Пеевски е толкова смел човек. Тези, които засяга имат здрав мафиотски гръб.

кой е по-големият мафиот тогава

ПП ДБ интелигентните гласоподаватели, доволни ли сте че Пеевски ви води към справедливост. Ха честито.

Коледата закъсня за прасчо Шиши.

ходом МАРШ към Босфора, да те няма повече в България!

Всеки, който мисли а възприема Пеевски като като напълно самостоятелна а независима (необвързана) фигура има непълен поглед и бърка! Същото се отнася а за много друга - като се започне от Доган, Първанов, Симеон, Борисов,.., и са стигне до Цацаров, Гешев и Сарафов! Отново - България е царството на подставените Лиза (или тъмнината, както се изразява Феноменът и бивш Катарзис). Но нещата са динамични, защото обстановката е много динамична! И идват лупингите:)

Силата на Пеевски (както и при Борисов, Доган,..) е в онези лица и кръгове, които го избраха и лансираха. И именно тези лица и интересите и ОБЩИЯТ ИМ (ДС червен) ГЕНЕЗИС ИМ МИНАЛО ги държат заедно, но В “ТЪМНИНАТА”! А публичните им лупинги (вкл. като “Мутри вън!”) са от преориентацията им, като този процес на такава преориентация е мъчителен, но ескалира с войната на Путин в Украйна, когато периметърът им за лавиране и игри рязко се сви! За което аз отдавна казвах, че ще стане:) “СЛЕДЕТЕ ПАРИТЕ!!!!”

Забелязахте ли някои знаци от “тъмнината” в ДПС? Когато излъчиха рерортаж от онова събиране - че Пеевски седеше в средата , а Доган - в ляво от него. И как Доган не поиска Пеевски да е едноличен председател на СХС, и какво каза Йордан Цонев, а Данчо Ментата (както бе и Бисеров) е отлично ориентиран от доста отдавна в задкулисието и ТЪМНИНАТА в ДПС и реалното съотношение на силите в ДПС… Веднага, след като Доган обяви двама съпредседатели на ДПС и заговори че движението се превърнало в бизнес корпорация (този същият който се хвалеше, че той разпределял порциите в държавата), какво веднага след това каза Ментата? Че .. в България решенията се взимат в Парламента (демек Доган да си седи на задника и да кюта с милионите, които гепи от порциите).

Дотогава слънце няма да огрее държавата ни.

Простата истина накратко е, че досега над 30 години прокуратурата и съдебната система проваляха България, а в тях царуваха Доган чрез Пеевски (спомнете си Петьо Еврото и 8-те джуджета), Доган и Борисов, тоест тези зад тях, които ги лансираха! Справка - вижте биографията и кариерата (и състоянието!) на всека от тях!

Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши Е ,вече и на мен ми просветна,че Пеевски посочва На Сарафов кои дела да подхване,ама за Барселона гейт ни вопъл ни стон.

Това "нещо" явно се е самозабравило. Такава безпардонност и липса на елементарно възпитание май досега не сме имали. Някой трябва да спре това "нещо" и да го разкара от обществения живот. А заедно с него трябва цялата "сглобка" да бъде пратена в канала на историята -те доведоха това "нещо" с едно друго "нещо" на власт и трябва всички заедно да бъдат изпратени в нищото.

Както много други преди него - като Радев, като Борисов, като Симеон, като Доган, като Първанов,, …, като Луканов. Като Тодор Живков - той затова така гледаше на 10 ноември:) Като Мръчков, Татарчев, Филчев и особено Цацаров, Гешев, Сарафов…над които беше само Господ!

Наистина са много забележителни и интересни трансформациите и лупингите на някои политици и лидери на партии - като Борисов, Радев,.., Пеевски! Помните ли когато Пеевски го НАЗНАЧИХА за шеф на ДАНС и веднага започнаха спонтанните протести и цялата държава питаше КОЙ го назначи? И как за един ден ТЕ си го прибраха обратно! Но тогава никой не се заинтересува освен КОЙ и КАК Пеевски бе инсталиран начело на най-голямата тайна служба в България! И като Пеевски СЕГА говори за вдигане на тъмнината нека да дада пример и да обясни например как тогава ДПС с БСП промениха скорострелно дори закона за да пасне на стройната му фигура, как Местан и Станишев преследваха президента Плевенлиев дори до аерогарата за да се съгласи ДАНС да премине от негово подчинение към правителството на Оригарски и какво след това разказа Плевенлиев като се покая и започнаха мощните атаки на пеевските медии и библиотекарите (включително вицепрезидентката на Плевенлиев с 2 милиона в КТБ), как му бе издаден мигновено допуск за достъп до информация при положение, че процедурата е за много, много понече време.. Как много дълго и упорито се криеше какви точно са кварификациите и свършеното от Пеевски в следствиетэ и с години се криеше, докато се разбра че там (под ръководството на изрода Петьо Еврото (както самият Пеевски го нарече) не е свършил НИЩО…И трябваше съдът да се произнесе за да се разбере и РАЗСЕЕ ТЪМНИНАТА. Друг е въпросът за тъмнината и при лансирането на Радев… И как бедни отрудени хорица не знаеха, че били дарили по 400 лева за кампанията му - каквито пари те са нямали… (С ДС и кукловодите и баба знае да е велика:) )

Помня, че Пеевски го спрягаха редом до Цветан Василев, за източването на КТБ! И изведнъж казаха, Не той няма нищо общо с фалиралата банка. Но явно е имал, щот Цецко още не му е стъпил кракът в Бг.

Дебелан иска да ни изкара от землянките срещу него. За трети и последен път.

ЦАРЯ на ТЪМНИНАТА, сър!

Тъмнината ще свърши когато ти и борисов изчезнете завинаги от обществения живот на България.

Пеевски явно се намира в Междузвездни войни, и се задъхва като Дартвейдър от омраза към всички, които му пречат да осъществи всички свои мрачни мечти. Иска му се всичко много бързо да се случи по негово нареждане, и цялата страна да бъде обхваната от неговата нечестива мрачна сила. Добре, че го има Президента и разни други хора, които дори с малко, но успяват да го стопират. Колкото и да напада и обижда, не успяха да му изперат кирливите ризи и всички знаем, че този човек не му е мястото ТУК!

Лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски - чисто изпран, фин като бебешко дупе - светла личност - РОДЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ! В Ъ З М О Ж Н О Л И Е ?

ГОСПОДА, ВЛЕЗТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ В ЧУЖДИТЕ МЕДИИ КАК КОМЕНТИРАТ ДУМИТЕ НА ТАЗИ НЕДО....РАЗУМЕНИЕ, ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА! НЕДО...РАЗУМЕНИЕТО, ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ИЗЛАГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ДОГАН НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ НА ПРЕЗИДЕНТА, НЕ Е ЛИ РАЗБРАЛ ЗА СВИ..НЩИ..НАТА, КОЯТ СЪТВОРИ НЕГОВИЯ ЛИДЕР, НЯМА ЛИ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ НЕГО?

Няма ли някой да запуши мръсната уста на намагнитения наглец?!

ПИТАМ ГЛ. ПРОКУРОР КАКВО Е УЧАСТИЕТО НА ПЕЕВСКИ ЗА ФАЛИТА НА КТБ, КАК ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ КУПИ ЗЛАТНАТА КОКОШКА НА БЪЛГАРИЯ - БУЛГАРТАБАК И С КАКВИ СРЕДСТВА, НЕ БЯХА ЛИ ТЕ ОТ ВЪНШНОТЪРГОВСКАТА БАНКА НА РУСИЯ

СНОЩИ ЧЕТОХ В ПИК, ЧЕ ТОЗИ ТЮФЛЕК Е ПОИСКАЛ ОТ ТЯХНАТА РЕДАКЦИЯ ПОДСЛУШВАНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА С НЯККЪВ ГЕНЕРАЛ ОТ МО, В КОИТО НИЩО НЯМАШЕ, А И СА НЕЗАКОННИ - ПОДСЪДНО Е /АЗ ПОНЕ 5 ПЪТИ ГИ СЛУШАХ В ИНТЕРНЕТ/ И ДОГОВОРА С КОЙТО НА РАДЕВА ДОПЪЛНИТЕЛНО СА ПЛАЩАЛИ ЗА ЗАЕМАНА ОТ НЕЯ И ВТОРА ДЛЪЖНОСТ. ГОСПОДА, ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН КОГАТО ИЗВЪРШВА ДОПЪЛНИТЕЛНА РАБОТА, ЗА НЕЯ ТОЙ ПОЛУЧАВА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, ОСОБЕНО КОГАТО Е ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД, ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЕСЕЦ. ГЛЕДАЛ СЪМ АНЕКСА И ТОГАВА /ПАК В ИНТЕРНЕТ/ КЪМ ДОГОВОРА И ТЯ ПОЛУЧАВАШЕ НЕ ПОВЕЧ ОТ 50% ОТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО ЗА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ, Т.Е. ТЯ БЕШЕ В СЛУЧАЯ ОЩЕТЕНАТА. СРАМ, СРАМ И ПОЗОР ЗА СВИНЩИНАТА, КОЯТО 1 ТЮФЛЕК ТВОРИ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТСКОТО СЕМЕЙСТВО. СНОЩИ И В ЕВРОПЕСКИТЕ МЕДИИ ЦИТИРАХА ИЗКАЗВАНИЯТА НА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ! ОСТАВИ, ЧЕ ДОПУСКАМЕ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ПЕТНИ ПРЕЗИДЕНТА, БЕЗ ВИНА, НО ОРЕЗИЛИ И НАС КАТО НАРОД!

един и същ им дърпа конците!

Страхотни ПР специалисти си е наел дебеличкият. Смятат, че с лафчета всеки ден ще забравим, че е лицето на мафията обсебила държавата ни.

Ако сблъсъкът между Пеевски и Радев не е поредният цирк за тълпата, а е автентичен епичен сблъсък, тази война неминуемо ще се пренесе в службите и прокуратурата (главния прокурор) и съдебната система (ВСС). И тогава ще стане интересно (и зрелищно)! Пеевски - “Интересното тепърва предстои!”

докато Геша те пазаше не беше мракобесен, нале ?

България е царството на подставените лица! И всъщност Пеевски много по-умело използва посредниците (и досиета и записа с компромати) в бизнеса, управлението и политиката в сравнение с Борисов и на това се дължи самочувствието му! И като прибавим и назначаваните всъщност от него чрез Борисов с голямото му его главни прокурори да го обслужват и картинката става ясна!

задава нравственния тон и ще бори корупцията. Изключителен феномен в цървуландия.

Феноменът - Катарзис вече не е такъв човек! Защото е обещал някъде, че “вече така няма да прави” и вече “може да запалим лампата” за да изчезне ТЪМНИНАТА:)

Тъмнината вика "свърши тъмнината".

Хм, много интересно поведение на Пеевски, явно е че му се казва какво да говори. Също е явно, че му се дават повече пари , защото преди предпочиташе да си управлява бизнесите, и се въртеше в НС от дъжд на вятър, камо ли да каже 5 приказки. Нещо друго ми е интересно- как приема турския електорат начело на ДПС да води етнически българин? Но като си замисля еничари- предатели е имало винаги.

Ходи по знакови села като Рибново и поема разходите за балове, сватби и те му се радват.

Кои сте Вие които започвате да питате? Дръж се на положение, цяла държава управляваш, казва се "Започвам да питам!"

Евала, Робин Худ! Единственият, който мисли за нас!

““Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши” Пеевски, ние вече 34 години питаме (прокуратурата), но няма КОЙ да ни каже! И не бе ли точно ти - с Доган и Борисов - Властелин на тази същата тъмнина, против която сега призоваваш?л Как НА ТЪМНО бе регистрирано създаденото от ДС генералите и Луканов ДПС като партия за да участва (и ти) в изборите и във властта и до ден днешен? И от колко години питаме!

А делата за теб къде са, батка? Дето фалира КТБ, фалира Булгартабак, открадна още колко бизнеси и разори сума ти и хора? Питам за един приятел без катарзис, а с катетър. А този путинолизач резидента не искам и да чувам, още по-малко пък от теб!

“А делата за теб къде са, батка? Дето фалира КТБ, фалира Булгартабак,..” Ами в тъмнината на прокуратурата, чийто главни прокурори той с Борисов назначаваха а срещу която той сега се оказва някак си пръв борец? Демонстрирайки завидна чевръстност и лупинги…

феноменално....Делян държи да видят всички,че той кара влака и може да ръчка безнаказано всеки в тази държава. Защо? Ще видим...Малко вероятно е да е инструкция от Доган...Доган е изтънчен и ефирен в маниерите и действията. Този е слон...Ако го юркат в Посолството? И на тях не им е нужен палячо..няма как да не разбират,че на този се смеят всички...и го мразят. Да е собствена инициатива? Да го приемат турците като някакъв Крали Марко дето се бие с ламята? Че даже и те знаят,че той е ламята...лошото е че се страхуват и са офце...но не и да се сбият за него. Май е обезумял от страх, че накрая ще го сготвят....и се престарава .

“Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши” “Феноменът - Катарзис” Пеевски само скромно пропуска “малката подробност”, че точно той бе Властелинът на тъмнината в прокуратурата, за която ЕСВА СЕГА говори и че точно той с Борисов назначи главните прокурори - Цацаров, Гешев, Сарафов!

Шило

Прасчо чувал ли е нещо за разделението на властите?

Ами да, нов нов, да изсветли приватизационния договор на Булгартабак? Фалита н КТБ? Там ще светнете вие и вашите стотици милиони. Какъв елит, каква държава.. каква промяна? За разделение на властите, или това го изтрихте като писахте конституцията?

Прасчо е новия Прометей.

Пеевски (с Доган) е безспорно много скандална фигура с миналото си, но в случая по отношение на прокуратурата, на Сарафов и Гешев е прав! Но стои въпросът защо ги дава тези оценки за тях сега, а не през всичките изминали години! Но само за това, че той казва една истина не прави истината лъжа! Друг и интересен въпрос тук е, че при положение че той няма подкрепата на западните ни партньори и САЩ - “Магнитски” - а и в България не е особено популярен с изключение на поддръжниците на ДПС, тогава всъщност кой го поддържа за да се изявява като човекът с решаващото мнение в държавата, както широко се твърди.

Вярно е, че независимо от свинеподобната си външност този индивид се ползва с популярност сред малоумните избиратели на ДПС, които са мюсюлмани. Освен това получава и подкрепа от гласуващите срещу заплащане, както и в библиотекарските среди.

И от Борисов - но дискретна и отричана доскоро…

Шом стигнахме до там Пеевски да е съвестта на нацията значи държава е за закриване.

Прасето пак грухти ли грухти!

Свинята се развихря!

Явно са поискали от Сарафов да сътвори някое тотално беззаконие и той е отказал, та сега се опитват да му покажат кой води парада. Докъде я докарахме.