Пеевски след среща с ПП-ДБ: Правим общ проект за промени в Конституцията

"И те имат проект, който чакаме да ни изпратят. Проектите няма да бъдат наши или ваши. Ще видим всички и от тях ще направим един, който заедно ще внесем", обясни депутатът

Обратно в новината

Коментари - Пеевски след среща с ПП-ДБ: Правим общ проект за промени в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божееее ,жална ни майка!

ПП-ДБ и ДПС скоропостижно изпраха Бойко Борисов и Делян Пеевски от щетите и престъпленията срещу България ,фирми и граждани. Едните ГЕРБ и ДПС крали 12 години и обвинили ПП-ДБ за 7 месечнта им власт в кражби ,днес са коалициони съюзници по интереси. Парчетосаха народа български по партии и партйки и унищожиха съпротовтелните му сили за справедливост ,чест и достойнство.

Като глледам наглата и ухилена физономия на ДПС-ря съм убеден- радва се на пировата си поббеда. Толкова си може!

Щом и турска партия почна да ровии и променя БГ конституция слагай те край на държавата БЪЛГАРИЯ спрете вече да унижавате българите

То в българия, българите са много малко малцинство. Нещастници

Защо позволяваш, да има турска партия? В конституцията е написано, че са забранени етническите партии. Защо не си спазваш конституцията? Защо ревеш сега?

Крадецът вика - дръжте крадеца! И още... На света има достатъчно блага за нуждите на всички, но не и достатъчно за алчността на всички. Махатма Ганди (Под второто "Всички" разбирай "Пеевски")

Добре че се махнах, щом Пеевски ще прави промени в конституцията.

Какво доживяхме, сещате ли се защо не искаха предсрочни избори. Правят номера на Ив. Костов (манго Джери ) който направи закон тогава със цел да не може да бъдат подведени под наказателна отговорност министри които са участвали в престъпната приватизация. Сега е ясно защо се гушнаха. Между другото същите,не предадаха ли българите в Македония! Лошо се пише на българите със тези отрепки..

Промяна. Истанбулска конвенция, армия в Украйна, унищожаване на семейство и училище?

Депутатът от ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА, ДПС, е в конституционната комисия!?!?!?!?

Как е възможно? Ристо и Танас се гушнаха с намагнитения Пеевски! Браво за постановката росенец! Тия мафиоти от дб да изчезват, защото хората ше влязат в парламента.

ПП ДБ бяха до тук

Последен валс

Вместо в затвора Боко го реабилитирахте изцяло, дори ще управлява пак Вместо в затвора Пеевски ще прави нова конституция. Логичния въпрос е дали аз съм идиот защото гласувах за вас ,а не за Боко/Пеевски или вие сте пълни помияри и вместо да се борите с тези крадци ,ги връщате на бал кон

Сега видяхте ли, че дпс и пеевски са шорошоиди? Да ви еба майката проста на всички русофоби.

КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО И ПРОСТОБАЦЕ?? ПИТАМ ОТ СУМА ВРЕМЕ....... СПИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ?!?!?! СМАХНАТИ ИДИОТИ!!!! ЗАКУПИХТЕ ЛИ СИ ВАЗЕЛИНА ВЕЧЕ???? ШОПАРА ПЕЕВСКИ ЩЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА.... ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ИСКА ПОБЕДА НА УКРАЙНА НА ВСЯКА ЦЕНА .... СПИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ????? СПЕТЕ...СПЕТЕ...

Ала бала..

Трябва да си пълен идиот и ПРОЗТАК за да гласуваш за други, освен за Киро и Асен. Всички други освен Киро и Асен са анадолски турски партии, барабар с президента. Но в българия българите вече са малко затова гласуват за небългарските партии НТН, ГЕРБ, ДПС, Възраждане , купени от въздушния доган.

И ти ли си на "Бело", или просто те треска сачмата...залагам на второто ;)

Ти си идиот

За кой държиш да гласувам, че както отново показва практиката - всички са един дол дренки продажници, мислещи за собствения си гъз...не за твоя

Ама това е пълна излагация :( Май ще трябва да излизаме пак на площада. ИТН бади подмолните копеленца, айде ГЕРБ и ДПС си ги знаем. Тоя дълъг пефал и тая рошава маймуна Тошко африкански , просто нямам думи

Та Пеевски (ДПС) е в коалиция с ПП-ДБ и то официално, а тройката се допълва от ГЕРБ! Медийните заигравки с думички няма да помогнат! Хората вече не спят и са бесни! ПП-ДБ с 5% на следващите избори - есента!

Та Пеевски (ДПС) е в коалиция с ПП-ДБ и то официално, а тройката се допълва от ГЕРБ! Медийните заигравки с думички няма да помогнат! Не се крият дори, а спокойно си обсъждат "общите проекти" с Пеевски! Предполагам, че феновете на Ристо, ген. Атанасов, Кики и Кокори в момента са най-големите щастливци! Все пак не са излъгани.... всичко е "супер" компромис в "името на народа"! Хората вече не спят и са бесни! ПП-ДБ с 5% на следващите избори - есента!

Тази страна скоро няма да се оправи. Твърде много е завладяна от мафията. Очаквам, че ще изберат Пеевски за председател на въпросната комисия за промяна на конституцията, а след това да бъде избран и за президент.

Само да питам - колко от тук списващите сте чели Конституцията на РБ?? Аз , като един лаик се запознай с нея преди години / четох я в градския транспорт на път за , или от работа. То не е дебело четиво ;)/,и О, ужас, установих, че имам само две права по презумпция, като български гражданин - да владеят и ползвам български език, и да се считам за българин, ако съм роден тук. Всички останали членове, алинеи, точки ми казваха, че имам Някакви права, освен, ако няма друг закон за това. Естествено за всички тези имаше и друг закон и той хич не беше в моя полза... Толкова за Конституцията, и толкова, за това, което тия ще сътворят допълнително...далеч съм от мисълта, че ще стане по-добре за мен, за вас... Прочетете Конституцията - има няма 50 стр. Малък формат...

И ДПС ще участват в промяна на конституцията ни... леле до къде се докарахме. Не очаквайте нищо хубаво да излезе, но ще го разберем след години!

Мафията ще променя Конституцията, честито на печелившите.

помаци ще правят промени

Нова дума-Шишитуция!Нещо като ...титуция!

Е,всички умници с белия автобус преди 10 г.,и тези от площадите преди 2 г,всички умни демократи и евроатлантици,учили и знаещи,морални и поучаващи нас простите-СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ!

Аз много мразя ппдебетата, но за това че предложиха и избраха Пеевски за началник на тази основна комисия, ги уважавам и подкрепям!

Израждане и итннса долни кремълски подлоги, които освен, че саботират работата на правителството, уж протестирайки срещу мафията, чуждите влияния и всичко, вкараха и сфинята в конституционната комисия. Пълни идиоти. Пълни! Но по-големите идиоти са тези, които ги вкараха в парламента! Баси простия народ. Заслужава си управниците, и беднотията, и боклука от всякакво естество. Свините си искат свиня да ги управлява!

Прасчо със сестра си …

Ама каква комисия,кви 5 лева бе шопар?? Ти си вече фигурант в списъка МАГНИЦКИ, пък седнал Конституция да променя....Въшляк с въшляка му...

Ще промените, къде ще ходите? При Путин вече не може. Ще има много силна магнитна буря.

Провалени мафиоти и некадърни политици които не са спечелили и 20% от народния глас нямат право на промени в конституцията. Това което трябва да се прави е да ги изринат от парламента а не да гласуват как ще си запазят кинтите за в бъдеще. Каквато и промяна да гласуват тя е няма как да подейства. Още повече, че няма никаква информация за промените гласувани от никой от идиотите там.

А честито сега и този го набутаха всички групом се сдушиха и ще крадат

толкова прост народ ,да гласуваш за сватбарите,а не за свободна и независима България.

лафките по спирките.

вълкът и агнетата с общ проект.Следващия път мислете като гласувате .

Никой нищо няма да направи. Първа точка в конституцията-Всички българи стават роби на САЩ. Ха,ха,ха,ха,ха. Никой нищо неможе да направи. Всеки се прави на мъж зад клавиатурата. Всички тъй наречени протести са винаги платени от Сорос. А масата неможе от само себе си да се организира. Така че ,роби,скоро ще ставаме трупове за кефа на САЩ.

Ето грижата на САЩ за България. С едно движение вкараха всчики престъпни политици в правтелство. Само да попитам: поддръжниците на ПП да кажат за това ли ласуваха?! Мръсно!!!! Много мръсно!!!!!!!!!!

Сигурно са се разбрали още когато от ДБ щурмуваха Росенец с лодка...

Лицето Шиши

Не е лице, дупе е.

Ликвидирайте доганщината иначе няма шанс.

го на почитателите на Сватбарите.

Целия народ винаги категорично е подкрепял господин Пеевски и всичко, което той прави! За това ДПС е партия номер едно за всички нормални Българи! Само с партии като Възраждане и ДПС България има Бъдеще! Това се доказало категорично, през последните 30 години!

Ти си идиот!

То едната не съществува от 30 гидини а другото преди 30 години е било отпадък на ДС. Трудно толкова закоравели и некадърно възпитани хора да оцелеят. То затова се мъчат да симулират мозъчна дейност.

В тази комисия и всичко е ясно.ДПС=ГЕРБ=ИТН=Копейкин.Просто

Това е волята на народа! Защото целия народ категорично презира всякакви соросоиди и хрантутници на азб и всеки нормален човек би подкрепил всяко едно действие, което води до унищожението на козяшките марионетки!

Възрожденските капути показаха, че играят в коомбина с ДПС!

Гледам и слушам как мнозина се чудят и питат защо Пеевски го инсталираха в тази комисия! Ами ако се познава предисторията, ной-новата (33 годишна) история, “адетът” на мафията, която 30 години управлява и краде и проваля България и ще намерите отговора! Краткият отговор е - по същата причина, по която пак СЪЩИТЕ назначиха на времето Пеевски за шеф на ДАНС, Борисов - за главен секретар на МНР, за лидер на партия, политик, кмет, премиер,.., Цацаров и Гешев (и Филчев) за главни прокурори, такива като Младенов за винистър на МВР, преди тях - Доган за ридер на ДПС, Гоце Първанов - за лидер на БСП и после за (п)резидент, и т.н., Радев - за предидент! След 10 ноември в престъпната червена върхушка бе настъпил голям страх и паника от възмездия за безбройните им кражби, престъпления и предателства! Тогава с бившите репресивни структури те решиха, че не могат да си позволят просто да се оттеглят с откраднатото а че трябва да останат от властта - и пристъпиха към разграбване на държавата и народа, като освен политическата власт с агенти, доносници и корумпирани и зависими техни хора и създаването на новите репресивни структури - организираната престъпност, те се снабдиха и с мощни икономимески лостове, с които да си гарантират и политическата власт - чрез тотална корупция и развращаване и деморализиране на нацията! Техен основен враг тогава освен народът и по-интелигентните и свободолюбиви българи цяха и всички читави и сериозни чужди инвеститори - особено големите! Това бе фатално за държавата и народа, но бе от полза за магията - колкото по-беден (и уплашен и необразован) народът - толкова по-лесно се краде, лъже, подкупва а контролира! Та тогава босовете на мафията - държейки абсолютно всички власти, като допълнителна гаранция за сигурността и ненаказуемостта (и анонимността) си, отчетливо предприеха тактиката да подбират и анонсират във властта, навсякъде И ХОРА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО, дори и откровени ПРЕСТЪПНИЦИ! Защото легитимирането дори и на очевадни и всеизвестни такива, ненаказуемостта им (и наглостта им) бе ясно послание към всички, към целия народ - вижте, дори и откровени престъпници и рецидивисти НЕ МОЖЕ И НЕ СА ОСЪДЕНИ, А КАКВО ОСТАВА ДО ДРУГИТЕ - по-умните и умели и дискретни, до такива КАТО НАС!!! НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! Само ще се хабите и ще страдате!!! И много народ им се върза - уплашен, уморен, обезверен! Един от тези - известен, че не страда от прекомерен умствен багаж дори направо се изока щастливо публично - “мен няма кой да ме накаже!”, и по-хитрият му намалник веднага набързо му сви сармите и го увълча… Друг пък се вживяваше в “ръката на Господ”! Виждаме и откровено просташкото поведение на Радев, на Копейкин, на Слави Трифонов… Затова ни ги набутват такива - да отвличат вниманието ОТ СЕБЕ СИ!!!

браво на мутрата на пеевски на петков христо иванов на асен василев браво така се прави народа да си духа супата те да си крадат милиарди не народ а мърша това го няма и във северна кореа

петков и иванов така натопиха костадинов и трифонов, не е истина, сигурно набързо са сметнали, че пеевски минава и без техните гласове и гласуваха против или въздържал се.

Не, никой не е натопявал малоумниците от итн и израждане, те просто за пореден път показват чии интереси обслужват! Как тоя малоумен народ не видя, че са кретени, и ги вкара в парламента! Баси нещасниците.

Няма отърване на България от този Пеевски! Спешно трябва да приемем, закона магнитски да важни и в България! Само това може да го разкара от БГ политиката!

гешев реши, че санкциите магнитски не действат в България и пеевски стана депутат, дори сега не се занимава с пеевски и фалита на ктб, тогава медиите писаха, че пеевски има необезпечен кредит за 150 млн.

Има човек има проблем, няма човек няма проблем! Това е единственото решение!

- градушка - запален влак - земетресение 4.9 Господ ви дава знаци да се осъзнаете, ако не - ще ви изтреби и ще даде тая територия на хора, които имат човешки разум

Долу член 1-ви!

Булката ПП-ДБ си спретна тройка Боко отпред, Шиши отзад.

Абе хора искам да знам Как от народ богоизбран Се превърнахме В алчна и крадлива зган... И заради тъпи политици Станахме за срам...

Само да знаеш, че "зган" се пише със С - сган де...нищо лично, за стихосбирката само...

Благодаря за корекцията просто чукнах з то без да искам..