Пеевски сезира Сарафов и ДАНС за заобикаляне на санкциите на ЕС срещу Русия у нас

Председателят на ПГ на ДПС настоява да бъде извършена цялостна, задълбочена и всеобхватна проверка, при която, ако бъдат установени конкретни лица, извършили нарушение на закона

Обратно в новината

Коментари - Пеевски сезира Сарафов и ДАНС за заобикаляне на санкциите на ЕС срещу Русия у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли прави впечатление, че тоя сезира само за дейности, свързани с активи или имоти? Нещо му се пазарува май. Виц от мрежата: Пеевски звъни на майкаси: - Мамо прибирам се. Да купя ли нещо? - Да, купи хляб, мляко, месо и Лукойл!

ние сръбското ембарго заобикаляхме та тва ли....

Мазниш се не мазниш няма да те изкарат от Магнитски

Помните ли закона СОСОМ, с който се забраняваше на западни фирми да продават на изтчноевропейски фирми стоки, свързани с ИТ? В резултат десетки западни фирми спечелиха милиарди от схеми за препродаване на последни технологични продукти на изток. Точно какот и с т.н. "сух режим". Всяка забрана цели малка част от бизнеса (обикновено с участието на гласувалите за забраната политици) да печели огромни суми заради това. И сега е същото, ако има смел журналист да се разрови в тези схеми, доста ще се размирише на брюкселски зелки и техните международни обръчи от фирми. България е абсолщтнонезначителна капка в морето на корупцията, затова и никой не ни обръща внимание, което е добре за нащите политици-мафиоти.

Поредните диви измишльотини на тлъстия малоумник. България не може да нарушава санкциите против Русия, защото не произвежда никакви стоки и услуги, които да са нужни на Русия. Ако евентуално на Русия й трябва нещо от западната електроника или някакъв друг хайтек всичко се купува през Турция, Армения и Грузия. При това западните производители сами предлагат на руските фирми различни схеми за заобикаляне на западните санкции. В цялата тази схема България я няма и няма как да я има. На България целта й е да върти дребни далавери с руския нефт, колкото да си върже собствените гащи, ама тези далавери са толкова дребни и незначителни, че Русия нито се интересува от тях нито даже ги забелязва.

В репортажът беше споменато и как Финландия заобикаля санкциите: В документите пише, че се изнасят стоки за Узбекистан, минавайки транзит през Русия. И там по пътя стоката изчезва в Русия и никога не стига до Узбекистан. И обемите сделки между Финландия и Узбекистан са нараснали с толкова, с колкото са намаляли сделките с Русия заради санкциите.

Всеки божи ден вече четем за делата, мислите и указанията на този д3б3л "юнак". Въпросът е ЗАЩО? Няма други новини ли? Нарочно ли го правите г-да ДЖурналисти? Провокирате хората, които ви четат ли? Задавам ви следните въпроси: Можехме ли да минем и без да ни осведомите за това поредно прасешко действие? Какво щеше да стане, ако не знаехме за това "свято" и брюксело-угодно дело на Пеевски? Щяхме ли да сме пропуснали нещо важно? Това действие на ДПС- вожда допринася ли с нещо за нашето благоденствие, просперитет?

Защото Пеевски си е платил на всички медии да му лъскат ... медийния имидж, дано го изтрият от Магнитски и ни стане Министър Председател, а защо не и Президент (ама той за Президент не ламти, защото там няма обществени поръчки и комисионни за спечелването им).

в Европа икономиката надделява над политиката - скоро и у нас - хайде на бас

ще го видим този в затвора?

Иска удължаване до 2028г. дерогацията за руска стомана за шкодите и си купува руски газ ,въпреки високопарните антируски приказки. И само ЧЕХИЯ ли? Питам се - какнво ни пречи и ние да не подкрепяме агресията на Путин,но да не лишаваме от по евтини суровини!?

Не, не е само Чехия. Европа ползва втечнен газ от Русия в огромни количества защото тои уж не попада под санкции.

Тролче, не е “ уж”. Руският газ не е под санкции, а само петрола.

И след корумпеъо Борислав Михайлов да отрежем главата и на този ..лесно е....само малко твърд КУРаж е нужен

Хаха сега ако се осъди и хвърли сам в затвора, ще сме и дементния Байдън....

...ще смае

В характеристиката му пише, че и майка си ще убие само и само да му отблокират в САЩ и Великобритания крадените милиарди и купените с тях имоти.....боклук от най- мръсна класа...

Само си представете щом един такъв престъпен мега боклук е в управлението на държавата с още един зад него, който се крие там по морето и още един в Банкя, що за държава е това?!

Народът е като умрял.....или в будна кома

Един дебел ястреб,ако го пуснеш от високо ще падне като камък.Много удобен камък за Доган и посолството,винаги може да го оставят да падне ако не слушка.Това си представям че е станало с Украйна 2014.

Вече не му ли харесват руснаците,с които краде и обслужва че и се опита да измами.Ама отнесе си боя за дисциплина . И с тези пари плаща на американските корумпета/лобисти/ да го размагнитят

Не знам дали осъзнавате, че това което се случва в момента е една гротеска? Как Пеевски "спечели" парите си? Не, не ги е спечелил. Това са пари взети от мафията от всички нас. Сега една от суперсилите използва този факт и понеже парите му са блокирани, това е зависим човек, който би направил и челна стойка, за да спаси нещо от откраднатото от нас имане. Умно красивите демократи, които КОЙкаха като мисирки, сега мълчат гузно. Каква държава сме ние тогава? Марионетна, защото политиците ни са зависими.

Ша ми са праят на интересни над 150 хорандски фирми с дерогации за руски нефт и газ, над 120 ингилизки фирми ще си признават, че са зае'''' санкциите и те.. Че Франция, Белгия, Испания гълтат над 50% от втечненио руски газ.. За некакви си 6,2 милиарда евро само за девет месеца. Ама кво от туй, че Германия втора година не може да намери нефт за трите рафинерии от бившата ГДР. Чехия втори месец не може да замени уралса в едната си такава.. На Юниперса си спИциално разрешение даде индийски ГАЗ от ЯМАЛ да си внася.. За Прасчо туй не е "ценен" евроопит.. И т.н. Важното е Прасчо да е по-еврогеец от папата дори. Та да са самоизпере от Магнитски.. А и опита си от бастисването на "Булгартабак" отново да припожи. Със закриването на последната цигарена фабрика у нас ДВЕ години преди срока по притатизационния договор. Дет подписал, че УЖ ша спазва.

Помните ли? Стотината ДБейци които блокираха центъра на София и протестите им срещу Пеевски? ГЕРБ и Борисов също участваха . Вижте сега тази отврат Сглобката на САЩ!

Пеевски и ДПС се превърнаха в по-голям роб на чуждата държава САЩ, даже и от ПП, ДБ и ГЕРБ. Блокирали са му над милиард долара в САЩ и други западни държави , и Пеевски играе всяка роля която му кажат за да спаси ограбените от нас милиард+. Борисов и ГЕРБ са в същото положение. А ДБ и ПП пък,предават интересите на България за кеф и слава и пари. Просто Отвратителни!

На прасчо му домиляло за Украйна, чак сълза да пророниш.

Браво на Пеевски, от известно време ми харесва, смел мъж.

И теб да те стимулират с магнитски канап около врата и ти ще си смел.

на Магнитски, сладурчета, е да те направи послушен и верен сътрудник. Виж ако някой се запъне да се прави на патриот тогава има АЛА-БАЛА.

отврат ГЕРБ ПП И ДБ =ДПС

по най-бързия начин да изрита антибългарските секти ПП-ДБ от властта. Направо ювелирният аргумент ще бъде, че отрепките са "слуги на Путин". Успех!!!

Магнитско, твърде Магнитско! Ама на САЩ такива ... не минавааат.

Нали това е точно по поръчка на САЩ

Аз искам прокуратурата да провери дали може прасе да бъде в Народното Събрание. Не казвам, че Пеевски е прасе и с това мнение не правя никаква асоциация. Просто питам дали животното, вид 'прасе' може.

А, кога ще има разследване в САЩ, за заобикалянето на наложените санкции от тях самите - тук и да има някакво заобикаляне е нищожно, в сравнени с мащабите в САЩ. Политиката на САЩ е баламите от ЕС да налагат санкции и икономите им да бедстват, а те да си въртят търговийката с Русия задкулисно.

Хич не е задкулисно

Ако беше така активен и в Булгартабак, нямаше да има грешка. Историята обаче показва, че след него и "трева не никне".

Топчест (като цяло) е той самият,топчеста е главата му,топчест изглежда заради корема си.......Други "топки" не виждам...!?

"Слонът в стаята. Санкциите не работят". Ам чи туй Пеевски, бе ;))

Помагайте! Много колеги пишат,че в Дубай е паднал голям пердах на пеевски от руснаци, но аз търся и не го намирам в нвет-а.Вярно ли е ,че са го били и малтретирали и защо? Дайте подробности,че ми е интересно.....

Беше забравил за едни пари и се наложи да се раздели с някои активи. Морални и материални.

Да точно. Тиквоча успя да се изкупи с 3 милиарда като построи продлжението на Турски поток с наши нари. Иначе тиквата щеше да се търкаля по земята. Свинята се е опитал да шикалкави, но тези неговите номера минават само при робски народ. При руснаците не. Или плащаш или в трапа.

Г-н Пеевски е единствения евроатлантик с топки в България!

Не бъркайте топки с търбух.

Пеевски се оказа освен етническа ,но и политическа курва .Случилото се с Карадайъ ,за него(Пеевски) ,ще бъде гъделичкане ."Курвите , мнозина ги ползват ,но никой не ги уважава ! Пеевски сяда на два стола.... Ясно е ,какво става с такива-рано или късно !!!

Мара Габриел вече бродира образа на Делян върху знамето на евроатлантизма.

На тоя ще му провеждат пак лечение от затлъстяване руснаците…ама да видим в Дубай ли или на местна почва…само да не е окончателно като Алексей Петров…

На ДАНС това и е работата и без сезиране те трябва да си вършат задълженията но ща е така........................

г на знае ли в коя страна от януари въвеждат официално възможността доставчика ти на ток да ти редуцира подаването до 2 кв/ч? и кое го налага? няма да задавам повече въпроси, който иска да се образова по темата, ЖОКЕР СЪС САНКЦИИТЕ Е СВЪРЗАНО

ти затова си на това дередже!

за ЮП пеевски взе едни пари авансово, ЮП няма, пари не е връщал, БМБ за да отърве кожата буквално, построи с китайско темпо турската тръба, и се отчете, а сега пеевски търси суап с руснаците. аз няма да ви закачам ако не върна парите

свинчугата и търкачите ще ядат дървото

Този ли е стожер на честността и морала?

докато не изгоним всички с руски паспорти и техните слуги не напълним затворите само ще си говорим...

Крим е руски и това радва българите.

Човече, май си някаква откачалка

Какъв имидж има България бе дебелак гнусен???? Колко сте жалки…..кой ще има респект от слуги подмазвачи?????

Българският ИМИДЖ е жив НЯМИДЖ!

В Дубай братухите го бяха посрали от бой.

МАй недостатъчно..

Не забравяйте защо Местан беше изгонен от ДПС - защото зае антируска позиция и прочете декларация в подкрепа на Турция....когато Ердоган свали руския изтребител. Подобно нещо се случва и с Карадайъ който завърза много прозападни контакти и се отдалечи от линията на Масква

Много насериозно се е взел Пеевски. Няма нищо незаконно в делата на фирмите. И санкциите е избягват съвсем законно, това беше извода от интервюто. А Шиши защо не провери как така той е в списъка Магнитски, а се изявява като единствен, последен и най-важен управляващ на цялата държава?

онзи и той сероизен! простата циганка оде да знай?

Четейки това си спомних за влаковете с гориво към Сърбия по време на онова ембарго. И как всяко ембарго се налага, за да могат само едни определени хора да въртят един определен бизнес. Всичко друго са приказки по шипковия храст.

Мръсно, нагло прасе, не го интересува цената за хората, иска то да вкарва скъпите горива,,, не са наядохте боклуци долни

мой и българи ще гласуват за ДПС. Не харесвам тази свиня но определено действа в интерес на държавата.

Руски е, виж какво знаме се развява там

Курвата е украинска. Има и едни гащички на българска курва

Много се натяга но там е Никой ще последва Бисеров Места Карадая и др. Доган е хитър като има такива параходи

Всичко това е камуфлаж предназначен за малоумници които да се хванат. ДПС е партия създадена и контролирана от Кремъл до ден днешен - тоест в тази партия своеволия не се позволяват или ти се случват някакви внезапни инфаркти или скачаш доброволно от 15-я етаж...след като си се наръгал в гърба с нож 4-ри пъти. Руснаците готвят Пеевски за премиер и в момента му изграждат проатлантически и антируски образ с да излъжат повече десни прозападни хора. А като вземе властта(официално,щото не сега че я няма) излизането от ЕС и НАТО ще му е първата задача. Той толкова се е вживял в ролята на Евроатлантик,че чак става комично