Коментари - Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората | Днес.dir.bg

Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората

"Употребата на страховете на хората се наказва от народа", заявява в официална позиция председателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората | Днес.dir.bg

Коментари

Прасето грухти смело. Защото знае. Че кочината му е скована. Непоклатимо.

Че Дебелянчо мамин се е изсулил на времето, мазно, мазно и не е ходил в казармата.

Пеевски,нещо си се объркал,парламента казва,но кой избира парламента.Народът е този, който казва и избира не ти.Ти не си човекът който има думата.

Yann

Излезте и гласувайте на 9 Юни за да не слушате тоя чвор - Пеевски! Гласувайте за когото искате, но излезте да гласувате за да няма ДПС влияние в Парламента! А за всички тези народни кръвопийци - иде Сървайвър - Белене! Ще пият вода от Дунава и ще ядът, каквото си уловят или отгледат!

Имаше един бизнесмен и депутат от Варна марешки се казваше същите приказки плещеше

Здравейте, български роби. Как сте, как сте? Гладувате ли? Мизерувате ли? Спекулантите, търгашите и печалбарите одират ли по 200 кожи наведнъж от гърба ви, като отидете на магазина? ДА, нали? Почти същите мутро-ченгеджийски спекуланти, гешефтари и прочие паразити одират ли ви с безумни космически цени на наеми и жилища? Кучешка колибка ви я шиткат на цената на царски дворец. ДА, нали? Вашият капиталист-робовладелец, за когото работите почти безплатно, цака ли ви с мизерно заплащане и заплати? Гърби ли ви по 7 дни в седмицата без осигуровки или ви осигурява на половин работен ден, а вие му бухате там по 15-16 часа всеки ден? ДА, нали? Ядете ли всякакви нискокачествени отровни боклуци, наречени храни, на цената на златото и платината? ДА, нали? Здравноосигурени сте, ама ако ви се наложи медицински преглед и/или лечение пак си плащате и изродите в бели престилки одират по 200 кожи от вас? ДА, нали? А ако нямате пари? Изхвърлят ви като дръгливи кучета пред болниците? ДА, нали? Като минете 40, максимум 45 години, и вашият капиталист-робовладелец ви изритва от работа, щото според робовладелеца вече сте в предпенсионна възраст? И после можеш да се оплачеш само на арменския поп. ДА, нали? А ся знаете ли за къв чеп в София дойде лично СТОЛТЕНБЕРГ, който до вчера въобще не беше чувал за България и дори не знаеше къде се намира? НЕ знаете, нали? Ами робове прости - Столтенберг е дошъл за ВАС И ВАШИТЕ ДУШИ, БЕ! До края на тази година, още 5-6 месеца и укро пушечното месо свършва и тогава идва ВАШИЯТ РЕД, български робове! Връчване на повиквателни, ще ви ловят по улиците като добитък, и после на конски вагони и тутуф-тутуф, хайде за Украйната. Да мрете там за кефа и богатствата на малкия зелен сопол и укрофашистката му шайка, както и за милионите и милиардите долари на Байгън и американската олигархия от Дълбоката държава! Честито!

Велик коментар, неизкривено огледало на суровата действителност в кочината, болезнено верен от първата до последната сричка, радвам се че има такива Българи !

Този път явно си матрьошка. Ако имаш информация. Как мога да се уредят. На работа в Коми. Да изкарам малко рубли. Че тука пенцийка не стига.

Преди дни унгарският премиер В. Орбан разкри, че страната му преоценява ролята си в НАТО поради нежелание да се присъедини към подготвяната война срещу Русия. Според Орбан в НАТО вече е създаден подготвителен комитет, като страните от НАТО ще бъдат разделени на "участващи (във войната) и неучастващи"! Става въпрос за ядрена война с Русия. В кой кюп ще бъде сложена България? Това сега трябва да определят НАТО и слугите му в България. Защо Пеевски не отиде в Турция и зададе този въпрос на Ердоган? Чужди СМИ: Ултиматумът на Русия към Великобритания от М. Захарова: „Ако британските оръжия ударят руска земя, ние ще ударим вас по цялата планета“ https://tinyurl.com/4zerdesf Руски ракети са насочени към британски бази във Фолкленд, Африка, Гибралтар – Русия: „Ще бъдат бомбардирани, ако Киев ни удари с британски оръжия“ "Дадохме нота на британския посланик - Ултиматумът е налице" https://tinyurl.com/yvee2s97 Член на британския парламент: „Вече сме във война с Русия; Те няма да кажат на хората до юли или август“ https://tinyurl.com/52d87ahz

Бат Пейо, бъркаш Генерал Радев с Банка Дженерали.

Тази заплаха за наказание за казана истина си е точно мутренски прийом.... Вари го, печи го, пак прасе

Пейски да ни поучава за войната е все едно Президента ген. Радев да ни учи на корупция.

грозна свиня на снимката

Точно

Тази брутална партийна мутра, колко народ е прогонил от България, за да намести партийните си бизнеси. Сега се загрижил някой да не е изплашен.....

Защо ми се струва,че най-големите боклуци са най -големи проатлантици

Ех, Илия, Илия, какво ни довлече.

Пеевски да говори срещу мажоритарно избрания от българите президент? Вярвам, че българите ще покажем с гласа си на идните избори къде е мястото на мафиотска структура като ДПС. България над всичко!

Пеевски, ами Радев не ни е казал нещо ново. Още преди 1 година Байдън във Варшава нарече няколко страни от Източна Европа "фронтови". Между тях и България. И да - има желаещи да вкарат НАТО във войната в Украйна. То НАТО и без това вече се е включило - всеки ден над България прелитат разузнавателни самолети на НАТО, които предават в реално време разузнавателна информация за руснаците пряко на украинците и участват в управлението на дроновете, с които те атакуват руски цели. В Русия "показаха" вече пренени военнослужещи от Чуждестранния легион на Франция, воюювали в Украйна. Един е дори офицер. Нито са в отпуск, нито са били "уволнени" от легиона - просто на групи ги изпращат там. Поляците са дали вече около 10 000 убити и ранени военнослужещи - е, излезли в "отпуск" и отишли в Украйна да се бият, като взели със себе си танковете и гаубиците си. Така че нищо ново не ни казва Радев. Той не ни плаши. Такива като тебе ни плашат. С безумието и наглостта си.

Медиите сте просто лекета. Седнали сте в скута и пиете мазно турско кафе.

Нека одобряващите Радев ми отговорят, възможно ли е войната да приключи, ако част от Украйна или цяла Украйна бъдат окупирани от руската армия? Ако "новите реалности", както казва Путин, бъдат признати като нови граници между Русия и Украйна от международната общност и това бъде записано в мирния договор, тогава само ще може да се каже, че войната е прекратена! Това обаче не е възможно да стане, защото според Устава на ООН има изрична забрана за промяна на границите между съседни държави по насилствен начин! Първо трябва да се измени Устава на ООН и цитираната забрана да отпадне!

Беше Украйна до преврата 2014, после стана франкенщайн управляван от няколко фюрера, Турчинов, Порошенко и Зе. Избиваха собствените си граждани тези изроди невменяеми. Хиляди избити, милиони избягали, стотици в затвора. Мъже , жени деца, журналисти и политици. Подпалени от факлите. Но Зе вече е просрочен, стои още на щанда и събира клетници по улиците да се бият насила за него в името на 404. Но скоро ще се вмирише и неговата глутница ще го отлъчи сама. А ти, като ЗНАЕШ много, какво ще говориш тогава?

Това ако стане, ще говоря абсолютно същото! Дали е Зеленски, дали не е Зеленски, границите между Русия и Украйна не могат да бъдат променени, и то не заради Зеленски! Основното нещо, което не се разбира е, че окупацията не означава нито край на война, нито мир!

Кой прекрои Югославия?

Единственият начин да се постигне мир е да няма Украйна. НАТО атакува Сърбия и я застави да се раздели с част от територията си. Израел окупира и анексира Източен Йерусалим и Голанските възвишения и още доста земи, които не би трябвало да влизат в неговата територия по решението на ООН. Тайван е официално признат (дори и от САЩ) за част от територията на Китай. Но САЩ и другите от НАТО официално заявяват, че ще се намесят със сила ако "независимостта" му бъде застрашена от Китай. Не го признават официално, но е факт. Нарича се реалполитик. Просто нещата ще са същите и с Украйна. И само да напомня, чче дори столицата на Литва - Вилнюс е подарена от от Сталин на Литовската ССР. Ама сега литовците не напират да върнат града и околностите им на Беларус. Същото е и с Клайпеда, Гданск и териториите на Полша източно от р. Одер (или както я наричет в Полша - Одра).

Украйна, измислена като Израел държава за което май Сталин е виновен.

Кой създаде Косово и настани там голяма военна база?

...като те видят и се плашат повече а, не от президента

"че трябва час по-скоро да се намерят дипломатически инструменти за прекратяване на войната в Украйна, а това няма да стане с повече оръжие, няма да стане с изпращането на войски от държави членки на НАТО." Единственият инструмент за прекратяване на войната е изтегляне на агресорите от окупираните територии и възстановяване на териториалната цялост на Украйна! Радев трябва бързо да намери дипломатическо решение за това изтегляне! Войната не може да бъде прекратена, преди изтеглянето на руските войски!

На такива като Шиши, Боко и ПП-тата е време да им се покаже червен картон на изборите и българите да вземат нещата в свои ръца. Крайно време е народа да се събуди и да отиде да гласува, на тия измислени герои мястото им е зад решетките а не във властта. Една алтернатива е ПП Величие, проучете я, запознайте се с идеите й и ако искате България да се управлява от българи , а не от посолства това може би е правилният път.

Българите няма да дадем България в ръцете на Мутрафона! България няма да е Задунайская губерния!

по теб останало ли е нещо, (с) което да не си (се) (от)дал?

Ако намекваш за пърдяла ми, да дадох го, но за долари , не за рубли. Сега ме порят и ми е кеф.

Българино, не ме гледай тъпо, искал си, дал си! А пък щом ти е кеф, никой не може да те съди, важното е да се наслаждаваш!

да разбирам, че ще гласуваш за ДПС, под предлог, че няма да даваш България на Митрофанова. Значи който иска България да пази интересите си и независимостта си и да не загиваат мъжете й в Украйна заради САЩ и НАТО е русофил, така ли. Найс.

Пеевски си е наш продукт, какво да му се сърдим? Народа тук може да бъде разделен на две групи: чудещи се как да заминат да изкрарват пари в чужбина и чудещи се как да отидат на море в Гърция. При това положение няма как да се учудваме, че реалната власт е в ръцете на хора, които се чудят на кого да харижат страната за да си купят в замяна на това имот в Гърция. При подобни констелации обикновено държавата си сменя стопанина и продължава съществуването си като нечия провинция. Това може би ни чака и нас, с подобно население и подобен "елит" това би било логичната развръзка. Пеевски и Борисов са просто щрих от този пейзаж, а и немалко българи мечтаят да са точно като тях. Радев ще говори, ще говори, но онези двамата ще подписват... смъртната присъда на страната ни. Това е общо взето.

има и още една, не малка, група - чудещи се как да изкарат месеца, например. как да си платят сметките за тока, парното (на което сме крепостни, ползваш, не ползваш - плащаш), да си купиш малко кисело млеко, хляб и някой домат, ако останат пари от пенсията и т.н. Ами, инак казано пенсионерите. Не мечтаем нито за Европа, нито за курорти в Гърция. А и погребенията станаха скъпи.

Не става дума за вас пенсионерите, а за онези сънародници, които реално трябва да движат страната

докога ще го търпим?

вечно, за болшинството от хората той е просто един досаден тип от новините, създаващ мимолетен дискомфорт докато чакаш на опашката на Кулата. На останалте той не им прави впечатление, защото в мислите си вече въртят парцала в Германия.

до Коледа

Ей бяхме се затъжили за великия мислител , но сега вси1ко си е на мястото. . .

SirBob

Айде и довчерашният мултак Пеевски взе да рецитира опорките за "руската агресия". Делянчо, лоши спомени от Дубай ли имаме?

така ме огрухаха там, че нищо не помня

сигурно се чува потракване от копита

Отзад го напъват резаци, отпред лиже черни паламарки, за да отърве ножа!

Реших , че МаминШиши е отишъл за плескавици .т.е станал на плескавици.....а па той още шава...

Недопустимо е подобия на този и на банкянския престъпници - дори само да се доближават до Парламента, а камо ли да влизат и да сядат на първия ред !!!

Целта на Русия не е Украйна, нито нейните територии. Искат да им се даде право на глас във важните решения от световен мащаб и искане на тяхната благословия за всяка стъпка от тук нататък. Искат наново да се проведе споразумение подобно на сключеното в Малта от Чърчил, Сталин и Рузвелт след ВСВ.

Ти запознат ли си с ФАКТА, че Русия има най-голямата територия в света? Тази територия трябва да обслужва и обгрижва, същото е като когато имаш повече от един имот, все покрив ще протече, ограда ще се скъса, мизерен наемател ще мрънка ... Стегни се малко и не мисли със задника си? Каква е целта на Русия можеш да прочете в някакво по сериозно издание от авторитетен издател, а не от соросоиден парцал като този, който събира тролове да пишат небивалици за да излъже рекламодателите, че е много четен и посещаван.

Целта на Русия не е Украйна, нито нейните територии. Искат да им се даде право на глас във важните решения от световен мащаб и искане на тяхната благословия за всяка стъпка от тук нататък. Искат наново да се проведе споразумение подобно на сключеното в Малта от Чърчил, Сталин и Рузвелт след ВСВ. (03/02/1945)

Тулупа и Шарлатаните дотолкова обезобразиха държавата, че вече не става за нищо! Европедерастиите са на всякъде и всички дишат пръдните и на нереза Шиши.

Бе прости хора с прост президент начело, разберете, утре Русия да напусне територията на суверенна Украйна, утре войната приключва. Но докато Путин упорства, ще става още по-лошо. В крайна сметка една бедна държава като Русия не може да води война с ресурсите на западният сват. Въпрос навреме е и Мунчо да се усети накъде вее вятъра. Но интересно вие, папагали прости, вие тогава каква песен ще ми пеете?

Пеевски, не заБравяй, че и Местан подсъдимият имаше добро от Доган. Пази се отзад.

Как няма едно положително мнение за това прасе по форумите, а неговата партия се кани да е трета в България пак? Това означава, че си купува гласовете у нас и особено в Турция.

Свинята и Толупа плашат и тероризират народа всеки ден, това не е ли по-недопустимо и безотговорно??

Повечето преди него председатели на тази партия се пенеха и бързо изхвърчаваха от там и този ще е след тях

Крайно време е президентът да вдигне армията и да прави военен преврат!

армията, викаш. Коя армия, то след Тагаренко не останаха пушки, камо ли джепане за тях, с какво да се дига т.н. армия. Едно време поне саби са имали, а сега само смартфони. И там вече са дебил до продажника, мила моя майньо льо.

Забрана на дпс.Съд и присъди за сопола ,свинчугата ,данчо ментата и другите еничереи.

Турската партия - с прасе начело! Егати резила! :) :) :)

Тоя толстолоб що се бърше по хората ..... гнусна лигава твар

Никой не ти иска мнението, прасе кулско

Намагнитен и потурчил се да коментира точното изказване на Президента е смешно и неточно. Липсва му сиво вещество на момчето. Просто, но с пари... Ето затова всички са срещу ДПС.

Този ще си пръсна грухтящата тиква като види седемте процента получени на изборите, а Сопола ще се срине от инфаркт

шишко, никой не ни плаши. Президентът е казал истината, за разлика от теб! Когато е явиш на президентски избори и спечелиш, тогава се прави на голямата работа. Сега си седни и мълчи, когато умни хора говорят!

Недопустимо и безотговорно е да се плашат и свинете по Коледа!!!

Тази тлъста всиня се надсмива над простия народ ежедневно, преди поне не го виждахме. ГЕРБ=ДПС

Хората се страхуват единствено от купения корчпративен вот на гроб , дупясе и пеперастите

Макрон и Камерън казаха че вече има техни натовски военни в Украйна.Уж инструктори,ака бала,но са там. Натовски ракети танкове и бомби също са там и убиват руснаци! А НАТО ппо никакъв начин не е заплашено,пък и било най силното в света и не се плаши от нищо!? . Президентът Радев каза че с изпращане на НАТОВСКИ военни и още оръжие, Войната и Смъртта се увеличават!! А НАТО няма нищо общо с чуждата война! ... Пеещият свинчо Пеев-ски , лъже и преиначава думите на Радев на 100% .. Българският Парламент с гласовете на ПП,ДБ, ГЕРБ и ДПС реши да изпрати 55 български Военни в Полша, в някакъв център на НАТО за Украйна!!!

Събудил се една сутрит приятелят на Мечо Пух с усещането, че е станал феноменално умен. Пгледнал се в огледалото и си помислил - не само съм станал умен, а и слаб и красив.

Като искаш да не се плашат хората, направи си пластична операция или не се показвай на обществени места)))

Нека се намери някой да му турне ножа на прасето. Вярно не е коледа,но много е наедряло и иска много ярма.

Коментари - Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората | Днес.dir.bg

Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората

"Употребата на страховете на хората се наказва от народа", заявява в официална позиция председателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към президента: Недопустимо и безотговорно е да се плашат хората | Днес.dir.bg

Коментари

Прасето грухти смело. Защото знае. Че кочината му е скована. Непоклатимо.

Че Дебелянчо мамин се е изсулил на времето, мазно, мазно и не е ходил в казармата.

Пеевски,нещо си се объркал,парламента казва,но кой избира парламента.Народът е този, който казва и избира не ти.Ти не си човекът който има думата.

Yann

Излезте и гласувайте на 9 Юни за да не слушате тоя чвор - Пеевски! Гласувайте за когото искате, но излезте да гласувате за да няма ДПС влияние в Парламента! А за всички тези народни кръвопийци - иде Сървайвър - Белене! Ще пият вода от Дунава и ще ядът, каквото си уловят или отгледат!

Имаше един бизнесмен и депутат от Варна марешки се казваше същите приказки плещеше

Здравейте, български роби. Как сте, как сте? Гладувате ли? Мизерувате ли? Спекулантите, търгашите и печалбарите одират ли по 200 кожи наведнъж от гърба ви, като отидете на магазина? ДА, нали? Почти същите мутро-ченгеджийски спекуланти, гешефтари и прочие паразити одират ли ви с безумни космически цени на наеми и жилища? Кучешка колибка ви я шиткат на цената на царски дворец. ДА, нали? Вашият капиталист-робовладелец, за когото работите почти безплатно, цака ли ви с мизерно заплащане и заплати? Гърби ли ви по 7 дни в седмицата без осигуровки или ви осигурява на половин работен ден, а вие му бухате там по 15-16 часа всеки ден? ДА, нали? Ядете ли всякакви нискокачествени отровни боклуци, наречени храни, на цената на златото и платината? ДА, нали? Здравноосигурени сте, ама ако ви се наложи медицински преглед и/или лечение пак си плащате и изродите в бели престилки одират по 200 кожи от вас? ДА, нали? А ако нямате пари? Изхвърлят ви като дръгливи кучета пред болниците? ДА, нали? Като минете 40, максимум 45 години, и вашият капиталист-робовладелец ви изритва от работа, щото според робовладелеца вече сте в предпенсионна възраст? И после можеш да се оплачеш само на арменския поп. ДА, нали? А ся знаете ли за къв чеп в София дойде лично СТОЛТЕНБЕРГ, който до вчера въобще не беше чувал за България и дори не знаеше къде се намира? НЕ знаете, нали? Ами робове прости - Столтенберг е дошъл за ВАС И ВАШИТЕ ДУШИ, БЕ! До края на тази година, още 5-6 месеца и укро пушечното месо свършва и тогава идва ВАШИЯТ РЕД, български робове! Връчване на повиквателни, ще ви ловят по улиците като добитък, и после на конски вагони и тутуф-тутуф, хайде за Украйната. Да мрете там за кефа и богатствата на малкия зелен сопол и укрофашистката му шайка, както и за милионите и милиардите долари на Байгън и американската олигархия от Дълбоката държава! Честито!

Велик коментар, неизкривено огледало на суровата действителност в кочината, болезнено верен от първата до последната сричка, радвам се че има такива Българи !

Този път явно си матрьошка. Ако имаш информация. Как мога да се уредят. На работа в Коми. Да изкарам малко рубли. Че тука пенцийка не стига.

Преди дни унгарският премиер В. Орбан разкри, че страната му преоценява ролята си в НАТО поради нежелание да се присъедини към подготвяната война срещу Русия. Според Орбан в НАТО вече е създаден подготвителен комитет, като страните от НАТО ще бъдат разделени на "участващи (във войната) и неучастващи"! Става въпрос за ядрена война с Русия. В кой кюп ще бъде сложена България? Това сега трябва да определят НАТО и слугите му в България. Защо Пеевски не отиде в Турция и зададе този въпрос на Ердоган? Чужди СМИ: Ултиматумът на Русия към Великобритания от М. Захарова: „Ако британските оръжия ударят руска земя, ние ще ударим вас по цялата планета“ https://tinyurl.com/4zerdesf Руски ракети са насочени към британски бази във Фолкленд, Африка, Гибралтар – Русия: „Ще бъдат бомбардирани, ако Киев ни удари с британски оръжия“ "Дадохме нота на британския посланик - Ултиматумът е налице" https://tinyurl.com/yvee2s97 Член на британския парламент: „Вече сме във война с Русия; Те няма да кажат на хората до юли или август“ https://tinyurl.com/52d87ahz

Бат Пейо, бъркаш Генерал Радев с Банка Дженерали.

Тази заплаха за наказание за казана истина си е точно мутренски прийом.... Вари го, печи го, пак прасе

Пейски да ни поучава за войната е все едно Президента ген. Радев да ни учи на корупция.

грозна свиня на снимката

Точно

Тази брутална партийна мутра, колко народ е прогонил от България, за да намести партийните си бизнеси. Сега се загрижил някой да не е изплашен.....

Защо ми се струва,че най-големите боклуци са най -големи проатлантици

Ех, Илия, Илия, какво ни довлече.

Пеевски да говори срещу мажоритарно избрания от българите президент? Вярвам, че българите ще покажем с гласа си на идните избори къде е мястото на мафиотска структура като ДПС. България над всичко!

Пеевски, ами Радев не ни е казал нещо ново. Още преди 1 година Байдън във Варшава нарече няколко страни от Източна Европа "фронтови". Между тях и България. И да - има желаещи да вкарат НАТО във войната в Украйна. То НАТО и без това вече се е включило - всеки ден над България прелитат разузнавателни самолети на НАТО, които предават в реално време разузнавателна информация за руснаците пряко на украинците и участват в управлението на дроновете, с които те атакуват руски цели. В Русия "показаха" вече пренени военнослужещи от Чуждестранния легион на Франция, воюювали в Украйна. Един е дори офицер. Нито са в отпуск, нито са били "уволнени" от легиона - просто на групи ги изпращат там. Поляците са дали вече около 10 000 убити и ранени военнослужещи - е, излезли в "отпуск" и отишли в Украйна да се бият, като взели със себе си танковете и гаубиците си. Така че нищо ново не ни казва Радев. Той не ни плаши. Такива като тебе ни плашат. С безумието и наглостта си.

Медиите сте просто лекета. Седнали сте в скута и пиете мазно турско кафе.

Нека одобряващите Радев ми отговорят, възможно ли е войната да приключи, ако част от Украйна или цяла Украйна бъдат окупирани от руската армия? Ако "новите реалности", както казва Путин, бъдат признати като нови граници между Русия и Украйна от международната общност и това бъде записано в мирния договор, тогава само ще може да се каже, че войната е прекратена! Това обаче не е възможно да стане, защото според Устава на ООН има изрична забрана за промяна на границите между съседни държави по насилствен начин! Първо трябва да се измени Устава на ООН и цитираната забрана да отпадне!

Беше Украйна до преврата 2014, после стана франкенщайн управляван от няколко фюрера, Турчинов, Порошенко и Зе. Избиваха собствените си граждани тези изроди невменяеми. Хиляди избити, милиони избягали, стотици в затвора. Мъже , жени деца, журналисти и политици. Подпалени от факлите. Но Зе вече е просрочен, стои още на щанда и събира клетници по улиците да се бият насила за него в името на 404. Но скоро ще се вмирише и неговата глутница ще го отлъчи сама. А ти, като ЗНАЕШ много, какво ще говориш тогава?

Това ако стане, ще говоря абсолютно същото! Дали е Зеленски, дали не е Зеленски, границите между Русия и Украйна не могат да бъдат променени, и то не заради Зеленски! Основното нещо, което не се разбира е, че окупацията не означава нито край на война, нито мир!

Кой прекрои Югославия?

Единственият начин да се постигне мир е да няма Украйна. НАТО атакува Сърбия и я застави да се раздели с част от територията си. Израел окупира и анексира Източен Йерусалим и Голанските възвишения и още доста земи, които не би трябвало да влизат в неговата територия по решението на ООН. Тайван е официално признат (дори и от САЩ) за част от територията на Китай. Но САЩ и другите от НАТО официално заявяват, че ще се намесят със сила ако "независимостта" му бъде застрашена от Китай. Не го признават официално, но е факт. Нарича се реалполитик. Просто нещата ще са същите и с Украйна. И само да напомня, чче дори столицата на Литва - Вилнюс е подарена от от Сталин на Литовската ССР. Ама сега литовците не напират да върнат града и околностите им на Беларус. Същото е и с Клайпеда, Гданск и териториите на Полша източно от р. Одер (или както я наричет в Полша - Одра).

Украйна, измислена като Израел държава за което май Сталин е виновен.

Кой създаде Косово и настани там голяма военна база?

...като те видят и се плашат повече а, не от президента

"че трябва час по-скоро да се намерят дипломатически инструменти за прекратяване на войната в Украйна, а това няма да стане с повече оръжие, няма да стане с изпращането на войски от държави членки на НАТО." Единственият инструмент за прекратяване на войната е изтегляне на агресорите от окупираните територии и възстановяване на териториалната цялост на Украйна! Радев трябва бързо да намери дипломатическо решение за това изтегляне! Войната не може да бъде прекратена, преди изтеглянето на руските войски!

На такива като Шиши, Боко и ПП-тата е време да им се покаже червен картон на изборите и българите да вземат нещата в свои ръца. Крайно време е народа да се събуди и да отиде да гласува, на тия измислени герои мястото им е зад решетките а не във властта. Една алтернатива е ПП Величие, проучете я, запознайте се с идеите й и ако искате България да се управлява от българи , а не от посолства това може би е правилният път.

Българите няма да дадем България в ръцете на Мутрафона! България няма да е Задунайская губерния!

по теб останало ли е нещо, (с) което да не си (се) (от)дал?

Ако намекваш за пърдяла ми, да дадох го, но за долари , не за рубли. Сега ме порят и ми е кеф.

Българино, не ме гледай тъпо, искал си, дал си! А пък щом ти е кеф, никой не може да те съди, важното е да се наслаждаваш!

да разбирам, че ще гласуваш за ДПС, под предлог, че няма да даваш България на Митрофанова. Значи който иска България да пази интересите си и независимостта си и да не загиваат мъжете й в Украйна заради САЩ и НАТО е русофил, така ли. Найс.

Пеевски си е наш продукт, какво да му се сърдим? Народа тук може да бъде разделен на две групи: чудещи се как да заминат да изкрарват пари в чужбина и чудещи се как да отидат на море в Гърция. При това положение няма как да се учудваме, че реалната власт е в ръцете на хора, които се чудят на кого да харижат страната за да си купят в замяна на това имот в Гърция. При подобни констелации обикновено държавата си сменя стопанина и продължава съществуването си като нечия провинция. Това може би ни чака и нас, с подобно население и подобен "елит" това би било логичната развръзка. Пеевски и Борисов са просто щрих от този пейзаж, а и немалко българи мечтаят да са точно като тях. Радев ще говори, ще говори, но онези двамата ще подписват... смъртната присъда на страната ни. Това е общо взето.

има и още една, не малка, група - чудещи се как да изкарат месеца, например. как да си платят сметките за тока, парното (на което сме крепостни, ползваш, не ползваш - плащаш), да си купиш малко кисело млеко, хляб и някой домат, ако останат пари от пенсията и т.н. Ами, инак казано пенсионерите. Не мечтаем нито за Европа, нито за курорти в Гърция. А и погребенията станаха скъпи.

Не става дума за вас пенсионерите, а за онези сънародници, които реално трябва да движат страната

докога ще го търпим?

вечно, за болшинството от хората той е просто един досаден тип от новините, създаващ мимолетен дискомфорт докато чакаш на опашката на Кулата. На останалте той не им прави впечатление, защото в мислите си вече въртят парцала в Германия.

до Коледа

Ей бяхме се затъжили за великия мислител , но сега вси1ко си е на мястото. . .

SirBob

Айде и довчерашният мултак Пеевски взе да рецитира опорките за "руската агресия". Делянчо, лоши спомени от Дубай ли имаме?

така ме огрухаха там, че нищо не помня

сигурно се чува потракване от копита

Отзад го напъват резаци, отпред лиже черни паламарки, за да отърве ножа!

Реших , че МаминШиши е отишъл за плескавици .т.е станал на плескавици.....а па той още шава...

Недопустимо е подобия на този и на банкянския престъпници - дори само да се доближават до Парламента, а камо ли да влизат и да сядат на първия ред !!!

Целта на Русия не е Украйна, нито нейните територии. Искат да им се даде право на глас във важните решения от световен мащаб и искане на тяхната благословия за всяка стъпка от тук нататък. Искат наново да се проведе споразумение подобно на сключеното в Малта от Чърчил, Сталин и Рузвелт след ВСВ.

Ти запознат ли си с ФАКТА, че Русия има най-голямата територия в света? Тази територия трябва да обслужва и обгрижва, същото е като когато имаш повече от един имот, все покрив ще протече, ограда ще се скъса, мизерен наемател ще мрънка ... Стегни се малко и не мисли със задника си? Каква е целта на Русия можеш да прочете в някакво по сериозно издание от авторитетен издател, а не от соросоиден парцал като този, който събира тролове да пишат небивалици за да излъже рекламодателите, че е много четен и посещаван.

Целта на Русия не е Украйна, нито нейните територии. Искат да им се даде право на глас във важните решения от световен мащаб и искане на тяхната благословия за всяка стъпка от тук нататък. Искат наново да се проведе споразумение подобно на сключеното в Малта от Чърчил, Сталин и Рузвелт след ВСВ. (03/02/1945)

Тулупа и Шарлатаните дотолкова обезобразиха държавата, че вече не става за нищо! Европедерастиите са на всякъде и всички дишат пръдните и на нереза Шиши.

Бе прости хора с прост президент начело, разберете, утре Русия да напусне територията на суверенна Украйна, утре войната приключва. Но докато Путин упорства, ще става още по-лошо. В крайна сметка една бедна държава като Русия не може да води война с ресурсите на западният сват. Въпрос навреме е и Мунчо да се усети накъде вее вятъра. Но интересно вие, папагали прости, вие тогава каква песен ще ми пеете?

Пеевски, не заБравяй, че и Местан подсъдимият имаше добро от Доган. Пази се отзад.

Как няма едно положително мнение за това прасе по форумите, а неговата партия се кани да е трета в България пак? Това означава, че си купува гласовете у нас и особено в Турция.

Свинята и Толупа плашат и тероризират народа всеки ден, това не е ли по-недопустимо и безотговорно??

Повечето преди него председатели на тази партия се пенеха и бързо изхвърчаваха от там и този ще е след тях

Крайно време е президентът да вдигне армията и да прави военен преврат!

армията, викаш. Коя армия, то след Тагаренко не останаха пушки, камо ли джепане за тях, с какво да се дига т.н. армия. Едно време поне саби са имали, а сега само смартфони. И там вече са дебил до продажника, мила моя майньо льо.

Забрана на дпс.Съд и присъди за сопола ,свинчугата ,данчо ментата и другите еничереи.

Турската партия - с прасе начело! Егати резила! :) :) :)

Тоя толстолоб що се бърше по хората ..... гнусна лигава твар

Никой не ти иска мнението, прасе кулско

Намагнитен и потурчил се да коментира точното изказване на Президента е смешно и неточно. Липсва му сиво вещество на момчето. Просто, но с пари... Ето затова всички са срещу ДПС.

Този ще си пръсна грухтящата тиква като види седемте процента получени на изборите, а Сопола ще се срине от инфаркт

шишко, никой не ни плаши. Президентът е казал истината, за разлика от теб! Когато е явиш на президентски избори и спечелиш, тогава се прави на голямата работа. Сега си седни и мълчи, когато умни хора говорят!

Недопустимо и безотговорно е да се плашат и свинете по Коледа!!!

Тази тлъста всиня се надсмива над простия народ ежедневно, преди поне не го виждахме. ГЕРБ=ДПС

Хората се страхуват единствено от купения корчпративен вот на гроб , дупясе и пеперастите

Макрон и Камерън казаха че вече има техни натовски военни в Украйна.Уж инструктори,ака бала,но са там. Натовски ракети танкове и бомби също са там и убиват руснаци! А НАТО ппо никакъв начин не е заплашено,пък и било най силното в света и не се плаши от нищо!? . Президентът Радев каза че с изпращане на НАТОВСКИ военни и още оръжие, Войната и Смъртта се увеличават!! А НАТО няма нищо общо с чуждата война! ... Пеещият свинчо Пеев-ски , лъже и преиначава думите на Радев на 100% .. Българският Парламент с гласовете на ПП,ДБ, ГЕРБ и ДПС реши да изпрати 55 български Военни в Полша, в някакъв център на НАТО за Украйна!!!

Събудил се една сутрит приятелят на Мечо Пух с усещането, че е станал феноменално умен. Пгледнал се в огледалото и си помислил - не само съм станал умен, а и слаб и красив.

Като искаш да не се плашат хората, направи си пластична операция или не се показвай на обществени места)))

Нека се намери някой да му турне ножа на прасето. Вярно не е коледа,но много е наедряло и иска много ярма.