Пеевски: Христо Иванов предложи делкането, иска Янкулов за прокурор №1, отказах, всичко свърши

Лидерът на ДБ пи мазно турско кафе в кабинета ми и седеше в скута ми, а олигарсите зад него искат да овладеят КОНПИ и прокуратурата, заяви председателят на ПГ на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Христо Иванов предложи делкането, иска Янкулов за прокурор №1, отказах, всичко свърши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези отпадъци от ПП-ДБ не разбраха ли ,че тези неща не стават така ?

Прасчо е много уверен. Неговите избиратели са едни и същи, необразовани, като стадо. Той може да говори каквото си иска. Христо Иванов разчита на по-интелигентни хора, които биха били отвратени от такова твърдение. Затова ще гледате много помия в следващите няколко дни, единия се захранва с помия.

Чухме зайчарника , сега и свинекомплекса.

Посолството няма да е доволно!

"олигарсите зад него искат да овладеят КОНПИ и прокуратурата" Като мислиш за другите като са себе си такива неща бълваш.

Само едно изречение липсва в това изказване "прокуратурата си е моя, не я давам"

sawo

Лошото на ДПС е че е най-вредната партия за България от последните 25 години. Ето това е лошото. И най-смешното е че се мъчат да къпят мазния пеевски вече сумати години, което само показва че тази партия на практика е негова.

ТОЙ бил отказал ...... егати държавата щом от него зависи.

Най-големият кошмар на боклуците от ДПС и герб е да дойде читав прокурор...

Много е забавно да видиш как един политик, който си мисли, че управлява без никакво реално одобрение говори как е отказал на друг политик, който си мисли, че управлява без никакво реално одобрение! Интересно кой има по-голяма подкрепа? Христо Иванов или Дебелян Пеевски?

Господи, помогни им да се изядат помежду си, да си почне народът!

ПАсоля и то!

Въсмутена сам! Прасчо е толкова праф! Някъф Янкулов за главен. Ааамаха. Ши делят държавата. Ми ми тя си е на Шиши.

и си мисля: Повечето хора явно са произлели от маймуни, а някои очевидно от прасета.

Мека да се СамоОглозгат в Алчност за Власт и милиарди!!! ..... 35 Милиарда Долара или 63 Милиарда лева за АР1000 на Уестингхаус. Ядрени реактори които нямат лиценз в ЕС и вече 15 години не ги пускат в САЩ заради риск от инциденти. . А България притежава два Нови реактора ВВР1000 от които по света работят стотици и без проблем. Но...тях Сглобката Подари на Украйна!!!?

Одете пак да гласувате за следващите престъпници...те от гласа ви се хранят и дебелеят! На зло куче- зъл прът, да ги оставим "гладни" на изборите!

Всички сте плесен

Не пуска кокала..

Е нема такава държава.

От Антикорупционния фонд е достоен човек, а вие крепостни селяни видяхте ли с признание Кой държи прокуратурата!???

Прав е Пеевски! Прокуратурата и НСлС са собственост на ДПС! Защо да ги дели?

Руските ли реактори визираш? Аре стига с тези братушки!

Моля ви Хора!!! На Изборите Излизайте...Гласувайте... ...Помогнете Заедно да изчистим този Срам от лицето на България! Сглобката Ограбва Бъдещето ни и на деца и внуци!! Моля Гласувайте!

Ама така като гледам ПП, ДБ, ГЕРБ, СДС... най-добре да гласувам за Възраждане, БСП или ДПС и това вече е притеснително.

Скрий се бе МАГНИТСКИ , много плямпаш глупости !

Путин отказал на Навални да му даде диктатурата си :)

Аз го четох този меморандум и очевидно в него е че се опитват с него да изкарат мазните пръсти на Пеевски от държавата. Така че реакцията му е закономерна, въпреки че е твърде просташка дори за него. Непонятна е реакцията на Боко обаче. Очевидно нежните пръсти на Пеевски са му и на него някъде дълбоко.

...винаги ходя и гласувам със съвестта си за неподкрепям никого, тъй като за 30 и кусур години демокрация БГ политикът е диказал качествата си на: некомпетентен, алчен, крадлив, отмъстителен, адски нискочел!!!!!! ( основен проблем ), неграмотен, с купени или въобще лиспва качествено обучение след гимназия, лъже, маже, с две думи тормози вместо да служи на оществото. Та с тези кандидати толкоз, хората с право не гласуват, за да не овластяват такива същества, това е правилният подход, който аз безкрайно уважавам.

И така, драги ми сънародници когато имаш душа на роб ще имаш и робско битие. Свободните духом, досега отдавна да бяха почнали да стрелят както руските ни братя.

повърнах….

ДБ ПП искат само Те да контролират Съд КОНПИ и прокуратура. Еднолично! Но са в Сглобка с другите мършоядни хиени ДПС и ГЕРБ....и се само разкъсват за Плячката!!? Плячката сме Ние и живота ни!

Лидер доказа че собственик на прокуратурата и подчинените му нотариуса Боко Тиквата, Пепи еврото и всичките 5 милиона крепостни селяни най-простото население познато на съвременния свят

Млади, бягайте от територията.

Мила родна картинка.Ама като се обичат младите що не се вземат?

Пеевски призна че е собственик на прокуратурата и вие се стоите спокойно във вас и пишете коментари да ви е в тъпото племе да ви е в тъпотоплеме

Млади...Гласувайте срещу сглобените унищожители на България!!!

Кафето със сигурност е било мазно, щом е от Пеевски И това е единственото вярно, което той казва

Пеевски призна че ДБ искат да превземат цялата съдебна власт и прокуратура. А ДПС и ГЕРБ искат своя пай от плячката. Сглобката на САЩ е Злото за България!

Вън долни сглобкаджии.Трябва да възродим България!

Тъй де.. Ами ДПС подкрепи ли ПуПу-ДъБъ за конституционните промени. Подкрепи.. Раздели ли се висша съдебна власт на ДВЕ половини? Раздели се.. И кво иска Ристьо сега? Та прасчо му казва - Таз половина си е моя, другата не си я давам..

Хайде Президенте, сдавайте поста и печелете парламентарните избори, че много глави трябва да бъдат отсечени от крилата на ескадрилата Ви!

Лодкарят е ясен, но сигурно има амеби, които пак ще се вържат на стария му трик.

този "народ" допуска такива катили да го управляват, не искам да ми се оплаква!!!

Мръсен съветски агент

Демек свинята се е тръскало в него.

ДъБъ са една отвратителна анти-българска партия. За Пеевски избирателите поне знаеха какво кюфте е, но в Ристю много наивници се подлъгват.

Шиши ми е ясен, от него мяма какво ново да чуя. Мравояда, Гнома, Ококорения, Про100то, Тиквун - всички са ми ясни. Най-ценното в цялото интервю, обаче, беше падналото чене на дребничката журналистка, която се появи в кадър през последните 2-3 секунди. Незаменимо :)))

Пеевски май излезе най-свестен.

така иска да си мислиш

Е, ясно е че Пеевски не иска да пусне прокуратурата, която в момента е изцяло негова. Сега твръди, че видите ли едни олигарски искали да я овладеят, като че ли сега (както и през последните поне 10 години) тя не се владее от други олигарси, които видяхме докъде ни докараха - типове като Пепи Еврото и Нотариуса да са търгаши на правосъдие.