Коментари - Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер | Днес.dir.bg

Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер

"Обраснали са с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа", коментира съпредседателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Няма по алчна личност от Христо Иванов. Мераците му за власт и пари са безграницчни.

тоя защо още не е привикан в прокуратурата на разпит? или за тях такива потайни пазарлъци, схеми и комбинации за заграбване на властта са нещо нормално?

Феноменалния красавец, на мама ненагледния !

Прокурорите в чиято компетентност беше извършената "проверка" относно размера на " активите" във владението / а не собствени, онова е нещо друго/ на Пеевски трябва да почервенеят от срам и да молят горещо за прошка българските граждани.Такава вертепирана бърдарщина с очевиден дисонанс не е имало дори и по времето,когато Иди Амин издевателстваше не само над народа на Уганда, но и над европейските лидери изпращайки им дипломатически писма със сексуално извратени закани. Случващото не е възможно в Европа, но е средно интересна новинка.... е така между другото.Представяте ли си безсмъртието на обикновени хорица, щадящи всеки народен грош, тяхната скромност и в същото време величия и пръкналите се отнякъде мазни и доста крадливи лицемери подчинили с безочливата си бруталност не само оперираните от морал и съвест началници в изпълвнителната, законодателната, съдебната и не на последно място президентска институция.Срам и падение! Един отказващ да се подчини на мутрите среден по ниво полицейски началник беше казал при уволнението си " Дори и проститутките по Околовръстното шосе се ползват с по голямо уважение и признание за труда си"......Трагично, но факт!

Този и едно друго тлъсто двуного,са най простите и първични субекти у нас и на Балканите.

ТОва няма как да стане, беше за кратко председател на ДАНС и народа се вдигна, тук ще ви изринем

Христо Иванов ако заеме по-ръководен пост в тая държава, да я закриваме направо.

Сега слагам това видео в архива си за спомен на децата ми внуците ми, правнуците ми, да видят какви е момци раждала нашата майка България в "прехода", продали душите си на дявола за власт, пари и слава....горКите, само ако знаеха къде ще прекарат вечността, АКО НЕ СЕ ПОКАЯТ И НЕ ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО. Горко им. Народе, излезте и нека да гласуваме всички, за да бъдат изхвърлени вън...голямо ще е падението им...

както беше казал един голям българин - всички са маскари.

Глупости на търкалета! Бай Ганьо дори не мможе да стъпи на малкият пръст на това дебело прасе !

Не предполагам, че Пеевски си изсмуква всичко от пръстите. Да имаш такава висока позиция, която изведнъж можеш да изгубиш когато измисляш нещо, без то да е вярно, е риск който Пеевски не би поел. Дозата истина е важната част от твърдението на Пеевски, а не дали е вярно изобщо.

Stanko

Ако беше вярно щеше да има аудио запис.Лъже.Не,че ПП ДБ са много читави но тези компромати със записите са запазена марка на Борисов.Очевиден опит да разцепи ПП от ДБ.Чудя се на Ахмед Доган защо го държи.А Пеевски е отвратителен.Не му вярвам.

Пеевски и Иванов са един дол дренки

след като американците буквално го приземиха и вече не може да напусне БГ-то ни по въздух, ни по вода ни, по асфалт няма вече Дубай където харчеше кинтите от КТБ ДП-500млн.

Шиши дали знае ли къде е сградата където е взел диплома за висшо?

Такива неща знам за ПП, че вече не бих се изнанадал да е вярно. Естествено може и да е пълна лъжа, но ПП толкова се дискредитираха, че може да се приеме и за вярно. То е напълно в контекста на други техни действия, за които няма доказателства за да излязат в медиите. Има обаче нещо, което никой не може да отрече. ПП не назначават професионалисти и не се борят за независими институции. Борят се и назначават свои хора. Също като ГЕРБ. Пазят ни от Пеевски, също както ГЕРБ ни пазеше от комунистите. Не бива да позволяваме да се намърдат във властта, защото когато всички разберат какви са, не можем да ги изгоним 17 години.

Мамино свинченце ( на свинче фес )

Шиши българския ФЕНОМЕН , изпраха го и вместо да се свие той напълня ….

Делян Пеевски е отвратителен. Прост като Русороб.

Леле, този Делян Пеевски не разбира от майтап, хората го бъзикат а той си мисли, е верно ще го правят премиер... та даже се и жали по медиите.

goose

А още има хора, които му вярват на шопара .. :) Горките шарани :)

не гласувайте повече за такива простаци, наречени политици!

що не си уважите всички майките! И това ми било политици, та от вас и чеп за зеле не става!

И защо свалихме хубавия човек Пламен Орешарски ??? :)

на какво ми прилича повече тоя: на свиня, на прасе, на нерез или на шопар

май съм пропуснал някое много важно животно.....

Айде стига вече с вашите глупости бе и лични нападки ,помислете малко и за държавата ,клоуни такива ,вслушайте се как работят и другите парламенти ,икономика трябва ,икономика и прагматична политика ,външна и вътрешна ,добра политика ... Комунистите бяха кретени, докажете ,че сте по добри На хората им омръзнаха ежбите ви и жаждата за власт ...

ЕХ, МЕЧТИ.....

Проблема е, че те не са по-добри, нали това са отрочетата на тази същата номенклатура. Общо взето "Погледнал се Илия пак в тия".

Като свински черва са оплетени: Пеевци, Боковци, ПП-ДБейци Всичко е за затвора!

и колко лайна има вътре в тези черва...ужас, ужас....

Тоя става ве по-нагъл. И ще е така докато българите са пасивни и не гласуват. Пасивната рекция още повече насърчава такива наглеци като Пеевски и Борисов. Решава, че могат да си правят каквото си искат, защото на хората им е все тая. Ако обаче на хората не им е все тая и глаусват, тия ще изчезнат без време.

Дебелан и брат му Дон Чекмеджян яко са впрегнали всички ресурси, за да могат официално да бъдат провъзгласени за Господари на тази територия! Шиши даже има мокри сънища, че го изкарват от Магнитски. Брат му Буци пък е много притеснен да не го НаМагнитскизират!

Българи- излезнете да гласувате! За съжаление е много реално, а и Пеевски го потвърждава.

Пеевски премиер ще бъде равно на олигархична държава!

чичак е толкова нелицеприятен, колкото и епитетите и изразните средства, които използва. Гаден интригант и лъжец!!!

..."надявам се медиите" да се разбира " Ще наредя на МОИТЕ медии" да излъчват това което АЗ им кажа! Егати наглата свиня!

Верваме ти свине гореливо

ур0д

тая алчна свиня пак се е освинила...

Личи си кой е шефа на жълтокафявите медии. Тоя с такава скорост ръси пълни простотии, че вече задминава ортака си бейко банкянски.

Тоя започна и да халюцинира!

Отдавна не съм се смял толкова весело. За какво изобщо гласуваме? Сглобката ще си реши всичко и безц нас!

Ами идете да гласувате най-после вместо да се смеете тук ! Няма да е така ако идат 70-80% да гласуват,нали?

Ами като не отидете да гласувате ще е без вас.

Да, ще си реши всичко без нас ако масово не гласуваме и ти май за това призоваваш. Иначе ще вземем да объркаме нечия сметка и няма сглобки, няма ГЕРБ, няма ДПС и БСП. Малийййй, голям страх!

Предизборни манипулации в аванс за бъдещата 'сглобка' герб и дпс всички останали партии да се обединяват против тези - няма друг начин ,ако не искате мутри да ни управляват и за в бъдеще !

Аз по-големи лъжци от явните тулупи и престъпници, Шиши и Боко мутро- кратуната не бях чувал!! Знаят ви коварните планове и за това ПП ви бръкнаха на дълбоко!!

Целта на изказванията на Пеевски е толкова естествена и проста. То при него и друго не може да е: Не ходете да гласувате! Няма за кого?! Всички са маскари! ТЕ МОИТЕ ГЛАСОВЕ СА В КЪРПА ВЪРЗАНИ! Така, че като не отидете ще гласувате за МЕН!

Мачкай Шишииииииии Мачкай простото българско стадо !

Явно, много са им бръкнали в канчето на дпс и герб за да реват през ден небивалици.

Е аз защо знам, че се ходи на избори и каквото те покажат ту е.

Гръм и Трясък за Близнаците Двете гнусни свински дзурли така жестоко ще се провалят на предстоящите избори, че след това ще трябва да си ядат лайната взаимно в някоя кочина.

Те този път двамата тенори придобриха манджата. И на последния малоумник би трябвало да му е светнала лампата какво ще стане като не ходи да гласува. Този левент и онзи от зайчарника ще продължават да крадат, корумпират и овладяват бедната ни държава и тези които все още сме останали тук. Гласувайте хора. Ако сте фенове на този от снимката или на приятеля му пак гласувайте. Ако вашето е нещо различно пак си мръднете з.дниците и дайте своя вот.

дс марионетките пак са включени в действие , мърша ...

Умри вече бе урод долен....гнусен шопар

Докато българите се правят на обидени на тоя или оня и не ходят да гласуват, ДПС ще си правят каквото си искат. Те комнадват в България вече повече 30 години и всички виждат докъде я докарахаме - Шиши да се прави на морален стожер. Чудяа се кога българинте най-после ще се събудят.

ДПС е най-принципна

свинчугов ме изкефи.

С кое?!

за следващата сглобка Дь Пь Сь и Гербопитеците.

Ти му повярва ли, това са предизборни изпълнения. Толкова е прозрачно, че ми е тъжно за хората, които не са схванали целта му.

Коментари - Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер | Днес.dir.bg

Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер

"Обраснали са с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа", коментира съпредседателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Христо Иванов поиска подкрепа, за да ликвидира ПП и да стане президент, а аз премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Няма по алчна личност от Христо Иванов. Мераците му за власт и пари са безграницчни.

тоя защо още не е привикан в прокуратурата на разпит? или за тях такива потайни пазарлъци, схеми и комбинации за заграбване на властта са нещо нормално?

Феноменалния красавец, на мама ненагледния !

Прокурорите в чиято компетентност беше извършената "проверка" относно размера на " активите" във владението / а не собствени, онова е нещо друго/ на Пеевски трябва да почервенеят от срам и да молят горещо за прошка българските граждани.Такава вертепирана бърдарщина с очевиден дисонанс не е имало дори и по времето,когато Иди Амин издевателстваше не само над народа на Уганда, но и над европейските лидери изпращайки им дипломатически писма със сексуално извратени закани. Случващото не е възможно в Европа, но е средно интересна новинка.... е така между другото.Представяте ли си безсмъртието на обикновени хорица, щадящи всеки народен грош, тяхната скромност и в същото време величия и пръкналите се отнякъде мазни и доста крадливи лицемери подчинили с безочливата си бруталност не само оперираните от морал и съвест началници в изпълвнителната, законодателната, съдебната и не на последно място президентска институция.Срам и падение! Един отказващ да се подчини на мутрите среден по ниво полицейски началник беше казал при уволнението си " Дори и проститутките по Околовръстното шосе се ползват с по голямо уважение и признание за труда си"......Трагично, но факт!

Този и едно друго тлъсто двуного,са най простите и първични субекти у нас и на Балканите.

ТОва няма как да стане, беше за кратко председател на ДАНС и народа се вдигна, тук ще ви изринем

Христо Иванов ако заеме по-ръководен пост в тая държава, да я закриваме направо.

Сега слагам това видео в архива си за спомен на децата ми внуците ми, правнуците ми, да видят какви е момци раждала нашата майка България в "прехода", продали душите си на дявола за власт, пари и слава....горКите, само ако знаеха къде ще прекарат вечността, АКО НЕ СЕ ПОКАЯТ И НЕ ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО. Горко им. Народе, излезте и нека да гласуваме всички, за да бъдат изхвърлени вън...голямо ще е падението им...

както беше казал един голям българин - всички са маскари.

Глупости на търкалета! Бай Ганьо дори не мможе да стъпи на малкият пръст на това дебело прасе !

Не предполагам, че Пеевски си изсмуква всичко от пръстите. Да имаш такава висока позиция, която изведнъж можеш да изгубиш когато измисляш нещо, без то да е вярно, е риск който Пеевски не би поел. Дозата истина е важната част от твърдението на Пеевски, а не дали е вярно изобщо.

Stanko

Ако беше вярно щеше да има аудио запис.Лъже.Не,че ПП ДБ са много читави но тези компромати със записите са запазена марка на Борисов.Очевиден опит да разцепи ПП от ДБ.Чудя се на Ахмед Доган защо го държи.А Пеевски е отвратителен.Не му вярвам.

Пеевски и Иванов са един дол дренки

след като американците буквално го приземиха и вече не може да напусне БГ-то ни по въздух, ни по вода ни, по асфалт няма вече Дубай където харчеше кинтите от КТБ ДП-500млн.

Шиши дали знае ли къде е сградата където е взел диплома за висшо?

Такива неща знам за ПП, че вече не бих се изнанадал да е вярно. Естествено може и да е пълна лъжа, но ПП толкова се дискредитираха, че може да се приеме и за вярно. То е напълно в контекста на други техни действия, за които няма доказателства за да излязат в медиите. Има обаче нещо, което никой не може да отрече. ПП не назначават професионалисти и не се борят за независими институции. Борят се и назначават свои хора. Също като ГЕРБ. Пазят ни от Пеевски, също както ГЕРБ ни пазеше от комунистите. Не бива да позволяваме да се намърдат във властта, защото когато всички разберат какви са, не можем да ги изгоним 17 години.

Мамино свинченце ( на свинче фес )

Шиши българския ФЕНОМЕН , изпраха го и вместо да се свие той напълня ….

Делян Пеевски е отвратителен. Прост като Русороб.

Леле, този Делян Пеевски не разбира от майтап, хората го бъзикат а той си мисли, е верно ще го правят премиер... та даже се и жали по медиите.

goose

А още има хора, които му вярват на шопара .. :) Горките шарани :)

не гласувайте повече за такива простаци, наречени политици!

що не си уважите всички майките! И това ми било политици, та от вас и чеп за зеле не става!

И защо свалихме хубавия човек Пламен Орешарски ??? :)

на какво ми прилича повече тоя: на свиня, на прасе, на нерез или на шопар

май съм пропуснал някое много важно животно.....

Айде стига вече с вашите глупости бе и лични нападки ,помислете малко и за държавата ,клоуни такива ,вслушайте се как работят и другите парламенти ,икономика трябва ,икономика и прагматична политика ,външна и вътрешна ,добра политика ... Комунистите бяха кретени, докажете ,че сте по добри На хората им омръзнаха ежбите ви и жаждата за власт ...

ЕХ, МЕЧТИ.....

Проблема е, че те не са по-добри, нали това са отрочетата на тази същата номенклатура. Общо взето "Погледнал се Илия пак в тия".

Като свински черва са оплетени: Пеевци, Боковци, ПП-ДБейци Всичко е за затвора!

и колко лайна има вътре в тези черва...ужас, ужас....

Тоя става ве по-нагъл. И ще е така докато българите са пасивни и не гласуват. Пасивната рекция още повече насърчава такива наглеци като Пеевски и Борисов. Решава, че могат да си правят каквото си искат, защото на хората им е все тая. Ако обаче на хората не им е все тая и глаусват, тия ще изчезнат без време.

Дебелан и брат му Дон Чекмеджян яко са впрегнали всички ресурси, за да могат официално да бъдат провъзгласени за Господари на тази територия! Шиши даже има мокри сънища, че го изкарват от Магнитски. Брат му Буци пък е много притеснен да не го НаМагнитскизират!

Българи- излезнете да гласувате! За съжаление е много реално, а и Пеевски го потвърждава.

Пеевски премиер ще бъде равно на олигархична държава!

чичак е толкова нелицеприятен, колкото и епитетите и изразните средства, които използва. Гаден интригант и лъжец!!!

..."надявам се медиите" да се разбира " Ще наредя на МОИТЕ медии" да излъчват това което АЗ им кажа! Егати наглата свиня!

Верваме ти свине гореливо

ур0д

тая алчна свиня пак се е освинила...

Личи си кой е шефа на жълтокафявите медии. Тоя с такава скорост ръси пълни простотии, че вече задминава ортака си бейко банкянски.

Тоя започна и да халюцинира!

Отдавна не съм се смял толкова весело. За какво изобщо гласуваме? Сглобката ще си реши всичко и безц нас!

Ами идете да гласувате най-после вместо да се смеете тук ! Няма да е така ако идат 70-80% да гласуват,нали?

Ами като не отидете да гласувате ще е без вас.

Да, ще си реши всичко без нас ако масово не гласуваме и ти май за това призоваваш. Иначе ще вземем да объркаме нечия сметка и няма сглобки, няма ГЕРБ, няма ДПС и БСП. Малийййй, голям страх!

Предизборни манипулации в аванс за бъдещата 'сглобка' герб и дпс всички останали партии да се обединяват против тези - няма друг начин ,ако не искате мутри да ни управляват и за в бъдеще !

Аз по-големи лъжци от явните тулупи и престъпници, Шиши и Боко мутро- кратуната не бях чувал!! Знаят ви коварните планове и за това ПП ви бръкнаха на дълбоко!!

Целта на изказванията на Пеевски е толкова естествена и проста. То при него и друго не може да е: Не ходете да гласувате! Няма за кого?! Всички са маскари! ТЕ МОИТЕ ГЛАСОВЕ СА В КЪРПА ВЪРЗАНИ! Така, че като не отидете ще гласувате за МЕН!

Мачкай Шишииииииии Мачкай простото българско стадо !

Явно, много са им бръкнали в канчето на дпс и герб за да реват през ден небивалици.

Е аз защо знам, че се ходи на избори и каквото те покажат ту е.

Гръм и Трясък за Близнаците Двете гнусни свински дзурли така жестоко ще се провалят на предстоящите избори, че след това ще трябва да си ядат лайната взаимно в някоя кочина.

Те този път двамата тенори придобриха манджата. И на последния малоумник би трябвало да му е светнала лампата какво ще стане като не ходи да гласува. Този левент и онзи от зайчарника ще продължават да крадат, корумпират и овладяват бедната ни държава и тези които все още сме останали тук. Гласувайте хора. Ако сте фенове на този от снимката или на приятеля му пак гласувайте. Ако вашето е нещо различно пак си мръднете з.дниците и дайте своя вот.

дс марионетките пак са включени в действие , мърша ...

Умри вече бе урод долен....гнусен шопар

Докато българите се правят на обидени на тоя или оня и не ходят да гласуват, ДПС ще си правят каквото си искат. Те комнадват в България вече повече 30 години и всички виждат докъде я докарахаме - Шиши да се прави на морален стожер. Чудяа се кога българинте най-после ще се събудят.

ДПС е най-принципна

свинчугов ме изкефи.

С кое?!

за следващата сглобка Дь Пь Сь и Гербопитеците.

Ти му повярва ли, това са предизборни изпълнения. Толкова е прозрачно, че ми е тъжно за хората, които не са схванали целта му.