Пеевски: Човекът, който хвърля България в избори, е Христо Иванов (видео)

Неговите партньори трябва да се събудят и да му кажат "Седни си на столчето и недей да буташ България в безвремието", призова съпредседателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Човекът, който хвърля България в избори, е Христо Иванов (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така е. И то го прави за лична изгода, не за друго.

Или кафето не му е било достатъчно мазно или нещо му е убивало в скута на шиши, за да прави такива работи!

Шиши защо се дърпа от избори, като нов председател на партията трябва да иска да се докаже и да приветства тази възможност?

Христо Иванов ще духа супата и ще стои отстрани на следващите избори

Всички тука сте болни мозъци я да има избирателна активност 90% да видим къде ще е ДПС в трета глуха и тогава ще могат ли да си въртят синджира както си искат ама народа шматка яко пише коментари и до там

Сигурно е измил мазнотията от скута ти и се е пугносил от теб! А защо за Пеевски е лошо да има избори в една демокрация? Какво го притеснява? (риторични въпроси)

Много жалко, но е прав .............

Грух-грух, грух-квиииииииии!

и другия шопар плюс педерастите трябва да бъдат неутрализиране от политиката!

Какво стана с онова "Магнитски", бе!! То нещо като Нобелова награда ли е ... Отваря ти пътя в живота ...

Да гласуваме масово за ДПС, с преференция за Пеевски! ДПС да има абсолютно мнозинство, за да може да състави самостоятелно правителство с премиер Пеевски!

Кой направи конституционната реформа? Кой направи правосъдната реформа? Кой написа споразумението? Кой реши кризата със зърнопроизводителите? Кой спря интервюто на ,Митрофанова по БНР?

Излезте всички да гласуваме за Възраждане!

да, бе, копейки долни, вън от България продажници

Кого си мислиш, че ще излъжеш, бе, Д.у Пеевски? Всички с интелект, различен от нула съвсем ясно видяха КОЙ клати лодката! И това не е Хр. Иванов.

Това е голям политик, досега не сме го предполагали това! Прав е Доган, че е феномен! Очаквам голям пробив на ДПС на тези избори, евроизбори или две в едно, ще бъдат втора политическа сила!

е голем политик! Лазда има 150 кила. Сите други са по-малки от него.

отзад напред

Нека кажа аз какво чувам - Бойко има задача унищожението на ПП, а Дебелян се е заел с ДБ. Туйто. Другото са полюции на продворни статисти, джурналисти и пиарки със “вироко вдигнати” крака.

Човека преследван по закона Магнитски реди политическия пъзел в България и се казва Делянчо мамин Пеевски.Това се случва в Булгаристан.Жална ни майка на БГ гражданите.

Защо Пеевски пише споразумението между ППДБ и ГЕРБ? Мм? ДПС част ли е от коалицията? Все риторични въпроси. Поне виждаме главите на мафията в България на показ. А Дебелян е време да спре да играе политик. Некадърен и не особено интелигентен представител на капото Доган.

Що, изборите проблем ли са, Пеевски?

Добре, че Пеевски ни каза истината каква е. Човекът е признат за най-честен на републиката и удостоен с международни признания все пак... :)

Прасчо го е страх от избори. Чудно защо ли?..

Да бе, точно ДПС ги е страх от избори. В коя държава живеете?

Какво значи "хвърля България в избори" България ви даде оценка вече! Никой не ви иска - нито ДПС нито ГЕРБ нито ППДБВГЗ

И какво като идем на избори? Голяма драма

Предпочитам 100 милиона да дадем за нови улици и булеварди, градски транспорт или някое и друго учлище, а не да пълним нечии джобове

По-скоро едни 90-95 милиона ще ще отидат в едни джобове, ще направят едни фасадни ремонти, които след 5 месеца ще трябва да се повторят, защото са спестени едни материали.. Тъй че грабежа не спира в нито една форма. Едни и същи хора прибират парите, а народа си мизерува.

Отвратен съм от обяснения от екрана и последващи опровержения. След заявките на Цариградска как Янкулов бил готов за главпрок, а тя - за зам, съм склонен да вярвам на Пеевски в случая. Дори ще бъда по директен. Желанието за избори е на Прокопиеви и то съвпада с желанието на БСП и Възраждане. Желанието им пък за овладяване на съдебната система изобщо не подлежи на коментар.

Защо така мазно храчите по г-н Пеевски? Та нали с него любимият ви на всички жълтопаветни неможачи мравояд пи мазно турско кафе многократно? Ако той му стои в скута и му облизва каламбаците вие защо не го харесвате?Пък и кой ви пита бе, рая?

Мъсти за разрушения пристан на Догановите сараи в Росенец

Положението е сипи, ако нема - донеси....

според килограмите, тоя щеше да има поне 3 гласа...

Интересно ! Как се пише такъв документ от хора които не могат да си напишат името без грешки в него !

ас сам наплно сагласен с теп

Когато нерезът квичи това е знак в добра посока , когато грухти значи е в негов интерес

Ако Иванов успее да ни вкара в избори, ще ми се издигне в очите. Но той с онази лодчица стигна сам до Росенец, за да пие там кафенце. И това няма да се промени.

Лайното Пеевски се е изказало мъдро по въпроса за службите!

Т е се Евават с Вас, Евавайте ги и Вие.... На избори 250хил „Не подкрепям никого” Ще е добър резултат. Поне докато не забранят опцията...

Опцията "Не подкрепям никого", е глас за партията, която печели най-много гласове. Със същия успех можете да пуснете невалидна или да не гласувате. Научете как работи изборната система у нас най-после.

Неутрализира купения вот и е открита подигравка с политическата система, правия я Нелигитимна..

хихи , прочети закона и после пиши, не подкрепям никого нищо не променя в изборните резултати освен че увеличава отчетенат избирателна активност. За купения вот е обсолютен дюшеш. ДПС са най на сметка от нови избори щото имат твърд електорат и гениите като теб дето гласуват с неподкрепям никого им помагат да вземат повече места в парламента .

Тази опция има като резулта само, че чрез купен вот дадена партия ще спечели, не с 25% а, примерно с 18% - т.е. крайния резултат е същия - пак се управлява с купен вот!

Протестираи съм срещу Борисов и Пеевски, дори съм гласувал за ПП. Разочарован съм от шарлатаните и неможачите. Стигна се да приема , че по добре Борисов с Пеевски при нови избори отколкото шарлатаните от ПП и ДБ.

Наричайте го "Господарю". Понякога може и "Феномене".

и Господи Боже мой или за кратко Аллаа

Пеевски писал споразумението ....признаха си че ДПС управлява

най-големия гербидж само от него зависи герб айде да отиваме на избори да го избирате

Докато Пеевски е един "успял млад мъж" в България, не ми обяснявайте как това или онова. И тука не говоря за вкарване в затвора. За да е България едно хубаво място за живеене, той трябва да бъде неприемлив за обществото. Говоря за това "хората", "обикновения" българин да откаже да е част от схемата. Ама, ти да видиш колко гъвкав става българинът, когато получи част от порцията... Изведнъж свинята Пеевски става "мечо" или "страшен пич"...

Спечели престижната международна награда “ Магнитски “ с ролята си в Руския Игрален Филм - “ Поток “ С новата си мъжка роля в турския сериал “Мазно Кафе “ и Оскар може да спечели …..