Печален ден за Германия: преминат е прагът от 100 000 covid жертви и ще има още много

Болниците особено в източните и южни провинции са под натиск, армията се включи в транспорта на пациенти в тежко състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте бе, нали са ваксинирани?

Бау!!! Уплашихте ли тъпаците а дира?? Браво! Заработихте си надника....

Аве, простаци, антиваксъри, Набийте си в тъпите, празни кратуни, че ваксинирането не може да спре заразата! Ваксината помага болестта да се кара по- леко и да не се стига до болница! А ако не искате да си го набиете в тъпите кратуни, тогава ще ви набият тръба в гърлото!

шаранско мислене, пълна мозъчна промивка, чак убеждава другите

Ми значи не е ваксина, а медицински продукт някакъв. Колко пъти да ви се повтаря това? Достигате сами до изводите и пак - ваксина та ваксина, като папагали. Ограмотете се що е това ваксина: "Ваксината е биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест" А имунитет е: "Имунитетът (от латински: immunis – „свободен“) е устойчивост на организма срещу физичните, химичните и биологичните патогенетични фактори на заобикалящата го среда"

Да ти се обяснява що е това ваксина Ваксо . Ти си рядък дебил и така и няма да вденеш нищо .

Най-новото явление в ЕС - Ковид парти. Що е то? Когато някой се разболее прави парти за приятелите си - всички, които искат да се заразят, за да получат зелен сертификат без да се ваксинират, отиват и купонясват яко :)))

Имам право на лично мнение.... "...ще има още много".... Пак повтарям : ИДИОТ !

Стига лъжи! Жертви на ваксината, не на ковид.

Този форум са го налазили безсмъртни антиваксъри с докторски титли по всичкология. Някои са направо академици. Заразени и умрели са различни неща. Когато Германия ни догони по смъртност, тогава ще я давате за пример.

Населението в Германия е 84 млн. - починали от Covid дневно - средно 400 души. Населението на България е 6.8 млн. - починали от Covid дневно - средно 200-250 души Който разбира от елементарна математика знае за какво “иде реч”. До всички антиваксъри и хора които ни сравняват с Германия че “ ето видиш ли и те мрът” , “ко стана ваксите и тях ги хваща” и тем подобни тъпотии пожелавам ви сладки сънища.

Немските болни вакси в бг здравна система ще дадат същия процент фира колкото българските невакси. Ако с писанието си клакьорстваш за ваксене, го отхвърлям като доста тъпа манипулация, ако критикуваш бг здравната система го приемам.

еби си мамата ковидар краварски.

Абе май наляха луди пари на Фарма компаниите и сега се чудят как да ги избият.

В Австралия военните призовават за неподчинение и блокиране на държавата от народа за да приключи пландемията на континента им! Навсякъде се събуждат хората виждайки,на къде ги водят политиците и задкулисието,което се опитва да сложи света на колене!

Всичко това е лъжа,изобщо не са толкова заразените,нарочно раздуват броя за да приложат третата доза ваксина! Млади германци показват пред света,че ковид отделенията са празни,влизайки и снимайки нелегално вътре! А по медиите тръбят,че същите отделения са препълнени,уви,явно цари гигантска корупция в ЕС,в ЕМА,в ЕК,в САЩ,в Австралия,явно някой плаща яко и е за електрическия стол!

Я бе да ги видим тези снимки от празните ковид отделения?

Не са снимки,видеа са!

Нищо против ваксините Ама очевидно не бачкат

Един трол защо нямало проблем при 25 милиона неваксинирани в Германия. Сега разбрахте ли? Отделно ясно се вижда че проблема е основно в провинциите с по-малко ваксинирани. Факт.

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ПАТАЛОЗИТЕ ЛИКВИДИРА ЛЪЖИТЕ ЗА ПЛ@НДЕМИЯТА: Д-р Стоян Алексов разказва за Световния докторски алианс от 45000 лекари: https://worlddoctorsalliance.com , които застават срещу антимедицината, прилагана от политически лица с финансови интереси, която убива масово хора по целия свят чрез манипулация и стрес относно кувит. Д-р Алексов показа и декларацията на Грейт Барингтън (https://gbdeclaration.org ), който призовава хората от целия свят да стачкуват масово, за да ликвидират измамата кюбид. Заедно с това се разказват потресаващи факти относно фалшиви медицински практики, целящи увеличаване на числата на заболеваемостта изкуствено дори чрез пряка корупция от лекари към близките на починали от други болести, с цел да бъдат записани техните заминали, като умрели от кюбид. Потресаващи видео и информация, дадена от един високопоставен лекар, говорещ смело пред цяла България! Източник: https://sedemosmi.tv/production/studio-x-19-11-2021/

отдавна. Да звънне да пита руските си колеги как са. Чака се по две седмици вече за освобождаване на тяло. А толкова хладилни камери нямат. И не навсякъде е студено. Почнаха снимки на трупове в чували по тротоарите.

Както са го подарили германците, ще вземат да ни изместят по смъртност от първото място.

ЗАДАВА СЕ ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА ПЛАНДЕМИЯТА - ЛЕКАРСТВО НА БИЛКОВА ОСНОВА, ОДОБРЕНО В ЕВРОПА СЪС 100% ЕФЕКТИВНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕ И АЛТЕРНАТИВА НА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЛОЖЕНИТЕ СУБСТАНЦИИ: В България имаме лекарство, което има 100% ефективност срещу Кубид в досегашните клинични проучвания. То е регистрирано като хранителна добавка. Казва се "Аретимик съпорт" и "Аретимик рескю", и е одобрено в Европа за лечение на Кувед. Минало е Фаза 2 и е продължило вече като лекарство под името "Симетър". В Индия се строи огромен завод за това нещо, в САЩ също. В Малта се построи завод и се пусна в експлоатация на 16 ноември. Ние имаме лекарство, заяви професор Ботев. Той каза следното: "Ние го дадохме на хора, които са в болнична обстановка. Дадохме го на петима пациенти, които отиваха към интубация и петте излязоха", поясни д-р Ботев и добави, че лекарството е изцяло на биологична основа: специална форма на куркумин, но за да се усвои трябва да е в мицеларна форма, защото иначе не се усвоява като куркума, артемизин - лечебна съставка на пелина, който се използва в целия свят за лекуване на малария, витамин Ц и тамян, който има силно антивирусно и антибактериално въздействие. Тъй като лекарството има 100% ефективно, то е алтернатива на w@ксинiте и ги обезсмисля, заедно с целия политически натиск около тях. Лекарят допълни, че е избран в Турция да лекува огромен брой пациенти и че трябва да се работи с адекватен протокол. Приемането на антибиотици и парацетамол са противопоказни! Още доста подробности ще намерите във видеото. По този начин стана ясно, че манипулаторите и враговете на човечеството и демокрацията искат въпреки откритото 100% ефективно лечение да наложат тирания, фармафашизъм и да суспендират демократичните свободи и права на хората! Така става ясно, кой на кого служи. Хората трябва да приложат съзнателна съпротива на тиранията и да защитят свободата си. Ако е необходимо трябва да се направи пълен блокаж и обща стачка във всички държави, в които искат да въведат задължително жигосване!

Как тъй бре? Нали са ваксвани??? Що мрат бре? Що се заразяват? Ама нали са ваксвани? Ама нали са с маски? Ама нали спазват социална дистанция? Ама нали са ваксвани? Ама нали носят маски? Ама нали спазват социална дистанция??? Ама как така тия ваксъри, маскъри и дистанцъри се заразяват бре???? Че и мрат????

Разберете, че този вирус не е синтезиран, за да бъде победен от ваксини! Напротив, данните сочат обратното за съжаление!

Да ви кажа, сега под бодрото ръководство на Зелените и свободните демократи, Ще направят ваксинацията задължителна, Казаха че ще дават улеснено гражданство, и ще разрешат двойно гражданство на турците. След 10ина години най- разпространеното име за момче ще е Мохамед. В спокоен и сигурен град като Мюнхен , в някои части ще господстват банди. Не е фантазия , видях ги същото с очите си в Брадфорд и Лондон във Великобритания. Жалко за страната !

Това е целта- унищожение!

вече че си руски трол. Между другото почнаха да се появяват в руски сайтове снимки на пълни чували навън. В Русия какво става?

Ако пишеш до мене. Никакъв руски трол не съм. За инфо, ваксиниран съм; аз съм за ваксините, при хора с компрометиран здравен статус. В Германия казват че хората масово умират с Ковид, не от. Мисля че ако човек е здрав, ваксината не му е нужна . Слагал ли си всяка година противогрипна ваксина ? А иначе, Русия е огромна и невероятна страна. Руснаците, говоря за обикновените хора, ни обичат . Средният англичанин ни мрази, средният американец даже не ни знае името. Изводите оставят на теб .

ваксата май не хваща, а?

До "АЗ" Приеми моите съчувствия! Едно е да си невежа, но ако си и тъп при това (твоят случай - нищо лично, освен коментара ти), имаме диагноза! Ще опораснеш3, може и да ти просветне, но засега такава перспектива не се очертава.

И как ще кацне този еърбъс навсякъде

До онзи ден ни ги сочеха за пример,а сега реват! Ваксинирана Европа е парализирана! Невакснирани Беларус,България,Румъния са си добре,дори Швеция дето почти нямаше мерки е добре! В голяма част от света също е добре,където нямаше много ограничителни мерки и ваксинации! В Израел вече тръбят,че ваксините на Пфайзер пазят максимум 3 месеца,там от 2 седмици навлизат в поредната вълна на ковид пандемията въпреки,че са ваксинирали почити цялото население над 12 години с по 3 дози ваксина,сега шефът на ковид щаба в израел налага 4-та доза ваксина,докога ще е така?!? Докато не се събудят израелците и не изтребят фармацефти и политици... Ама трябва и Европа да се събиди,защото ваксинацията няма да спре и след 20-тата доза,като ще е на 3 месеца,а хората ще са със съсипано здраве от всякъде,само не казвайте,че и това е поредната конспирация,защото всички досега се сбъднаха...

държави цъфтят, а? Като сравнявам направо сме вързали...

Дави пикая на лецебното средство от запек

Преди 2-3 седмици някои от западните държави отчитаха ниво на ваксинация над 80%. Сега като направя справка, същите тези държави отчитат ниво на ваксинация около 75%. Или част от ваксинираните са измрели или данните са неверни.

Германия съвсем ще се срине, след като Анна-Лена им стане външен винистър!

Кратко, точно и ясно - защо е толкова висока смъртността от кови Хoрaтa или нe cи дaвaт cмeткa зaщo cмъртнocттa e тoлкoвa виcoкa, или прocтo cи зaтвaрят oчитe. Cпoрeд oфициaлнaтa cтaтиcтикa и изчиcлeния нa Бългaрcкaтa acoциaция нa прoфecиoнaлиcтитe пo здрaвни грижи, eднa cecтрa, зa дa имa кaчecтвeнo oбгрижвaнe нa пaциeнтитe, трябвa дa oтгoвaря нaй-мнoгo зa пeт чoвeкa. Eднa cecтрa ce грижи зa oт 30 дo 50 чoвeкa eднoврeмeннo. Имa и пo-тeжки cлучaи - eднa cecтрa рaбoти в някoлкo oтдeлeния. Дa нe гoвoрим, чe прeз нoщтa рaбoти caмa - бeз caнитaр. Дa нe гoвoрим, чe cъбoтa и нeдeля кoлeги oт прoвинциятa ни рaзкaзвaт кaк нямaт лeкaр - викaт лeкaря пo тeлeфoнa при cпeшeн cлучaй. Тoвa e кaртинaтa и тя трябвa дa ce прoмeни”, зaвърши Вeceлинa Гaнчeвa oт Cиндикaтa нa бългaрcкитe мeдицинcки cпeциaлиcти.

Fuck off Germany. We do not give a fuck!

Защо ни излъгахте? Когато купувахме ваксини ни казвахте как при 70% ваксинираност, вируса ще изчезне. В Германия има над 70% ваксинирани и затварят държавата. Как да ви вярваме, след като вече няколко пъти поред проличават лъжите ви. Единствените печеливши се оказаха фармацевтичните компании, които ни предлагат ваксина с неясен произход.

Западняците ще седнат на мангъровия баш по Коледа :)))

.... и ще има още много.... Аааа, добре. Аз се бях притеснил нещо. Значи пландемията върви по график, нали? Да тичам ли за тоалетна хартия и пета доза??

Всеки ден ще е така, искам петата игла!

Проблемът е че западното общество са прекалено облъчени в "хубавите години на цъфтящ капитализъм" и мозъците им са закърняли тотал. Някога, преди 35-40 год. чувах хората да казват че ако тук дойде някой западняк няма да може да оживее повече от 2 седмици - толкова ни беше тегав живота в сравнение със западния. Ние сме кораво племе и индивидуалисти и ще оцелеем колкото и да не им се иска на някои индивиди. Само трябва да удържим фронта и да не се набодем.

Какво удържане? КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ! Предсрочни избори, Копейкин взима властта, референдум, излизаме от НАТО и ЕС чрез БУЛEXIT.

Тъпак!

Това се твърди само от избраното племе, за да ни разделят. Отказът от ваксиниране на голяма част от българите доказва, че сме единни и можем ако поискаме да бъдем много силни и опасни за натрапниците.

Мен не ме интересува Германия, аз страдам за Ангел Кунчев. Вече не е даже главен санитарен инспектор - някоя си Кремена Пармакова му е заела мястото, тихомълком. Два месеца тоя човек пие чай у дома и не се показва. Не разбирам, защо не зарадва феновете си.

А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,А Кунчев кара колелоооо, А Кунчев кара колелоооо,

Новото нормално се оказа ненормалното.

И 90-100% да се ваксинират само преболедуването дава някъква гаранция докато се разработи истинска ваксина. Тези експерименти с 1-ва, 2,3-та игла само ще удължаж пандемията с цената на много жертви.

Как в бг три пъти по малко ваксинирани , а в същото време в пъти по малко болни ?????????

Ти виж в Африка какво става. Няма фъксини - няма кови, няма локдауни - няма кови, няма зелев нацификат - НЯМА КОВИ.

Мрете бе да еба ваща мама ваксинирана!!! Всички изпукайте да ви еба ковидарите-ваксъри да ви еба!!!

Глупендер неваксиниран.И без туй ти е ред

Ти като си се ваксинирал, датоха ли ти диплома за ВИШУ. Или ще станеш като Дънкан Маклауд. Къде е далаверата, сподели и веднага тичам в първия мол да ме ваксат.

Чухте ли новината, че в Япония ковида се бил само унищожил? Ама това стана след смяна на властта там.

Това го видях в Англия, когато беше най големия пик на цирка ковид ходих да давам кръв за изследване. В болницата нямаше никой, ама никой а те отваряха полеви болници. Майка ви лъжлива да е ба. Сега платените лайнари ще почнат да пишат но това го видях с очи и снимки и клип направих на този цирк.

Междувременно, България на първо място по ковид смъртност на глава за последните две седмици, с почти 50% повече от втория (Румъния)...

До нова година ще надминем жертвите ни от ВСВ.

Причините за смърт се пишат на око. Видяхме как загинали в пожар и ковид влизат в стъкмистиката, за да може да ни я развяват като плашило. А по отношение на общата смъртност и нейното повишение - много хора с тежки и хронични заболявания спряха да посещават болници и профилактичните прегледи, къде от страх, къде по принуда с идиотските локдауни.

Не разбирам, а в избирателните списъци числеността ни расте.

В Африка и Япония никои не мре.......странно!!

Странно е как така никой не мре в Африка и Япония?.Тва по ТАСС ли го казаха?

Шашкат немчугите за да се ваксинират и останалите

Нека позная - в източна Германия е най-зле! Защо ли?! Щото са от бившия соц

Пука ми за тъпите немци, колкото и да измрат все ще им е малко, колко мизерии от тях са дошли на тая планета.

Комунизъм, нацизъм, веганизъм, джендъризъм, зеленизъм и пр. извращения

Я как помогнаха на Сталин да съкрати съветската популация с 45 милиона за 4-и години.Тъкмо да може да ги иззхранва

анти-ваксинацията започне СЕГА! Мангъров ПРЕЗИДЕНТ оле оле оле

давай да им го пращаме още днес

Германците съвсем изпушиха! Само за 2020 година от сърдечни заболявания са починали 338000 души, от рак 239000 души и то само за 1 година! Те ми смятат 100000 души за 2 години... Да бяха смятали поне 10 пъти повече, че да им повярва човек!

Кат им огладнеят гзовете ще се вдигнат на бунт

Пълен цирк, 350 умрели на 80 милиона. У нас с 200 умрели на 7 милиона

Пнндемия е толкова Европейски избирателна?! Уж Европата има една от най-добрите здравни с/ми и висок жизнен стандарт, а какво се оказва? Май отговорът прозира в последния филм за Джеймс Бонд!...

Само че циркът е единствено у нас, където животът на индивида няма никаква стойност.

Какво е битието на българина и коя е причината за това? Друг народ досега би изчезнала. Но много е лесно да повтаряте малоумни медийни мантри и да си мислите, че държите истината в ръце!

Работя на първа линия, на 65 години съм, не нося маска, не съм ваксиниран и съм жив и здрав. Поздрави, Мангъров

къде точно работиш на първа линия? На околовръстното ли?

Мангъров е шеф на ковид отделение в София

глупости

Смъртност от 0,8%,та това е нищо,грипа е със 0,7% смъртност,даже почвам да си мисля,че това е грип... И заради това,че този вирус вече изобщо не е смъртоносен те пак затварят всичко и са готови да бодат и плашат хората с поредните дози,това вече е лудост и трябва премахване на тези политици и фармацефти!

Каква е тая паника бе! 100 000 умрели общо при това надута сигурно бройка за 2 години е по средно 136 на ден, за една 80 милионна Германия това е по-малко от нищо. 70 000 заразени на ден е под 1 на 1000 от тях 400 ако умрат, това е 0.5 % смъртност. Обикновения грип има 0.1-0. 2 % смъртност. Преценете, струва ли си за 0.5 % смъртност да се побърка цял свят?

От ваксините смъртността е още по-малка, ама откачалките-антиваксъри пощуряха ...

кажи го на твоя приятел кунчо, ако го намериш де.