Бурен скандал на делото за джихад в Пазарджик

С бурен скандал започна съдебното заседание срещу Ахмед Муса и още 13 души, обвинени в проповядване на джихад и разпространение идеите на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Бурен скандал на делото за джихад в Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гооолямоооо чудо са коментарите, ама най важното не се коментира...Какъв е тоя съдия, който казва ,че адвоката се гаври със свидетел и позволява същият, тоя лигльо да е на свобода. Та в тоя връзка се питам - след като се говори,че китайците произвеждат всичко, дали не произвеждат каменарски чукове? Уважаеми право раздаващи мога да Ви услужа с каменарският чук ползван от баща ми при строителството на пътя от Сапарева баня до Паничище. Чука и труда на бащи ми са ми скъп спомен, но ако осъдите този адвокат да го ползва интензивно поне 18 месеца, ще се опитам да ви повярвам....

Изумен съм - съдийската заявява сама от съдийската катедра по време на съдебно заседание, че самият адвокат на защитата се гаври с личността на свидетел в съдебната зала по време на съдебен процис. Адвокатът си тръгва без да е искал разрешение от съдията. За чий седи съдията на катедрата? Отг. За да се гаври адвокат и със съдията. Защо не е повдигнато обвинение в полза на свидетелят...тъй като съдията свидетелства за гавра по време на съдебен процес. Докато си играят на правосъдие, ислямски имам ще седне на мястото на съдийската и ще оправдае мангалите-ислямисти. Въпрос на време е да се реализира "Проект Тракия".

Бе няма ли в тази държава поне една читава група дето да избие от главите на мангалите тоз ислям?

Самото християнство е заченато от грях( Не прелюбодействай !) А какво е станало. Бог отишъл(въпреки че не е бозайник) и оплодил първата семейна жена и сложил рога на мъжът и. После доброволно се оттеглил в старчески дом и доброволно предоставил двоя трон на наследника си Исус. А Исус яздил магаре :) Де и поповете по света да яздят магарета вместо скъпи лимозини. :)Питал съм се ИД се финансира от петрол,а християнска държава Ватикана как се финансира? Някой запознат ли е?Нищо не произвежда а разполагат с пари...явно и като прелюбодейството на Бог и това е божие дело.. :)

Ще ти сложа свинската опашка у гъзъ !

ХА-ХА-ХА Мелиха....тоя или тая, в днес.бг се представя под името исмаил и пише същите простотии като тука.

На колко години е била Аиша когато Мухомед я взима за "жена" на 8 или на 6 беше? С колко жени е спал Мухомед? На колко е отрязал лично главата? Разрешил ли е изнасилванията когато жените са на врага? Мухомед иска ли 20% от плячката при нападението на керваните? Мухомед рарешавали и поущрява ли боя върху жени? Мухомед развеждали сина си за да се ожени той за жена му? Твоя"пророк" не казва ли че е видял зъл дъх при първото му просветление? Казва ли че е дошъл с кръв да обърне всички в "правата" вяра и тн и тн. Убиец,Изнасилвач,Крадец,Педофил така казва ме днес на такива като него Айде със здраве поклоннико

Глобата в този случай трябва да е равна на заплатите на всичките които е трябвало задължително да бъдат в залата (бруто) и то не за ден, а за месец!

Абе време е..На тия свине ислямистите спонсорирани от ИДИЛ и Ал кайда .>както и на БГ европутаците и еврофекалите продаващи майка България.>Да им светиме маслото!

А няма ли да се появи Чочолу от някъде?

Той е отломка от мръсния комунистически режим, който никога вече няма да се върне, колкото и да ви се иска.

Трябва да не забравяме срещу какво се са се борили нашите предци. Трябва да прогоним исляма от България.

Ще прогониш ти?!?! Най много да ти зашият дупето!!!! На времето имаше войска и милиция и с танкове не можаха та ти ли бе голтак?

Не можаха ама, половината са се изнесъли към туркито, и що не са си останахте там, нали е вашата родина?

Тоя на снимката, дето сега е "член на демократическата партия" в сащ, дали по времето на соц-а, нямаше да търка някой ДЕБЕЕЕЕЛ НАР, вместо да бъде обект на медийно обгрижване, а?!

Нямаше нищо да търка. Щеше да троши камъни в Белене а нар нямаше да види докато е жив. Ма сега сме демократи.

бхк да се намеси и осигури справедлив съд. страната ни е на път да се превърне в гето на фашисти .

Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи дискриминация. Ние няма да толерираме неуважение към руската култура. Ние трябва да се учим от самоубийството на Америка, Англия, Холандия и Франция, ако искаме да оцелеем като нация.

Може ли дори във футбола да вадят от групата за напускане на терена по време на мач, а за този адвокат провалил дело, костващо на данъкоплатците хиляди да налагат само 500 лева глоба? Минимално трябва да е поне 5000 лева

Те от ИДИЛ ще му платят глобата каквато и сума да е.

Факт е, че мюсюлманите няма признак за никаква чиста нация, при тях е важен само исляма. Примерно при турците многоброен народ съставяш се от араби, евреи, циг.ани, кюрди, татари, черкези, всичките те са се вписвали в турския народ.

Турски народ, като такъв няма, Ататюрк се опита от тюрльо гювеч да направи народ, но башибозука го влече все към исляма и всичките последствия от това. Дори език им събра и латиницата въведе, но Ердо сега връща арабския в училището на есен.

Много го възвеличават кемала, ататюрк - друг път баща на турците, с исляма неможеш да се разбереш и неможеш да го опитумиш, в корана е ясно написано че трябва да избиват неверниците веднага и на място, на поне 3 места...

Така е, ама много са грозни и жените и мъжете им, а и като отперят средната вежда, направо да се възхитиш... Сега цяла европа ще заприличана на маймунките от зоопарка, да не говорим че ще живее като такива.

Добре, че ние българите сме "чиста нация". Е, като вървиш по улицата не можеш да срещнеш двама еднотипни, но това е друг въпрос. Вярно е, че младежите ни си приличат по остриганите глави напоследък, но и за това си има обяснение-поне 50% нямат какво да стрижат.

това е щот си в софия и цялата сган е сбрана там

За нашите "забулени" има едно много просто лекарство.Товарят ги и ги изпращат в "родината" им.Нямате си на представа турците,колко мразят мангала.До ден-два ще реват на границата да се върнат и всичките им религиозни мераци ще са се изпарили.

Да си носят и вазелин.

При съвременни технологии как не се намери един да качи снимки във фейсбук от рая с девиците?

Ти правиш ли сметка при толкоз "мъченици" и "правоверни" в този рай колко девици трябва да има. Щото май бяха по 40 на калпак.

Не бяха ли по 70 или 72?

Убеждавам се колко е била голяма необходимостта от лагерите по соц време. Тоя мърляч щеше и сега да си гние в Белене.... Аз съм ЗА връщането на лагерите. А ти?!

Не!!!!!!!!! Тогава се евакуирай първа там, путинска тьотке!

Ти също си за Белене....

500 лв. наказание, вие се шегувате. В Америка искат 100 пъти повече.

При Тато никои нямаше да чуе за тези !!! Те просто щяха да отидат при Алах на почивка. Та защо просто не ги убият, най-добре публично така ефекта ще е нй-голям и всички ще са доволни :)

Бай Тошо тепърва, ще влиза в учебниците, и българите който се наричат турци (бели хубави със светли очи) тепърва, ще осъзнаят, какво са имали и какво са загубили. Род, родина човещина.

на този адвокат-Кузев да да му бъде отнет документа за практикуване на професията и да бъде разследван за антидържавна измяна!

Няма как да стане това , освен ако нарушава някакви съдебни процедури. Но може непрекъснато да се извършва публично оповестване на всички, тези адвокати. Също да се проследяват техните доходи, защото предполагам , че имат сигурни финансови инжекции.

Като чета коментарите..Сърцето ми се изпълва с гордост..Че сме истински българи, готови да защитят страната си..А не европедласки толераски продажници..Които не тачат собствената си култура, дух и традиции..НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА КАЖЕМ НЕ!!! НЕ НА ТОЛЕРАСТИЯТА, И ПРОЧИЕТО ЕВРОПЕДАЛСКИ ЦЕННОСТИ !! НЯМА ДА СИ СЛАГАМЕ ГЛАВИТЕ НА ДРЪВНИКА КАТО ТИЯ ДЕБИЛИ НЕМЦИТЕ,ФРАНЦУЗИТЕ, БЕЛГИЙЦИТЕ И ОСТАНАЛАТА ТОЛЕРАСКА ПАСМИНА!! НИЕ СМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! А НЕ ЗА ИСЛЯМИ МЮСЛИТАТА ДОШЛИ ДА НИ ЗАВЛАДЕЯТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОГЕЙСКИТЕ ПРОДАЖНИ КОМИСАРИ В БРЮКСЕЛ!!!

Така е братко, обаче политиците ни е продаде цалата държават за 1 стотинка на хамерите.

Мурзилско, мекере!

Аааа не..Но ще има златен душ в устата ти:) А да ти е сладко Кончи:)

Маймуната от снимката, с телефончето и в зоопарка няма да я приемат. Това си е за историческия музей, набодено на клечка, препарирано, да ни показват как е изглеждало т.нар. липсващо звено, онова между маймуната и човека. Няма такива гнусни примати, като тоя, то даже си изглежда нечистоплътно, освен че душицата му явно е нечистоплътна и загубила всичко човешко в себе си.

Радикален ислям в България не може би, а ще има със сигурност, след като той е едно от средствата на САЩ за решаване на геополитически интереси и поддържане на световно господство, а българските, както и всички европейски политици са най-лични чичосамови слугувници. Известно е, че САЩ и НАТО създадоха ислямските терористични организации (Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda'), а също и престъпното образувание наречено Косово, което е учебно-тренировъчна база за ислямските джихадисти (виж вчерашната публикация "Лагери на Ислямска държава в Европа" на френския Л'Ешел дьо Жакоб - "Des camps de l'État islamique en Europe!", 27 juillet 2016, L'Échelle de Jacob). И за да приключа припомням: "Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland

Е, какво да си - лумпен!

С понятието ислямски фундаментализъм, чийто синоним е радикален ислям, се описва всяко религиозно-политическо движение в поддръжка на строгото съблюдаване на Корана и ислямския закон шериат при уреждане на общественото устройство и в личния живот.

Не могат ли да се предприеамт по-бързи и ефективни процедури във връзка с тези процеси. Вече вероятно повече от година се точи този процес. Какво се демонстрира с това протакане, някаква криво разбрана демокрация, за която виждаме резултатите в Европа. Тия хора само от дърво и бой разбират, те нямат някакви ценности, за да се третират по друг начин... производство и дърво, те от друго не разбодяхме р

pegenes

Япония няма проблеми със Исляма защото: 1. Япония е единствената страна , която не дава гражданство на мусулманите. 2. Във Япония не се дава постоянно жителство на мусулманите. 3. Има строга забрана върху разпространението на Исляма във Япония. 4. Във университетите на Япония не се изучава арабски или ислямска религия. 5. Не може да се внесе Коранът публикуван на арабски. 6. Съгласно данните, публикувани от японското правителство, дадена е временна резиденция само на две мусулмански общности, които трябва да следват японският закон за земята. Тези мусулмани трябва да говорят японски и да извършват своите религиозни ритуали само в домовете си. 7. Япония е единствената страна в света, която има минимален брой посолства на ислямски държави. 8. Японците не се интересуват от Исляма. 9. Мусулманите, резиденти в Япония, работят само в чуждестранни фирми. 10. И до днес не се дават визи на мусулмански лекари, инженери или администратори, изпратени от чуждестранни фирми. 11. Във повечето фирми политиката е, че само не-мусулмани могат да кандидатстват за работа. 12. Японското правителство е на мнение, че мусулманите са фундаменталисти и дори в сегашното време на глобализация, не са склонни да променят мусулманските си закони. 13. Мусулманите не могат дори да си помислят да наемат къща в Япония. 14. Ако някой разбере, че съседът му е мусулманин, информира целият квартал, за да са нащрек. 15. Никой няма право да основе ислямска или арабска общност в Япония. 16. В Япония няма нито един специален закон (Шария). 17. Ако японска жена се омъжи за мусулманин, ще бъде считана за парий завинаги. 18. Според Комико Яги, шеф на отдел в Университета на Токио, сред японците е разпространено мнението, че Ислямът е религия за много ограничени умове и трябва да се стои настрана от нея. 19. Периодистът Мохамед Юбер, обиколил много ислямски страни след атаката от 11-ти септември, включително Япония. Открил, че японците са сигурни, че екстремистите не биха могли да действат в Япония.

Благодаря, pegenes, явно в Япония са приложили правилният подход (beсt practices). Европа е затънала вече и това не може да се внедри, но у нас биха могли да се ползват отделни елементи...

Японци! Няма какво повече да кажем, те са над много неща.

Те верояятно и с българската граматика биха се справили - това къде се пише "в", къде "във", респ. "с" и "със"; тва пълен и кратък член. Страшни са!

Благодаря ти човече, за публикацията, всички трябва да знаят това, за да не се дават повече невинни жертви по света. Не случайно Япония ни обича и ние обичаме Япония.

Написаното от вас изглежда е спекулация. Наистина, ислямът не е особено популярен в Япония, но броят на мюсюлманите там надвишава поне 2 пъти броя на православите. В Япония има джамии. Просто ходжите там е забранено да огласяват половината град. Въпрос на култура и закони. Там където няма култура и няма кой да следи за спазването на закона, няма и кой да култивира и контролира сганта.

" пегенес ", лажеш като дарта циганка . в япония имаме дjamia , много голяма . има и много японци взели ислам за религя. даже имаме поселища сигурноста за които отговарят турци .

Днес минах няколко отсечки пеша из центъра и видях нещо непривично, таман четири дами с омотани глави. От къде се взеха?!

Ти си късметлийка че си видяла жена изобщо, те не ги пускат да излизат без придружител. И май живееш на друга планета и определено не в 21ви век, София отдавна гъмжи, а южна България е превзета отдавна от талибаните...

трепайте ги тия пустинни плъхове бе, кво сте седнали да ги съдите, както те ни убиват без съд и присъда

Ако имаше истински народен съд..Да бяхме закопали вече тия недоклатени свински резаняци!!!

Тези не са за ЗАТВОРА!!!! Те "плачат" за СМЪРТНО наказание!!!!! Радикалният ислям се ИЗКОРЕНЯВА само с РАДИКАЛНИ МЕРКИ!!!!

Колко години ще се влачи това дело?! Какво чакаме, атентат ли?!

Страх ме е, че ще го има, щом делото приключи.

БХК да се изкаже чакаме... Русия, Унгария и дори протеристите Хамериканци вече ги избиват на място такива... те проблеми с силяма нямат, ама Европа ще потъне, няма шанс вече след ислямизацията последните години (предизвикана и подкрепяна от САЩ разбира се)

Даваш ли, даваш, балканджи Йово, засукани мустаци за турска вяра? Брада си давам, мустаци не давам за турска вяра... Много грозни тия мъже само с бради, без мустаци. Само с мустаци са хубави, но само с бради не ми харесват физиономиите им. А с бради и мустаци са си най-мъжествени!

господа папагали, недиите пак ви правят на маймуни с тоя цирков процес. Фактите: 1. Тончев заяви, че е виждал знаме на "Ислямска държава" в дома на един от подсъдимите Рангел Илиев, известен с прякора Малкия Ремзи. 2. Адвокатът питал свидетеля: какво представлява знамето на "Ислямска държава"? Свидетеля изобщо не знае! Това е подставен свидетел, платили са му. Както са платили на журналистите да цитират само думите на обвинението , но не на защитата. Само казват че адвоката се гаврил със свидетеля. Е, как се е гаврил ? Наритал го , наплюл го ? Не! Просто го изобличил в лъжа.

За свидетеля не знам, ама австрийското разузнаване официално информира България, че Ахмед Муса е в пряка връзка с ИД. Австрийското разузнаване подставено ли е или не?

а пък норвежкото разузнаване и руското военно министерство информираха, че в България се пласира петрола на "ислямска държава", като тиквата прави бартер срещу оръжия. Е, бойко борисов тиквата в затвора ли е? Например за финансиране на "ислямска държава" в особено големи размери. Не,не е в затвора! А вас ви правят на маймуни с циркови процеси.

НАЛИ В КИЛИЯТА МУ НАМЕРИЛИ 4 ТЕЛЕФОНА , АКО НЕ СА ГИ ВКАРАЛИ С ЦЕЛ ДА РАЗПЛИТАТ КЪЛБОТО, КАКВО ПРАВЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ В КИЛИЯТА ???? ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ПРАВИ ПО ВЪПРОСА ????

Няма да спра да повтарям по темата. Вижте как Касим Дал защитаваше Ахмед Муса и другите подсъдими през 2012 година! И си направете изводите какви престъпници са се събрали в реформаторския блок!

На тия ислямизирани турчеещи се цигани им трябва един здрав бой и ще забравят за коран-моран, алах-малах и всякакви идеи за ритуални убийства бързо ще им се изпарят!

Аз имам друго предложение: след здравия бой да бъдат пращани "да практикуват" в териториите на ДАЕШ - така на практика, ако им се размине само с опърлени бради и г..ве, ще разберат, че не си струва за едни 200 лева на месец да си "сменят вярата";о) И зачухлените пингвини, дето им викат жени, да вземат с тях - те ще практикуват като "жени на ДАЕШ", докато съпрузите им се изявяват като "воини";))

Абе путеноидите със запенени от злоба усти защо всичко пак го свързват с бежанците? Ами нека с ръка на сърце да си признаем, че и ние сме бежанци от Монголия. Настанили сме се незаконно във Византия, после в Османската Империя. Мили путлерасти, ако не бяхте избягали от Монголия преди хиляда и кусур години, сега още щяхте да се въргаляте из вмирисаните юрти, а жените ви да вибрират по изострените гърбове на плюещи камили. Освен това щяхте да сте част от Империята на Идола Ви Путя. Половината от вас щяха да хният из тюрмовете в Сибир, защото Савецкия вожд забрани с декрет хомосексуализма и другите ви пвисъщи потребности. ха..ха.. ха...

Щерев, като си имигрант, бегай викай "щерев акбар" и се взриви на Витоша, че да не утрепеш някой невинен по погрешка.

ха ха. ха ха

Щерев, досега не съм си го позволявала, но много си ... неук, меко казано;) Провери кога и как възниква Османската империя, съпостави го с датата на възникване на Българската държава и пак ела да плещиш глупости;)

Ти чувала ли си за литературно-художественото средство "хипербола" . А сега се върни в пети клас и после дасай акъли! хаа..ха..ха...

Ти може и да си монгол , но извинявай аз не смятам ,че съм от там. Аз мисля че съм наследница на траките - по физически белези ! Все пак по тази земи е имало и мастно население !

ха..ха... Надценяваш чувството ми за хумор. По физически белези със сигурност си наследница на факултетско-столипиновото природонаселение, съчетано с пигмей... ха..ха... и дръпнати очи, ама не от таекуондото на вмирисания ти благоверен..ха..ха По професия си "берачка на джилязо", познах ли? ха...ха...

Интересно ми е преди Възродителния процес, как ли ти е било името? Шукрие?

А твоето да не е било Путкин, като на късака? ха..ха...

shterev mnogo me kefish iskam da te lubia v dupeto

Ти що го свързваш с Путин бе кретен?

На този адвокат веднага да му бъдат отнети правата за упражняване на адвокатската професия. Как така ще разиграва съда, ще показва незачитане и обидно поведение не само към свидетел, но и към прокурор и съдебен състав? Трябва най-после да се вземат крути мерки против всички онези, които си мислят, че могат безнаказано за си правят каквото си искат, иначе се отива към разпад на държавата.

Правилното е веднага да бъде назначен служебен защитник и делото да продължи. Адвокатът а не се допуска до приключване на делото и да се отстрани служебно. За съжаление и двете с по-скоро незаконни..... А 500 лева е прекалено малка глоба.

Воистина Акхбар.

Не глоба, трябва забрана да практикува /10-15 години/ за гавра със свидетел, при това инвалид, в полза на обвиняем за радикален ислям..... Да не говорим, че съда може да го осъди ефективно за обида на съда. Ама, на дали. Ако Закона се прилага, и се добави, че при втори такъв случай следва затвор до 10 години......може би ще се спре с цирка, който адвокати на мафията и други масови убийци, крадци и измамници разиграват пред съда.

Бойко веднага да затвори всичките джамии , абе ВЕДНАГА!!!!

да те изтрака, в джамията на Врабча!

Става все по-нагъл!

Тази българска мудност и немарливост , неминуемо ще доведе до трагични събития !

А кога ще опандизят адвокатите на другата секта атака на халифа абу долен ебн сидерастооглу ?

Абе, тия ще ги осъдят ли на доживот най-после или ще се правим на милостиви като Меркел? Която се чуди, къде да се скрие от хората през последната седмица, щото там чакат отговори.