Правният абсурд с бебето на гей двойка се заплита

12-месечното бебе на гей двойка от българка и датчанка ще остане у нас без акт за раждане, ЕГН и без права, включително на лекарска помощ, поне до 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Правният абсурд с бебето на гей двойка се заплита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вниманието на адвоката!Че има човешка трагедия има ,ама не е втова за което губите времето на институцийте!Адвокате,как би приел жена за зет?

ти, дд си прост човек!

Има нещо гнило в Дания :), но като че ли и в този казус. Ако дете е родено в Дания от законен брак на датска гражданка с българска гражданка, то трябва да има датско гражданство. Така че с датския му паспорт в България си има право на ясли и медицинско обслужване ако пребивава трайно в България така както българчета постоянно живеещи в Дания имат тези права там. Аз не виждам причина за драма, освен медиийната шумотевица разбира се която вероятно е целта на българката...

В Дания, когато се роди дете, то не получава автоматично гражданство.

Не, не се касае за човешка трагедия! В случая се касае за педерастия! Само педераси могат да забъркат подобна педерастия!

А тези гей жени сега разлюбени ли са? Или нашата лелка е решила, че вече не е гей...... Като цяло ми се струва, че се е върнала, защото там никой не я е искал..... на евтинко тук..... Не й се е отворил парашута в чужбина, макар че се е писала ГЕЙ....

TIREX

"няма съдебна практика, на която магистратите да се опрат. :" кога ли пък са се опирали освен когато трябва престъпникът да се измъкне?? та момченцето като жив вибратор ли ще го ползват ? изроди!

Датският закон е тотално сбъркан. Може ли в документ за раждане да няма биологична майка, а да пишеш само "родител"? Ами ако не са две жени, а има многоженство, то всичките ли жени ще се впишат като "родители"? Смятам, че случаят си е чиста проба провокация

с тия документи ,да не се окаже ,че бебето е закупено от Сирия

Тези дни тихомълком приеха такъв закон в Онтарио, Канада. Вече няма майка и баща, а като "родители" на детето могат да бъдат вписани до 4 (!!!) лица! С голямо нетърпение очаквам Содом и Гомор - 2 част! Ще почерпя Господ една каса бира!

Тез в Канада да не мислят, че всички деца се пръкват след групов секс?.Бах, четири лица родители.

Аз пия бира, няма да откажа. Само да припомня някои основни неща: 1. Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мене. 2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи. 3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог. 4. Помни съботния ден (, за да го светиш; шест дена работи и върши в тях всичките си работи; а седмия ден е събота на Господа, твоя Бог. 5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята. 6. Не убивай. 7. Не прелюбодействай. 8. Не кради. 9. Не лъжесвидетелствай против ближния си. 10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния ти. За християните това е денят на Христовото Възкресение - неделя.

Е то от гейове, какво друго да очакваш освен абсурди?! Доказват коя е майката, щото тя е само една с ДНК тест, вписват я като майка, за баща оставят празно, а дали се родило в град, енория, хамбар или в гората, на кого му пука?! Д апишат някъде из Дания.

Ма няма какво да доказват бе! Жената е родила, записано си е в акта за раждане, гражданство се издава въз основа на АКТ ЗА РАЖДАНЕ БЕ БУНАК! Ти деца имаш ли, знаеш ли на какво основание се издава акт за раждане? Майката ражда в болницата и ЛЕКАР ИЗДАВА УДОСТОВЕРЕНИЕ, КОЕТО В СРОК ОТ 2 СЕДМИЦИ СЕ ВПИСВА КАТО АКТ ЗА РАЖДАНЕ В ОБЩИНАТА! На кой свет живеете, деца немате ли, законите и Конституцията не знаете ли? Това магаре да беше щеше повече да разбира..... ДЕТЕТО Е РДОЕНО ОТ БЪЛГАРСКА МАЙКА И ТОЧКА ПО ВЪПРОСА! КОНСТИТУЦИОННИТЕ МУ ПРАВА СА БЕЗСПОРНИ! И глейте майката да не ви осъди в международни съдилища, защото сте идиоти и отричате рождено право и закони!

Т'ва че си падаш по катерички не оправдава невъзможността ти да прочетеш и осмислиш елементарен текст, като този в статията. Също така пълното ти морално разложение не оправдава липсата на елементарни обноски.

искам да попитам специалистите по ЕУ право ,може ли да впиша името на любимия си булдог за баща на детето или в България са толкова изостанали ,че още дискриминират животните

Е то поне да беше дог, а то булдог.

не каквото си мислиш дядо, булдога е женски ,казва се ЛИЗА на галено лизанка

Изобщо не разбирам какъв е проблемът на пазарджиклийката, както я наричат в статията. Детето е родено в Дания, има издаден акт за раждане там, вътре може да пише не за родители, ами за феята на зъбчетата и вещицата. Важното е, че детето има датско гражданство и с него няма никакъв проблем да пребивава в България и да стои, необезпокоявано. Напълно нормално е нашите власти да се запънат да го впишат, след като не е указано коя от двете е родила това дете и коя се води за майката. Вместо да вдига пара, родителката да се разбере с общината какви допълнителни документи да представи и да не се прави на ударена. Казвам го от позицията на човек, уреждал двойното гражданство на собственото си дете.

Дущо, и аз съм британска снаха и знам проблема със браковете и гражданството изстрадано по законни пътища. Жената е решила, щом сама е родила детето си и щом е законната му майка, а и ТАКЪВ Е ЗАКОНА БЕ ЖЕНА! ДЕТЕТО СЕ ЗАПИСВА ПО ЗАКОН И В ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ - ПО ЗАКОНОВО ИЗСИКВАНЕ! Брака и раждането са задължителни да се регистрират ив двете страни! Сега че бълХар юристите не са се спретнали и не са синхронизирали бълХар законодателството това са вече 10 години законно пребиваване в ЕС...и те още не са адекватни.... това е прублем на държавата бе стринке! ДЕТЕТО Е РОДЕНО ОТ БЪЛГАРКА И ИМА ЗАКОНОВО ПРАВО НА БЪГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НЕЗАВИСИМО ОТ ДРУГИТЕ ПОЛОЖЕНИЯ! ПОСОЧЕНО Е В КОНСТИТУЦИЯТА КАТО ПЪРВО ЗАКОНОВО ПРАВО НА ВСЕКИ РОДЕН БЪЛГАРИН! Тук место за чудене нема, и не може да има! Другото е, че некой юрист иска да влачи пари като игнорира КОНСТИТУЦИЯТА!

Прочети внимателно статията - имаме гей двойка, съставена от две жени. Възможно е и двете да са майки на това дете. В акта за раждане не е указано нито коя е майката, нито къде се е случило събитието (пише енория, не административна единица като град/село). И след като това е препъни камъка, обикновено се представят допълнителни документи, за да се удостовери това, дето трябва да се удостовери. Аз бях изпаднала в аналогична ситуация, защото не беше посочен пола на детето и допълнително представях документи от болницата, за да докажа пола на детето ми. Не е толкова драматично, в случая акцентът пада върху онеправданите гей-двойки.

БълХар може да казваш на английския си кмет вританско снахо!Тук сме БЪЛГАРИ и съдът е БЪЛГАРСКИ!Както и заболекара на който идваш тук че е по евтинко е БълГарин!Абе твоя съпруг каква раса е?

Проблемът е, че нашите органи по сигурността не разрешават дълъг престой на деца от ЕС и други страни. Хиляди баби в България имат проблеми с пребиваването и отглеждането на внучетата си в България, ако децата нямат ЕГН.

Жена на средна възраст съм и в това отношение съм много широко скроена. Чета коментарите и ми се струват безумно повърхностни - животът не е нито черен нито бял чарът е в нюансите. Има друг реален проблем и го виждам от първо лице. Работя в женски колектив и доста от колежките ми са над 30 години а си нямат дори приятел, това е и с децата на мои роднини, близки и приятели. Чудесни деца, но не могат да си намерят сродна душа, а времето лети. За това че всеки трети брак е разтрогнат, а всеки втори се клати да не говорим. Това са реални и много страшни истини но никой не го обсъжда в публичното пространство - това е истинският проблем на нашето съвремие. Деца се отглеждат само от един родител, а някои от много старите си баба и дядо на този фон гей семейство си е направо ОК. А гейове е имало, има и ще има не виждам защо толкова това ви обременвява - истинският проблем е друг. Пък и нали ни казаха, че "сега с пришълците генофонда ни ще се подобри" така, че какво сте се затръшкали. Светло бъдеще ни очаква - така казват всички властимащи - дали истинския проблем всъщност не са те и управлението им.

това са номера на разни фондации за да ни натискат , да приемаме разни закони . няма никакъв проблем дете да се впише ,като дете на самотен родител , но явно веселина иска детето и да има "баща" вписан в акта за раждане . според мен най-добре от закрила на детето ,да поискат временно отнемане на правата на майката , тъй като тя отказва да го регистрира и съответно го оставя без здравна осигуровка или да си плати частна здравна застраховка и извади чужд паспорт на детето .за да е легетимно

Не може просто и произволно да запишеш 'баща' в графат. "бащата' се явява пред администрацията по точно посочен начин и трябва да има всички атрибути да е баща и да изпълни законовите наредби. Не съм насяно има ли гейски бракове в България, но пък и датчанката Е Европейски гражданин, ерго, законен 'съпруг' и 'баща' по законната процедура. Това, че в бълхар юристите се правят на ущипани не е законно основание да бъде отказано гражданство на едно българче. Да ви ебъ макята проста признавате секфи мигранти и цигани, а едно родени българче не щете? мамъвидъебъпроста!

ТИЯ СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗАЩО ИМ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕВОЖАТ ЗА ЕДНО ДЕТЕ

Тия гей и подобни хич не ги харесвам, но в случая нещо куца. Имаме дете родено от жена естествено а не паднало от небето. Следователно тази жена му е майка и то и е син. Съда да го вписва като нейно дете и да му се дава ЕГН а не да се правят на много спазващи закона. Освен това за деца здравната помощ е безплатна. Поне да му дадат временно удостоверение някакво. Ако трябва президента с указ да го направи българрски гражданин.

Ако надникнеш в циганските махали, ще паднеш от изненада - над половината актове за раждане са само с майка и с баща неизвестен. И детето носи личното си име, бащиното име е името на майката, фамилното име също е името на майката. какъв е проблемът, не разбирам. Щом на циганките им е разрешено да раждат без съпрузи, защо тази жена, родила естествено и здраво дете, да не може да го узакони. Намало такава практика. Глупости.

Масово срещана глупост в България е на децата които не са признати от бащи да се дава за второ име името на майката, при това с окончание, противоречащи на всякакви правила. Има дори случаи на деца, чието "бащино" име е името на майката, а "фамилното" име на детето е презимето на майката, образувано от името на нейната майка. А върхът на глупостта е на деца да се образуват "бащини" имена по следния начин - майка Иванка, бащино име на детето Иванов /Иванов произлиза от Иван, от Иванка произлиза Иванкин/, или майка Емилия, бащино име на детето Имилов и т.н и т.н. В същото време деца родени в чужбина, които си имат законен баща и са признати от него НЕ ПОЛУЧАВАТ бащино име в България, ако такова не е вписано в чуждестранния акт, т.е. децата остават с две имена - име и фамилия, макар че името на бащата е вписано в акта, но не част от името на детето.

Детето е родено в Дания, актът за раждане е издаден там. Защо президентът на Дания не го направи датски гражданин и след това майката - българка да кандидатства за двойно гражданство?

Детето си има чуждестранен акт за раждане и майката е чужда гражданка. Проблемът е с получаване на българския акт за раждане, който се издава въз основа на акта за раждане в чужбина, на които поне единият родител е български гражданин. В това отношение в България няма никакви проблеми, когато бракът е между две лица от различен пол и поне единият от тях е български гражданин. В случая проблемът е издаденият чужд документ /акт/, който не съответства на българските изисквания. Все пак, може да се каже, че много често чуждите документи не отговарят на българските изисквания, но се признават и обратно, българските не отговарят на чуждите изисквания и пак се признават. В българските удостоверения за раждане вместо дата на раждане на родителите се пише само ЕГН, което не означава нищо в чужбина, не може да бъде разшифровано и поради това родителите нямат реално дата на раждане. Обратно, от чужбина всяка година идват хиляди актове за раждане на деца, родени в чужбина, без посочване на година или дата на раждане на родителите.

Ма мнооо голем проблем. Първо, като не може да се ползва от "Здравната каса", по очевидни причини - не се вписва в съществуващото ни законодателство, въпросните майки ще си плащат за медицинска помощ. То като че ли ние останалите не си плащаме, като снасяме здравни осигуровки. Второ, като не може детето да се регистрира в БГ, по горните обективни причини (и не приемам никакво мрънкане за състрадание - законът си е закон) да си го регистрират в Дания, да му издадат дукимент с три имена и една майка (другата не е задължително да фигурира, пък и няма как да я запишат като баща) и толкоз. А като (ако) си еврогеизираме законодателството и вместо майка и баща пише "генетичен донор" (без номер, за да има равенство), ще си го регистрират и тук. Айде холан!

Каква здравна каса те пати бе идиот? В Дания здравните услуги са в десетки пъти по-значими и добре уредени, ти да не мислиш, че като е датски гражданин и някога ше опре до твойта измислена здравна каса и твоите стотинки внесени у фалшиви бг институции? Казусът е коренно различне и касае граждантво и граждански права. Могат да дават граждански права на 20-те жени на всеки афганистанец, а граждански права на едно българче са им проблем? деба твойта макя тъпа проста и осеменена с магарешко семе.....

може да се обжалва ,европа е съждала закони с цел всеки човек да е равен с другия. кога ще станем съвременна страна,кога хората няма да са жертви на дискриминация? трябва да изкореним фашиза и расизма от душите на болните хора.бъдещето трабва да е цветно

Съгласен!

Дано не е скоро (ако това е "нормално")!

За какво и е на тази жена да се занимава да вади БГ гражданство на детето? Макар че като юрист ще ми е интересно да проследя развитието.

Не знам какъв юрист си, щом не знаеш Конституцията и защо български гражданин наследява всичко по реждение, а не по право. За да станеш бг гражданин ТРЯБВА да си РОДЕН ор поне един български гражданин родител. Другата процедура за ставане български гражданин е базирана на други заслуги пред България и Конституцията. Не знам кой ви издава изобщо дипломи че сте юристи. Конституцията нищо ли не значи за вас, юристите?

Мой познат стана български гражданин без да е роден в България или в чужбина от родители българи и без да е осиновен. Основанието за даване на гражданство беше това, че майка му се омъжи за българин и тя получи българско гражданство, а той се оказа пост фактум син на българска гражданка.

voltar

Тази история е страхотно малоумие!

Битие 13:13 А Содомските мъже бяха твърде нечестиви и грешни пред Господа. Второзаконие 22:21 тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, та да умре; защото е сторила безчестие в Израиля, като е блудствувала в бащиния си дом. Така да отмахнеш злото изсред себе си. Второзаконие 23:17 Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове. Битие 18:20 И рече Господ: Понеже викът на Содома и Гомора е силен и, понеже грехът им е твърде тежък, Битие 18:22 Тогава мъжете, като се обърнаха от там, отидоха към Содом. Но Авраам още стоеше пред Господа. Битие 18:26 И Господ каза: Ако намеря в Содом петдесет праведника, вътре в града, ще пощадя цялото място, заради тях. Битие 19:1 Привечер дойдоха двама ангела в Содом; а Лот седеше в Содомската порта. И като ги видя, Лот стана да ги посрещне, поклони се с лице до земята и рече: Битие 19:4 А преди да си легнат те, градските мъже, Содомските жители, млади и стари, всичките люде от всякъде, обиколиха къщата Битие 19:24 Тогава Господ изля върху Содом и Гомор сяра и огън от Господа от небето. Битие 19:28 и погледна към Содом и Гомор и към цялата земя на равнината, и, ето видя, че дим, като дим от пещ, се издигаше от земята. Второзаконие 29:23 Цялата земя е изгорена със сяра и със сол, та нито се сее нито произраства, и никаква трева не никне на нея, както при съсипването на Содом и Гомор, на Адама и Севоим, които Господ съсипа в гнева Си и в яростта Си. Второзаконие 32:32 Понеже тяхната лоза е от содомската лоза И от гоморските ниви; Гроздето им е грозде отровно, Гроздовете им са горчиви;

а благии "християнино" както пише в библията за обичта към хората, близките и враговете? ти обичаш ли Сирийските бежанци? Би трябвало. нали си ХРИСТИЯНИН !!!! бе да ва е*а у кирливите задници ПСЕВДОхристияни с библийка под ръка.

Като се захващате да укорявате човека в липса на любов,трябва да знаете,че вие и хората като вас са тези които мразят съгражданите си и християнските устои на държавата ни.А вашите господари-сатанистите се опитват да разрушат християнството в цял свят и да създадат новия Вавилон,чието олицетворение е и самата сграда на Европарламента.

стига ми цитира стария завет като ИСУС е донесъл новия на земята и еврейските ви простотии са заминали в битието.

Как така в акта за семейно положение е вписан и синът й, а се отказва да се даде ЕГН на същия? Значи веднъж общината признава произхода на детето от майка, а втори път отказва да го признае. В Пазарджик винаги има нещо гнило. Егати държавата. Дано имат късмет със сроковете в съда.!

Сина от предходен брак. В удостоверението за семейно положение тя е записана като разведена, има и дете от този брак.

Горкото дете! Такива абсурди обаче са възможни само в измислената държава България. Смеем се на Македония, обаче ситуацията с предсрочните избори в Македония много прилича на тази с нашите предсрочни избори и ще видите че ще стане същото като там - да ни се смее целия свят!

Повръща ми се от тия изроди, никой срещу природата не еуспял, всичко друго е не нормално .....и не морално към едно дете което е продукт на природни закони а не на болния мозък на някакъв нещастник !!!! БЪДЕТЕ КАКВИТО ИСКАТЕ, НЕ ОСАКАТЯВАЙТЕ ДЕЦАТА !!!!

Като чета такива новини и чувствам как нещо силно талибанско се надига в християнското ми сърце. Немислимо е за полов огран на поне един от партньорите да се счита езикът, но и това европейско достижение вече е факт. "Двойката" да бъде подарена на ИД за облагородяване, а на нещастното момченце да намерят осиновители с нормална ориентация!

Християнското ти сърце е пълно с комплекси , затова най добре да поискаш прошка на всевишният , за глупостите които си написал .

Някой друг има проблем с Всевишният, понеже не разбира неговото творение. Нямам комплекс, че съм мъж, но вие имате, каквото и да сте!

Всичко е целенасочено.Искат да превърнат Православна България в техния Западен нов Содом-Гомор,а децата от малки да бъдат възпитавани в содомитски семейства.

Уважаеми човеко, За първи път чувам жена да роди от жена... Ако все пак някой знае как ствава от ХХ и ХХ да се зачене и роди дете, моля да сподели! А това, че психиката страда понякакъв начин и жена иска дете от друга жена, не е проблем на Пола ,а на мозъка( психиката)!

Проблем с психиката имаш ти. Дори не си разбрал за какво става въпрос в статията.

Уважаеми човеко, Ти май за пръв път ще прочетеш сега като ти напиша че освен нормални XX жени съществуват също и X0 жени (синдром на Търнър), както и XXX и XXXX жени? (подобни отклонения съществуват и при мъжете). Но явно ти майката Природа не я признаваш, важното е какво знаеш ти лично - другото го смяташ за невъзможно така ли?

Абе и аз не съм чувал, жена да забременее и да роди без да прави секс...но има ститици милиони хора, които вярват в тая приказка

Казусът е много интересен. Фактите противоречат на българския закон, но "демократите", които са уж привърженици на ЗАКОНА по принцип, сега призовават той да бъде нарушен, заради частен случай. Откъде накъде ние ще се съобразяваме с датския закон. Защо те не се съобразят с нашия?

какво стана с "Демокрацията", която била "процедура" и "равенство на всички пред Закона"? Или това е само пропаганда за наивници?

защо детето да е български гражданин - само за това, че е родено от българка или е и осеменена от българин? Като се е женила в Дания с българско гражданство ли е била? Сега защо се натиска да живее в България и детето да е българско гражданство, след като е родено в Дания и би следвало да е поданик и на страната, в което е родено? Като е родила в Енория, не е ли било в болница, там има документи коя от двете е раждала и респ. е майката? Или е било в къщи, еко-раждане?

Някои "неразумни" хора искат децата им да имат връзка с родината им. Никъде не е казано, че ще ползва някакви "блага" или ще живее в България. А само, че няма да има право по закон в случай, че пожелае...което не ми се вярва.

дете не получава гражданство от страната, в която се е родило, а в зависимост от гражданството на родителите. иначе децата на циганите родили в чужбина да са с чуждo гразданство

Другия родител - майко/таткото е датчанин/ка.Значи детето си има датско гражданство.

Пълен абсурд е, да се допускат гей извратени бракове в България! Да си ходят в толераска, извратена и педократична Дания! На нас ни трябват нормални хора!

То затова България е на това невероятно икономическо и обществено равнище в сравнение с Дания .... защото е пълна с такива с твойте разбирания!

Най добре да отива в братска Русия , там е най-голямата гей общност .

плювналиев да му даде гражданство на детето

Толкова нормални семейства нямат деца, а тия седнали да мрънкат! Да си ходят в демократична Дания, да гледат детето при тия сбърканяци и да ни оставят на мира с техните лесбо-истории. Страх и срам от Бога нямат ли????

щом се женят и раждат по датските закони, да ходят в Дания. Но и Хамлет го е казал: "Има нещо гнило в Дания"

да не ни го носят това "гнилото" тук, в БГ... Говоря за гей-законите!

Оф, гнила ябълко!

Да върват там! Вожде, къде си?

someone

не знам кои ги е бил по главата да се заселват в пазарджик и българия по принцип. от друга страна ако има много такива случаи ще се промени закона, което е добре. не разбирам какво има за чудене, има много жени, които искат деца от жени, не всички жени харесват мъже. в техния случаи и двете са родители, не може да се пише маика баща.

"жени, които искат деца от жени,..." няма такъв медицински/научен факт! Бъркаш брака със зачеването.

Много хора тук четат избирателно и между рдовете. Половината от проблема е, че в датския документ въпросната българка не е посочена като "майка", а като "родител". Другата половина, че вместо "селище" е вписана "енория". Но според някои явно България е изостанала държава, защото иска да идентифицира майката като такава и не признава енориите за населени места.

много готин казус - да им пикая на законодателството./

абе що не ви ехехеее, майта пеееераска

Гейовете непрекъснато ще се борят за "права" и "свободи" заради гузната си съвест. Дълбоко в себе си осъзнават, че вървят срещу Бог и природните закони и затова ще продължат на всяка цена да търсят одобрение от обществото.

Как може да вървят срещу Бог и природата при положение, че те са ги създали ?

Човек не е ли социално същество? Къде остава ролята на средата, на семейството, на съзнанието и волята на човека? Или човек не е помръднал и се ръководи единствено от гени и инстинкти? Пък и кой е открил гена на хомосексуалността?

Анусът е изход, а не вход. Просто и ясно.

Българската държава е с 20г назад, няма никаква идея как да се справи с един прост проблем като този. Човек е такъв какъвто се чувства отвътре, щом тези две жени са хомосексуални и не ни пречат ние всички трябва да им осигурим една нормална среда за живот. Защо още няма хомесоксуални бракове?

Минка, няма лошо да се чустват хомосексални.Лошото, е че им иска да си направят дете! От тяхната любов дете не се е родило, защото невъзможно! Моля, когато говорите какво е създал Бог, да имате предвид, че преди всичко е съдал свободната воля! И точно поради това, те двете жени, създадени и родени с женски пол са избрали да не са всъщност жени, а нещо друго. Но другото което са го избрали не е пълноценно и не може да създава поколение в тази си комбинация! Внимание, внимание, никой не е побидил природата! Никога! Разбирай и Бог!

Минка, няма лошо да се чустват хомосексуални.Лошото, е че им иска да си направят дете! От тяхната любов дете не се е родило, защото е невъзможно! Моля, когато говорите какво е създал Бог, да имате предвид, че преди всичко е създал свободната воля! И точно поради това, те двете жени, създадени и родени с женски пол са избрали да не са всъщност жени, а нещо друго. Но другото, което са го избрали не е пълноценно и не може да създава поколение в тази си комбинация! Внимание, внимание, никой не е победил природата! Никога! Разбирай и Бог! ХХ и ХУ - това е! Друг начин няма! Няма!

В България има много гейове, всеки десети тук е гей коментсрите тук са около 100, сами сметнете!

.

Има гейове - има проблем, няма... следващата част от девиза на сталин я знаем! Сега вече ще ни принудят да вземем прогейски закони и всеки месец ще има гейпаради, да си показват голите г---ве!?!

И какво предлагаш ... да изтребим 5% от Българското население ли ?

Защо живеят тук,а не в Дания? Това не са нормални хора!

Ако някой ден сина ти или дъщеря ти каже , че е гей ще го изгониш от България ли ? Нали знаеш, че нокой не е застрахован

Супер възмутена съм от първичните същества тук. Гей двойките с деца, които познавам са супер интелигентни, мили и най-вече чудесни, ангажирани родители. Децата им са възпитани и позитивни. Много зрели за възрастта си. Не като мнозинството деца на хетеро примати в България. На най-възрастната двойка децата са хетеро за информация на тези, които толкова се притесняват. Имате претенции за цивилизовани, а сте с мисленето на инквизитори.

нямаме претенции, а гейщината е болест и по-добре да не се предава на децата... с поведение може нормално дете да извратят

е, ти и информиран не си.

Ало, продвинатата, що не намериш пистолет и да се гръмнеш! И без това няма да се усети липсата на подобна генна мутация като тебе! А именно "хетеро примати" са причина да се пръкнеш и ти! Но сигурно са били много пияни, когато са те зачевали, та са объркали природата с гените ти! И цивилизацията, за твое сведение, се е развивала основно от "хетеро примати", а не от безплодни гей-двойки! То Господ си знае работата, но такива тикви като тебе и тия, описаните българо-датски сбърканяци се опитват да се бъркат в неговите работи, вместо да си траят като напишкани дечица! Нека ги мотаят още, та да им отнемат родителските права на тия откачалки! И без това с тях детето ще е ментално осакатено завинаги!

Ей ...един от приматите се е разписал. Я ходи се тупай по косматите гърди на балкона и не се занимавай с мислене, че не си еволюирал достатъчно. Научил си азбуката, но да мислиш не ти се отдава още. И поне днес гледай да не набиеш жена си и децата, че виж си намерила партньорка в Дания и няма кой да ти донесе банани.

Това че е възможно да ги отглеждат добре, в смисъл да ги обгрижват, изхранват и т.н, в никакъв случай не означава, че детето расте в подходяща и здравословна за него среда. Дете отгледано от две жени или двама мъже винаги ще носи травма в себе си, ще носи въпроси без отговори, незвисимо какво му обяснавят, ще формира представа за себе си по един съвсем не правилен начин, ще носи огромен дисонанс в душата си, който ще се прояви рано или късно! Това ще се случи в 90% от случаите и на такова дете и на всяко дете, отледано без родители, в институции, в семейства с лоши взаймоотношения и т-н. Никой не оспорва, че то вероятно ще получи любов, никой не оспорва, че то вероятно ще получи и подкрепа, но....... моделите, които вижда, значимите възрастни, с които общува и формарт нагласите му към света, вече са дълбоко объркани! Децата са празна книга, ние пишем в нея, затова и татко пише и мама пише, и тогава се оформя един сюжет, в който има сигурност, в който има полове, защото ние се раждаме полови - мъже и жени! Мъчно ми е, когато хората не разбират това! Ние се раждаме с ПОЛ! Господ ни е дал ПОЛ - мъжки или женски! Само от мъжки и женски пол става дете! Какво по неестествено от това да имаш две майки! Страдам за децата ни!

Децата в домове ми се виждат по-травмирани. Но като цяло внимателното отношение в дома не те подготвя да се справяш с простаците, грубите хора. Едно възпитано в приматско хетеро семейство дете е по-добре тренирано. Ще се превърне в чудесен непукист, със задоволителен "кон с капаци" мироглед. То няма да има вътрешни терзания, че е редно всеки да бъде щастлив по свой начин. Ще е убедена, че истината е една и то неговата...

Никога не съм осъждал геьовете. Така са се родили, Бог така е решил и точка. Доколкото разбирам са и добри граждани-спазват закони, работят, плащат данъци, обикновено са и умни и образовани. Като всеки човек имат естественото право да са родители. Тук обаче започва грозотията на наднорменото его. Те държат на брак, за да ни натрият носовете. Абре момичета. Живейте си заедно, имайте си връзчицата, но не отравяйте живота на детето с "брак", който е ненужен и провокативен. Същото е поведението на майките, кърмещи в мола, мислещи че така зашлевяват шамар на всички. Или на сноубордиста, пускащ се пред лавини и с претенции за герой, който е над сельовците, спазващи правила. Високомерието на хората трови живота на света. Ако майчето си беше просто оформило документите като самотна майка, работата приключва. Но не. Трябва другата булка да е тате, а ние да сме простаците, щото имаме тясно мислене. Я се пробвайте с тази историйка в Руската Федерация, да видите какво ще ви се случи.

В Руската федерация "ще им се случи", а в арабския свят дори няма да го разберат, това, което "ще им се случи"! Главите им ще хвръкнат като тикви токова бързо, за да могат дори да го осмислят!

Подкрепяш избиването на невинни хора ?

Що? Да не би да не е вярно? Твойта глава да не е завряна в задното отверстие, та не си дочул за тия случаи из милата ни родина? Или си от ония, за които всички такива случки са соросоидно-комунистическа пропаганда, в която няма нищо вярно?

Какъв е проблема, майката да бъде записана като самотна такава и детето да си има всичко, което и децата на самотните майки? Апропо, ако самотна майка се омъжи за друг мъж, който няма нищо общо с детето и при това не го осинови, ще продължи ли да се ползва от статут на самотна майка?

А колко по-лесно щеше да е тя да напише баща - неизвестен и готово. Няма да е нито първото нито последното такова дете. Даже помощи като самотна майка щеше да взима като циганките. Ама явно иска някакви нейни си принципи да спазва и да я има и другата "майка" в акта. Е не ви е виновен закона и правото. Ако законите се променят според нуждите на единици ще стане беззаконие.

Цялата ситуация е абсурдна, няма как едно дете да има и за баща и за майка - жени.

То като се прави нещо, първо се мисли, а не да мислят при свършен факт. Да са мислили преди това.Защо сега нас ще обвиняват в какво ли не и за трагедии?Нали е записано в Дания? От какъв зор искат да го запишат и тук?Защо се правят на интересни, оженили се там - хубаво, имат си дете- хубаво, там или ще им го вземат или ще го развратят, но от какъв зор да го записват тук?Просто да оплюват българските закони ли?

И с право отказва регистрация. Да си ходи в Дания гейката!

Еми да дай да изгоним и който е останал в България .......