Павлова: Сега е моментът да се постигне интеграция на Западните Балкани

В анекса на Софийския план са включени първите проекти и инициативи, които да започнат

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Сега е моментът да се постигне интеграция на Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софийския???

Павлова емного оправна и може да й се възложи задачата за Балканите, защото да не се получи така, че след председателството всичко да заглъхне и в крайна сметка нищо да не бъде постигнато.

План едно - газова връзка между България и Сърбия, две - Сърбия ЕС. А, откъде ще дойде тази газ ? Диверсифицирана руска газ от Турция или от Гърция, или от ХЪБ-чето край Варна ?

Имате какво ще размахвате ''план за западните балкани'' и то не какъв а ''софийски''че преЦедателството е към края, мангизите опапани а не трябва да ви спада жизнения стандарт че ще вземете да олекнете:))))

Цялото това председателство е един фундаментален нищо незначещ балон. До сега някой да е чул новини от председателството на други държави, щото ние не сме първи? Абсолютно формална чисто административна постановка без никакво реално значение за България, но изпълваща със смисъл безполезното пребиваване на Хай Буй на върха / в неговите и на тия около него очи/. Това пък със т.нар. Западни Балкани е съвсем измислена история, тяхното обединение и приемане в ЕС ни най-малко не може да бъде движено от България.

Ура ! Браво на Дебелото Лиле ! България на 3 морета !

Това с неразвитите Западни Балкани, които ние, от развитите Източни Балкани, сме щели да интегрираме в Европа е смешка за милиони в най-буквалния смисъл на думата.

Да се инвестира? Кой и в какво? Явно никога не е била където и да е по Западните Балкани. Може би в Косово и Метохия, в съседство с опожарените от албанските сепаратисти църкви? Или в БиХ, където не могат да се разберат кой да е отгоре на тъй наречената им държава? В БРЮМ дето албанското малцинство расте към мнозинство, но не участва на равна нога в управлението и не е достатъчно образовано? Какви институционални промени в държави, дето всички са на работа по партийна и кланова принадлежност.

Добре подреден приоритети , но това не е план на София , а на България

Жената пенкилер. Защо не си седиш на дебелият задник и оставиш някои казуси които за теб са мъгла,да ги решават по умните от теб българи!?

И една скрита истина. Целия този напън е по поръчение на Ердоган чрез новосъздадената партия ДОСТ директно финансирана от Турция. Припомнете си ислямската ос Истанбул Тирана плюс Косово, Босна, Херцеговина все мюсулмани а и бъдещето ислямизиране на Европа. .... Много евтино ви продават другари селски педали.

Истанбулска конвенция, софийски план. Дрънканици, които нямат нищо общо с българите. Управлението на Борисов и Павлова има основна цел, ускоряване ликвидацията на българската нация.

Още от времето на Бай Тошо знаем: План работа не върши, но работа отчита. И "Тънкото Лиле" и то така (не напразно е ЦК-издънка я!) Не че нещо ще стане, но ще отчетат лудите пари, хвърлени за тази показна простотия.

ххахахахха, кви са тия глупости,кой му ги вкара в главата на момчето, което говори с овцете тези небивалици и опашати лъжи. Сега чакаме всички сърби да ревнат в един глас, косово е албанско, косово е албанско, ние сме турци, ние сме американци,искаме нато, искаме нато ,Русия ни е враг. И като това се случи, всички български вертолети превърнали се в линейки за бърза помощ веднага ще литнат в небесата да евакуират сърбите за лечение по манастири и психушки.

Безсмислено чесане на езици и дрънкане на празни обещания. Към 2025 ееевентуално Черна гора - подлизурката продажна щели да я приемат! За другите щели да създадат някои улеснения. за да почувстват още отсега , че ще ги приемат. Щели да дадат НА МЛАДИТЕ ХОРА ДОСТЪП ДО еВРОПА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ ДА ПЪТУВАТ И ДА СЕ УЧАТ! Сещате ли се? Поредното ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ НА бАЛКАНИТЕ , като им вземат най-големия потемциал както направиха с България - обезлюдена и загиваща. Е , и разбира се, да се спре достъпа на Русия до тези страни. Турци-еничари - това е процесът , който готвят на западните Балкани

А дупето на Лилето на три....... стола, бе, това имах предвид

И за какви Западни балкани и приобщаването им се тупат мутрогерберастките недоразумения, след като Рахой им начука голям Хой с отсъствието си, и така тази среща не може да приеме никакво решение...!!! А тричасовата вечеря премина точно в стил "Кралска" - плюскане, пиине, и побарване, разведрявани с класическа музика и най-вече с комичните изпълнения на главния шут на еврогейските "крале" БОКо-КРАТУНьо...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))