Павлов от трибуната към ПП: Разбихте пазара на природен газ, посредниците заграбиха милиони

Номинираният за енергиен министър обвини Кирил Петков, че заради него "Булгаргаз" има 1,2 милиарда дългове загуби, лидерът на ПП го уличи, че действал в полза на "Газпром"

Обратно в новината

Коментари - Павлов от трибуната към ПП: Разбихте пазара на природен газ, посредниците заграбиха милиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Павлов от тригуната......Като че ли не знаем, че Лукойл и Газпром от десетки години ни доят с монополно високите си цени и никой не смее да им се противопостави.

Не го ли разби пазара пудинг, отказвайки да ни продава газ според договорите? Кажи бе пудел! Явно много е разочарован, че не докопа кокала, за да го прати пак на потин.

Толкова ниска топка от човек на години не бяхме виждали, махнали го от поста и квичи като мисирките на БОКО , ама моля ви нека когато седите на трибуната да си подбирате думите и охладите емоциите преди това, че станахте за смях на децата, А на всички политици които искат власт най - вече за тяхна изгода , им пожелавам дълги години живот за да усетят болката на възрастните хора които няма с какво да покрият елементарните си нужди, да не могат да намерят покой в най - светлите места в световен мащаб, и където и да избягат сън да не ги хваща! Защото това е геноцид на възрастните хора, да не забравяме че никой не е останал млад и те ще ги стигнат........

Кириле,ти изобщо не се защити,което показва че казаното е истина.Президентът е знаел и е мълчал.Ей,къде така?Да няма комисионна...?

Когато бяха изхвърлени посрдниците от Борисов нямаше овации и възторг , бил нахут и се хвалил, , дори и овчарка подари на Путин , а сега....продадоха Чирен евтина газ отказаха да плащат и само краддяха. Кой ни е виновен??? Жалко е че всички страдаме заради глупави избиратели

Заграбиха милиони….Кои? А вие- милиардите през годините? А Лукойл? А Газпром точеше България като дойна крава! Нещастник! Злобен,със стиснати устни,грозно и недостойно поведение! Отмъкнаха ви кокала и сега газ пикаете! И той за министър пак се гласи! Сега са силни! Нали прокуратурата е тяхна! Оня ,Симеоновския Фалконе ,той ви пази и си трупа милиони в швейцарски сметки ! Другия,банкянския Меси и той ! Продажници! Национални предатели!

този има поглед на шизофреник и кремълски главорез. Веднага му давам двайсетарка без съд и присъда.

Какъв пазар, какви пет лева. До началото на годината имаше монопол на Газпром и Булгаргаз трупаше дългове от много години насам. Защото винаги ни продаваха по-скъпо, отколкото са световните цени и ни обясняваха, че няма как да купуваме от друг. Повечето газ се потребяваше от Топлофикация-София, а десетки хиляди не си плащаха парното. И ето ти дългове. Сега се оказа, че това не бил единственият газ на света. И голяма драма. Че и някой друг освен Газпром печелел. Ужас!

Затвориха кранчето на газпромаджиите и руските подлоги ореваха света колко са лоши ,,посредниците". А този пишман икономист се хвали с монополното положение на ,,Булгаргаз"... Драги ми Смехурко, цените на каквото и да е в една свободна икономика зависят от търсенето и предлагането, а не от прищевките на някакъв кремълски диктатор!

А ве, що никой вече не говори за цената на газа? Вчера разбрах, че е поскъпнал и тия с парно на газ са в паника, купуват електроуреди.

Не купуваме! Не бой се! Цената в момента дори е по-ниска за мегават от тока.

Да бара Лена Общата и да каже - бременна ли е тя и той ли ѝ е купил диамантения пръстен с парите на българския данъкоплатец - в Гърция, заради ,който правителственият самолет се е търкалял до там и се е върнал с два часа закъснение!

Тъпанар

все едно гледаме дебатите от 92ра година.... само имената са други.... продължавайте промяната! ако тва може да се нарече промяна де....

ПП са шарлатани и отявлени некадърници,но това явно не им пречи да крадат.

ама поне да крадяха за себе си

след дъжд - парашут -ни гащи на глъвъта... дето има една дума. когато простака киро, канадския, криминал на трюдо педофила либерал разиграваше американския си кон по всички шахматни полета, тогава го подкрепяхте, защото бе с бандитите на байдън и лузъра юдей-антисемит зеленски. преди да си на страната на някого, 1-во трябва да помислиш дали това не е престъпление срещу Народа, който ви храни, облича, плаща дълговете ви и застраовките, аи избира. много, много мръсни копелета се навъдихте напоследък по света и ще трябва да има тотален отстрел за вас. и не, не е заплаха! просто сме предоставили тази задача на самите вас си. Бог с нас

ти къде си видял политик да му дреме за народа??

Наричат се Държавници и мислят в перспектива, за десетилетия напред!

Фактитите са много красноречиви докато Николай Павлов управляваше Булгаргаз бе на хубава печалба без никакви дългове след 7 месечно управление на Кирил Петков компанията и на Минус над един милиард лева. Кирчо къде отмъкна парите на народа защото тази фирма е държавна т. е на народа

киро канадеца ни доказа колко лесно човек може да се вмъкне в нашето управление и да направи кражби за стотици милиони

Очертава се че на кирчо тъпото ще му се размине зимата да е на топло. За сега :)

Е Павлов, нека тогава да поздравим сър Борисов за 12 - годишното друсане на маслините !!!

Не е страшно, че Кирчо и Кокорчо се докопаха до властта.Страшно е, че. Толкова много дебили в България им вярват и гласуват за тях.Ако това продължи скоро България ще изчезне

българия вече е изчезнала... това е само обозначение на местост без всякакво значение или смисъл

Да отидат при др. Ил.Алиев- той е началника на Азербайджан и да се осветлят нещата- кой е по по на и т.н. иска списък на известните българи включително политици и председатели на държавни агенции, които през последните 5 / ПЕТ/ години са посещавали другаря Алиев!Часовника ви ще спре от изненада! Тва може да го направи само Коцето от възраждане , ама и там е сложно.....

Това България да получава газ директно от Газпром на по-ниска цена отколкото тази пак руска,но през посредниците и американската такава -то това чий интерес е? Не е ли в наш интерес?!

Природен газ е от мъжки род, а газ за газени лампи от женски. Учете български!

шот много се втелясваш за буквата а не за смисъла затва ше седиш на студено

Ако е прав защо е толкова озлобен Недостойно поведение Знаем, че е поставено лице на Газпром

Добре че не дойде на власт помиярче!

Пазара го разби Герб с 90 % зависимост от руски газ.

А ти Петков е добре да млъкнеш ,и ти си като гербаджиите ,работиш за чужди/е ,разбира се не руски / интереси .

Един съвета за Павлов ! Първо вземи властта и след това казвай колко са гола вода предишните !

Пази боже от такъв злобен русофил Опропасти възможност на българите за милиони Поставено лице

Доста милиарди ОБАРАХА ли обраха ли Киркор и Кокор от там където ги има: - ББР и милиони за семейни приятели, Газ с техен посредник и стотици милиони печалба; Джемкорп 1 млрд, съученика с батериите 1,5 млрд. Милиарди заеми с висока лихва.

Лъжеш Мунчо гербав.

Нагъл.тъп,крадлив рубладжия, комунист.

Как все още се намират заблудени агънца дето да вярват на кико и коко???? От стотици километри се надушва , че са измамници, поставени от отвъд-океанските тъмни сили , да съсипват родината ни.

какви океански сили? работят за собствения си джоб

Този е един от тези ако не беше кандидат кабинета щеше да бъде избран

Гербаджиите всичките са подбрани много стриктно.Критериите са в три групи.Първата група е -голяма плешива глава и да са със свръхнаднормено тегло.Това е физиологическо подобие на вожда им.Втората група са прости и агресивни които сипят заканите и претендират да са биячите.Те са по признак характер подражатели на вожда им.И последната група са предателчетата г---лизци.Те са бивши критици на ГЕРБ или разни алчни за власт и пари безгръбначни които лижат г--- на вожда за да извлекат материалната облага.

Който иска да разтури ГЕРБ трябва да действа в последната група-тамо са предателчетата и те са готови на всичко за парата.В тази група са Томата, Класната, онзи бастуна дето бил външен, едно младото където днес се пени от трибуната.Дайте им пара и ще лаят по вожда и ще го предадат като Юда.Групата на простите и агресивните те там са верни кучета ако им хвърлиш хляб може и да не го вземат.А тези с наднорменото тегло и плешивите тикви те са зависими чисто физиологично от ГЕРБ защото без тях не могат да съществуват на тази категория.

В кои правителства са участвали депутати, които в момента са представители на промяната. Визирам ПП и ДБ…сещам се за поговорката, че вълкът козината си мени…

е ми гласувайте за некадърните пп и после сметките ви били високи, но нали напълнихте техните джбове, какво ва бърка и пак за тях скачайте на площада, водени от злобата на рр.

Ти май не знаеш, къде се намираш? Тези глупости на сън ли ги мъдриш или, като си извадиш пръста от контакта... Значи ПП са виновни за всичко при 7 месеца управление. А останалите 33г. псевдо-преход са си перфектни нали? Къде се раждате, такива наивни тъпанари само не знам?

Николай Петров е човек на ГЕРБ. Кирил Петков го уволни и сега няма да му бъде простено отмъщението на дребния човек

ПП понасят удар след удар. Дали е вярно или не, няма никакво значение. Сипят се обвинения след обвинения. Управляваха едва няколко месеца коалиционно с БСП, ИТН и ДБ, но ги обвиняват за всички проблеми от последните 13 години. Все едно ГЕРБ не са управлявали никога. Все едно в последните 12 години не сме имали проблем след проблем и всичко не беше пред разпад. Доста мръсна игра. Който има акъл ще види. Целта е за следващите избори да останат само на "твърд" електорат. Всички като че ли забравят, че те дойдоха да управляват във времена на наистина безпрецендентна световна инфлация, падащи пазари, КОВИД вълни, спрени доставки на газ едностранно от Русия и война в Украйна.

"те дойдоха да управляват във времена на..." Монтира ги Мафията за да елиминират Прокуратурата и да ни изпразнят джобовете...

"Незавасимият" ДИР.БГ в пълния си блясък! Защо не не написахте и какво му отговори Кирил на това кремълско-президенстко мекере? Нещастници!

Кирил да дава отговорите си в ареста, както се процедира с престъпниците.

А за останалите, като Н. Вълканов медали, нали? Кремълски трол, марш при бащицата си копейкин!

И 1 милиона за най-великия хидроинженер в България? И подарък ТЕЦ Варна

Искал да каже - разбихте монопола на търговията с газ, ама друго му излязло от устата.

Ако не беше трол щеше да ти е ясно, че обикновенните хора не се интересуват дали има монопол или не, а каква е цената и ако цената е 4 пъти по ниска при монопола, тогава аз съм за, а ти си пазарувай без монопол на 4 пъти по висока цена, ама съм сигурен, че не го правиш, само ти плащат да пишеш тези тъпотии

И за тия свине ще дойде коледа - ПП - простите проститутки.

Да живее АСАН Фъссс-илев от АСКОВО АРВАРДСКИ гешефтар! Да живее Киро Простия от кАНАДОЛА - велик Харвардски клоун!

Новината е няма да има кабинет голямата новина е че А. Василев е заченал от Спецов и чака да близки. Пирувай народе

Когато го попитаха каква ще е цената на газа и ще има ли увеличение той се държеше ехидно и надменно каза че няма да отговори

В Партийната история на България, много партии се създадоха безпринципно, само заради кокала и съответно си отидоха и никой не ги помни вече: СДС, БСДП, Реформаторски блок, АБВ, НДСВ, Зелената партия, БЗНС (и двете), Ред законност и справедливост (на Яне Янев), Изправи се БГ, Партия Лидер, ИТН, Бългасрско лято (на Черепа), България без Цензура (на Дудука Бареков), Атака (на лумпена Волен), Воля (на Магарешки), НФСБ (на Валери Симеонов), ДОСТ (на Лютви Местан) и още много знайни и незанйни субекти. Въпрос: защо в малка България има толкова много партии? В САЩ и Англия например са само по 2.

Каквото ни е статуквото, такава ни е и промяната...

Защо , след като конектора с Гърция е толкова важен ГРОБ 10 години не направи нищо по неговото изграждане.И когато стана напечено размотаваше изпълнението до последно.В замяна Балкански поток беше изпълнен в много кратки срокове.Защо след като шушумигата министър на енергетиката каза ,че газ за зимата е осигурен и не се налага корекции на цената сега Булгаргаз иска 40% увеличение.Ако бяхме по умни можехме да си получаваме газ и до момента/за справка Сърбия и Унгария /. Може да направите справка и за цените им/доста по ниски от нашите/ Но нашите тръгнаха с голи задници да се правят на "барабар Петко с мъжете".А тези с голите задници могат да очакват само едно-гости в задния двор .Между впрочем същото важи и за Шенген.

Защо не си купиш резерван батерия за 10 000 лв за новата ти електрическа кола, нищо че още не си я купил, а само я планира ? АКо не разбираш какво ти пиша значи си тъп което всъщност е най вероятно

Това включване на кандидата си бе абсолютно режисирано! Човекът си излезе на трибуната подготвен, с папка, с патос си изчете написаното.... Не случайно и Веждите не водеше заседанието, а влезе в залата за гласуването...

Канадското пуловерче се разпита. Някои ПиПита ще лежат много годинки.

Поредната подигравка с над на Боце и Доган. Всички руски подметки вместо да изчезват се издигат и местят на възлови постове . Показателни са случаите с руските парцали Краси Първанов и Николай Павлов. Краси Първанов сега държи златната акция на държавата в Лукойл, преди беше зам министър на енергетиката , а преди това на друг пост подписа прословутия анекс за реакторите за АЕЦ, по който платихме 1.5тмилиарда, въпреки несъгласието на министъра на Енергетиката Трайко. Показателно е , че после съдиха Трайков, ,а Боце направи Първанов зам. Министър . Газпромовецът Николай Павлов стана известен със спирането на връзката с Гърция, саботирането на по-евтина сзерски газ и нежеланието да пуска танкери , за да се запази бизнеса на Газпром. Руслямската Тиква сега го издигаза министър, , доказан кадър на Московците е.

Мен не ме интересува руски ли е ,азерски ли е ....мен ме интересува колко ще плащам !И освен това не желая да плащам войната на Байдън и ЕС !

Факт, че заради ПП сега плащам 160 лв. месечно за топло, при условие, че не ползвам парно. Искате и да спрем да се къпем ли? Жална ви майка, ако пак изманипулирате вота и дойдете на власт!

Споко. През януари ще платиш 200.

Лъжеш , не заради ПП плащаш , а щото 12 години гурбовци ни цокаха . Парното не е увеличено на йота от 2 години.

160 лв.е едно пале с дърва, което не стига и един месец за една стая,а ток за миналия месец съм платил260 лв. Така че централното парно на софиянци го плащаме всички останали.

Тези депутати за нищо не стават, видяхме и чухме Христо Иванов, той не заслужава да е там.

ще те викнем тебе , ти заслужаваш . смешник

Руският газ е най-калоричен и екологичен, а мириса на горска ягода е неустоим.