17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да започнат да говорят тъпите и страхливи политици а не тяхните платени социалози жуналисти други подоби твари

За правителство трябва да измрат няколко поколения Българи и политици

Демек нещо като нестандартна сексуална ориентация? То там е пълно с педали скрити и прикрити и като нищо ще се разберат

Не мое да биде? Трябва барем за слушател да го земат!

Могат да направят правителство САМО с партия "" ВЪзраждане""... Тия от тая партия да ПОМИСЛЯТ кой ще подкрепят.. И какво ще СВЪРШАТ в парламента ( което е ПО- ВАЖНО).. Щото Слави Трифонов СПЕЧЕЛИ ИЗборите, ПРЕДИ 1 година, но НИЩО не свърши за хората.. А Слави реши да РАЗИГРАВА хората , да ходят да гласуват и така, вече НЕ е в парламента.. Слави взе гласовете на ВМРО за Македония и само това му остана.. Толкова работа е свършил за 1 година.. Ако Слави Трифонов беше ВЗЕЛ властта миналата година, и беше свършил тия неща, описани, по- надолу, а после да подаде ОСТАВКА, щеше да спеели и с ПОВЕЧЕ от 25 % от гласовете.. НО той свърши работа САМО за 3.80 % за Македония !!! Явно от Партията на Слави Трифонов -ИТН, искат да вземат някакви ПАРИ от Бюджета и заради напусналите групата депутати, Слави реши да прави НОВИ избори.... Слави Трифонов НЕ дойде в Парламента за да махне арабските маски( бурки, фереджета) , нито да махне сертификатите за Корона-вируси, нито да ИЗГОНИ китайските вирусо-носители, заради които ФАЛИРАХА фирмите в България и българите стояха ГЛАДНИ и БЕЗ работа. Слави Трифонов НЕ дойде в Парламента, за да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1, Вииваком, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия, а някои хора Ослепяват.. Слави Трифонов НЕ дойде Парламента за да ЗАКРИЯТ ВЪрховния Административен Съд, който СПИРА решения на Кметове в България за ИЗГОНВАНЕ на фирмите А1, и Вииваком от градовете и селата. Слави Трифонов НЕ дойде Парламента за да ЗАКРИЯТ ""Агенцията за бежанци"", чрез която разни араби и негри, ЗАКОННО прехвърлят Ислямисти през турската граница, за да ЗАВЗЕМАТ, поробят България отново. Слави Трифонов дойде в Парламента, САМО за да иска да ЗАКРИЯТ Специализирания Съд, които се занимава с групи от бандити.. Защо Слави иска да закрият тоя Специализиран съд, явно САМО той си знае !!! Те, още на предишните ИЗБОРИ, искаха с 20-30 депутати( от който един Турски ШПИОНИН, Трафикант на араби през турската граница) , искаха да управляват цяла България, без да се съобразяват с останалите българи.. Тия в ИТН, ми изглеждат като някакви КОМПЛЕКСАРИ, ламтеещи за ВЛАСТ !!! Слави е правил много на брой идиотски ПЕСНИ, като- турско- негърските- "" Тайсън Кючек"" и "" За КРАДЕЦ не ставаш сине""... Дано Слави си е взел ПОУКА и да НЕ прави повече такива песни и да гледа България да върви напред...

У наше село има два типа обекти: едните са си откровено менте и никой не се заблуждава в противното, а другите са втора употреба, предпочитани от по-образованите. С правителствата досега, все си имахме работа с ментета. Дали пък да не пробваме и нещо втора употреба като с таратайките от Германия, особено Италия?! Там имат доста правителства втора употреба и то от целия политичски спектър, включитено клоуни и порно-актреси.

Глупости. Правителство на малцинството не ново,с подкрепата на останалите "евроатлантици" да им ЕПМ. За 30 години се стопихме с една трета.

Прав си че трябва нестандартно решение. Например една гилотината

Какво му е нестандартно на решението? ГЕРБ, ДПС и Възраждане гласуваха вот на недоверие и свалиха предишното правителство. Сега си имат и 130 депутата.

Всички повтарят, че нямало смисъл от изборите - имаше, американските подлоги имат по-малък брой депутати, а Възраждане имат двойно повече. Тенденцията ще се запази и на другите избори

Хайде сега да видим кой български продажник ще се коалира с Червената Мафия БСП (БКП) Киро ще е пръв!

Нинова от БСП, За 7 месеца на власт, НАЗНАЧИ 500 кървавочервени номенклатури на държавни постове! Ако пак влезе във властта на България, Ще назначи още 500 червени хрантутници от ЦК на БСП!

Очертава се четворна коалиция, но скритата "путинска лимонка" Ванката Костов е твърдо против.

Нестандартното решение е,. да се направи правителство на националното спасение, одобрено от Сарая. Така ще имаме отговорни управляващи, които знаят на кой служат и как да разпредят порциите, а не някакви харварски жендари!

Да се хващат за ръчичка, да си изкарат колективна виза за Русия, да си купуват билети за Сибир и да освободят България от гибелното си присъствие. Всички т.нар. "политици".

те са всички американски подлоги, защо да ходят в Сибир

Анджак.

"Всички съгрешиха и вкупом непотребни станаха".