Пътувате в Европа? Споделеното пътуване пести пари

Пробвайте услугата за споделено пътуване с автомобил вместо такси, влак или автобус

Обратно в новината

Коментари - Пътувате в Европа? Споделеното пътуване пести пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много евтино излиза пътуването и хотела после, особено ако някой от другите в колата пренася наркотици и те хване полицията ! Безплатни са и аналните приключения в затвора от негри, турци и арабели и подобни болни изроди...

От цялата статия единственно се разбра ,че е реклама на автостопа където можеш да си изядеш боя,а ако имаш дупка може да минеш само със запълване.....западна европа вече е като зап.сахара((( има безброй ноу гоу зони пълни с араби и африканци и предвижването там не е много приятно..

Прието е да се смята, че пътуването е най-висшата форма на реализация, просперитет, престиж, било много приятно развлечение, отмора, почивка, обогатявало културно и т.н. Твърдя от опита си че всичко това не е вярно. Пътуването е изморително и скъпо физическо и емоционално наказание, което е всичко друго, но не и отмора или нещо приятно. Вариант кола-първото неудобство е шофирането в България от и до границата. Шофирането в България е опасна авантюра-неочаквани изненади с липсващи или лоши знаци, ремонти, отбивки, катаджии и джигити. Чужбинското шофиране е постоянно течаща ледена пот и напрежение от чужди полиции и правила, плюс висока вероятност да се объркаш по неясни и сложни знаци. Шофирането в големи чужди градове е тежко мъчение и тонове ледена пот. Слизаш смазан и за нищо не ставаш с дни. Самолет-чекирания, закъснения, предварително 2-3 часа чакания, при пристигане уж бързо и удобно трябва да се пътува 50-100 км до съответния град-отново си размазан. Пътуване с автобусна екскурзия-почти винаги около теб има някой некъпан или любител на чесъна. Изводът за мен е такъв-пътувам само за почивка на постоянно чужбинско място поне за седмица с минимум придвижване, Средизамно море. Западна Европа съм я отписал отдавна предвид мигрантите.

С един пост накара хората да те съжаляват.

Виждаш нещата такива, каквито са. Не си заслепен от рекламата. Браво!

Всеки има право на своето щастие и разбиране за живота, стига да не пречи на другите... Може би те прави щастлив престой пред телевизора, палатка с безброй комари, манджата на жена ти, приготвена на газовия котлон, бране на домати сред тишината на полето и стрелкането на лястовиците. Душевното равновесие за всеки е различно. Това е хубаво, ако всички са еднакви, щеше да е скучно... Студена пот няма да те мъчи, защото е 45 градуса в палатката.