Коментари - Пациентски организации: Заявяваме вот на недоверие на управителя на НЗОК и зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камен Плочев е бушон-изпълнител на фискална воля. Ананиев е "бюджетар"-спестовник.Горанов е милионер. Жени Начева е позор-въдворена на длъжност,след като е установено,че е тежко зависима и корумпирана.Стойте си у дома,радвайте се на дребните битовизми,не се обаждайте,не протестирайте и чакайте,НЯКОЙ друг,да ви свърши работата.Българи-нещастници.

организация от маститите и богатите доктори,източвали и източващи касата отвсякъде.Само това да се спомене от 20 год.назад"Болници в болници",т.е. частни болници в района на държавни болници и безобразното източване на Здравната каса е достатъчно тези т.нар. купени пациентски организации да имат малко срама и да не стават рупори на мафията в бели престилки.

Защитна реакция на "Света Екатерина". Вместо да нападате бъдете поне малко състрадателни а не счетоводители! Още ли не са уволнили директора с нечовешко високата заплата която всички ние му плащаме? Жени Начева е същата стока. Сътвори куп интриги да заеме по-доходоносното място. И с какъв акъл като знае насрания си гъз?

Това се отнася почти до всички заболявания. Дъщеря ми пети месец е болна от ЛУПУС и въпреки, че е в болница и е осигурена си плащаме почти всички лекарства. Досега грубо сме платили около 15 хиляди лева.Парите ни са на свършване. Питам се какво ще правим. За саниране има милиарди защото там може да се краде , а за лекарства няма. Такава държава няма на света.

За едни има животоспасяващи изделия без пари или с пари/някои могат да си платят,за тях 10000 са джобни/,други нямат толкова пари,или ще задлъжняват,истината е ,че се цели намаляване на населението ,не се подвеждайте по приказки като загриженост поради демографския срив!Всеки да се спасява както може!Жалкото е ,че си отиват свестните

Тази чиновническо - бюрократична структура наречена "здравна каса" трябва да се ликвидира и хрантутниците работещи в нея лишени от държавната копаня ! Защо със зъби и нокти всички и на всяка цена пазят статуквото - САМО ЕДНА КАСА ! Това го няма никъде по света ! Монопола ражда корупцията и бюрокрацията. Да се разреши създаването на няколко частни здравни каси работещи по ясен закон !

Къде бяха пациентските организации до сега? От години въпросните импланти се заплащат от пациентите. Влизането във въпросната болница почва от 10 000 лева и стига до няколко десетки хиляди левове с зависимост от операцията и имплантите. Кога е било безплатно? И до сега болницата веднъж взема пари от касата и втори път взема пари от пациента. Какво е това лицемерие в тези пациентски организации? От небето ли падат? Това е практика от години, не е от вчера или днес. Как може имплант в Германия да струва 2 000 евро, същия в България 12 000 лева ?