Патриотите внесоха проектите за пушенето, хазарта и преместваемите обекти

Обединените патриоти искат да ударят "тарикатите от хазартния бизнес" и "преместваемите" дискотеки по морето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патриотите да не правят половинчати неща, а да изпипат както трябва всичко. ВСИЧКО ОЗНАЧАВА ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ВСЯКАКВИ ХАЗАРТНИ ОБИРДЖИЙСКИ ДАЛАВЕРИ, НА ЛОТАРИИ, НА КАРТОНЧЕТА ЗА ИЗТРИВАНЕ, НА ИГРИ И ИГРИЧКИ по цялата територия на България. Всичко останало ще бъде камуфлаж и мижи, да те лажем. УВАЖАЕМИ ПАТРИОТИ, БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ!

Всичко забранено е най сладко.

Ако ще ударят измислените лотарии съм с тях , но не вярвам това да се случи ! Всеки божи ден виждам хора които търкат талончета и не проумяват , че е по-добре да ги дадат за хляб или храна отколкото за талончета !

тоа пак си е намерил кипарски патриоте и лобира ли лобира. - Ще изгърмят дребните мишки, а едрите, охранени плъшоци ще прилапат и техният пай, та да има и за лобистите.

..." и за хазарта, отнасящи се до рекламата на хазартни игри." И това е съпътствано от гръмкото "Удрят тарикатите от хазартния бизнес"?! Ако само с ограничаване на рекламата се каните да ги "ударите", по-добре напишете - "ще шляпнем любовно Босовете на Хазарта"!;) Бълха ги ухапала като им спрете рекламата при 3 милиарда приходи и САМО 177 млн. данъци;)))

Пак "прах в очите на слепите " ей мамка ви, нали се говореше за ДДС на прихода от хазарт?????????ил ДДС за лекарства и книги може , а за хазарт не.Това е като делението на държавен служител и други, едните внасят осигуровки /другите/ а дс не .

Обадете ми се като бутнете всичките бетонени грозилища по Черноморието, засадите дръвчета, освободите плажовете от незаконните строежи и направите достъпа до ивицата безпрепятствен от бариери. Може да пак да се реша да стъпя в български курорт. До тогава ще почивам в Гърция със семейството и приятелите. Там почивката е наистина почивка и отношението е като към гости, а не като към ходещи касички.

Ти да мълчиш! Тъста ми е "беден пенсионер' и как да преживява само с тази мижава пенсия?! Затова аз като грижовен зет съм го обезпечил с плажове, паркинги, гори и каквото още се сетиш от държавния фонд, че да построи на внуците се барем по един хотел!

Добре.. ами "тирикатите" + фикуса от парламента какво да ги правим..

Отнася се до всички партии. Значи за закона за тютюнопушене се разрешава на депутатите да гласуват по съвест. Това означава ли, че в останалите случаи не гласуват по съвест?