17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутри вън, а?

До вчера бяхте във властта, лъжливи патриоти! И какво направихте? Подпорни стени, хотели, една телена ограда на границата, която вече падна .... марш от тука!!!

Ай, стига! Клевета! Невъзможно! Радев?! БСП?! Разпродажба на народно имущество?! АБСУРТ!

Мандраджии, сър!

Сетила се Мара да се побара.Когато герберите продаваха държавни имоти мълчахте като риби,нали така!

Абе на тези що им викат Патриоти?

При ГЕРБ тази разпродажба е била забранена. Та, да те питам, как е в новото нормално? Това ви чака десетина години.

Обединението на всички мутри срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

Намесиха се в бизнеса на патриотите и сега реват....Шкембе войводата колко имоти на военните продаде...

почтени са, честни са, вервайте им

В малките общини е страшно. Кметовете на герб разпродават общински имоти, вече почти не останаха за продажба в някои общини. "Патриотите" къде дремеха докато бяха в правителството и управлението!?

но разпродажбата на тези имоти е била забранена по времето на ГЕРБ. Защо служебното правителство я разреши?

кутев пак ли лъжеш ей не се научи; кмет за да продаде трябва решение на СОС

По време на краткото комунистческо управление се продават паркове и градинки, на които в последствие изникват кооперации. Българинът обаче е тъп и веднага ще обвини ББ.

Чалгопитеците си счупиха сами държавата.

че единствения който наистина работи за българите е ГЕРБ с Бойко Борисов. Всички останали само крадат.

Я-а, българските патриоти били само трима. Интересно ...

За да се строят кооперации по паркове и градинки :) точно както се продадоха сумати общински имоти през 2005-2008 и по времето на управление на ГЕРБ се застройха.... Негативите обраха управляващите, а безмозъчния българин споделяше картинки с измислени текстове във ФБ.

Е то е ясно , че тъпият фатмак го сложиха БСП. И сега крадат като за последно. Но българина е тъпо парче. Ходи на гурбет да разнася пици да мие чинии и си мисли, че Славчо чалгарят ще му предложи заплата на дирелтор ако се върне. БГ чалгопитека не се е реализирал на време и сега всички трябва да са му виновни, че мие чинии…

Това не е вярно.

Забранена друг път....

"В писмото се припомня, че предходната областна управа, също със заповед на областния управител е забранила продажбата на държавни имоти на територията на Софийска област, с което е гарантирала държавното имущество." Значи ДИР лъже?

Е заради такава наглост хората ви помразиха и затова няма да влезете никога в парламента !

А , бе Боби /Ячев/ , а бе от теб пръчка за свирка не става, пък още се вреш в политиката. Айде джом у Петрич, да копаш чичоците.

точно така това не е работа на служебния кабинет това е работа само на нас патрЕотЕто включително и продажбата на българско гражданство и български паспортЕ впрочем нашият Шкембе Вайвода много добре се справи с разпродажбата на военни имоти малко преди да сдаде властта сега имаме и за деца и за внуци и за правнуци само да не закриват ДПС, че нали знаете че на нас ни требва враг и да лажем народа абе ако не е ДПС, ще са македонците от северна македония ако не са те, ще са ЛГБТ-та все ще ви намерим враг

Страх ги е комундетата че още 10 годинки ще са вън от управлението и сега гепят като за последно :)

Боклук

Новите стари червени боклуци, за да си пълнят партийните каси и личните джобове, използват старите прийоми: да крадат от държавното; да приватизират държавни имоти; да се занимават с контрабанда; да се занимават с производство на фалшив алкохол и цигари без бандерол; да крадат ДДС; да отпускат заеми, обезпечени от държавата, на своите фирми и т.н. Затова служебното правителство смени всички шефове на държавни постове, които могат да попречат на това. Дано младите, които не помнят, или са забравили, предишните им кражби, да не гласуват за тях. Новите партии: ИТН, ДБ, ИМВ и др. са техни прикрития и се ръководят от същото престъпно задкулисие.

Ехе събудихте се т.нар. патриоти. Докато бяхте с Гроб вашия областен на Варна например що терени разпродаде....да не кажем подари.

След изборите, да им се отнемат всички държавни имоти, раздадени неправомерно.

Хааа, тези които разпродаваха не само имоти, а и български паспорти влизат в ролята на поучаващи... Явно някои хора нямат срам!!! Е то гьонсуратлъка е заразен, явно са го прихванали от ГЕРБ!!!

Предполагам имаш предвид ГЕРБ!? Че от тях по червени няма... Даже вожда им още си пази партийната книжка... В чекмеджето при другите работи...

По големи комундета от ГЕРБ няма бе , муньо... Сапо тъпаци като теб още не са го разбрали...

Левскарче попикано!

Ще ги видите скоро в имот. БГ но на 3-ма цена

НАЛИ ПОДКРЕПЯХТЕ РЕЗИДЕНТА,ТА ТОЙ ИМА ПО ГАДНИ НАМЕРЕНИЯ ОТ БОКИП.ЩЕ ВИДИТЕ В БЪДЕЩЕ КАКВО ВИ ЧАКА ТЪПИ БЪЛГАРИ,ЩЕ РЕСТАВРИРАТЕ КОМУНИЗМА.

Нали затова бяха машините,ТЕ ЗНАЯТ РЕЗУЛТАТА.ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ПИТАМЕ ,ГЛАСУВАХ ЗА ЕДИН ПОЛУЧАВАШ ДРУГ.

Гласувайте за възрожденските песни и получавате ,,жив комунизъм,,който поради бедноста ви прогони и така ще стане тук ,пе ще бъдете вечни емигранти,,неприети навън,неприятни в България,,Хубав номер ви ,,скроиха,,

Нагли боклуци слуги на Дохан