"Патриоти за София" : Хомосексуалността се превърна във форма на политика

"Патриоти за София" настояват общината да оттегли подкрепата си за гей маратона на 19 май

Обратно в новината

Коментари - "Патриоти за София" : Хомосексуалността се превърна във форма на политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Херберт Маркузе, идеологът на идиотията, който казва: „Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално – за патология“.

Мамиту им джендармерийско!

На нож срещу перверзията !

ЛОШО,ГЕРГАНА! ЯВНО МИСЛЕНЕТО НЕ Е СИЛНАТА ВИ СТРАНА!

Явно колкото и на теб писането.

ЛОШО,ГЕРГАНА,МНОГО ЛОШО! ВЪОБЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА! МАГАРЕТО СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН КРЕСЛИВ РУБЛАДЖИЯ! '

Разбира се, то се вижда от коментара ти с главни букви кой е креслив.

В елита е пълно с обратни. Искат да въздигнат перверзното си битие в норма и непрекъснато воюват срещу нормалните хетеросексуални индивиди и двойки. Колко хетеросексуални сключват понастоящем брак? Много малко, защото този брак е охулван, очернян и защото срещу него се води бясна пропаганда. Същевременно епична е битката да се узаконят хомосексуалните бракове и да могат обратните да осиновяват деца. Откъде ще вземат тези деца? От хетеросексуалните разбира се, няма откъде. Отнемат се деца от хетеросексуални за да се дадат на обратни и да бъдат унищожени от педофилите. И това ако не е геноцид здраве му кажи.

Напълно си прав. Западна Европа, Северна Америка и Австралия са станали Содом и Гомор. Имат сексуално образование, хомосуксуализем, джендър теория, меже обличащи се като жени (така наречените drag queens)= И искат да ни затрият и нас. За какво мислиш е истамбулската конвевция. На такива хора абсолютно никаква отстъпка не трябва да се прави.

""Елит"", с двойни кавички, в случая. А, иначе каналната тиня.

ВИЕ Т. НАР. ,,ПАТРИОТИ ЗА СОФИЯ,, ,ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ КОГАТО ПО УЛИЦИТЕ СЕ ВЕЯТ СЪВЕТСКИ ЗНАМЕНА? ГЕЙОВЕТЕ НЕ СА ИЗБИЛИ 30 000 БЪЛГАРИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА СЛЕД СВЕТЛАТА ДАТА 9.9.44!

Абе ти нормален ли си? Кой ти говори за 1944 г. бре, магаре? Защо намесваш миналото с настоящето? По Тошово време нямаше такива изцепки. Ако си п/с бъди си, никой не те спира. Хората са против прекалената показност на тази извратена любов.

Объркал си трамвая, Саше...

Май бая деца ще се народят след тази работа- само Каракачана да не каже после че намколко си процента не ставали за служба.

Патриотите били против. Какво от това? Нали ГЕРБ и различните "десни" усилено въртят педалите? Значи парад ще има. За радост на ГЕРБ!

Ама си мисля , май обществото е малко виновно за тая хомосексуална пропаганда и патардия ! Щели да правят парад ! Добре да си го правят . Върви си си по улицата, пуши си си цигарата, и не им обръщай внимание ! Ще врякат,врякат и ще се приберат ! Те търсят сензацият, да покажат колко са велики и готени ! Да си бъркат по дупките и да се кефят и скимтят! Всяко чудо за три дни. Просто случайно съм попадал на подобни историй в няколко места по света и въобще не ми е пукало! Влизам си в магазина или кафенето, а те си квичат по улицата, и после чистачите им обират боклука! Навремето в България имаше едни дето ходеха по градове и паланки с маймуни или мечки! Стърже циганина на гъдулката и мечката(маймунката) подскача . След 30 Мин като се разотидат хората, и той сменя квартала! Че и с тия така! Гепай си гаджето под кръста и си гледай кефа! А тия че си го онодвали еднополово просто ги отмини !

Не е баш така. Щото еднополовите по този начин ще наложат извратеното за норма. След "со кротце и со благо" иде ред на кютека. Еднополовите не са хич безобидни.

Аз

На някого в някой момент просгто няма да му издържат нервите и ще си организира спонтанен лов на сбърканяци...

Нямам нищо против педерасите, но да си ходят на скътано да си се плющят. Не е нужно показно да се излагат и да парадират с това. Някак не е достойно за един мъж да излезе на главната улица и да каже, аз го вра в мъжки задник, на вижте ме! Свобода за таз група, да си го слагат където сметнат за добре, но срам за града и кмета, позволил от това да стане парад. Те утре тия дето ебат животни, ще излязат с едни кози и други такива, на улицата. Дъгата е за децата, да я русуват, не за тия дето имат анални мераци. Да си оправят знамето, подобаващо. Никаква дъга няма в гъза.

1. Кой си ти, та да е важно дали имаш против или не? Улицата твоя ли е? 2. Те публично ли се "плющят"? Или ходаят както всички? 3. Те не смятат, че се излагат - така смяташ ти - отиди на въпрос 1? 4. Никой не демонстрира къде и какво си вре - те са там, защото са дискриминирани, обиждани и даже бити, без да са наранили никой! Виждала съм ви как злобно ги мачкате! 5. Какви кози, кави овци? Това са ХОРА, борещи се за правото си да бъдат с когото обичат! 6. Дъгата е на всички - не само на децата! 7. Освен дивия секс с навиране, както ти си го представяш, между хората съществуват и ЧОВЕШКИ отношения! И не само между мъж и жена! Айде стига ти толкова - живееш в каменната ера.... .

1. Плащам данъци, значи улицата е И моя. 2. И да, и публично се плющят в Борисовата градина. 3. Това, че имат извратена преценка за обществено поведение е техен проблем. 4. Демонстрират го, това че ти си затваряш очите е друг въпрос. 5. Какви "хора" са содомитите? (Прочети по-внимателно оригиналния текст!) 6. Щом дъгата е за всички, защо си я присвоявате? 7. Когато ти, почитателко на ритуалите на остров Лесбос, забременееш от любовницата си, или когато брат ти (ако имаш) забременее от любовника си, тогава давай акъл за отношенията между хората.

Никой не ги дискриминира, напротив, толерирани са. Навсякъде. Има ги във всички прослойки и никой с пръст не ги закача. Хайде стига тролски глупости.

1. И твоя, но И тяхна. И ТЕ плащат данъци! 2. Само те ли се плющят? Верно ли? Аз лично не съм видяла де.... 3. А ултрасите от стадиона, дето хвърлят бомбички и чупят автобусите каква представа за обществено поведение имат? Що не скочиш срещу тях? 4. Демонстрират, че искат права - както всички! Другото си го измисляте за да си намирате повод да ги биете! 5. Какви содомити, бе... Ти направи кретенско сравнение - едното няма общо с другото. 6. Дъгата е символ на обединението на различните - никой не я присвоява. 7. Аз имам мъж, 2 големи деца, че и любовници от време на време... И мразя комплексарщината, насилието и незачитането на правата на другите!

В България не е противозаконно да си хомосуксуален. За какви права бълбочиш ?

що не четеш по-Фнимателно де е написано за другите уфтси като тебе, или ти плющиш кучето и за теб е нормално?

колко средства са отделени за това мероприятие, че темата се е изгубила някъде из лабиринтите на новия сайт. един от най-големите минуси на новото е, че не можеш да откриеш интересуваща те тема из сокаците изобщо, потъва неясно къде и незнайно как.

180000 лева. Имаше го в статията отпреди 2-3 седмици.

ще има изкъртени педалски муцуни

Щом всяка седмица се затваря центъра на София заради футболни фенове и аз съм длъжен да го изтърпя, съм съвсем съгласен веднъж годишно да има прайд!!!

Ежегодните ''скачания'' ама общината не и пречи да даде бая пари от нашите да охранява някакви издънки на обществото.. Та те самите не се считат за хора след като се явяват като мечки на показ по събори и панаири ама обградени не от радващи се хора а от ченгета....Хомосексуалността отдавна е властваща политика в България..

Поредната изцепка на самонареклите се "патриоти". Какво и да кажат или направят са смешни, жалки и тъжни.

Шило

При положение, че провеждането на гей-маратона зависи от пее.аси по душа, какво решение може да се очаква?

ДемоНкратична България: Педераст до педераста.....

Пусни новина за хомосексуални, цигани или нещо в Европа и господин Ганьо е зает до края на деня да се плюнчи пред монитора.

А ти каква си? Ганьовица?

Kalin

Явно хората не им е докипяло още сериозно и не грабват сопите и рагонят такива мероприятия.Всики да се чука с който иска но стига с това парадиране.Тая грипичка е 0,001 процента от хората у нас и по света а като им гледаш мероприятията и воя за правата си които надигат ще помислиш че са мнозинство.В едно съм убеден че явно в някои партии и правителства това е така щом още се търпи.

Демокрация - диктатура на малцинствата

Ако не знаете, питайте кмета на Симитли

Да си грабват Фандъкова и да бягат колкото се може по-далече от България .И да не се връщат.

В държава с отрицателен приръст на населението, да се дават пари за това си е чиста гавра!!!

Как да го отменят , като 90процента са меки китки

Пари да измие улиците няма общината ама да финансира това... най вероятно за реклама на това събитие ще отидат данъците ни.

Лечение им трябва на тия, а не маратони!!!!

Лечение чрез труд?

с химия и генно инженерство!

Надявам се, че това болно племе няма ди си "вее" онези работи на маратона.

Тича Гайо из папура и си клати... ушите.

Те ако имаха такива работи нямаше да се развяват по улиците:(((((

Хомофобите в затвора!!

Доказано е ,че хомосексуализма е психично заболяване.Така,че цялата ви болна организация е за Карлуково.

Къде е доказано? От кого?

Бягайте джендъри, бягайте, надалеч!

....обикновенни педерасти!