Атентат в Русия - десетки убити и ранени при взрив на автобус (видео)

Автобус с 40 пътници бе взривен в руския град Волгоград. Между шест и десет души са загинали, а други 27 са настанени в болница, съобщиха РИА Новости и Газета.Ру. Атентатът е извършен от жена-камикадзе - 30-годишната Наида Асиялова от Дагестан.

Обратно в новината

Коментари - Атентат в Русия - десетки убити и ранени при взрив на автобус (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руснаците трябва да се учат от евреите там има голям ефект

Има ли достоверни данни какъв е процентът на руснаците в империята?

Около 81% от населението на РФ са етнически руснаци. Но има области в страната, където процентът им е много малък. Впрочем в Русия непрекъснато се заселват хора от бившите съветски републики и от Китай. Както върви след няколко десетилетия китайците ще станат мнозинство в Сибир. Има и поне 10-ина милиона българи, повечето волжки българи или т.нар. татари, чуваши, мари... старали са се да ги разделят на отделни народности и не са им позволявали да се наричат българи...

500 години нас са ни тъпкали, пък сме българи! Явно в твоя мозък само витаят тези милиони българи! Преди в СССР, а сега в Руската федерация има народности по 100-тина хиляди души!Аман от неграмотни комплексари!

Тая 40 манафа ли ще я чакат в миризливия рязански рай? Или 40 голи африканци? Голямо малоумие! Избила студентите. Те ще я преследват до вратите на ада гнусната пача, а после с вила в задника ще се пържи в палмово масло.

Това ли е исляма???? подчинение..... ограничени хора!

А защо не си поразмърдате мозъците а не вйкипедията за да откриете че Ленин е ивер ,Хитлер тоже, кемал също,рузвелт,чърчил а май и малкия дрислю на кейт на когото му резнаха пишока на 8 ден.Проверете малко пообразовайте се

О неграмотни, поради что не се срамиш да показваш неграмотността си?! В тоя списък можеш да включиш и хора като Исус и Айнщайн! Пиши се почитател на Юпитер или на Зевес, щото Исус и мюсюлманите го водят пророк.

О неграмотни, колко пъти трябва лично на теб да ти обяснявам, че Исус не е никакъв евреин, а арамеец. Общото му с евреите е, че те са го убили, разпънали са го на кръста. Вземи се образовай малко. То ясно, че евреите се опитвате да изкарате де що има значим човек да е евреин, но си има граници в лъжите.

на тебе бе домашен лиъбимец. и американски саитове има подобни ама не ги копираш като стане вапрос за твоите стопани нали?много си залак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много интересно ако сега русия и сащ се обядинят в борбата срещу пингвините.Единственото което ме притеснява е че точно така е предсказано от Нострадамус.

И двете държави отдавна обявиха, солидарност против терористичните атаки.

Когато сме били по Волга не е имало руснаци на лицето на земята. Волжските българи сега ги наричат татари и не им позволяват да имат българско самосъзнание. Русия има много проблеми, благодарение на имперската си същност.

А най-великия българин (чуваш) е Владимир Илич Улянов - Ленин :))) ... .... Дълги години ЦК на КПСС криеше че освен Джон Атанасов и Ленин е Българин :)))) ... Ленин чуваш - Гугул го по нет-а

Чувашите са само част от българските народи, които живеят в рамките на Русия. Общо са няколко милиона. Не бих нарекъл Ленин точно велик човек....

Не знаех , че последно сме чуваши. Вече съм в час от ден съм чуваш. А те знаят ли че са българи, да не стане издънка пак издънка да обявим за наш някои дето не знае, че е такъв , нормално всъщност след като и ни не знаехме до днес . то са би смени чудо, човек се обарква . За Пайсий българинът е вид славянин, за други е бил вид илир и македонец, за Раковски индиец, за други сармат , фин, маджар, чуд и прочие. По едно време българинът стана тюрк , после скит и иранец от Балх, според някои местен и трак и прочие. Значи последно чуваш и Ленин наш. А той знаел ли , да няма издънка или всичко точно.

Добре де,на мъжете камикадзе им казват че след като извършат атентат алах ще ги възнагради след смъртта,ще им даде много жени.А на жените много ми е интересно кво им казват .....

има много изследвания и факти, че с турците ни свързват тесни родствени, генетически връзки, наи малкото сме братовчеди, но разделени от шибаните религии. с арабелите нямаме нищо общо, нито генетическо, нито историческо.

Няма нито едно подобно изследване. С турците не ни свързва абсолютно нищо, освен десетките милиони отвлечени през вековете, изселени, ислямизирани и потурчени българи, които живеят днес в Турция.

Както беше писал тук някой Да си жиш и здрав и все по голяма да ти става халката от таз дружба.Името Българи идва от Волгари на река Волга а не от Инстабул или някой Хамерикански щат

КУЧЕТО НА ТАНГРА СЕ КАЗВАЛО АЛЛАХ

Че е имало смешение , е имало - то и м/у индианки и бели е имало в Шатите. Но е достатъчно да видиш мутрите на едните и другите ида ти стане ясно кой е турчин, кой българин и пр. и так далее. Та не се осланяйте на медии и такива средства, а мислете с гравите си и използвайте очите си. Има действително кръвно родство , следствие на смешение о т съжителсто, между хазарски юдеи и селджукски турци (вж. "13 племе и хазарската империя" от Артур Кестлер), но българите нямат нищо общо с турците като произход , език и т.н.

Съвсем скоро имаше статия, в която ставаше дума с кои народи са свързани българите. Македонците били криели резултатите, а сърбите не правили такива. Там си казаха, че нямаме нищо общо с турците. Имали сме нещо общо с италянците и хората от северна Гърция - вероятно защото там са се водили войни и още живеят българи, например след Втората Световна война им връщаме част, като компенсация, завладяна при нашето участие воювайки с Гърция. Имали сме нещо общо и с Хърватите. Нещо и за Румънците пишеше. Но с турците нищо. Не са се омешали толкова, поради различия. То е все едно да очакваш, че българите ще се омешат с циганите. То и циганите по света са от различни касти. Нашите май наистана са роми, но западните не са.

Пропуснах най-важното, ако не го свържат с името на човека от мнението. Тестовете са били точно генетически.

една такава у парламента ще свърши ехтра работа :)

за 500 години не успяхме да ви потурчим, защото не искахме, но сега арабите ще ви накарат сами да приемете исляма, за да не станете жертви на техния тероризъм. започваите да носите бради, кепета, забрадки и фереджета, за да не станете мишени на арабските терористи.

турчин първо на вас ще ви разкажат игрите арабелите, щото има да си вращат за робството което ги върна 500 години назад както и всички други народи които бяха поробени от османската инперия за която вашия скъп лидер ердоганчо цял ден сълзи пролива, но първо турците ще му ритнат шута защото които копае гроб някому сам пада в него.

Атентатите в Инстамбул изобщо в Турция са дело на тез които защитавате в момента против сирия.Жална Ви майка като падне Сирия следващите сте Вие,с създаване на Кюрдска република

Любимия Ви Израел ще ги подкрепи напълно.

отново спим и терористите си влизат у нас спокойно като бежанци. къде са службите и защо пускаме тези радикални ислямисти като бежанци.

Бежанци са си.Турци ги гонят Сирийци ги гонят гърците ги нещат,жабарите ги учат да плуват далеч от тяхния бряг........

Къф ти е проблемът бе мюслюманче! българите никой не може да ги победи, а на вас ви нахлузиха исляма и ви вкараха в графата на шкартото на човешкия род. Поне не се обаждайте , а търсете начин да се цивилизовате, доколкото е възможно, защото цялата ви история е едно недоразумение , даващо пример за генетическата ви малоценност. Стигнахте дотам да отричате и Кемал Ататюрк! Без да си давате с/ка кой стои зад това...

жалко за младите хора още една касапница в името на исляма. скоро ще започнат и при нас. ако не лежаха на петрол отдавна да я обявят за опасна секта и да я забранят но ще и сърбаме попарата още дълги години.

в уса има много египетски коптски христяни, които имат свои църкви. избягали са от египет, особенно след като мусулманските братя завзеха властта преди 2 години и започнаха масовите палежи на коптски църкви и избиване на коптите. цивилизования свят трябва да даде решителен отпор на мусулманските радикали и да затвори границите си за тях, а не да ги приема под различни предлози, като икономически емигранти, бежанци, и др. мусулманската религия трябва да се забрани вав всички цивилизовани страни като агресивна и воинствуваща. никакви джамии и минарета, никакви забрадки и фереджета.

единственото обяснение на странностите на руските женщини е привързаността им към алкохола с произтичащите от това "странности" в поведениоето им за трезвите хора. и лудият бяга от пияния.

Ало, Сливарски, спиш ли? Май ти пука какво ще стане след теб и рабодателите ти. Не разбирате ли, че този човешки поток от арабските страни към България е рай за радикалния ислям. Вземете мерки!

Миролюбива религия разбираш уи. Хората строят и изграждат а мюслина руши съграденото! Затова има 5 - 6 държавици където братушките и американците трябва да наторят с напалм за да изчистят чуиата. Колко ли от тия миролюби вече са на наша територия под формата на бежанци запитал ли се е някой?! Погански продажни парламентаристи и президентши!

Батка,ходи на плаж...имаш нужда от почивка! Не казваш ли че си Христянин(ха-ха-ха)и то дипломиран? Нали знаеш какво каза Иисус? ``Блажени бедните духом``. Ти духом не си беден...ти си направо сиромах.... Ай Кю-то на мекотелите направо бие твоето батка. П.П. Ако пък не можеш да разбереш какво съм писал(като завчера)кажи ми да ти го потанцувам,или да ти го нарисувам!!!!!!

Рускиня приела исляма , живее с дегестанец " бандит" и се взривява ? В САЩ сестрата и племенника на Илия Павлов бяха убити от рускиня заради негърско ..."сечиво". Какви са тия руски жиншчини, бе! Нямат ли си мъже?

Рускиня приела исляма , живее с дегестанец " бандит" и се взривява ? В САЩ сестрата и племенника на Илия Павлов бяха убити от рускиня заради негърско ..."сечиво". Какви са тия руски жиншчини, бе! Нямат ли си мъже?

с тези 6 хиляди мюсулмански бежанци не е далече деня, когато и у нас ще се случи сащото. тотална забрана на исляма.

"Обмислете отглеждането на куче, което да обезкуражава натрапниците". "Сменяйте личния си режим/маршрут всеки път, когато е възможно. Не изпъквайте. Избягвайте публичността. Не харчете големи суми пари". Казват, че помагало срещу терористи.

как ще си отгледаме терористи с европеиска помощ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другарю Бареков защо мълчиш, кажи истината за атентата, герберастите те извършиха това подло дело. Громи ги другарю Бареков громи.......

Смята се, че Волжка България е основана около 660 г. от прабългарския кан Котраг, един от синовете на кан Кубрат. Страната обаче става независима едва след като отхвърля васалната си зависимост от хазарския хаганат в края на 9-ти или началото на 10-ти век. През 10-ти век волжките българи разширяват владението си като завладяват няколко фински племена и установяват търговски и дипломатически връзки с русите. Главните градове са Болгар и Сувар, между които, с развитието им като икономически и политически центрове, възниква борба за политическо надмощие. В крайна сметка тя е спечелена от гр. Болгар. През този период волжките българи приемат исляма от арабите.

И къде са волжските българи сега?????????????????????

Другари комунисти истински бесепари,да не премълчаваме истината, та то е ясно като бял ден че атентата е организиран от Цв.Цв. под ръководството на Б.Б. и със съдействието на ФСБ. така както атентата в Бургас бе организиран от МОСАД. Призовавам другарите Станишев и Вигенин веднага да вземат отношение по-въпроса и да защитят нашите мюсулмански братя, особенно членове на управляващата и ръководна сила, любимата ни партия ДПС. Призовавам и другарите от "Атака" да заемат правилната позиция и лично великият им вожд да разкрие ролята на подлите гербери при организирането на атентата в безпределно обичаната от нас Русия....Бог да прости загиналите, а ислямиските изроди да горят в деветият кръг на ада!

То българите скоро ще са малцинство в собствената си държава вие сте седнали да се притеснявате за руснаци, дагестанци и ислямисти

Обичам ги руснаците но не когато се опитват да копират американците!

Русофилството е болест и най-силното оръжие на руската империя за завладяване на нови земи. какво чета тук - една империя окупирала някакъв народ той се бори за освобождение чрез тероризъм. и Вие взимате страна и се палите и се карате все едно увас се случва. Бареков като продаде България на турците ще не ревахте. Ама за вас русия е по-важна от България. Да се разпадне дано.

След разпадането на СССР, всяка република е определила да бъде или не отделна държава!С референдум! Дагестан, Чечня , Ингушетия остават в състава на Руската федерация! Петко бре чети и т.н....

Сега ако направят референдум че искат да напуснат дали ще ги пуснат :D колкото турците ще позволят да се създаде държава кюрдистан

Русия не е окупирала никого, те са си федерация. Събитичта в Чечня и околните държави се случват поради американския износ на уахабити от Саудитска Арабия в тези държави. Може да си направите труда да проследите историите на тези конфликти. Както и участниците. И от къде идват парите им и оръжието. Инструкторите от къде идват. Посоката е Саудитска Арабия-САЩ. По същество има външна агресия на въоръжени хора.

ИСЛЯМИЗМА Е ЛОШО НЕЩО,КАКВО ЛИ НА ЧАКА С ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ГОСПОДИ?

niamat tozi problem.shtoto,arabelkite karat mercedesi i se oblazvat s evropeiki beli,a evropeicite karat shkodi i se oblazvat s romki cherni.

И ислямистите искат да ни завладеят и руснаците искат да ни завладеят. За мен и са врагове и всичките да се оправят както си знаят

Е точно това ни чака и нас. Трябва да се подготвим психически за момента в който разни сирийски боклуци ще започнат да се взривяват навсякъде из България в името на тяхната вяра. И като се прибави факта че в недалечно бъдеще ние българите ще сме малцинство следва изводът - коккото се може по-бързо човек трябва да се ориентира към Терминал 1 или 2 на летище София. И да е с еднопосочен билет... А изродите, които ни управляват за някой друг долар са в състояние да продадат държавата ни на турчулята.

Истината е, че все повече хора се замислят за това.

Боже, има ли още такива откачалки?! Да не си мюсюлманка по рождение, да приемеш исляма вероятно заради мъж и да си жертваш живота - неизвестно в името на какво... А най-ужасното е, че са загинали невинни хора в резултат на тази лудост какво...Ужас! Бог да ги прости невинните жертви на тази жена с болен мозък...

Това ни чака и нас с т.нар. "бежанци"!!

ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА ЧЕЧЕНСКА ВОИНА-ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ И сащ СЕ НАДПРЕВАРВАХА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ЧЕЧЕНЦИ И ДАГЕСТАНЦИ ЗАЩОТО РУСКАТА АРМИЯ ЩЯЛА ДА ИЗБИЕ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗАЕДНО С БОИЦИТЕ-Е ПО ДОБРЕ ДА ГИ БЕШЕ ИЗБИЛА. А НА ханут тутку МУ ПОЖЕЛАВАМ ПРИ СЛЕДВАЩИЯ АТЕНТАТ ДА Е ПАСАЖЕР В АВТОБУСА.

Ако руснаците не бяха окупирали тези земи нямаше да им гърмят автобусите. Ако американците не се мешеха по казахстан и тем подобните нямаше да им гърмят небостъргачите. Няма разлика.

Къде , къде в Казахтан се мешали американците? Четете бе хора, стига сте се излагали!

А ха ха Казахстан кърти :) тоя коментар.

Тероризмът е световен бич. Той директно засяга напълно невинни граждани. Не разбирам как разни тъпанари в този форум се опитват да облекат подобен атентат в в полемика "анти" и "про" Русия. Никой не е защитен. Ами ако терористи взривят столичното метро? Какво ще коментираме тогава?

Интересно за кое нашите комунета страдат повече. За атентат в русия или за бомбата в бургас. Не мисля че за тях България е била по-важна някога

Едва ли тази жена е приела наскоро исляма за да стане мъченица. По скоро е било за да се омъжи за някакъв резняк. А резняка и е казал - "Жена занеси това на ....!" и в подходящия момент е натиснал копчето и "Бум". А тя идея си е нямала, че ще я отправят в ислямския рай, където ще я чакат 40 девици. Смятала е че ще занесе "това"-то и следобеда ще сготви вкусна вечеря за любимия си мъж. А до вечерта той може и друга жена да си е намерил, за да има кой да му сготви де. Ако помните атентата в летище "Домодедово" там ролята на муле беше поверена на едно момче с умствено изоставане или аутизъм.

Руската федерация е окупирала множество народи и племена които не са от руски произход. Нормално е да има бунтове. Кюрдите в турция, баските в испания, неизброими племена в русия. Аз винаги симпатизирам на малкия окупиран народ, а не на големите империи окупатори :)

Пропусна малка България

Моля изцвъкалите двата минуса да се обосноват. Не сте ли свят в който всеки народ е свободен и независим ?

С други думи напълно подкрепяш отделянето на турците в Северните Родопи от България?

слагането на минуси на изказвания от сорта "Моля изцвъкалите двата минуса да се обосноват. Не сте ли свят в който всеки народ е свободен и независим ?" само показва импералисткото мислене на сложили яго (или е турчин или е руснак)

НЕ СИ ТИ ЧОВЕКЪТ КОЙТО МОЖЕ ДА КАЖЕ КОГО Е ОКУПИРАЛА ЧЕРНА БЪЛГАРИЯ /РУСИЯ/. ЧЕРНА БЪЛГАРИЯ Е В ПРАВОТО СИ ДА ПРЕДПРИЕМЕ РЕПРЕСИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИТЕ.

ПУТИНКА МИРОТВОРЕЦА сега да обясни случая. Той като трепе е готинко, а сега обратното е гадно КОМУНИСТИ НЕЩАСТНИ

Лека им пръст на загиналите! Иначе SPECNAZ ALFA знаят как да се оправят с тея.

Поне като си имат проблеми вкъщи руснаците ще забавят малко окупацията и завладяването на България. Станишев ще вземе да остане без най едрия си спонсор

какъв е този ислям,каква е тази гадост...

Много от коментарите тук отново доказват че както русофилството така и русофобството са патологични случаи, несъвместими със здравия разум. Трябва да бъдат заменении с реалистична преценка на Русия със нейните предимства и недостатъци

Това е щото Путинка е много готин политик, хората по цял свят много го обичат, еле па народа от ПОСРАНО 20