Пътни инциденти с автобуси за последната година

Освен днешната голяма катастрофа с автобус и лек автомобил, през 2018 г. са станали 8 други пътни инциденти с автобуси, а през 2017 г. са 6.

Обратно в новината

Коментари - Пътни инциденти с автобуси за последната година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Боко кво му пука - неговите гласоподаватели пътуват с каруци...

Вижте и марките на автобусите - или са разпадащи се бараки, или са турски Гюлериуси, по-калпави автобуси и от най-калпавите, индийските....Смятай за какво става въпрос!?

Докато се кара с бясна скорост ще стават катастрофи! Полицията да си застава на мястото! Ако може на всеки километър да има полицай и всеки който е регистриран като нарушител да му вземат шофьорската книжка и никога да не му я връщат! Не, че нещата не опират до съзнание, но по- строгите наказания ще помогнат на малоумниците , или да си съберат акъла, или да се откажат от шофиране!

тъжна статистика, много неразумни джигити и пътници без предпазен колан

80% са дебили

Какви и инциденти да стават в държавата на безотговорници, нищо не може да ги накара да си подадат оставката! Избягали затворници, министъра на правосъдието си седи най-нагло и не й дреме. Главен секретар при тия безобразия и престъпност, няма смелост за оставка, хич не му дреме, министър Председател екскурзиант, хич му не пука само дебеле и си седи на удобното столче на държавната хранилка- и това ако е държава, здраве му кажи!

Министърът на транспорта Московски като направи катастрофа със смъртен случай, подаде ли оставка ?

БОЛШЕВИК

НЕ

goose

Сега ако сте журналисти ще отидете и по-далеч - колко нарушения са констатирали органите на МВР, колко от тях са санкционирани и колко от санкционираните са отменени от съда? По пътищата е станало руска рулетка, няма КАТ, няма следа от полиция, няма прокуратура, няма съд ... Как искате да няма такава трагедия, като българинът масово кара като кръгъл идиот без да му пука за живота на когото и да е и на всичко отгоре и няма кой да го санкционира за това?

Така, явно "ФОКУС " не правят разлика между автобус,микробус и лека кола - "08.03.2018 г. Тежка катастрофа на пътя Видин Монтана. Тежкотоварният автомобил, шофиран от турски гражданин, пътувал посока Видин, навлязъл в насрещното платно и се врязал челно в автобуса. На място загива шофьорът на автобуса. " Това е ПТП с ТОВАРЕН МИКРОБУС Ивеко и няма общо с превоза на пътници и НЕ Е АВТОБУС по смисъла на статията за катастрофите с АВТОБУСИ в България.Просто за справка

докато обществото толерира бързото карането на кола като хоби, за съжаление такъв ще е резултатът. не може да очаквваш че ако опиташ да сметнеш колко е 2 по 2 още един път, резултатът ще е 5.

Дойчевелето сияе от кеф и с възхита брои катастрофите за години назад. Че как иначе - българи загиват размазани ! Каква по-голяма радост !? А автобусните катастрофи, разбира се, са с най-голям брой жертви !

Рисковано ли е пътуването в стъклен аквариум без никаква защита освен прозорци и пердета,стари автобуси и мантинели слагани от фирмите на ГРОП?