Пътничка разказа какво е разсеяло шофьора, за да се стигне до катастрофата

Водачът на сръбския автобус опитал да помогне на бащата на едно от децата да спусне предната седалка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тая тъпа, дебела, примитивна и нагла лесбийка е олицетворение на сръбщината. Да си я лепнат за герб на знамето сърбето!

Доста нелепо, наистина... За това, не случайно е забранено да се разговаря с водача и да бъде той разсейван по време на шофиране, освен в случай на неизбежност, разбира се.... Но тук, това не е случая.

…и шофьорът на Такива автобуси/Пътувания - е Отделен от Пътуващите… …а самата Магистрала - Е Със Съответни екипировки Предотвратяващи (или поне Предупреждаващи) сакатлъци - от Съобразени мантинели…до Профилиране Повърхност асфалт Точно по Края на Пътната лента (т.е.където Започва т.нар.сервизно платно), Чрез което да Се сепне шофьорът.

И кое Ви Вбеси, Мин Усяшкин ?

ВОДАЧА НЕ СЕ РАЗСЕЙВА ПО НИКАКЪВ ПОВОД!!! Преживявал съм го десетки пъти на симулативната компютърна игра "Eurotruck Simulator 2" - разсееш се само за 2 секунди и си в канавката или забит челно в някой от насрещното! Хем е само игра, и човек си вика: "Карай... Не е толкова страшно!". Обаче в реалността последстрвията са много по-тежки!

гл. ни прок-р Гешев споделя в интервю на мястото на бус катурв. ,че ще има брифинг .... бре българино: кажи просто инструктаж (briеfing н@нгл.) или пък кой какво как къде да каже/направи в подобен случай, да бъде претърколено всеко едн0т дечицата - стаения страх да излезне от него ... живи & здрави

Леле!

ще си като на параход? :)

Трябва да се натисне долното ляво педалче зад прибиращата се седалка и тя ще се спусне назад. Това е мястото за екскурзовода и е най-опасно при произшествие.

И двамата, и бащата и шофьора са тъпи сърби балканци. Единият не може да дръпне една ръчка, другият не може да си гледа в пътя. Можеше да спрат, да оправят седалката и да продължат без да застрашават живота и здравето на децата

Ако е вярно, бащата е идиот.

Значи заради един лигльо, дето не можел да дръпне ръчка, децата се стресихара. Страхотни мъже съществуват.

Ами епилирате си кракат- и ръцете, ходите на козметик повече от путките..

Хахахахаха, нещо подобно исках да напиша, хахахахаха

Шифьора на автобуса явно не знае че това е България и тука очите трябва да са ти не на 4 а на 16

Статията чете ли я умнико?

И пак казвам, очите на 16 трябва да са, понвже една малка неравност на пътя може да обурка много…и айде да не се правим че неравности по нашите пътища няма

И една лека беравност по пътя докато помагаш и отива всичко подяволите…Не казвам че шофьора не е виновен ама не можем да си затваряме очите за уникално лошите ни пътища

Богдане, Милчев, стига се напиня по медиите! И кажи на оная дебелата ти колежка - Жената Мъж, и тя да не се напиня по студията

Абе тва всички ли сте пияни рано рано сутрин бе… Бах мам

Некои не са лягали.

Той Бойко Борисов е виновен,че майка ти,Мата Хари,те е родила.

Къф Борисов, бе? Нормален ли си?

Няма да пиша нищо. Карат като ненормални. Къде е МВР? На всички правителства?

Професионален водач на автобус с деца, направил ученическа грешка, дето дори е смешно да си помислиш. Нещо не се връзва. Тоя не трябва повече да вижда ппс с двг.

няма да е същият?

ППС с ДВГ означава ППС с ДВГ - ел, горивен, и какъвто и да е, извън мускулната сила на човека.

Иво, какво точно означава съкращението ДВГ, знаеш ли?

ДВГ - означава ДВИГАТЕЛ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ…. аре сега се опитай да обясниш твоята логика

ДВГ = двигател с вътрешно горене, но и ДВГ = двигател с ВЪНШНО горене, т.е. Електрически

И 10 да сте - все тая, ДВГ си е ДВГ. Двигател с вътрешно горене. Парният си е парен. Електрическият си е електрически. Щото по вашето мислене - конят също е двигател и произвежда енергия вътрешно, значи каруцата е с ДВГ.

Само файтон с магарешки впряг да кара!

Шофьорът само кафе не е сервирал на пияните чичковци

Аре пак почнахте с фантазийте а? Или избиването на комплекси

Поздравувам сите ЗападноМакедонци!

Южномакедонците забрави, и тези от Луната.

Който е оставил магистралата необезопасена без мантинела в участък с 3 метра ров за канавка - да влиза в затвора доживот!

Бе стига бе! Аз имам над 40 години стаж зад геврека, и ни едно ПТП по моя вина бе, алоооу! Оланколоууу!!! Как ще се "разсеяш"?

ВЕдъж на 2 месеца

Абе ти нормален ли си? Ще кара с 100+ И ще се обърне да помага на някой… какво значение има пътя тука. Или според теб пътя трябва да следи посоката на случаен автобус

Добре, че е бил малкия дявол. Стегнати ръце на волана са много опасни. Моя инструктор все това повтаряше. А тоя дето е занимавал шофьора с глупости е за пребиване.

Би ли обяснил какво значи "стегнати ръце"??? Не разбирам??? Въртиш волана като на компютърна игра, просто е. Сега всички гевреци са фъс серво, не като едно време при Москвичите.

Един възрастен човек с ампутирсн крак? Това добре ли е?

не знаех, че има толкова тежко пострадал. Иначе стегнати ръце, е да гепиш яко волана, да стискаш и в един да се стреснеш от нещо и да навиеш на някъде. Нещо подобно е сътворил и тоя шофьор на рейс. С едната ръка е стискам волана, а с другата е натискал да отвори седалката. Виновни са шофьора дето се е разсейват, но по виновен е тоя дето му е отвличат вниманието.

Значи да стиснеш волана да не избега некъде, а за да си сигурен, и да го захапеш. Това е възможно най-лошото шофиране, присъщо само на хора, които се качват за първи път зад волана, и реално тоя не е имал абсолютно никаква причина така да се циментира на волана, освен ако кара автобус за първи път в живота си, и изобщо ппс.

Първо вземи книжка и тогава учи как да се шофира

Западна Македония е Достоен Член на Комунистическият Режим на Брюксел!

Пий хапчетата преди да пишеш. Така помагаш и на себе си и на останалите.

В АМЕРИКА ИМАМЕ НЯКОЛКО ВИДА ПЪТИЩА ... МЕЖДУЩАТСКА МАГИСТРАЛА ... ЩАТСКА МАГИСТРАЛА .... СЕЛСКИ ПЪТ ... ЧЕРЕН ПЪТ .. ТА ЗНАЧИ , ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ПЪТ ПОПАДА В КАТЕГОРИЯТА СЕЛСКИ ПЪТ

в България имаме малоумник, идиот и бърбив неудачник - емигрант. Айде стига си дрънкал.

ОТКАК СИ ДОКАРАХТЕ ... КАНАДСКИ ЕМИГРАНТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ .. НА МЯСТОТО НА МУТРА И РОМ ОТ ДРЪНДАР ... КАК ДА ВИ ВИКАМЕ ?

ми е ясно, че си необразован. Първо я ми кажи по какво ги определяш тези пътища, по функционалност или по материала от който са направени? Ако е по функционалност то те биват.: -Interstate -Freeway -Expressway -Principal Arterial -Minor Arterial, -Major Collector, -Minor Collector -Local/not mapped Ако е по материала от който са направени са: -Earthen roads -Gravel roads -Murrum roads -Kankar roads -WBM roads -Bituminous roads -Concrete roads Да не забравяме Parking Lot Road, и Private Roads Ако е по Highway Systems там вече имаме 8 типа. Там я кажи за колко миеш чинии, в ресторанта където работиш :).

Ама все пак ще взима повече пари от тебе инжинера в България. Срамна работа няма…е срамно е ако взимаш 1000лв а си умил цял живот

Не знам ама аз получавам доста повече от 2000 долара на месец. След няколко дена летя за СИнгапур, От там в Азия съм около 6 месеца после съм малко В щатите и така. Ти мен не ме мисли :).

Преди си мерехме пишките. Поради малкия размер на атрибутите последните 10 години обаче, вече се мери кой колко пари прави месечно. На мен обаче тая тематика ми е през оная работа.

Слава Богу, няма загинали. Защо ще ходи министърът, с какво ще помогне това посещение?

няма какво да прави там - няма. Но ако иде - защо троши народна пари за разходки, ако не иде - каква по-важна работа има от децата. На българина угодия няма.

Който е пуснал магистралата без мантинела в участък с 3 метра ров за канавка - да влиза в затвора доживот!

аз и толкова други сме минали толкова пъти от там и не сме завършили в канавката? Все пътищата виновни, а шофьорите безгрешни. Дано да се оправят всички и на сърбина му се размине ампутацията на крака.

Малоумно изказване. По твоята логика, никъде не трябва да има мантинела, колко пък да са излизали извън пътя.

прочети внимателно статията за причината, поради която сърбите са катастрофирали. После прочети статията още 5 пъти. Може и да схванеш. Колко щеше да помогне мантинела при автобус с висока скорост е друг въпрос. Хайде сега да пишеш и защо са били без колани.

Ти май не знаеш каква е ролята на мантинелата, а? Според теб е, за да спре колата, нали? Автобус или не - ако мантинелата е там, ще върне машината на пътя, ако последната се приближава по нейната линия. Неслучайно и снадките са в определена посока.

Някои от коментарите са крайно неподходящи и неприемливи. Като предизборна агитация и пропаганда

Не като. Те са предизборна кампания. Но такава, която вътрешно те кара да гласуваш за друга партия от тази, която прокламира полуграмотния еднокнижен трол.

Сърбия няма море. И това ги комплексира. Дори Албания има море. Затова сърбите идват в България на море. А това, че шофьорът се оказва неадекватен и решава да оправя седалката вместо да си гледа пътя само говори що за шофьор е. Да рискува живота на 50 човека, просто ей, така.

А РУМЪНСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ .. Е ВСЪЩНОСТ ОКУПИРАНАТА ОТ РУМЪНИЯ БЪЛГАРСКА СЕВЕРНА ДОБЕУДЖА ... ЧАСТ ОТ НЕЯ Е ДАДЕНА НА РУМЪНИЯ НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ... А БУКУ РЕЩУ ... БУКОВА КОРИЯ ( ГОРИЧКА) ... Е СТАР БЪЛГАРСКИ ГРАД :) ... ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРСКАТА ДОБРУДЖА ДО ДЕЛТАТА НА ДУНАВ И ДА ОТРЕЖЕМ НАТО ОТ ЧЕРНО МОРЕ :)))

ще си купиш АR-ка и тръгваш към Румъния на война или ще продължиш да си караш камиона в щатите? Разбира се ако не пишеш от Павликени.

първо си боядисай външния кенеф и си избърши сопола, после си връщай територии ;)

черното вътрешноконтинент. море не е атлантич. океан = няма работа родина ни у военната северноатлантич. орг-ия нато , живи + здрави

ДО ТОЯ С ВЪНШНИТЕ КЕНЕФИ .. 25% ОТ МОЙТЕ БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ НЯМАТ КАНАЛИЗАЦИЯ ЗА МРЪСНА ВОДА И ИЗПОЛЗВАТ СЕПТИЧНИ ЯМИ ... КАТО ПРОЦЕНТА ВАРИРА ОТ 55% В ЩАТА ВЕРМОНТ , ДО 10% ВЪВ КАЛИФОРНИЯ :))) .... ДЕМЕК БЛИЗО 100 МИЛИОНА ЧААВЕТА :))

фабрично да е с дебела пластмасова преграда отделен шофьорският отсек (седалка, скоростен и за ръчна спирачка лостове, табло показващо скорост/изминато разстояние/включен мигач/липса на гориво/пожар и т.н. , да натиска през някакви там секунди копче - знак, че бодърства, и винаги да има до него помощник-водач готов в аварийна ситуация да поеме управление на превозното средство ... не е било жизнено важно пасажер да сака от шофиращия човек асистенция ... мокра настилка + светещи фарове = кошмарно ослепителен ефект ... умната, живи + здрави

да се качили у фърчиплан кат много са сакали да се приберат у родина им

Тоя елементарен провокатор, който най-вероятно е маке, барем да прочете как е станала катастрофата и, че българите сме потърпевши. С часове да си затворим половината магистрала, щото сърбите се борят със седалки в движение... И после - ние сме били виновни. Ако сме виновни с нещо, то е че изобщо ги пускаме да кръстосват тук. Да си ходят в Черно гора, Хърватска и Албания на море - хе, хе...

Си нали утайко

Както и да го увъртате, сучете, тролите, ревете, квичите.... законът е неотменен F=m.a. Който разбрал, разбрал, на останалите алилуя.

Някой физични закони са си такива, ама и мисленето има голямо значение.

щом мислиш че ще отмениш природните закони забравих че някой си мислите, че сте перлите на мирозданието... да, ама не

ТВА Е ЛОКАЛЕН ЗАКОН ... СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА СЕ НОСИ СЪС СКОРОСТ 300 КМ / С ОКОЛО ЦЕНТЪРА НА ГАЛАКТИКАТА , НО НИЕ НЕ ГО УСЕЩАМЕ !?

Не го усещаш, защото a=0...

Мисли преди да пишеш. Някои коментари като този са крайно неподходящи

Радостното е, че към момента няма загинали! А повечето от коментарите са просто отвратителни! Вярно, че идват избори, но спрете с предизборната пропаганда! Важното е да се молим всичко да е наред!

Хайде, хайде. Борисов е виновен.

касае се за сръбск. детски ансамбъл JU-LIPA ; дека е бил навигатора- помощник водач ?! при мокра настилка винаги с повиш. вним-е кормув. !! можело е просто да включи аварийките и след това да намали до 50 км/ч скоростта , умната, живи + здрави

ЕЙ , ДОБРЕ ЧЕ СТАНА ТАЯ КАТАСТРОФА ЧЕ ДА ИМА НЯКОЯ СТАТИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ С БЪЛГАРСКИ НОВИНИ .... ЧЕ ИНАЧЕ ЦЕЛИЯ НЕДЕЛЕН ДЕН , МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЧУДЯТ КОЙ КОЧ ДА ИЗДОЯТ .. :))) ...

Ти казваш издои няколко и асоциираш , а деменцио изкуфела ?

Една медия не отрази фолклорният фестивал, но катастрофата... ще се изтрепят от включвания...

...сирки, сър.

манете ги теа алабалистики, жалко за дечицата ,но Zащо криете новината , че опраскахме ЧВК вагнер в Попасна , има вероятност в опаткания щаб да е дал фира и Пригожин ! тепърва Zaпочва веселбата с Украйна , съвсем скоро с ленд лиZa ще Zалеем украинците с наше супер модерно високоточно и далекобойно оръжие ! 20:04, 14 августа 2022 ВСУ ударили по штабу ЧВК «Вагнер» в Попасной Военкор Котенок сообщил об ударе ВСУ по штабу ЧВК «Вагнер» в Попасной По одному из расположений частной военной компании (ЧВК) «Вагнер» в Попасной нанесен удар Вооруженными силами Украины (ВСУ). Об этом в своем Telegram-канале сообщил военкор Юрий Котенок. ========================== ПРЕВОД : 20:04, 14 август 2022 г Въоръжените сили на Украйна удариха щаба на ЧВК "Вагнер" в Попасна Военният кореспондент Котенок съобщи за удара на Въоръжените сили на Украйна по щаба на ЧВК "Вагнер" в Попасна Една от локациите на частната военна компания (ЧВК) "Вагнер" в Попасна беше ударена от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Това съобщи в канала си в Telegram военният командир Юрий Котенок. Според него източници в Донбас потвърждават тази информация. Котето също съобщи, че ударът вероятно е бил от ракета-носител HIMARS. „Украинските ресурси разпръскват смъртта на Пригожин – ние не потвърждаваме“, добави той. Според Руска пролет има загинали и ранени, броят им не се уточнява . Официално потвърждение на тази информация няма.

ОРИГИНАЛНИ НАДПИСИ НА РУСКА ВОЕННА ТЕХНИКА ... НАПИСАНИ ОТ САМИТЕ ВОЙНИЦИ ВЪРХУ НЕЯ ... СВИНЕПАС, СВИНЕЛУП, СВИНЕ-ЕБ , ДЕ-ХОХЛОТИЗАТОР, ПЕСТИЦИД, ЧЕРНАЯ ОРКА, СВИНЕПЕК ,

поне няма жертви слава Богу.. това е единственото положително

ТУКА НЯКОИ ХОРА СМЕСВАТ ЗАКОНА - НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС .... АКО ПРИ ШИФЬОРА , Е НЕУМИШЛЕНО ПРИЧИНЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА И КАТАСТРОФА С МПС ... .... ПРИ ГОЙЬО РАПОНА , СИГАНИНА АХМЕД БЕЙ, КИРО ХАРВАРДА И КОКОРЧОТО МУ , ПИНОКИО И ГНОМА, ЦЪРВЕНА ПРАШКА И ВАГИНИН ... ЧЛЕНОВЕТЕ В НК СА ЗА ОРГАНИЗИРА ПРЕСТЪПНА ГРУПА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА ( ДЪРЖАВАТА) - ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

Аре ходи спи, вече.

В 4:35 СЛЕДОБЕД КАКВО СПАНЕ ? ЩЕ СЕ ТОПНА В БАСЕЙНА :))

Бегай!

Как троловете от ПП=ДБ=БКП използват случая за пропаганда. Спрете се. Знаем, че по оплюването и лъжите ви бива. Ама кажете едно нещо което да сте направили да подобрите ситуацията по пътищата. Спряхте поддръжката им, спряхте Струма, спряхте тунелите под Петрохан и Шипка, спряхте Хемус. Откраднахте парите.

Ей, мн сте зле...

Троловете на герб нямате почивка !!! Спрете се !!!

Дано се възстановят всички бързо. Жалко за чоеека, който е изгубил крака се. Това което се пише в коментарите от мнозина е просто отвтатително. То бива простотия и предизборно тролене, ама е отвратително.

Един Човек лекар с рено с Пловдивска регистрация е спрял, помагал и давал адекватни съвети преди да дойдат линейки, даже е имал и бинтове и е превръзвал дечица, господ здраве да му даде, затова пиша че е Човек с главно Ч, дано децата и хората с тях да се оправят, дано човека дето викат, че ще му ампутират крака се размине, ще се моля за него! Гордея се колко много хора са спрели да помагат, не всичко е загубено, има много хора с големи сърца.

Да има позитивни коментари, браво на всички хора, които са помагали с каквото могат. Преди всичко трябва да сме хора!

Кирчо бърка под полата на Лена и цяла година вече магистрала Тракия не е поддържана! Дясната лента на много места е негодна, масово се кара в лява лента, а някои и в аварийна!

Искаш Лена, май, а? Ах, тииии, какъъъв сиииии. Малко като ученик по начина на изказване на любов, но иначе сладък.

Кажи му и не го обиждай повече

Скенер на деца?! Нямат ли магнитен резонанс?!

Сигурно има, но все пак лекарите преценяват с кое да преглеждат

Мда, именно затова се чудя.

Ако четете, ще прочетете, че шофьорът се е разсеял и рязко е навил волана. Разбира се, за глупаци като вас задължително Борисов го е разсеял като е седял на предната седалка... Гласувайте за Курчо и Кокорчо, да има повече порно в държавата.

Изключително прост! Има пострадали деца и възрастни! През оная работа ми е за тея които споменаваш!!!!

Не можеш да заспиваш без Киро и Лена в главата си. На това му се казва любов.

Спрете с тия коментари от сорта на "Путин е виновен", "Борисов е виновен", еди кой си друг е виновен". Да се молим всичко да е наред!

Трябва да ви плащат добре, за да се излагате толкова. Ясно написано в статията - шофьора е направил нещо изключително тъпо и е причинил обръщането на автобуса, ако може да се вярва на пътничката. Не виждам защо да лъже. При такива обстоятелства, ако ще асфалта да е идеален, отстрани язовирни стени да вдигнат, пак може да се обърне автобуса и да се претрепят. Просто шофьора е извършил мегапростотия за да спести 1 минута. Какво общо има Бойко и Герб, при положение, че от 1.5г не управляват?

Ми спри да ми говориш за тъпия Бойко. Дали го плюеш или защитаваш, все тая. Говорим за нещастен инцидент с пострадали деца!!!

Да де, за това говоря, ако не си се светнал! Кое не ти е ясно? Прочети надолу колко глупости има написани, Бойко, Лена и не знам си кой били виновни. Няма как друг да е виновен, че шофьора е направил тая глупост, ако е вярно онова, което пътничката разказва. Нещо друго трябва ли да ти се обяснява или вдяна най-накрая?

Днес пропътувах около 300 км през деня в обедните часове. Минах покрай 3 катастрофи, една от които - челен удар на лека кола с камион. По пътищата наистина е пълно с неадекватни шофьори. И няма никакво значение с каква скорост карат. Има неадекватни бързаци и неадекватни охльови. Ако си неадекватен, по-добре ходи пеш.

Курчо и Кокорчо колко сантиметра магистрала построиха за близо една година на власт? Чакам отговор...

Пожелавам им да спечелят пак изборите :)

Това не е магистрала, а обикновен второкласен път, с две ленти и мижава аварийна лента, без, мантинели, с канавка с 2 метра денивелация и без ограда. У нас се строи калпаво, без добра инженерна мисъл и с много икономии за сметка на безопасността и качеството. Ние сме тъпаци и затова ни презират.

Да, така е. Първо се чете но, после се коментира.

Мдаа, с умиление си спомням недалечното минало,когато магистралата стигаше до Чирпан, след тази точка се предприемаше едно дълго и екстремно пътуване

Като всички Интерстейт в Щатите извън района на градовете.

Тва не мой да е вярно! Тука от 9 кладенци вода донесаха, че Борисов и ГЕРБ са виновни за катастрофата и за земното претегляне, за приливите и отливите, както и за мартенското слънце!

Бегай да спиш, трол!

ТРЯБВАЛО Е ДА СПРЕ ЧОВЕКА И ДА ПОМОГНЕ НА ПЪТНИКА .. ЗА 1-2 МИНУТИ ПРЕСТОЙ НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ГРЕШКАТА ... НО ВСИЧКИ СМЕ ИМАЛИ СИТУАЦИИ КОГАТО СЕ НАДЦЕНЯВАМЕ ....

Те го и тоя. Не беше ли заспал?

Една табела: "Забранено е разговарянето с шофьора по време на движение!"

Ако имаше адекватна пътна обстановка и адекватно поддържане на магистралата, това нямаше да се случи !!! Но не става само с крадене. Да, точно Кирчо и Кокорчо са виновени. Ако не бяха техните калпави необезопасени магистрали тези деца щяха да са живи !!!

Абе ти да не си болен? В статията пише, че си е отнел вниманието и е дръпнал волана! Я обясни как в случея магистралата ще му помогне!

Ако имаше мантинела отдясно, както всички първокласни пътища на Запад имат, автобусът нямаше да падне и да се обърне в канавката, ами само щеше да одере няколко ламарини, което щеше да даде шанс и време на шофьора да се върне в лентата си. Ни оправдавам шофьора по никакъв начин. Той си е виновен и това е неоспоримо. Но също така е и неоспорим факт, че нямаме качествена транспортна мрежа и дори не мога да повярвам как на такова място, където колите хвърчат с минимум 140км/ч, няма предпазна мантинела и на всичкото отгоре тая канавка е поне 5 метра надолу. Нали си представяте какво ще стане/остане от вас, ако изхвърчите право надолу с тази скорост?

Имаш ли представа колко тежи автобус, кава мантинела трябва да имаза да го удържи ма пътя при рязко завъртане на волана? Като нямате хабер не пишете глупости!

Абсолютно като случаят на ПП! Опитах да помогна на Ленка с парапетя и автобуса на ПП се обърна в канавката при гласуването на вота на недоверие... Естествено и тогава и сега е виновен Борисов!

Млъквай, бе пейстър!

Кажете ми: - каква е тая магистрала с аварийна лента колкото за транбант? - защо няма мрежи? - и защо им канафка с 2 метра денивилация непосредствено след след края на асфалта? Това е пълен абсурд, магистралите на Кирчо и Кокорчо не само са неподдържани, но и са убийци!

Прочети първо статията и разбери каква информация носи. След това коментирай.

Какъв кирчо и кокорчо виждаш тук, бе ГЕРБушев? Това е МАГИСТРАЛА НА БОРИСОВ И ЛИЛИ МАГИСТРАЛАТА!

1. Габарита на магистрала "Тракия" е А 29.50 с широчина на лентата за спиране 2.50 метра. Това е възможно най-големия габарит с две ленти за движение и е по заимстван от немските стандарти. 2. Какви мрежи имате в предвид? Ако е ограничителни системи за пътища, по известни като мантинели, те се поставят там където има препятствие в близост до банкета или при денивелация по-голяма от 3 метра, а не успоредно на цялата дължина на магистралата. 3. Отводнителните окопи - канавки, служат да спират водата от прилежащите терени към магистралата и за това се намират долу в петата на насипа. Възможно е и денивелацията да е 6-9 метра и в това няма нищо странно или нередно.

Тая не знае ли, че Бойко е виновен !!! Всеки един нереализиран и комплексиран бълхар го знае и вярва !!!

Баси папагалския трол остър си! Едно и също нещо 100 пъти.

Кажете ми: -каква е тая магистрала с аварийна лента колкото за транбант? -защо няма мрежи? -и защо им канафка с 2 метра денивилация непосредствено след след края на асфалта? Това е пълен абсурд, магистралите на Бойко не само са скъпи, но и са убийци!

Ти не чете ли статията! Утре ако си чукаш в телефона и фанеш ливадата пак магистралата ще ти е виновна!