Пътнически неволи: Нощният влак от София за Варна се движи с близо 8 часа закъснение

Има нарушение и в графика за движение на влаковете между гарите Плачковци и Кръстец поради повреда в контактната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Пътнически неволи: Нощният влак от София за Варна се движи с близо 8 часа закъснение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ползва влак в България, не знам. Това е пародия на превозно средство. Опасни, мръсотия, за тоалетните да не говорим. Отгоре на всичко и бавни. Според мен, ако човек иска да се качи на влак е само, когато иска да си покачи адреналина и кръвното, а може би, или да се самоубива...

Това е, защото му е слаб wifi-а.

Разстоянието е 466км ,колкото от софия до варна.влакът го изминава за час и 42 минути.а тук само закъснението е 8 часа,за 8 часа се отива от Франкфурт до Буенос Айрес

От статията не става ясно, уволнен ли е началникът на БДЖ?

вече е 28ми, почти дванааасе саато, тоя трен още ли се движи, ве.

Последното ми пътуване беше през 2010. От Пазарджик до София 3 часа и 30 минути. 80 км с колело ще го взема за 2 часа.

Нощния влак станал дневен? Нищо, дневният ще стане нощен. Може и вчерашния влак да стане утрешен, дреме ти на БДЖ-то.

За сведение на посрещачите - влака, коѝто трябваше да пристигне вчера и се очакваше да доѝде днес няма да се появи и утре

Най-мразя многознайковци, които просто да кажат нещо, въпреки че не са осведомени. В БДЖ най-високаа заплата е 3550. А когато нещата потръгнаха преди 2 години, сегашния министър, който тогава пак беше служебен,/няма да коментирам защо/, махна директора на БДЖ, който всячески се опитваше да се бори за бъдещето му. Пуснаха толкова много поръчки, купиха Сименсите, имаше за ремонти, работиха денонощно и вссичко това със собствен ресурс-без да чакат от държавата, но разни разбирачи идват и си водях свои хора, ама стават ли???????-важно е да са техни, и това се повтара пред 6 месеца. Как да стане- и да има читави в България, не им се позволява да работят... И точно тоя Алексиев да сипонесе отговорността..

ТУКА Е ТАКА В БЪЛГАРИЯ.НОРМАЛНО.ВАЖНОТО Е ДА ИМА В БДЖ ПО 5 БОНА ЗАПЛАТИ

От кога влака София - Варна, минава през Стряма и Карлово??? Или от БДЖ са учили друга география, или работят по други карти?

... или ти не си запознат с жп линиите - към Варна поема на карнобатската гара

Хайде да не говорим глупости! Оворете картата преди да пишете. Преди години, дори децата в детската градина знаеха кой град къде се намира. В случая Стряма, Карлово и Карнобат, са гари от подбалнската линия, в южна България, и НЕ са на линията София - Варна!

Грешите! Някои от влаковете за Варна минават през Северна България, но други са точно по подбалканската линия и после от Карнобат на север през Стара планина.

Ако това се случи в Япония, лично министъра на транспорта ще си разреже корема в ефир.

За Бога , братя не пътувайте с БДЖ.

ццццц ората гладни жадни Булгаристан това е ежедневие и биновни се нема и нема

Само изпаднали бедняци и плебеи пътуват с влак!

ехаа каква класа струи зад този изказ...

Аз имам много пари, заработвам на магистралата

Само в България. Навсякъде се смята за модерен, удобен и екологичен транспорт. А в Индия е култ.

Дядо Еконт беше обещал: влак стрела, вагони на два етажа, три тунела под Стара планина и четири моста над река Дунав.

Това не е нищо!!! През 2018 г.,началото на май ,както изпращах малкия син за София, съобщиха ,че пътническия влак Септември- Пловдив се движи с 210 минути закъснение, т.е. 3 часа и 20 мин. и едни младежи ,както висяха на перона ,като чуха това предложиха да се върнат и да си вземат колелетата и така по- бързо да стигнат до Пловдив по старото шосе !!! Тръгнаха си и незнам какво стана с тях!!!!! Та това е БДЖ / Боже, Докарай ни Живи/ !!!! :)))))))))

Уточнение: бяхме на ж.п.гара Пазарджик!!!!

На Радев министрите. Хвани един , изгони друг и все едно, и също в отрицателен план. калпава работа, братя и сестри.

12 години жп транспортът се унищожава, за да пътуват с автобуси, ако не бяха парите, които ЕС отпуска за жп транспорта до сега да бяха го закрили

на ниво около 50-те години на миналия век.

По принцип да, но и не точно....

Дупетатите в парламента да върнат парите дадени за Укрия/лентяи по хотелите на ол инклузив / и ще се направи обновяване на БДЖ за благото на българите ,а не за укронацитата.

Вървим назад по пътя към господарите с четирите окупационни бази. В кравария дори нямат ресурс да си електрифицират ЖП линиите колкото и оскъдни да са те. Тук ни ги унищожават бавно, но методично понеже са лоши, комунистически. Затвориха сума ти електрички с които Бай Тошо беше свързал села и паланки, за да ни обезлюдяват.

Кога я пейстна тази опорка, кога си цъкна два плюса....

пак гласувайте за Простите,Мравояда,Чекмеджетата,Генерала Фурнаджийска лопата и Цоцитата.Хранете укрите и пращайте милярди на Зелю,а Вие се возете в БДЖ от времето на соца.

БДЖ БЕЗДЪННА ЯМА , За 38 Пътника цяла влакова композиция !? И ангажирани около 20 служителя !? Безплатно да ги превозите с автобус много по евтино ще излезе на БДЖ !

имат силно развита и действаща железопътна инфраструктура.

Беше при Бай Тошо! От 34г. как ни окупираха краварите сме деиндустриализирани с ликвидирано селско стопанство и с 50% по малко хора! Nice, a!

Копейкин, казах ти да не пишеш кога си в Народното събрание. Там действай, вся власт советом искам. Щи намалям рублите, да знаеш. Славуца чака.

Кофти работа, висял съм така 7 часа, пак поради буря бяха се прекъснали жиците горе. И паднали така, че не може да се прати дизел да ни изтегли :) Спомням си, бяхме спрели до едно лозе е узряло грозде, изядохме чепките на собствениците :) А бакалията в близкото село направи оборота на историята си - беше изкупена цялата, хех

Вече се провеждат и продават скоростни влакове който развиват до 600 км. в час. И после комунизма бил лош строй.

Китай не е комунистическа държаава.

Тя е жестока капиталистическа държава с червени надписи, че е комунистическа.

Портакали в банановата република

И киви с мандарини.

Тъпите български скотове или поне тези над 40г възраст доказаха, че са толкова тъпи, че и в демокрация не виреят. Тъпия скот гласува, каквото му пробутат от телевизора.

Аз за разлика от тебе съм над 40г. Спомням си при лошия комунизъм как падаше половин метър сняг в София. Влака за Пловдив тръгваше навреме, и пристигаше с 30 мин. закъснение заради падналия сняг. А да не забравяме, че минава през Вакарел, и там снега беше над метър. А за твоя информация, мисля с главата си. А не с телевизора. А за БСП не съм си и помислил да гласувам. Просто 1989 Русия ни подари на Америка. А действието се развива на Кораба Максим Горки в Средиземно море. И оттогава ние имаме много по-малко свобода отколкото при Бай тошо.

Тия, па ... Брат'чедите ден и нощ берат мед, халумин и джилязу, а тия тръгнали с електричката през нощта да пътуват. Луда работа ...

Аз не!

8 ЧАСА.. ? Чакай бе, той въобще тръгнал ли е? Или се движи в обратна посока?

Пълен ужс....

струват 70 млн. лева. България направи 4 избори за година и половина или 280 млн. лв. Месечната издръжка на народното събрание е 1,2 млн. лв., само за заплати, като не влизат режинийни разходи. Огромни пари, потрошени на вятъра, с които щяхме да сменим половината влакове. Мой беден Български народе!

Направо не ми се коментира....

И как ще стане това? Колонията може ли да взима самостоятелни решения за нещо? Дали те питаха дали искаш във нато или скапания ЕвроКенеф?

Пълна трагедия, и пълен непукизъм. Паднаха 3см. изнасилен сняг, и олеле влака закъснява с 8 часа. Питам се, какво ли ще стане, ако паднат 50см. като в доброто старо време? Сигурно тогава трябва директно да затвориме държавата... Но така е, когато всеки иска да е мениджър, и да дава акъл как да се работи, и какво да се прави. А няма реално кой да работи. Ама той можел да ръководи хора, да дава задачи, знаел кое как се прави. Земята не иска книга, иска мотика.... Книгата е полезна, да научиш нещо ново....но след това си иска мотика. А това на нас ощевидно ни куца....

Тук някаква възпалена руска мърша квичи истерично.Пак е с разпран задник от снощния погром и сега мрази целия свят.Това е положението руска свиньо Постоянно ще ти разпарят задника и ти нищо не можеш да направиш.Айде пошол на х*й

АМА МОЛЯ ВИ СЕ! МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО?!?!??!

Путин добре се справя. Я как скимтиш вече в предсмъртна агония!

Едва ли са платили повече от 3 литра нафта на човек....

Това БДЖ трябва да бъде закрито из основи. Чудя се защо хората продължават да си го причиняват и да пътуват с тези кофчези??? Нямам думи за тая глупост БДЖ, а и славата им на мързеливи, крадливи пияндурници дето работят там явно си е вярна с пълна сила, няма такова некъдърно претприятие.

Тоя влак от по Тошово пътуваше със закэснения. Колко сме висели в Горна Оряховица да закачат някакви вагони от Русе... Дремеш в купето и гледаш табелката на гарата с часове...на БДЖ не съм се качвал от 1988-ма.

Сакън не думай, нали бай Тошо не го бил боядисал.

Ако нощния влак да речем тръгва по разписание в 0:00ч. и се движи с 8 часа закъснение то може ли изобщо да се нарече нощен?

Ако докачи до другата вечер, МОЖЕ!

Води се ДЕНОНОШЕН

И при нас е така но си траем...

Когато японците разбрали, че от София до Варна се стига за минимум 14 часа с влак, казали - "Е, в доста голяма държава живеете" :)

Русанците пак са виновни! :-)

Важното е да мислим за украинците, тъпите влакове кучета ги яли... нали за това сме си избрали тия депутати!!?!!

Да, гробарите и техните руски събандити окрадоха парите за БДЖ. Дано украйнците ги спрат най-после.

От гробарите по руски мърши няма.

Аз за 8 часа пеш щях да стигна бе.

И аз.

На теб за 8 часа щяха да ти пръснат анала, третополов.

Защо не закачат пътният вагон за една джипка и по магистрала Хемус ще стигнат за нула време? Трябва ли винаги частните превозвачи да спасяват родината за сметка на собственият си джоб? Кой ще бъде автор на бест-селъра "Как да разсипеш монополист"? Поне за родният пазар, ако има останали 'клиенти' в него. Ако някой ви каже, че в последните 33г. нищо не става в България явно не ви смята за особено интелигентен индивид. Тук за 33г. разградихме пирамидите. Когато дисковъри ченъл пуска мръсната вода и тръби 'това е невъзможно', прехвърлете на БНТ. Смятам че определени индивиди са достойни да сложат имената си върхи поляните, храстите и дивите животни които несъмнено ще продължат цикълът на живота тук.

Пребих баща си и изнасилих бабаб си.

и лапаш резаните маткапи.. ббааахахах

Крайни сте! Уоравлява ни пребоядисано бкп.

Преди много години на един Велик ден пътувах по същия маршрут и имахме подобно закъснение. По едно време влака беше спрял в едно поле и нямаше нищо, само ние пътниците в препълнения влак в самотната пустош. Добре че не беше зима и нямаше нужда от парно, че не знам как щяхме да оцелеем. Скука нямаше, но имаше тегавост.

Аз също, точно тогава един дърт седераст взе да си плещи простотиите за старата система ... беше ужасно

Те и сегашните управленци-министри се оказаха неспособни, пък и бъркат в кацата с меда /тази седмица излязоха доста статии за Папукчиев-заместника, но надали без знанието на министъра, който му е бил шеф години наред в НКЖи/ Как да се оправи, като щом дойдат на власт, чистят дори способните и слагат свои. И така следващите. И да има някой читав-то е за малко....

Все служебните са Ви виновни. Заради импотентните партии. А статии могат да изфабрикуват за всеки.

Тва требе си луд Да се возиш с влак

Прав е бил Бай Тошо като им е казал, това което е построил не моат дори да го пребоядисат... До къде ни докара краварската 34г. окупация. Колко жалко!

2015 година баце обеща София Бургас за 3 часа

Не е недостижимо - София - Септемви по джендемите е един час, нататък е поле и 300 километра, 150 километра в час дори са ниска скорост за пътнически влак. Нормално се движат с 250

даваева у европейците смешни.. ббааахахах

Елемнтарен провокатор, изнасилващ баба си.

В една нормална държава, министърът на транспорта незабавно си подава оставката и бива разследван за престъпна небрежност, а железниците плащат такива обещетения на пътниците, че служителите им остават без заплати за шест месеца. В една нормална държава...

За това, че поради лоши метеорологични условия е паднала контактна мрежа да си ходи министъра????!!!! За какво, че не е спрял вятъра и снега.

по твоята логика, за всяко падноло дърво от вятър в града трябва да си ходи кмета. И за всяка катастрофа шефа на КАТ.

Стига сте мрънкали, хубавите работи стават бавно.