Задръствания и хаос по пътищата в първия почивен ден (обзор)

Силно натоварено беше движението по пътищата в страната в първия почивен ден, особено към Гърция. По АМ "Хемус" също имаше километрични опашки и катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Задръствания и хаос по пътищата в първия почивен ден (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Что така?Что не смогваме за един трафик да подредим?Нали бъгари са всезнаящи и всеможащи?Поредно осиране-не е ли закономерно-всезнайки ?Ах,ах-а дързят на целия свят-едни били пияници,други некадирници.Вие,българи,КВИ СТЕ?Трайни нещастници!

Ти какво си подредил в живота бе боклук?

Светли и хубави празнични дни на всички! "Всеки ден даваме нещо на хората, нещо направено, построено ..." - Бойко Методиев Борисов ..... Благодарим ти партийо любима и на теб умни ръководителю! УРА ДА ЖИВЕЙ! Сега серизно - много отдавна е видно, че ХАОСЪТ в "управлението" на държавата е НАВСЯКЪДЕ /случайни хора НЕ случайно във власта/ .... този ХАОС рефлектира върху всичко и всички ...

180 тапи и нито един полицейски патрул...класика...а можеше да изкарат доста кинти, но явно са изкарали преди празниците и са решили да почнат плюскането навреме.

Хаос в управлението на държавата, съответно и хаос по пътищата.Къде е сега в такъв момент дебелата Лиляна?

Предлагам, за да няма хаос по пътищата и задръствания да направим винетката 2000 лева. Така много малко хора ще могат да си позволят да се движат с автомобил извън населените места.

Дебеланата ще ви нагласи

hm

Никъде в закона за движение по пътищата не пише, че КАТаджиите, трябва да подпомагат движението! Това ми ги изтъкна КАТаджия при един спор в такъв ден. Те били да контролират?!

"Човешко" е да помогнеш ... не зависимо от професия, ценз, ранг .... за да го направиш трябва ВЪЗПИТАНИЕ и да си ЧОВЕК .... явно на ДЪРЖАВНИЯТ СЛУЖИТЕЛ /КАТ - аджия/, липсва едното или другото .... или и двете .....

Тази АМ "Хемус" само дето се казва магистрала. Настилката е толкова кърпена, че колите свистят и подскачат. А на един виадукт си личи армировката.

от матряла е, боце всеки ден режи нови ленти на магастрали, обаче матряла е лош и не се научи да шофира...

менте шофьори с менте пътища се получава менте придвижване. Какват е и дървата, менте!

Да си носят достатъчно походни рибарски столчета, козунаци и яйца в задръстванията, ха-ха-ха. Може да се превърнат от проклетия във всенародни импровизирани празници на шосето.

Мутро-милиционерска държава.....Колкото повече се мачка народа, толкова по-дълго ще са на власт.... Начело с оня от СИК ......Защото види ти ли, нямало кой да ни оправи пътищата .....

Хе-хе, поредния мрънкалник. За всичко някой ни е крив. А когато някой стори нещо добро за нас - безмълвно го подминаваме. Кога ще схванем, че държавата това сме ние?!

Плюете го че давал пари за пътища!!! А сега го плюете че няма пътища! Ей на циганин по ще угодиш от колкото на българин!!! Мрънкалници

Идиот е на майка ти синчето бе, надрусано наркоманче с шалварки и с татуировка на задночето! Ето заради такива копеленца като теб стават катастрофите, които, като шофират -с едната ръка дършат джиесемче като шницел, а с другата плъзгат по екрана, с едната ръка държат тутманик, а с другата си бъркат в задника. Негодно келешче, ти мен не ме учи какво да правя. За 22 години зад волана нямам нито едно произшествие- даже и леко, защото си отварям очите на четири за такива келешчета и аджамии като теб! Щяли да разкатаят мамата на другия шофьор...Абе ти, малоумно дрогирано изродче, не знаеш ли, че има криминална лаборатория и експерти, които ходят на произшествията, и тогава, ще видят, че единият е бил без колан бе, изрод нещастен? Те мачкат майки с деца , инвалиди и слепци по пешеходните пътеки и се отървават само с глоба 2000 лева( колкото за убито куче), ти, изперкало олигофренче, си седнало акъл да даваш!

САЛ ВЯТЪРА ПРЕПУСКА ПО СОФИЙСКИТЕ СОКАЦИ - ЯТАТА СЕЛЯНИ ПОЕХА КЪМ ДОМА :)

180 екипа по 2 души ? А колко полицаи ще "празнуват" ?

Задръствания, глупости! Това са долни инсинуации на БСП и Реформаторите! Днес цял ден съм спал и мързелувал и никъде не видях задръстване! Малко преувеличавате! (:

Хм..Нормален петъчен трафик по немските магистрали. На 1-ви Януари имаше 30 км задръстване в 3 сутринта. Не ме заинтригувахте.

Един цитат от ОШО - " а изчезва. Затова хората срещат най-големите трудности по време на почивките си. В продължение на пет дни работят, надявайки се в края на седмицата да си починат. Но по цял свят краят на седмицата е най-лошото време - в края на седмицата стават повече произшествия, повече хора се самоубиват, повече убийства стават, повече кражби, повече изнасилвания. Странно... а тези хора са били заети пет дни от седмицата и не е имало проблеми. Но краят на седмицата изведнъж им дава избор дали да се занимават с нещо или да си починат - но почивката е нещо ужасно; фалшивата личност изчезва. Занимавай се с каквото и да е, върши нещо глупаво. Хората се втурват към плажовете: кола до кола, задръстен трафик в продължение на цели километри. И ако ги питаш накъде са тръгнали, те се измъкват от тълпата" - а цялата тълпа е тръгнала с тях! Тръгнали са да намерят някакво уединено, тихо място - всичките. Всъщност ако си бяха останали у дома, щеше да е по-уединено и тихо - защото всичките идиоти са тръгнали да търсят уединено място. И търчат като луди, защото двата дни скоро ще свършат, а те трябва да стигнат - не питай къде! "

Уникален коментар!!!!! + 1 млн. Който разбрал, разбрал.

Евалата...добър анализ. Имаш плюс от мен.

Да доста кофти беше по Хемус и Ябланица. Към 11 минах от там и "само" на два пъти за малко да се разбия в други коли.

От София до Ябланица 80 км. за 3 часа... Тапата започваше от 74 км. следващите 5-6 км. за 2 часа!!!! Защо ли?! Защото на изхода от магистрала "Хемус" платното става една лента и освен това "полицаите" регулираха кръстовището от с. Ябланица към основния път от София за Варна и Русе! За тези два часа в посока София се движеха епизодично по група от 3-4 коли, и минаха две полицейски коли към края на моето чакане.... Това е... жалка картинка, вместо да регулират движението от София към Варна, Плевен и Русе полицаите го стопираха допълнително ....

Някой мечтатели очакват КАТ-аджийте да помагат при организацията на движението. Абе хора, вие още ли вярвате на лачени приказки? КАТ-аджийте могат само да се крият из храстите, да питат "...и к'во пра'им с'а?", да протягат ръка през шофьорската стъкло и да протестират за 20 заплати при ранното им пенсиониране.

"...и да протестират за 20 заплати при ранното им пенсиониране...", защото работят "на терен в сложни МТО условия"...

нещастният български обеднял и докаран до просешка тояга народец замина да си харчи хилядите евра в нещастната, смачкана от германския империализъм бедна Гърция

И създавайки "Задръствания и хаос по пътищата в първия почивен ден" псува, че му се пречи на темпото на харчене на "пенсионните си Велик-денски" добавки...

че къде сте тръгнали бе? нали борисов ви докара до просешка тояга?! нали изнемогвате от глад?! и винетки нямаше да си купувате?

Цв.Цв., ти ли си бе брато?

ц!

Ако нямаме проблем - ще си го създадем! Какво да направи КАТ - да ви носи на ръце, да разшири магистралата? Карайте си леко и си свиркайте бе хора

Новините за изключителни задръствания по време на празници са нарочно тиражирани и набивани в съзнанието ни в най-тъпия си вариант от т.нар. мас-медии. Естествено е да има голямо натоварване, но то до висока степен се дължи на тъпите КАТ-аджии, които наблюдават, вместо да регулират трафика. Те не мислят (няма с какво) и изглежда че завиждат на пътуващите да празнуват, а те са на "пост" (в прекия и преносния смисъл на думата). Защо мисля така. Защото например при забрана за движение на ТИР-ове и по-едри таратайки камиони особено от "локално значение" тези возила няма кой да ги спре и те преминават като фантоми пред очите на "наблюдателите".

Какво да направят катаджиите по магистралите? Ограничението е 140 км/ч, всички карат под тази скорост и въпреки това се блъскат!? Освен на такива "шофьори" да им взимат книжките!

Новината тук е "Задръствания и хаос по пътищата в първия почивен ден". Аз усетих "задръствания и хаос" само в главите на "ударящите минуси" по коментара ми. И им пожелавам да се движат дълго време след една едва кретаща таратайка, която е решила точно сега пушейки по-лошо от "Трабант" да раздвижи ръждясалите си тенекии.

Идеята е да ти е супер гадно да живееш в България и да искаш да се махнеш - перфектния Геноцид! Ако не вярвате - погледнете наоколо - супер е обстановката, нали? Ама ще се преебете тия дето го мислите!

Търтеите от КАТ само наблюдават, констатират, глобяват. Вместо да улесняват трафика, те го затрудняват неимоверно. Тези паразити са напълно ненужни, а не само- ненужни, но и много вредни. Преди 20 минути срещнах един такъв "патрул"- бяха качили колата на тротоара- зад дърветата и се криеха и надничаха зад тях като лалугери. Пълни смешници. Вече няколко пъти не спирам на тея палячовци, Слагането на колан е пожелателно- то е по усмотрение на водача, животът си е мой, със слагането или не слагането на колан- не застрашавам ничий живот освен моя и не създавам опасности за останалите участници в движението, Санкциите за неслагане на колан са абсолютно незаконни и са създадени само, за да съдират кожата на бедния и стресиран български роб. Все едно някой да дойде у нас и да ме глоби, че не съм си сложил долни гащи- същото е. На пешаците пък е абсурд да се спира- отминавам ги като пътни знаци.

Като си е твой животът , Васо,скочи от някой виадукт!А като караш си слагай колана, защото ако при някой малък пътен инцидент се размажеш в кормилото заради това,че нямаш колан, на другия шофьор ще му разкатаят мамата,че те е "утрепал".Накратко-ти си ИДИОТ!

Според мен работата на КАТ е не само да НАБЛЮДАВА, а и да РЕГУЛИРА движението

Как да контролира движението по магистралите, като всеки кара като изоглавен?

Сутринта пътувах по магистрала "Хемус" в посока от София към Ябланица. Към 11 часа стигнах до тунела "Топли дол". Пред входа на тунела видях двама катаджии, които НАБЛЮДАВАХА трафика. От другата страна на тунела имаше някакъв ремонт. Получаваше се задръстване / тапа/ ВЪТРЕ в тунела. Престояхме в тунела около 10-15 минути. Можеше да се натровим от отровните газове. Недопустимо е да се получават неконтролирани тапи в тунел. А КАТ "през гъстия дим гледаше безмълвно тих невъзмотим". На всичкото отгоре настилката в тунела беше влажна /или кална/, колата пред мен спря внезапно и се натресох в теглича и въпреки, че се опитах да спря. Колата ми се изпързаля. Не ми достигна 1 сантиметър. Отървах се с дупка в бронята.

Вината е твоя! Защо не си спазвал дистанция? И аз сутринта пътувах до Пловдив, но повечето шофьори караха разумно!

Е, нали си карал в рамките на ограничението. Как така е станало ПТП, ако и резултатът от него да е била дупка в бронята? Пътят бил мокър... Сещам се за едно детско стихотворение: "... ту му млякото горещо, ту пък друго нещо...".

Айде сега, като си диване, да не би да искаш да кажеш, че Винету е виновен?

Ха- ха- ха! Нима е възможно такова нещо? При "магистрала"? Край София? Някой лъже!

Oткога КАТ изпълнява някакви задължения по организация на движението? Тези хрантутници освен да пречат и да създават допълнителен хаос нищо друго не правят.

Хаосът в държавата е всекидневен- пълна герберска каша

Некадърното поведение на БГ шофьора каращ постоянно в лява лента е причината за проблема

При наличие на товарни МПС с ниска скорост в такъв трафик е напълно нормално да се обособи запълнена с леки МПС лява лента на двулентова магистрала. ПРОБЛЕМА Е В ОНЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ИЗПРЕВАРЯТ КОЛОНАТА В ЛЯВАТА ЛЕНТА БЕЗ ДА СИ ЧАКАТ РЕДА В НЕЯ.

Нали за това са лентите-да се кара по тях.Дано да променат закона и да стане като в щатите.Караш с 140 в лява лента и си пиеш кафето.Тези дето не спазват ограничението ,да изпреварват през полето!

Браво на КАТ за четвъртък вечер. Изхода на София беше на регулировчици - никакво задръстване.

Пак балкански изцепки.

,,Продължава да е засилен трафикът по автомагистрала "Хемус" до разклона за Ловеч" Е кога стигна магистралата до там ,че не разбрах?:)

Даваите братя българи да хвърлим по някой лев че да помогнем на гърците....!!!! Те имат нужда , а после всички ще им плащаме пак да си зивеят живота и да си подързжат високия стандарт и пенсии....

И гледайте поне да не се изпотрепете, че не сте възкръстващи като Христос.

Плъзнаха кореняците из цялата страна да си търсят корените по селата!

Е само в София ли да си стоим, като сме кореняци, по-далече от носа си никога да не видим. Смешник...

София е за софиянци точно в тези дни. Чудесно е днес, градът ми е повече от прекрасен. Аз не стоя само в София, обиколили сме свят, само че да се лиша точно от тези дни, когато тук е спокойно и приятно, за да вися на Хемус с бурканджиите-мерси. Има и по-удачни дни за пътуване от точно тези, в които пришълците се изнасят.