Павлова: Дупки има по старите и неремонтирани пътища

Проблеми с дупки има по стари и неремонтирани пътища. Пълнят се със студена асфалтова смес, на пролет ще се направят по-сериозни ремонти, посочи Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Дупки има по старите и неремонтирани пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей дебелооко и дебелог.зо женище, ами Цариградско шосе го ремонтира преди година бе и си кичихте медали! Що речи и клипове, ала "ние строим, а те..."гледахме и още ги пускате! Крадливо племе ей , няма насита! пак да ги изберем! Малко ни е още!

Идете и вижте пътищата в Европа, по- специално в Алпите. направени са преди 100 години, там е и по- студено, а пък няма пукнатини и дупки. Ама там хората като работят и вземат пари правят нещата свестно и не крадат. Кога ли ще ги стигнем европейците? Дано Радев да стегне малко редиците, че много се е разпасал управляващият елит. Кражбите при Бойко с магистралите и санирането са грандиозни!!!!

Ще ме прощаваш моме Лиляно, но си с голяма грешка ! Мини по АМТ по посока Бургас след раклона за Чирпан и друга песен ще запееш !!!!

Конкретно единия "път" го откриха тържествено преди по-малко от година. Оттогава наистина не е ремонтиран. Значи Лилето е права. Айде сега гласувайте за ГЕРБ.

Инициативен комитет предлага да се преименува "Цариградско шосе" на "Цъфнал гербер"

Цариградско в София викаш е от старите ли павлова? Ей, не спряхте да лъжете години наред. Нагла работа

Ако бяхте крали по-малко сега нямаше да цъфти асфалта през януари. Но да крадеш и със задник и да искаш пътища и качество това няма да стане .Първото тиквено правителство зарадва столичани със Цариградско море ,сега второто с цариградски локви и пукнатини.

ДИРа, много сте скромни! Защо не сложихте портрета на Баце ви на статията за дупките! Така матрялът щеше да се радва на цъфтежа на асфалта и още по-силно щеше да подкрепя вожда си -слънце!

А защо цъфва, я вижте колко е дебело асфалтното покритие- около 5 см. Някой е прибрал парите и е отчел ремонт, да но асфалта трябва да е с дебелина не по-малко от 15 см.

От изявленията и на Павлова а и на други партийни лидери на ГЕРБ разбираме, че Станишев, Орешарски и компания, БСП и ДПС са крали по време на тяхното управление. Не, че не беше така, но защо няма нито един от тях с призната вина - осъден и излежаващ присъда. Защо толкова години в управлението ГЕРБ не показаха кой колко е крал? От някого да са възстановени в полза на държавата откраднатите пари? На колко от крадците е конфискувано незаконно придобитото имущество? Преди нас крадоха и ние ще крадем. Гарван, гарвано око не вади. Стига с голи обвинения! Народа иска справедливост и възмездие! Иска да види реално осъдени и излежаващи присъди за корупция, за кражба и присвояване на обществени средства. Стига само празни обвинения!

Бо Бо

В западна Европа няма "цъфтеж на асфалта" или "асфалт тип лунен пейзаж". При Тато пътищата правени през 70те години издържаха по 40 години без ремонти, а от Германия се възхищаваха, каква технология на асфалта се използва при все, че при немската технология пътищата издържат 20 години. А тя технологията е една; колкото повече крадеш от консумативите за качествен асфалт, толкова пътищата са по-лоши. Казано с други думи в България плащаме за уиски, пиеме вода. Е това е технологията на цъфналия асфалт, която важи за цялата държава.

Дупките са страхотни..... Перфектни са за новия метод чрез който ще се отчита ТОЛ таксата .... със сателити... дупките са толкова големи че трябва сателит....

Новият герберски феномен "цъфтеж на асфалта"

Тази сигурно наистина си вярва на това което най-безотговорно заявява пред нас:старите пътища-дрън,дрън та пляс.hooey/hu:i/-това,написаното е на английски,произнася се както е написано в транскрипцията-ху:й и значи дрън-дрън,празни работи,вятър работа...Те са точно такива- вятър работа. НАРОДЕ???Кога ще ги изметем.ГОСПОДИ помилуй и ни помогни.

В Кресненското дефиле е лунен пейзаж. Асфалта е от миналата година, още е черен?

Епа така си е :) Видими "резултати" :) Гарантирано от Баце и СиЕ ;)

Ама, гледай бързо резултатите от дейностите на ГЕРБаджийските ООД-та, докато не е завалял един дъжд :-)

"Пълним дупки с пясък- за Ваша сметка! За да има утре пак какво да "градиме" и да "строиме"! - това е нашият девиз

Естествени процеси били!? Ами защо тогава в Румъния няма естествени процеси??

Аааам, чи как, в Румъния за корупция се влиза в затвор!

Ами грандиозния ремонт за 70 милиона в Банкя центъра е вече дупка до дупка и Бойко на сляп ли се прави като минава от там.

Трябва да се постави задача на специалистите по български език в БАН да измислят нова дума,която да характеризира точно огромната наглост на калинките и техния вожд ББ! За радост, или за съжаление, до момента на идването на тия на власт, или е нямало толкова нагли българи, или тяхното число е било пренебрежимо малко, за да има нужда от характеризирането им с по-превъзходна степен от гьонсурат (и то това е също чуждица!)! Сега вече има!

Тъпото лиле ни обяснява какви са естествените проциси на дупкообразуване в асфалта на цариградското година след ремонта. Иначе Цариградското /бул. Ленин, ако не се лъжа/ беше правено през 1972-1974 година и 42 години не беше пипано с пръст, но Лилето го добара и му е.ба мамата. Сега всяка година ще има ремонт.

Свинетке, няма дупки по пътищата, има кратери. Дупки има по кух. ти кратуна.

За г-жа Свинетка е нормално пътищата на повече от една година да са "стари" и да им дупки по тях. Както и да се плащат еднакво скъпи винетни такси за ползването им, независимо от огромната разлика в качеството им! Интересно е също, защо подобни оправдания (а и пътища!!!) не важат за Германия, Австрия и много други страни (които са от нашата черга!!!) и чиито винетки ги няма изобщо или са по-евтини!!! Нали никой не си мисли, че в тия страни пътищата са построени през последната година? Това са риторични въпроси, разбира се! Но ГЕРБ-ерските калинки са толкова крадливи, че при тях за всяка кражба оправданието е приготвено предварително!

В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ! ...ОТЗАД НА ТИЛА :)

А Цариградско?! Една лъжа повторена сто пъти става истина, бедни ми бедни заблуден човеко...

джобчета също на нащите хора/мои човек/

Тук асфалтът се топи преди снега - гарантирано от ГЕРБ и лично от Свинетка Партизанката.

Ето това са на Бойко Градежите с които обича да парадира!!!Това излиза от под ръцете на крадливите форми които печелят Държавните поръчки.На цени на Немски магистрали дупка до дупка!И оправднието ,че имало сняг,лед и студ не минава!!! В Румъния, в Унгария,и да не изброявам да не би да няма, има,но дупки няма???Защо ли??? На две години и половина нов скоростен път Русе Варна го ремонтират няколко пъти,кръпка до кръпка, е станал.Има и ясно очертани коловози,които се забелязват дори и в сухо време!!!

какво обесняваш на червените плазмодиййййййй..дето нищо не са направили `освен изсрали----

значи заявява директно, че цариградско е старо и не ремонтирано! Ми кво правихте през тези два мандата МА?!? Не му ли резахте неколко ленти и на него и на други подобни ?!?

Ето кой правел дупките по асфалта. Лилито където стъпи, става дупка. Вече е стигнала килата на Фидосова, време е да си ходи. Бойко добре ги угоява. Стига им толкова угояване!

Тези басни ги разправяй , Лиле, на хора, които не са ходили в Норвегия, В Швеция и във Финландия!Да не говорим за тези, били и в Канада!

"дупките не само, че са много, но са и дълбоки" ... ето това е - няма да се излагаме, я! Като ще е гарга - да е рошава. Нагла госпожице, когато човек си плаща за услуга, трябва да получава такава. Цените на винетките не са никак ниски, но качеството е нулево! Тоест, вие КРАДЕТЕ тези пари с елементарните си схемички от поставени фирми и лица (аз на тебе - ти на мене) и никого не заблуждавате. Само се излагате, ама сте толкова нагли и нахални, че не ви дреме. И не, не е нормално - разходете се до Норвегия и Швеция. Там пътищата не цъфтят, а сняг има в изобилие, не само 2-3 седмици в годината.

Права си. естествени процеси са. Не може да спестиш от труд и материали и да получиш отличен път. Раздувате проекта и го давате, на който си плати повече, колкото и да е некомпетентен. Естествено, че няма да издържи и една зима.

За тях май е по добре като им разцъфнат джобовете!

цъфтят нашите джобове не техните...

Крадливи политици, крадливи закони. Крадливи винетки, лоши пътища. Оправданието ще е:ЦЕНАТА НА ВИНЕТКИТЕ Е НИСКА И ЗА ТОВА ПЪТИЩАТА СА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ. ТОВА Е ПРОСТО И ЛОГИЧНО.

на магистрала. Ни в клин, ни в ръкав и оп - на магистралата нямало никакви проблеми. Лилето да си сложи очила и да пътува по-често. А аз сега питам кой ще ми плати джантата? Друго не ме интересува. Ако не - знаем как се решават проблемите щом няма държава - с агресия и насилие.

Магистрала Хемус - в посока Варна, след гара Яна. Преди 1,5 година цели участъци от магистралата се пре-асфалтираха, сега са в дупки в които ако влезеш пукаш гума и кривиш джанти. Миналата седмица в петък в 07:30 имаше двама колеги спрели да сменят гуми. Не искаме оправдания за времето, за асфалта, за това колко годишни са пътищата. Просто кажете кой открадна парите за нови пътища и защо всичко в България се прави по корупционна схема??? Колко от фирмите които извършват тези ремонти са на "наши" хора и дават ли изобщо някаква гаранция? Нали разбирате, че крадете НАШИТЕ пари? Ах защо няма ловен сезон за политици - поне ден в годината да сте разрешени за отстрел.

Не само гербера може да разцъфти и асфалта може, и други "построени" неща от герб че разцъфтат, още нищо не сте видели.

Явно най ранното пролетно цвете в България е асфалтът,защото цъфва преди кокичето!!!

вие нормални ли сте, бе, какви стари пътища. новоремонтираните сливница и цариградско, след това преремонтирани с битумна смес, са се напукали като бетон в пустиня, а за поправката им се въвеждаше временна организация на движението няколко пъти. и, фандък прост и неграмотен, от колко време вече не вали, кога ще се изринат тоновете сняг по тротоарите на васил левски и раковска, кишата и цапалакът са повсеместни. това ли са видимите резултати. цацаратурата кога ще изгрухти нещо по темата, това е злоупотреба със служебно положение и вреди на бюджета на столицата и държавния такъв в особено големи размери. приятен ден.

Да отиде тази тъпа п.тка да види какви са пътищата в Австрия, Словения, Хърватска в които зимите са тежки и дълги и тогава да се изказва за да не става смешна!!!

Всяко зло за добро- сега лентореза щеше да може на всяка дупка лента да реже , ама на взе , че подаде оставка , а повече власт няма да види.Добър вариант е да му бъде възложено в раиран костюм запълването им.

Не слушаш Цвъцко - те се канят пак да са на власт , само ще сменят лизогъзниците т.е. - Марешки и сие. Лесно не се пуска кокала , особенно ,когато не си го оглозгал до край.

Я Цвъчко го не слушал , гледам прогресивното сбръчкване на Боцевото теме , ех ако имаше толкова мозъчни гънки си викам.

"Райно, Райно, п-ка майно, цъфна ли ти прасковката..." Какъв изящен стил на министър!

Лили здравей, Миналата година ни санираха блока. За съжалние, обаче по време на един много силен дъжд стената на една от стаите ни се наводни, латексът се нацепи и поду, дограмата започна да изпуска. Опитах се да се оплача на фирмата, но мургавият управител каза ,че това е нещо нормално. По-късно при съседите на последния етаж имаше толкова много щети,че аз си поех сама ремонта на стената и млъкнах. Отделно, като изпълнение на санирането оценката е слаб 2. Никога няма да ви простя пладнешкия обир който извършихте над нашия блок. Имам снимки и доказателства за всички свои твърдения.

Танче, учи бъгарския, не пиши глупостите на Лиляна. Нейната е оправена. каквото и да значи това.

Магистралите се скапаха, енергетиката се сдуха, чакам да се запушат на Тиквата пречиствателните станции, да видим за там, какво оправдание че измисли.

Стига неграмотни. За Борисов и Павлова тази област е непозната. Не са специалисти но също назначават неспециалисти на отговорни длъжности. С оправдания и политически боричкания пътищата и от Републиканската мрежа и в градовете и селата няма да се поддържат в необходимото състояние. И още веднъж, да се поддържат.

Ние не питаме за старите пътища. Питаме за дупките по новите магистрали и ремонтирани пътища. Защо Марица вече е кърпена? Защо пътят Нови Искър - Мездра вече е кърпен? Защо новите участъци от Тракия са целите в кръпки? Защо Люлин е кърпена?

новите участъци на Цариградско в сравнение с които 10 годишните участъци по южната дъга са направо извънбългарски.

Цариградско е отговорност на Фандъкова. Свинята там не играе.

изобщо не е вярно че са естествени процеси. Пътищата са в окаяно състояние няма значение дали са стари настилки или са ново ремонтирани. Качеството на строителството на нови пътища и на ремонт на старите е под всякаква критика. Сега ще се наливат едни милиони за кръпки.