КАТ ще проверява масово по пътищата около Великден

Масирани полицейски проверки по пътищата започва МВР заради Великденските празници и тази година. Катаджии ще има по всички натоварени шосета в страната.

Обратно в новината

Коментари - КАТ ще проверява масово по пътищата около Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Празник е - и те трябва да сложат нещо на масата.

Даже и в Румъния полицаите са на видимо от далече място с пуснати светлини и регулират движението при тапи и задръствания. Само нашите идиоти стоят в храстите и чакат да санкционират. Всичко идва от шефовете на полицията- те си пращат патрулите къде да се скрият и какво да правят. Трябва да понапълнят затворите с катаджии рекетьори и останалите, ще си вършат работата съвестно. Трябва да се ревизират и всички знаци в България, защото голяма част са неактуални и голяма част са монтирани незаконно от разни крайпътни капанчета и бензиностанцийки и тем подобни/ не може да ограничиш международен път с 40км/ч., понеже бай Хой има кебапчийница до пътя и чака клиенти/.

МНОГО ГЛАДНИ ГЪРЛА, ТРЯБВА ДА СЕ НАХРАНЯТ ,ОТ ВСЕКИ ХРАСТ,ЪГЪЛ И КРЪСТОВИЩЕ ЩЕ ИЗСКАЧАТ,УЖ СКОРОСТ ЩЕ ЗАСИЧАТ , А ТО ПРАЗНИЦИ ИДВАТ - ДА СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ...

Поредната кампанийка - да си напълнят джобчетата, че им трябват парички за празниците. Тая пътна полиция е някаква кампанийна компания ми се струва - от празник на празник само работим. Сутринта два патрула бяха застанали от двете страни, пред тунела "Топли дол" на АМ Хемус. Позите им говореха :"Леле тъпо шофьорче, само да ми паднеш". Но разбира се гледаме - светлинки, телефончета, коланчета, естетвено скорост. А хилядите други дребни нарушения даже не са способни да ги видят - масово престрояване и предреждане на цялата колона на светофара, засичане и отнемане на предимството на светофар ( ляво завиващите редовно минават преди тези, които са отсреща - направо, пускане на авариини мигачи при ВСЯКА една маневра - дори и при спиране ( редно е да се пусне десен мигач, а не аварийни ), каране с включени фарове за мъгла при ясно време ( нещо което насвякъде по света е забранено ),карането с 50 н а магистралата е точно толкова опасно колкото ако караш и със 150, ама за да го осъзнаят, трябва да имат гънки в главата, а не само на гъза и хиляди още. Но пък мен ме спряха и искаха да ме глобят, че единият ми фар е изгорял по време на шофиране. Абе тъпаци, аз да нямам очи опред на предният капак на колата. Тъпанари. Като ми е изгорял фара, ме спри и ми кажи. Нали не смятате, че някои нормален човевк ще тръгне с неизправни светлини, като ви знае какви плитки сте. Какво ме глобяваш. Все едно да искаш да имам очи на гъза си. Простаци. Нашите пътни полицай са едни нещастници. ЯКИ нещастници. За нищо не стават. Освен да събират рушвети и да рутят курвите по пътя.

Много верни неща сте казали, но за да бъдем по-близко до истината, ще кажа, че съм попадал и на свестни катаджии. Да не поставяме всички под един знаменател.

Ей, с тая Украйна в първия момент прочетох "масКирани" полицейски проверки :-))

То вече стнахме полицейска държава, както ни обеща Станишев. Милиционер, до милиционер, на всяка крачка.

Когато ги има ,защо ги има ,когато ги няма ,защо ги няма ,все мрънкане ,а най-голямата полицейска държава е САЩ.за която много бленуват......

Браво на началството Погрижило се е и ние да хапнем агнешко

няма държава в белия свят в която полицията да виси по пътищата само да санкционира и да не прави нищо за подпомагане на движението.

Хиляди глупаци с БМВ-та ще тръгнат по пътищата и още по-големи глупаци(ченгетата) ще създават допълнителни тапи по пътищата!

Как се вписваш в схемата? Или няма да я палиш таз година, че няма ГО?

Ето един глупак с БМВ......

Баси, значи и милиционерите са се подготвили за великденски бонуси!?!?!?!!

Това съм го видял преди ... 22 години в Швейцария да знаеш къде стои полицията. Но тук съм запомнил друго преживяване. Зад един храст катаджиите в София вече му пишат акт на един водач, а той им казва: "хайде по-бързо бе шумкари"! /нямало е сделка/Това никога няма да се промени!!!

Баси колко народ яде асфалт!

По-важното е колко от вас пикаят газ!

КАТ вече ще проверяват и нивото на маслото

Баси! И колко струва тази услуга?

Бонус

И що предупреждавате къде ? Че кат наближат мястото да намалят и после пак газ.

за да не ги е страх хората! така де, джигитите мръсни, които искат да гушнат някое дърво.

Защото Владе, се започва със формирането на съзнанието още от детството! Тук трябва да те е страх от това, че някой те дебне или да си тарикат, а навън хората имат съвест и отговорност! Всички идва от стандарта на живота и от традициите! Кое от двете имаме ние?

Хората навсякъде са еднакви. Въпроса е как са възпитани и КАК ГИ КОНТРОЛИРАШ. Ако глобата за неправилно изпреварване е 4000 лева И Я ПЛАТЯТ ПОНЕ ДВАМА, да видиш как останалите ще почнат да се съобразяват със знаците. Дори ще ги научат.