Цачева похарчила 75 000 лв. и посетила 4 континента

Бившият председател на Народното събрание Цецка Цачева за последните три години и половина е обиколила няколко континента и е прекарала общо над 3 месеца зад граница.

Обратно в новината

Коментари - Цачева похарчила 75 000 лв. и посетила 4 континента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМИ ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТЕЗИ ГРОЗНИ ЛАПАЧИ И ЛАПАЧКИ ОТ ГЕРБ!

Честито на тези които плащат! Ама ?! Това май сме всички ние - тази овца да се разхожда по света ...

Това са хиени!Докато не оглазгат всичко няма да се откажат!Нищо полезно не са свършили.

а кучетата на фидоса ядат телешки шол....

Моите кучета ядат само стар хляб,но пък аз не съм толкова апетитна като госпожата.

наглата и мафиотска партия!окрадоха държавата и сега ще я довършат!

В БГ и най-вече при герб просперират само посредствени хора! Много жалко!

Поредното недоразумение на милиционерската партия. Гадната селянка се е хванала за палците пред мутрите за да пообиколи свят. Гласувайте пак за тях, за да може да закара и роднините през следващия мандат. Ш*баната ГАД ходи да затваря пътя за Банско пак с нашите пари - шофьор, охрана и целия антураж, за да може и селянката да се почувства като човек.... Ужас!!!

ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ТОВА НС, ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ, ШОФЬОРИ И ДР. И ДА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ БРЮКСЕЛ.

Пак си я изберете за да си доходи. Но няма да е вече шеф на парламента -нямаааа друг ще е ....

Разходите на НС са огромни. Не можете да си представите дори... И това при постоянното втълпяване, че няма пари за мизерните пенсии, защото е невиждана криза. Безсрамници! За техните заплати, бонуси, воаяжи и коли няма криза никаква. Трябва парламента да бъде както при бай Тошо - всеки депутат си работи, както си работи и отива само за свикани два-три пъти в годината сесии. Тези безполезни паразите вече двадесет години смъкват кожата от гърба на бедния народ. Наглеци долни!

ПОРЕДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ОВЧАТА ДЪРЖАВА.ХОРА!НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ,ЧЕ НАРОЧНО ВИ ПУСКАТ СТАТИИ ЗА ДА ВИ СТАВА ЗЛЕ.ХАЙДЕ ДА СЕ УСПОКОИМ!

Я не викай и си цъкни капс лока, че гърло ще те заболи. Относно статията - ми то всичко си е партенка, ама колкото повече мирише, толкова повече забелязваш, че е време за голямо пране и почистване.

тези са идялните обиржии на балгарскя истрадал нароод хората мизеруват ате си ходат командировки зад граница и даси починат от голямото марзелуване по време на мандата и боико борисов повтаря само като папагал че трябва да работим здраво като германците ас от 6 години сам вав германия и какво виждам вобобще несасе преработили а имат добра икономика ане като наще крадлиовцииииии всеки идва на власт за да открадне и повтарият кризае ате бесрамниците вартят само далавериии искат да доваршат дарявата на палноо кои плати вчера дадокарат автобусите от цяла балгаря сас заблодените им приваргеници ,,, просто нямам думи как да опиша тази политическа простотя... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами криза е!!!!ПРави икономии ,жената!!!!

Дори ми се струват тези цифри занижени. Как така няма нито километър Цачева изминат служебно? Няма как да е верно.

ВСИЧКИ СА МАСКАРИ,казал бАЙ ГАНЬО. Трябва да му издигнем паметник на тоз човек. защото е прав. И мен и теб да изберат ще си обикаляме света съвсем законно. ЗАТОВА Е БОРБАТА!!!! А госпожа цецка показва и хубостта на българката............

Нищо не си разбрал от великата творба на Щастливеца :(((

С тези разсъждения до никъде няма да стигнем. Няма значение дали е Цецка или някой друг, това е втория човек в държавата след президента и напълно нормално да посещава и други държави. Вие какво искате да си стои само в БГ и да бие звънеца.

Като пътува в други държави, дали не вижда разликата между техния стандарт и беднотията на нашия народ. Дали малко не им става неудобно?! Едва ли...

добре де, не се пени. Не казвам,че не трябва да посещава други страни. Нужно е, трябва. Ама като е изхарчила толкова много пари поне да разберем каква е ползата за демокрацията ни от това. Дали само е присъствала като паметник или е постигнала нещо. И после като се е върнала тук дали е работила за внасяне на добрите примери на държавите, които е посетила. Или е разказвала какво е видяла по света.

Ами тя и за звънеца не става. Освен това мен ме е срам такава селянка да ме представя пред който и да било. Тя е сложена на този пост, защото е послушна и пее на когото трябва. Не защото може или е представителна или има някаква мисъл в главата си, която да сподели като отиде в чужбина. Аз лично не искам да имам нищо общо с такива "наредени" селяндури-фундаменталисти. За това ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ!

Да, редно е да пътува- кото и да е на това място трябва да има контакти с колеги от други страни. Трябва да представя нашата държава на високо ниво. Но, уви- в този цецкин случай това не стана! Защото никакви фризьори, герданчета и костюмчета не могат да скрият безмерната простотия, която лъха от нея. И още- на какви езици се разбира. Все пак едно добър ден трябва да каже- протоколът изесква преводач, но тябва малко и любезност и култура. Е, нема ! Така харчът е за нищо, за великото нищо! Е, нема такава държава!

направих груба сметка- за три години и седим месеца (май толкова издържа правителството Борисов) всеки ден ЦЦачева ни е струвала 57.69 ст. Колкото едно бедно семейство да се изхрани добре за 2-3 дни. Нека обаче попитам каква е била ползата от пътуванията й, тъй като тя не е друго, а само председ. на НС, т. е. почитна длъжност. Нещо допринесла ли е за икономиката ни, за културата, за авторитета на страната така, че това да ни издигне в очите на света, е не чак света, но поне в Европа. Който знае ДА ПИШЕ.

Желю Жабата, бат Петю Коня, Тиквата, Цецка Травеститка и др...допринесоха слава с простотията и грозотата си по света. Конграчулейшан

не мисля че това има някакво значение, ако имаха тежест навън. И ако работеха за каузи пред света. Ама май нито можеха, нито желаеха, фасонът им беше за вътрешна употреба.

Типично поведение на провинциална лелка,която се е изкачила нагоре по стълбата и гледа да обиколи повече свят за държавна сметка докато е на власт.

Няма какво да виете - това е съвсем нормална сума, даже е ниска, за шеф на НС. И тези пари не са нашия проблем! Що не ревете за Р. Овч, дето ви отмъкна 1.5 милиарда Белене и разни други герои, заради които сега смеките са повече от половин средна заплата?

Ами кажи си името и ела да докажеш в съда, че Р. Овч. е взел тези пари! Хайде, нали си голям отворко! Някои хора не изкарват 75, 000 за цял живот!

Ниско интелигентните и слабо образованите свикнаха думите на един физкултурник и един пожарникар да са закон, доказателства, обвинение и присъда. Всъщност с първото си изречение описах и електората на ГЕРБ.

да се надяваме че по малко глупаци ще има които да гласуват за компанята на кобилата цачева.... иначе ще има много още да се угояват на на наш граб и да патуват зад граница,,,,тези глисти полицеиски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В тези 75 хил. не са включени чартърите и разходите за фалкона. Ами разходите за НСО, секретарката, фризьора и другите придружаващи? Бедна ви е фантазията за каква сума става дума...

Егати, грозното чудовище!

тази част от пътните на другарката дружинна ръководителка ми напомня за кадровика гоце или другаря параван-ов, когато си поръча за сметка на данъкоплатеца няколко маркови костюма само за срещата му с другаря путкин, и всеки един от костюмите беше от порядъка на 2-3 бона. така са свикнали другарите още от време оно да си пазаруват и да си пътуват на гърба на бедния данъкоплатец. все говорят за прозрачност и граждански контрол, а се оказва, че нс, президенства и т.н. не можели да дават информация за други разходи, и отгоре на всичко в хартиите им фугурират нули, а се оказва, че са похарчени десетки и стотици хиляди само за плюскането и рахата на един партиен деец, бюрократ, чиновник или дружинен ръководител от мафията на властта. каква е тази дезинформация, какво е това чудо, което сме се залъгвали, че го е имало само по времето на управлението наглите комунистически чудовища

Тая партийна секретарка на БКП, стругарка с фалшива диплома за юрист бая се облажи от паразитирането в народното събрание! Пътуванията са нищо! Да й видим сметките в офшорните банки и най- вече тези на мъжа й!

Те това са мръсните адвокатчета - алчни лалугери !!!!!! Цецка пътува, а народа гладува !!!!! Проклета пача !!!!

Ех, Цеце, да си жива и здрава, да влезеш и в следващия парламент! Да си летиш напред назад по света, да харчиш парите на пенсионерите! Като те гледам и ти не си първа младост, родителите ти и тези на мъжа ти, сигурно не съм и високи пенсиите, но ти им мъкнеш от командировките я масълце, я месче, да им е сладко...! А останалия пенсионерски народ, без дъщери с толкова командировъчни , да ядат хлвб с топла вода!!!! Да ти приседне дано! Но и ти ще се пенсионираш някой ден! Дай боже да има справедливост и ти да се редиш за купичка топла супа....

не я мисли като се пенсионира. техните пенсии нямат ни таван, ни навес, ни облак. хвърчат нагоре, колкото те тайно си ги гласуват. така че след като пътува от парите на гладните пенсионери, после ще лапа пенсия до небето, от заплатите на младите семейства, чиито пари вместо даа отиват за отглеждане на деца, ще отиват за пенсии на дружинни ръководителки, чиновници, бюрократи и партийни дейци.

Българската държава (Президант, Парламент, Министерстски съвет) трябва да отделя МНООГО повече пари за държавността. Тази сума е смешна със сумата, която мафиотите отделят за метресите си или за други примитивни, присъщи им интереси. Този Кеф, на мафиотите, ние го плащаме и за това не можем да си платим сметката за ток, доктор, учител и много други важни за добруването на народа потребности.

Ако пък цецка е държавността, здраве му кажи! Аз не искам цецка да е симвлол на сържавността!

Ти може да не искаш но тя беше шеф на НС - законно избрана, със или без твоето желание.

нов опит да настройват хората срещу ГЕРБ. Кажете колко получават тн евродепутати ,пишете за Първанов,за нонстоп народни депутати,като пирински и другите,за ограбилите държавата комунисти, за моника и австрийският медиен лъжец и тн

Няма и нужда хората да бъдат настройвани срещу ГЕРБ. При управлението им народа в България достигна крайна бедност и отчаяние. Защото избрахте да ни управляват безкрайно тъпи, неграмотни, но пък алчни некадърници.

Колко пъти да ви се повтаря едно и също, неграмотници. Цачева е жена .Не е мъж, не е хермафродит.Поради тази проста причина тя е председателКА на парламента.Бивша председателКА. Колкото и да се напъвате , няма да наложите неграмотността си. И учете , защото не може някой безкрайно да ви ограмотява , без да си плащате.

ами не говори катоне си запознат с истината.питаи твоита госпоя в началото на мандата колко пари подхрчи за тоалетнии др. глезотии ако са честни да ти каже .че всичко смениха за хилади левове,нали бях а от народа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая кранта с нищо не се запомни. Ще останат само харчовете и.

Еха хората се чудят как да си платят тока,а Цачева се разхожда насам-натам с нашите пари.Добре че си плащаме данъците иначе горката Цецка щеше само тук да си стои.Нямат срам тези хора!

besramnica naroda rovi kofite za bokluk za edno parche hlqb a ti se razkarvash iz sveta na lqvo na dqsno trqbva da ti dadat edna metla i da metesh ulicite ce da videsh kak se iskarva 300 lv zaplata

Естествено,че ГЕРБерастите набутани на Всички нива в администрациите ,ще Отказват Всяка КОМПРОМЕТИРАЩА за ГЕРБ информация ! На всяко ниво ! Премахни ГЕРБ ,Освободи България !

то ако само тая свиня е ходила на екскурзии по чужбина добре,ама те всички гербаджии бре !! макя им трън!!!

rado_7_6@

Браво Радомирци - в тая тема ми харесвате - бой по гербераските манерки :)

Тая похарчила 80 000лева за кеф а овчаров 2 000 000 000лева за не кеф

Абе на вас какво не ви стигна, за да обвините официално Овчаров за това? Време ли?!

Човече! Затвори очи и дишай дълбоко! Представи си: Боко, Цоко, Дянков, Тетката, Миро, Лъчо, Фидоска мажоретката... Абе цялата дружинка с прелитащи над тях калинки. Отвори очи и иди да гласуваш така, че после да не псуваш!

Ето къде отиват народните пари. Какво е търсила Цецка по цялата земя? Биле омайниче за разкрасяване?

На гербаджиите джобовете били празни.

То личи, че е лакомия.

Парите са много защото в самолетите е ползвала 2 седалки с 2 билета,а не като Фидоска да пътува в отделението за добитък.

Е какво са 75000 за 3 години... ако всички тия пътувания са докарали на страната милиони??? Не мога да ви разбера, това са някакви мижави 37500 евро!!!!!!! А тя е председател на парламента, след Премиер и президент, тя е следващата по значимост фигура в държавата! Абсолютно нормално е... но да се каже "изхарчила от парите на данъкоплатците" все едно ги е откраднала за кеф! Толкова ли сте вече профанизирани??? 75000 разделено на 3,5 години е приблизително по 22000 на година, е какви пари са това???

щом ти ги имаш, че и с лека ръка ги раздаваш (че са за теб "никакви" пари), то аз се радвам за теб и няма защо да те мисля. Само не разбирам как и защо с такива доходи четеш този форум, че и темата чак те е развълнувала. Виж, отхлаби малко на някоя яхта.

На теб ли ги донесе цецка тия пари - даже и подчинените журналисти не казаха такива работи за донесени пари

Точно така, Годо. Тук всички останали страдат от синдрома, според които те могат да управляват всичко и не разбират, че 2000 лева на месец за председател на НС са нищо.

По-грозна травеститка не съм виждала!

Що ти по- хубава ли си?....тази жена на мен лично като политик ми допада !!! Не я познавам лично, но мои близки я познават и знам, че е изключителен човек !!!

Що ти да не си Фидосова ? И ти си същия крокодил мазен

Изключителен човек! Ако беше такава, щеше да пътува за сметка на собствения си бюджет, а не да си прави екскурзийки на гърба на данъкоплатците!

по грозен изрод от това не съм виждал - в сравнение с нея митьо пищова и един ален делон

браво, в следващият парламент 100 000 за командировки

бъркаш приятелю , тя не е селянка от плевен , а селянка от село Драгана известно още като селото на комунистическите генерали направи справка - като тя е един от активните комунисти в близкото минало - харченето и е даден от ГЕРБ шанс да види свят

ехее, ако бяха само тия 75000 лв откраднати добре ама НЕ. ББ празнува сигурно за 3-тия милиард.

Не може да бъде!!! Самзо толкова?! И да пропусне другия континент?! Тя сигурно незнае за съществуването му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!