ФРОНТЕКС предупреди за риск от фалшиви паспорти

Шефът на ФРОНТЕКС предупреди за риска от фалшиви паспорти; "Ислямска държава" е откраднала десетки хиляди празни паспорти в Сирия, Ирак и Либия.

Обратно в новината

Коментари - ФРОНТЕКС предупреди за риск от фалшиви паспорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един изход има, ДА СЕ ТРЕТИРАТ ВСИЧКИ бежанци, имигранти , нелегални и както и да ги наричат ЗА ТЕРОРИСТИ - ПРЕСТЪПНИЦИ и при нарушаване на границите на ЕС ДА СЕ СТРЕЛЯ !!! Да се спре по най-категоричен начин този ОПАСЕН за християните КРИМИНАЛЕН ПОХОД на тези изверги, които в името на Бог извършват яростни убийства, крайно време е да разберем, че те са УБИЙЦИ и от състрадание се нуждаем ние, които позволяваме да бъдем ЖЕРТВИ!!!

Всички тези откраднати десетки хиляди паспорти в Сирия, Ирак и Либия са отпечатани от държавните органи на тези страни и имат серийни номера. Тогава защо правителствата и съответните държавни органи на тези страни не обявят за не валидни, чрез конкретното посочване на всеки номер, тези паспорти и чрез съответните международни институции не направят достояние на всички страни номерата на невалидните паспорти?! Така при гранична и друга проверка на личните документи всеки притежател на такъв паспорт веднага ще бъде задържан и уличаван като съпричастен към терористичните организации! Това е само на пръв поглед и дава възможност за своевременна реакция на ситуацията и пресичане опитите за използване на тези паспорти за незаконно влизане в чужди държави или за легализиране като редовни граждани на престъпници и терористи. След тази първа реакция може да последва смяна на паспортите и други документи за самоличност в тези страни и още ред други такива държавни действия с които напълно да се предотвратят нежеланите последици от тези кражби.

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ДЕЦАТА НИ!!!

И европейските управници искат да ги пускат през КПП-тата с документи,а те всичките с фалшиви паспорти! Масово навлизат и ще навлизат джихадисти в Европа! А след,като ЕС покани Турция да се присъедини към Европа ще се отворят вратите за Ислямска държава!!!! Влизането на Турция в ЕС е все едно ЕС да каже на ДАЕШ - "Добре дошли"!

на немалка част от бойците на ИД (ДАЕШ). Сега остава да приюти и всички останали и картината ще бъде пълна. Но идващите няма да бъдат вече като нямащи никакви документи за самоличност нелегални емигранти и "бежанци", а като бягащи от насилията и войната (в които активно са участвали) "бежанци" с документи за самоличност.

Разбира се, че не всички са терористи. Един на 20 как е? Приемливо?

Провалът е безпрецедентен за запада. Провалът на България е че се качи на потъващ кораб. Нула адекватна ЕС външна политика, пълна зависимост от сащ. Франция без капка мисъл съдейства с бойна авиация за сваянето на Кадафи, не спря да повтаря папагалски американски опорни точки за Асад. На два пъти ги гърмят с калашници насред Париж и нищо. Няма кой да се опълчи срещу щатите и да спре безобразното нашествие. Нито дума от запада относно престъпника Ердоган, вместо това удължиха санкциите срещу Русия. Не знам дали пък високомерния запад не си заслужава това, което сам си търси? Въпросът е че и ние ще го отнесем. Турция няма да вземе части от България, а цялата ще глътне и просто ще ни избият за да не им пречим на минаретата. Последна грижа са тия паспорти, просто един от многото симптоми на тежка болест. Световна болест, пъклен план на сащ срещу света.

И да сме в ЕС и да не сме, все тая... в сегашната ситуация - винаги го отнасяме. Чисто и просто сме географски близо до комфликта...

Сега ли го разбраха? Ние - нормалните граждани, коментираме по форумите от месеци, че тези хора не са бежанци - огромната част от тях са или икономически емигранти от страните си, или дезертьори от армиите, които трябва да воюват с терористите, или подставени лица на самите терористични организации, които влизат в Европа. Това говори фактът, че се стремят към най-богатите. Ако търсеха убежище, щяха да спрат в първата страна, където няма война, за да се върнат бързо обратно.

Е, и? Какво като коментираме? Странното е, че един месец след идването на власт на новото полско правителство страната е раздирана от протести, а срещу това, което става в Европа от почти година, почти никой не протестира. С изключение на ПЕГИДА и някои други крайнодесни групи, които биват жестоко осмивани от "политически коректната" преса... Без парите на Сорос и на "Америка за България" изглежда хората спят... И когато се събудят, ще бъде много, много късно...

Според Леджери в страна като Сирия, която е обхваната от гражданска война

Да му мисли Меркелката дето им каза -"Идвайте" и се снима с тях!!! Дали обаче ще има последици за нея-едва ли!!! Нашите общежития и фургони ги изпразни Бат боко тиквата с мизерията, която даде не само на тях, но и на българите и затова в България ще останат някой и друг мангал!!!

За сефте чувам,че минават през границите с пашапорти!

ривът като им искат отпечатъци.

Цели седем милиона фалшименто, та сега ли за няколко хиляди ще ни пука? Догодина мое па да плащаме на мвр-то като свърши мънито, че ни ги сменя коа си иска и на час по лъжичка, да има паре и занапред, като че ли ние сме виновни, че са некадърни.

Ето така ще се изпълни откровението на Св.Йоан,ще ни лепнат чиповете поради тазипричина,,знака на рогатия,, четете Библията там всичко е каза.о!

И като предупреди Фронтекс,какво следва?!Те идват на талази,вече са тук. Кой ще им проверява и как паспортите?

путин каза всеки който изглежда като терорист и се държи като терорист е терорист.

А МВР защо не събере всички стари паспорти?? Иска да глобява хората, закъснели с месец -два. Те , като продължат да ги съхраняват - ще вземат да ги продадат ..е па истински са си и лесно "се дописват"!?

Просто отиваш до кварталния и пишеш заявление, че са ти откраднали чантичката с 5 лева и стария паспорт!!! И си чист.

яко за нов документ и ще си ближеш раните.

Сага мръсната, терористична гмеж ще тръгне по света да взривява и убива!

Ще тръгне! Като не си пазим разумно задника!