17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние с Щатите никога , ама никога няма да бъдем пълноправни партньори, по простата причина, че те каквото си поискат си го взимат с извиване на ръце... Воиж да обещават могат!! ! Договор с дявола не можеш да слкючиш

Един мухльо, чужд на нашата народност, етнос, култура и история, грачи като гарван , за да привлече внимание на тези, от чиято копаня лочи помия и след това я плюе върху наши ценности. Колкото повече този екземпляр отчаяно се дере , за да спаси собствените си егоистични интереси, толкова по-ясно става , че каузата му е куха и пет пари не струва.

Специално за теб , бихме могли да направим този жест Паси - ТИ ТРЯБВА да бъдеш заведен до границата и изкаран от България със ШУТОВЕ , със посланието НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ СТЪПАЛ на територията на МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!! Нямам НИКАВИ ПРОБЛЕМИ С Произхода ти , а с това колко ДОЛЕНи МРЪСЕН човечец си ти лично !!!! Ти си една БЕЗЛИЧНА душица , която преди промените НИКОЙ не те забелязваше и затова дрънкаше с едно Трабантче , докато Пешо комшията караше Мерцедес !!!! Ти и сега не си нищо повече от еди Лешояд !!!!!

Паси,ти си предател и изменник на Родината България и трябва да влезеш в затвора.

се обади!

Ало,Монка не всички сме прости......престани, недей.

Боклук

Гнусен и долен евреин.

Абсолютно всичко което правят щатите е само в техен интерес и никога в наш. Не сте ли го научили още?! Вижте мариците и договора за 70 годишните летящи сапунерки за 4 милиарда, чрез извиване на ръцете ни без оглед на нашите интереси и това ни били "партньори".

А с тези пари можеха да закупят няколко големи самолета за гражданската авияция за да можем "без"визово директно да летим до Америка,както беше преди 20 години.Тогава имахме два А760 и можеше да летим и до Африка и до Азия и до Америка директно без прекачване,а сега само ние сме едни нещастници,които дремят по летищата и на никой не му пука за това.

Бедняка милионер продължава да хитрува, сигурно пак е закъсал с парите..

Този полу евреин,какво ли изка

Твойта мама еврейска мръсна, бездетна, педалска, гном недоносен. Тебе кой те пусна от зоопарка да ръсиш акъл дето нямаш? Марш там в пясъчника наречвн израел. Марш там в измислената ти държавичка направена от хитлер, за да ви държи далеч от цивилизацията. Твойта мамица евнух мръсен гафен ти дето продаде държавата на еврогейци и мръсни еврейски спермосмуци като тебе.

Този мадуроблизец е политически труп кой му дава думата и от къде на къде?

Чудесно е така да дрънка,идеално.

Абе един с малък мустак е пропуснал,някой от родословието му.

Гадното, хилаво и нагло еврейче, което навремето обиколи и "следствения арест" и прокуратурата по повод корупционната му сделка (като външен министър!) с качването на спътник на посолствата ни в Европа, винаги отвръщава с появата си тук-таме... Подло и брутално копеле!

Този вреден човек защо никой не го спира да говоро ,аму дават възможност дабълва отвратителни глупости.Всички вече знаят че е американско мекере. Ноняма ли властимащи българи да го спрат.

Мислех го досега за начетен... но И ТРИТе неща който казва са Лъжи. Жалко беше ми симпатичен...

Този евреин по добре да млъкне Америка му плаща да говори глупости пазарна икономика ще купуваме това което ни е изгодно. Навремето сме ги спасили от Хитлер защо ли май сме забъркали. Подлагат се на всеки който ги финансира.

Тоя паси нито е депотат нито министър за какво изобщо му взимат интервюта. Нито е бил някакъв успешен политик че да му искат мнението. Все едно да вземеш интерю на някоя стара чалга певица за политиката на бразилия

А бе Пасито ами ,ако американците използват руски двигатели за Луната(както правят напоследък НАСА) ти какви ще ги говориш тогава?

Има надежда, след думите на президента Макрон, да видиме Паси пак да плаче...

Докарайте една директна тръба от САЩ с евтина газ , бе Паско ! То хубаво ще спреш тази, ама после какво ще правим, ще сечем клинци ли ? Я Германия защо няма такива притеснения чий поток е Северния? Германците да не са по-глупави от нас ?

като Пасито приемат проникването на бизнеса като реална война за завладяване на територии и са готови да й противопоставят дори и военна сила ! Получила се е пенетрация в мозъците им един вид !

абе тоя глупак на времето ни изправи на нокти цялота делегация която бяхме със виорнер шефът на нато качи го в трабантчето и изчезна в трафикът на софия чак на графа го засякохме и го охраняваме с два мерцедеса а той се кефи пълен глупак

сега трабантчето е пред квартирата на НАТО като паметник , нали, не мож го докопа повече това траби...

Дали е "турски", "руски", "австрийски", "американски" или "марсиански" поток на мен лично ми е все едно. Важното е - ДА МИ Е ТОПЛО! и "ТОВА ДА МИ Е ЕВТИНО". Лошото е, че не ми е "ТОПЛО", а ми е "СКЪПО"! В това е проблемът, а не в изявленията Ви, които и без това ни досучаха през годините..... Впрочем: Аз изобщо не харесвам "какви ги върши" Русия. Но точно толкова не харесвам "какви ги върши"САЩ или ЕС, или Китай,, или която и да е от държавите в списъка на ООН.

параноици на тема Русия няма ли нялой да ги озапти , накрая ще ни вкарат във война !

Еххххх, как на Хитл...р не му стигна още една годинка! Сега щяхме да сме от победителите и тоя ....! Абе не ми се говори!

вярно е

Олигофрен! Баща му сигурно се обръща в гроба.

За разлика от Илиан Василев, който прави много добри анализи, Паси е някакъв циркаджия, който само говори идиотизми.

Пасито хептян изперка.

Този вече е съвсем болен у главата. Или е дълбоко законспириран руски агент. С всяко негово изказване симпатиите на народонаселението към Русия рязко скачат.

Първо, спри да да ръсиш смешки, пък после спирай потоци ...

Паси, има една приказка - "колкото право говориш, толкова право да видиш". Като толкова искаш - противопоставяй се. Излез на площада с трабанта и се противпоставяй, колкото си искаш. Кой ти плаща на теб и от къде имаш такива информации? Във война ли искаш да ни вкараш? Бази в черно море? При един конфликт ти ли ще отидеш на амбразурата или ще пратиш жената и децата си? Или ще ви вземат с военен самолет за САЩ?

Г-Н Паси прелейте,си малко мозък на вас, спрете да говорите небивалици.След като давате разнопосочни съвети и предложения ,отговорете ,като какъв ги давате???????? Кой сте, какъв сте и на кого сте служител,кои ви издържа,може би само една ??????!!!!

Ах, този нахален полу-еврей. Продължава да се пъчи и акъл да дава за наша сметка. Обърни се назад във времето, огледай се и се засрами (ако имаш чест).

Не е само той.И аз си изходих непотърсения мозък рано сутринта по тв

Г-Н Паси прелейте,си малко мозък на вас, спрете да говорите небивалици.След като давате разнопосочни съвети и предложения ,отговорете ,като какъв ги давате???????? Кой сте, какъв сте и на кого сте служител,кои ви издържа,може би само една ??????!!!!

Истински олигофрен. Него трябва да спрат , да не пускат в медиите.

Я да ми каже този умник какво работи, с какви доходи живее, от къде са и що не си затвори най-накрай лъжливата уста! единствения, който рева при влизането ни в НАТО! Какво получи и с кого го раздели!

Аз като ви плаках за демокрацията/с крокодилски сълзи/,защо не получих признание

што не ходи да пасе?

Кой беше Паси, трабантлия некъф.

Тоя трябва да го съдят. Насаждане омраза към други държави. Така може да се каже да не копуваме американски стоки. Тоя евреин трябва да го изгонят от фуржавата.

Това еврейче дали прочете , че Мерцедес купил 15 % от руският гигант КАМАЗ ??? Германците и те са в НАТО ....НО си гледат интереса и правят всякакъв бизнес с Русия и СЕВЕРЕН ПОТОК 2 е готов бре чифут!!!;))

Абе толкова атентати и убийства се извършват...толкова ли няма едно куршумче за тоя боклук и една по-голяма бомбичка за Парламентчето...да се стреснат малко боклучетата???!!!

Една специална чума върлува по някои хора от властта: те са чумосани да говорят без задръжки каквото им падне, защото знаят, че никой няма да им търси сметка за фалша, който ръсят. Соломон става все по-истеричен. Никой не му обръща внимание, но той може да докара големи бели, прилича ми напоследък на цъкаща ядрена бомба !!

Ако слушате еврейчето, трябва да се затвори и ядрената централа в Козлодуй (ЗАЩОТО ,.. е построена от руснаци и РАБОТИ още с ядрено гориво от Русия, с друго НЕ МОЖЕ, защото такава е ТЕХНОЛОГИЯТА ) и да стоим на ТЪМНО??? Трябва да затворим и рафинерията си ЗАЩОТО е руска.. "ЛУКОЙЛ"... (Костов я продаде, на руснаците.. СРЕЩУ,.. "мазна комисионна"), а да купуваме скъпи горива от НЯКЪДЕ ???? Трябва и военните ни заводи в Казънлък и Карлово да се затворят и да СПРАТ работа защото произвеждат под руски лиценз ОРЪЖИЕ което се продава на арабите и не само ТАМ и държaвата все пак печели НЕ МАЛКО, а хиляди работещи във Военната промишленост да останат на улицата ???;)) Еврейчето дали знае, че по космическите програми АМЕРИКА и РУСИЯ работят ОТЛИЧНО.... ЗАЕДНО.... от ГОДИНИ??? Предлагал "българин".. да участвал в американските космически програми???? хахаха МАЗНИ ЕВРЕЙСКИ ВРЪТКИ !!! ВЖИВЯВА се на "САНИЯН" ли(помагач ) ??? Или е... ??? ;))

Boje, molya te, slez I si priberi smeshnika!!!

Паси май нещо изобщо не е в час. В България техниката на Huawei от доста години е навсякъде - Виваком, А1, Теленор. По другите страни от Европа положението не е по различно. Huawei се оказаха по-евтини, по-надеждни и по-иновативни в копирането от Сиско, затова и от години са най-големия телекомуникационен производител в света. Много е интересно, когато някакви хора като Паси с години отсъстват от политическата сцена, но се появяват веднага, когато това се налага. Накрап излиза, че всички потоци са руски. Аз едно не разбирам в тази война, в която на България и се налага да заема страна. Какво получава България в замяна, докато обслужва чужди интереси по чуждите икономически войни? Ако има интерес за България от някакъв поток - да го прави. Ако няма интерес - да не го прави. Обаче ако има интерес и не го прави, защото чужди държави нямат интерес, това не е демократично.

И после Русия ни се бъркала във вътрешната политика. Америка - ама хич. Тя само доброто ни мисли.

Гледай си свещеното Трабантче и си спомняй за славните времена. Отдавна вече нямаме нужда от мъдрите тиизказвания и съвети! Пък и кой ли беше ти?