Соломон Паси: Темата за визите не е най-важната в българо-американските отношения

По думите му вчерашната визита на Борисов е една от стъпките към следващите 30 г. в отношенията между България и САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За евреите визите в САЩ никога не са били проблем, дори и за българските евреи , които май ще се окажат най-зловредните от всичките си събратя.

Че темата за визите не е най-важната. Най-важната е, че след като платихме като попове 1.25 милиарда долара и получихме нищо, какво е следващото нищо, за което ще платим ?

Този е от боклуците...от най-големите

моите пари са над всичко.

паси един гаден чифут!

защо триете ? Не е ли факт че е гаден чифут и предател?

не му пука - по най лекия и безотговорен начин опитва /и често успява!/да си намаже дебело филията и туй то! и само той ли!?

Че махат визите,Канада ни измуква златните залежи,тръмп ни нсбута стар модел самолети,но скъпи и кеш,а и база за бойни кораби ни начука,а вчера нашият се пъпеше,че натовска наза няма да има

За сведение на Паси, на хората са им важни точно визите. А на него му е важно да реве когато ни приемат в НАТО. Измислен герой дефектен.

Разбира се,че ще е по-добре да отменят визовия режим,но и сега те изобщо не са най-важни.И двете ми деца живеят в Щатите от 15 години.Първата ми виза беше 5 годишна.След изтичането й я поднових онлайн,без да ходя на интервю и е с 9-годишен срок.Това е всичко.

Е, плащай само ти парите за изтребителите, защото си получил , а аз само да плащам не желая.

tonk11

Абе тоя от къде излази бе?

визите не са важни. Най важното е: Yes Sir...............

Тоя боклук пак изпълзя.

И двамцата са като една метафора-пережидки социализма.

Ти ли продаде и унищожи нашата армия?

Жалко, че тук не могат да се слагат снимки, за да ви покажа как се затваря прозорец, като се подпира с дървено трупче в една софийска поликлиника. А ние имаме нужда от американски бази според Паси. Щото от нищо друго нямаме нужда... Подигравка направо.

Най-важно е колко ще снесе бъл. натод на богатия американски народ като държавна помощ.

Този е толкова тъп , че чак се е заострил ! И как ще отидат мозъци там като се говори за туристически визи , а не за работни ! Кух евреин ! Няма ли как Тръмп да те вземе за консултант и да се отървем от този предател !

Тоя па кво се обажда, и като какъв се явява? Дреме им на 99% от българите даали има визи за краварника или не..... като гледам как са се засилили малко и голямо към Канада откак паднаха визите... направо не могат да им смогнат самолетитие :)

паси, ти си кръгъл идиот! нямаш право да говориш от името на всички! боклук!

По думите му вчерашната визита на Борисов е една от стъпките към следващите 30 г. в отношенията между България и САЩ --- Реално погледнато - на никой не му пука дали има визи или не... Няма да са много хората, които ще се засилят на таму накъдето след годинка-два ще стана по 150 кила ...

Според него темата за отпадането на визите не е най-важната в българо-американските отношения и въпросът е поставен официално още от 2003 г. --- не му пука за тези визи...

Боклук долен!

станахте няколко гнусени чифути и предатели и измекяи.

Паси е комунист, нагъл, безочлив и продажник! Прочетете повече и ще разберете! Меко казано неприятен тип!

Не замърсявайте пространството с този лизач! Не виждате ли, че само дразните хората. Какво е казал г-н Паси не е важно за нито един уважаващ себе си българин.

В качеството на какъв се изказва този палячо?

Паси заяви, че това е стъпка към създаване на военноморска база у нас от каквато имаме нужда. Всичкондруго ни е наред и ама точно от това имаме нужда...

най важно за Мони е да се подмаже ,за да намаже! Баща му бе комунистически функционер,но Мони е проатлантически - важно е да пада лапаница!

и ти не си интересен за БЪЛГАРИТЕ.. Да не мислиш, че във Варна не те пращат и те на майната си.. Както ти пращаш на майната си православието.. Щото гарантирано им поръча една ракета за Центъра, пЪрдон - поредната безплатна база на НАТО..

Темата за ВИЗИТЕ е НАЙ-ВАЖНАТА за доверието! 1. тя показва как ни третират - дали като партньори или като ПОДМЕТКИ 2.Визите нарушават и законите на ЕС

Визите показват отношението на САЩ към България, а за Пасито всички знаем, че единственото важно е да успее да оближе нечий американски задник, стига този задник да има малко власт....

По думите му вчерашната визита на Борисов е една от стъпките към следващите 30 г. в отношенията между България и САЩ - просто закрепостяване на българите и унищожаване на българщината !

Тоя се е ухилил като п---а в нови гащи...

Военноморска база на Черно море е необходимо, но не заради Русия, а заради Турция, която може да се изкуши в определен момент да присвои част от България.

Ще присвои част от България, ако Император Владимир й позволи, а аз съм сигурен, че няма ! Мина и замина времето на пияните руски велможи !!

95 % от българите нямат проблем с визите, защото нямат средства да отидат . Като махнат визите и като хукнат тези ми те българи , дръжте се американци и индианци.... идем. А и то евреите ни нямат проблем за визи ... само слагат червените маратонки и ........... А пък и с три дни болнични не става, тъй като първи не се плаща !???

Ами естествено от визите дето едва ли и 1% се вълнуват от българите няма комисионна, ама от мечтата му да се продаде Белене няма как да не паднат мангзи...

И за какво ни е база в Черно море - за да водят войните си от наша територия. Да се прицелват руски ракети върху нас. Паси е на заплата от САЩ - нормално е да трупа пари и да духне някъде със семейството си, като стане един ден напечено. Да му мисли обикновеният българин, върху който ще се сипят ракетите.

Но е най-показателна за състоянието на държавата. Най-ниския стандарт е ЕС..

Замълчи, боклук, замълчи!!!

Този тъп дупедавец, не трябва да го показват никъде. Изигра полезната си роля за приемането в НАТО и толкова. В последствие само вреди на държавата с тъпотата си. Ако не е разбрал те мозъците сами си ги канят и им издават съответните разрешителни, но не могат да отидат до там обикновените хора на екскурзия за няколко дни заради визите. Така че, да не ми се прави на голям отворко!

Шута в гъза и да си ходи в Израел

Дир.бг да не се е абонирал за мнението на този ? Всеки ден го отразявате. на кого му пука какво мисли Паси? Още малко и ще си памисля, че няой плаща да го отразявате по вашата медия.

Ти не знаеше ли че в дира се плаща да те пишат колко си велик и да им излагат тъпите мисли. Само не знам тарифата ама едвс ли ще е по малка от хилядарка

За шепа хитредци като тоя може да не е важно, но за обикновения българин си е по-вече от актуално.

Ей, Паси, революция ли искаш. Ако ви стискаше, щяхте да проведете референдум за НАТО. Идея си нямаш колко си нелигитимен и зловреден.

Я си сядай на циганския гъз, че идвам с точилката

Ами не, не Монка. Не е най-важната. Който отива по бизнес или на екскурзия, получава виза... Дори пуерториканците, които за официална колония, не могат да пътуват свободно до САЩ...

Харесва ми как се гаври с руските мърши. Скимтете, колкото си искате, руски изменници. Целия народ ви мрази. Да живее Америка!

По думите, които употребяваш, си личи от кои си. Ама не се нерви де, то това не се поправя, вродено си ти е.

Не е ли "Да живее България"?

Това "ГН.",да не значи "гнусния"??? Ако е така-БРАВО!!!

много добре эа БЪЛГАРИЯ сигурнос свобода беэ виэа эа сащ эа българи енергийни проекти гаэ втечнен БРАВО

Давам ти 4 отделение.

Саломон пак изплува от лайната и раздава идиотски съвети,без някой да иска да го чува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Очакваме днес на амбразурата на НАТО и Евроантлантическите цености да се хвърлят с атлантическа ярост и плам още Ленчето с краденото кремче, Ал Йо лайномета, и други лични атлантици,мразещи България и Русия най-зверски и пещерно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нека да има още американски бази да ни пазят от тях. Искаме евтин американски газ. Руския да си го продават в удмуртия на десеторна цена. Дано Тръмп ни спаси от руската напаст

КРЕТЕНИЗМА ПО РОЖДЕНИЕ Е МНОГО ЯРКА ФОРМА НА ПОВСЕМЕСТНО ЗАБОЛЯВАНЕ НА СТАДОТО!

ще хванем на Марко чадърчето от САЩ

Ей този Монката бре, какви приоритети има, най-важното било безвизовия режим?!??? Затова ли си подаряваме природните богатства? Затова ли купуваме престарелите и излезли от употреба Ф-16? Затова ли спряхме газопровода? - За да ходим безплатно в USA??? Колко хора могат да си позволят да отидат до там? Де-а чиф-та де-а......

...и аз да го....

Щом темата за визите за САЩ не е важна, то цялата дейност на този политик се изпълва с множество противоречия! Още през 2005 година, в ролята си на министър на външните работи в правителството на Симеон Сакскобургготски, той беше в САЩ и една от основните теми на разговорите му с тогавашния държавен секретар на САЩ Кондолиза Райс беше точно визите за българите. В изказване направено в началото на февруари 2012, по време на посещението на американския държавен секретар Хилари Клинтън в България, той казва следното „Падането на американските визи за българите е единственото видимо нещо, което можем да поскаме от САЩ.“ В сайта на Атлантическия Клуб има файл със заглавие "Соломон Паси: България да търси помощ от САЩ за Шенген, ОИСР, Г-20" от 07.02.2012 в който се казва „ По думите му (на Соломон Паси) съвсем естествено е да се поиска от САЩ да преразгледат въпроса с българските визи, и то на основание на това, че България е много близък съюзник и е съвсем естествено за близките съюзници да бъдат правени принципни изключения.“

95 % от българите нямат проблем с визите, защото нямат средства да отидат . Като махнат визите и като хукнат тези ми те българи , дръжте се американци и индианци.... идем. А и то евреите ни нямат проблем за визи ... само слагат червените маратонки и ........... А пък и с три дни болнични не става, тъй като първи не се плаща !???

Никога не е ставало дума за отмяна на визите за САЩ. Нищо общо с Канада, но тълпата не схваща и се уповава на правото си да не знае. В Канада може да се преместиш да живееш във всеки един момент, а в САЩ занапред ЩЕ може само нелегално. Както и по сегашната система. Лъжат ни от САЩ и държавата ни, запазена марка им е. Едната визова система се заменя с друга, това е. С по-скъпа.

Разрешението за работа и постоянно пребиваване е различно от визите. Сега дори за да отида за няколко дни на екскурзи се плащат маса пари и те разкарват като бандит по разни интервюта. Накрая могат да ти приберат парите, и да ти кажат: Не може - грозен си! А за бизнесмените не се притеснявай, те си имат постоянни разрешителни и нямат проблем - проблема е за туристите!