Паси: Нова партия, подкрепена от Радев? Това е вопъл за прозападност

В средносрочен план бившият външен министър не възнамерява да се ангажира с политически проект

Обратно в новината

Коментари - Паси: Нова партия, подкрепена от Радев? Това е вопъл за прозападност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая дърта еврешуга кой я пита????

Той пък Президентът Радев като се е засилил да прави партия с теб! Трябва да е съвсем обезумял за да го направи. Ако иска подкрепата му да стане 5% може и да опита!

Този от Бухенвалд ли го извадихте, бре?! Грозна еврейска мърша!!!

Хаха, президента Радев не го избраха прозападните. Това е драмата! Вопълът за западно не е на народа, а на шепа кариеристи и комплексари. Да се закачат за президента, който единствен има народното доверие, им е жалката мечта.

Мисля си ,че на Радев и през ум не му е минавало да се обвързва с този малоумник.

Абе бостанско плашило, много ти разбира промитата тиква от политика, айде взимай си кофичките да си играеш в друга градинката

Евреите от град Фес в Мароко ----имат дървеняшко чувство за хумор!;))))))

Свърши времето на Пасито, и на жена му! Бутафории!

да прави тарапана.

Тия хич не ги мисля. Малко ме бъркат китайчетата !?

Мисля, че всички знаем какъв е този примат от снимката. Няма спор, че е евреин - такъв е и няма лошо. Обаче знаете ли, че е мръсен? Просто не се къпе. Може би има алергия от водата или от сапуна. Каквато и да е причината Паси-то си е мръсен евреин (некъпан евреин).

Закука ли кукувицата Жълтите и червените крастави магарета Паси и Радев през 9 баира се намират,целта е да хвърлят къчове,докато не излезе баш стопанина на държавата- Бойко Борисов да им зибие ината с 2-3 счупени сопи в гърба а и да ги прибере обратно в обора !

Ама аз не съм се появявал по медии, бе пич нито съм политик, нещо бъркаш!!!???

Участието на Паси, в която и да е нова партия, моментално би довело до нейното компроментиране. Така че ако Радев има нещо като идея за партия, само би спечелил от дистанцирането на Паси.

И да се къпе и да не се къпе си е мръсен......

Тоя урод, дето каза: " Майната му на Православието" що му давате думата, бе, ДИР-ници?

Този е виновник за голяма част от бедите ни до сега.Като го видя ми призлява.

И ти ли Бруте?... по-добре замълчи завинаги.

"Соломон Паси няма да участва в потенциален политически проект на президента..." Поредният опит за внушение, че президентът щял да прави партия. Горкият президент - от политолози, социолози и журналисти научава много неща за себе си :) ... А Пасито не се нужаде от коментар. ИК и Пактът за мигарция били мега несъществени, за да им обръщаме внимание. ЕС; НАТО, американските бази в България и Сделката за Ф-16 БИЛИ СДЕЛКИТЕ НА ВЕКА за България :))) От интервюто на Ризовата, която за малко не качи Ф-16 на Марс, ми липсва само сълзицата на Пасито...

няма лошо???????

Проф. Мирчев, е споменал "Соломон Паси" в кавички, но явно Монката е помислил, че Мирчев говори сериозно !

Проф. Мирчев, е споменал "Соломон Паси" в кавички, но явно Монката е помислил, че Мирчев говори сериозно !

Абе, той, монката, да си каже. Нищо, че не го питат.

В каква партия ше влиза това дете на активен борец ? Няма ли лустрация за тоя дегенерат ?

Докато Соломон пасе поповата унука да не му отмъкне нещо от Клуба , някое ноу хау или ноу хахахахау...

Смях! Ако някой политик наистина се довери на Пасито, значи край на този политик.

И други пРезиденти са се възгордявали и са се вземали на сериозно! И Гоце Първанов се мислеше за някакъв фактор и си основа партия АБВ! Сега Гоце е от всички забравен пенсионер! И Румен Решетников-Радев и той се мисли за някакъв фактор, и той ще основе партия ...ГДЕЖЗ... и 1 година след това ще е безличен пенсионер, захърлен от БКП на бунището на историята!

БСП обсъдихте ли с Решетников, дали разрешава на Румен Радев да направи нов съветски политически проект? 24 ноември 2016 Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия

абе нещо не разбрах в средосорчна перспектива какво има намерение да мисли тоя малоумен клоун

то на всички стана ясно че политиките про анти и т.н. са само и единствено за да ограбвате населението , така че вървете на майната си всички , и прозападни и произточни мекерета лъжливи и крадливи

За тоя няма ли рак. Какви добри и хубави хора си утидоха, а тая мумия още бръщолеви глупости

човека си казва нова партия подкрепена от радев , а не че той ще ходи в партията на радев

с тоя решетников не тразбрахте ли че става дума за някакъв дребен пенсиониран мошеник лъгал алмаз антей за да си докарва пари до пенсията и си съчинил някаква мрежа от алкохолици и аутсайдери

А бе тарикат, каква прозападност. Значи гласуваме за овчар да води стадото и какво става, може ни заведе ;ще питаме Бареков той е играл този мач; в лапите на касапите---ааа не. Другия вариант в ръчичките на Ниначка...... не може се отървем от целувки и ще се задушим..... на манджа

Ген. Леонид Решетников, съветник на Владимир Путин. 03 Декември 2016 "Нинова ЛЪЖЕ. Генералът директно нарича Нинова лъжкиня, като подчертава, че противно на твърденията й той продължава да работи за Кремъл и не бил уволняван заради корупция"

7.62

Дори само да си го е помислил Радев, че може да прави някаква партия с този антибългарин е загубил предварително.Прочетете от години назад мненията на хората за Соломон Паси-не си спомням някой да го е споменал с добро.До сега допусках, че в Радев , като човек който е положил военна клетва, поне малко да е останало нещо патриотично и родолюбско, но вече няма място за съмнение-поредната пионка.

Има ли още някой, на който не му е ясно, че Радев е Наш Агент, т.е. Ционистки Агент, за това всяка година е първи на Ханука. Сега вече открито и сина на шефа на Б'ней Б'рит за България го препоръчва!

И кои са тези идиоти,които биха гласували за партия на Радев? Кой е Радев,че да му гласуваме доверие? Генерал и шеф на ВВС докато авиацията ни остава без самолети.Това говори що за човек е,кариелист,на ойто не му пука за бг авиация.

Няма нормален политик с мозък да покани стари К.... с ясни ценности и спонсори, особено пък продажното еврейче Паси! Това автоматично означава провал на изборите. Не може доказани смешници да бъдат лидери, камо ли обединители. Сега ако Радев иска да си съсипе партията още изначало, да го покани!!!

Защо още се дава микрофон на тоя чифут, беее???

Чудно ми е от какво се издържа Паси? Кой му плаща заплатата в тоя Атлантически клуб? То е ясно кой, ами тогава регистриран ли е като агент на чужда държава?

Глей ся Соло-Мончо, Радев може и да е всякакъв, но не е едно нещо - все още не е политически самоубиец, та да те кани за партия (ако прави такава де). Мани другото, но точно ти - дето прибра оня изкуфяла дърта клептоманка Елена за заместничка на Атлантическия клуб, най-малко можеш да говориш за експертиза. Отделно, дето фамилията ви е като пример за политическо нагаждачество и лапачество - баща ти виден БКП-еец, ти - виден НАТО-вец, синът ти - виден БСПар.... Приказка!

това е типично по Еврейски, те затова винаги финансират и 2-те страни на всяка война, така каквото и да стане - пИчелят, а който не играе не пИчели!!

Kalin

пасито да си гледа Израел а да не дава акъл за България.така и така е срамно петно в новата ни история

Нир сме на Черно море бе, не сме на атлантика, че имаме атлантически ценности! Продажно мекере!

който се е подвел по лъжите на Еврейте, добро не е видял, след като предадоха и Христос за пари, Господ ги проклива завинаги. Но това и в нашият език има поговорката, че за пари и майка си продават.

Правопис: Ние, и че да имаме

Без никакви угризения на съвестта бих му пръснал тиквата на малкия чифут. Дори и само и единствено заради фразата "Майната му на православието". Този не е българин и не милее за Родината. А покрай него и БХК и всички НПОта

Страно е как Паси може да говори с такова вдъхновение за посока запад и Атлантика, щом Израел е на изток. Истински безродник.