Първото заседание на работната група за зеления сертификат се провали

Възраждане поискаха излъчване на живо, експертите от Министерски съвет не се съгласиха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само [Duck Duck Go](https://duckduckgo.com)

Що ма, Радке се криеш като шушумига ? Нали всичко ви беше "научно" и "законно" ?! Изроди перверзни !

От какво се страхуват продажниците от ПП ?

Дай си истинското име и адрес и егн. Няма от какво да се стпахуваш.

Дори начинаещ медик ще ви каже, че клинично проучване на нов препарат, лекарство, диагностичен продукт, ваксина или имунен серум, не може да се проведе с ефект и безопасност, с гаранция и достоверност, без т.н. мултифункционални клинични проучвания, обхващащи десетки медицински центрове в десетки държави. Такова проучване обхваща десетки хиляди лица (когато става дума за хора в изпитването), в динамика, понякога за няколко години, с изключително строг протокол!!! В последните две години сме свидетели на драстично нарушаване на добрата медицинска практика точно в посока проучванията на т.н. ваксини, които са в момента уникални препарати по отношение на невероятната бързина, с която се произвеждат и пускат веднага на пазара. И резултатите са повече от неблагоприятни, във водещите държави по света болниците са пълни до и над 80% с ваксинирани лица, които се приемат с усложнения след ваксинация. Да не говорим за това, че се ваксинират хора, без никакъв контрол на техния статус, придружаващи заболявания, несъвместими с имунизация, друга активна инфекция, онкологичен процес, тежка алергия, свръхчувствителност, бреченност, малки деца с неразвита имунна система, кахексия... И очевидно, че дори и с 4, 5, 6, 7 и 10 игли да провокираме и изтощаваме имунната ни система, полза няма, и няма да има. Време е за отрезвяване и преразглеждане на този експеримент.

Артериобунакос с видими проблеми, представлява министерството и ръководи. Съмнителна личност със съмнителна репутация и мразена от гражданите. Ако Сербезова така се подиграва с усилията за консенсус, другите метода са лесни, с или без окупационни сили, които да ги пазят!

Популистите знаят,че свърши ли епидемията и те залязват.Догодина никой няма да си спомня за тия кресливи папагали.

Същото повтаряхте. И вече са в парламента. Само гледай на следващите, ще ревеш тихо под завивките.

Те затова се напъват като за последно. И държат всички да видят.

Е от ПП, защото са наясно, че това им беше. Всички, които познавам и гласуваха за тях съжаляват и няма да повторят грешката си.

Кои ли няма да са на власт след поредните скорошни предсрочни избори. Да изброявам ли - Герб, ПП, ДБ, БСП, ИТН - всичките болкуци - на боклука!

Има една група в Парламента за които правилата в държавата за тях не важат.Това са лошо възпитани нискоинтелектуални субекти,от тия които минават на червено,карат с превишена скорост,без колан,хвърлят си фаса на улицата,надуват нощем музика/обикновено чалга/гърмят пиратки посред нощ.Хора които са над законите.Някои ги назовават с друго име,а сетете се как.

Кирчовисти, на името на вожда им нарушил конституцията?

Не отгатна,не се напрягай,не за твоите умствени способности.

То няма нужда да се гадае, кирчовизмът е такова слузесто състояние, което е трудно да не забележиш.

Правителството просто не иска да се виждат дебати, където ще лъсне некомпетентността на "експертите" в дискусията и това, че всичко е чисто и просто под натиск от ЕС заради едни пари, дето нашите искат да похарчат. Не искат да им лъснат мишите д...та и това, че всъщност нищо научно и експертно обосновано няма в мерките. Да мъчиш 2 години хората с локдауни, забрани, натиск за ваксини, ако рисковите са само над 60(че даже и над 70) или с тежки сърдечни проблеми и диабет за 40-60. За тия под 40 реално няма никакъв риск и без ваксина извън примерно да си с левкемия в терминален стадий и да те хване ковид(към 1-1.5% от умрелите ни "от ковид" са на под 40 при дълъг период без грам ваксини налични и то говорим за под 400 човека). Тежък грип направиха лъжа, която съсипа икономиката и живота на хората в опит да спечелят пари от ваксини, маски, пари за болници и лаборатории и т.н. Научна обосновка всъщност нямат никаква, защото: 1. Ваксинирани, че и с по 3 дози, си се заразяват, влизат в болница, умират. Заразяват си се все едно нямат ваксина. 2. Ако има нужда някой да се пази, то това е част от обществото, към която трябва да са насочени усилията, но в никакъв случай всички наред заедно с пеленачетата. Ето за Израел графика https://www.science.co.il/medical/covid-19/Death-statistics.php . За у нас няма, но е съвсем същата картинката. Браво на Възраждане, че са отказали заседанието, ако не се излъчва на живо. Според мен идеята да се чака да се види как върви комисията е грешка, но.... Комисията може да я въртят още месеци и да продължават с простотиите. Това, че тя върви, не би трябвало да пречи на вълната на недоволство.

на МС че са отказали да участват в поредният сеир организиран от националпопулисти от Възраждане. Имат си доста по-сериозна работа. Костя ще трябва да измисли други начини да работи върху имиджа си.

Значи вече, който не работи за чужди интереси е популист... Брей, ти да видиш. Нищо, нищо. На следващите избори ще се види.

да умират повече българи май не е в интерес на българите... Пък резултата от всичките антивакс-, антимаск- и подобни напъни е този.

Пък толкова искаха от Възраждане да си направят пак безплатен PR. Ама язък, не мина...

Вече дори нямате смислени доводи, жалка история.

Просто на Киро експертоте пък и самият Киро просто трябва да разберат, че ако продължават да се правят на велики ще се наложи улицата да ги отрезви, а на фона на всичко случващо се по света това може да стане много скоро и Киро просто да се окаже премиерът рекордйор на републиката в класацията НАЙ БЪРЗ ПРЕМИЕР

Тези продажни ковид-пропагандисти са ясни. Но фрапиращото е това, че много българи продължават да вярват на канадеца и марионетната му партийка, и при нови избори отново биха гласували за тях... Изкушавам се да цитирам - "Не народ, а мърша"...

Единственото, което постигна тази пландемия, отвъд икономическите щети, е тотална загуба на доверие в институциите и медицината на глобално ниво. Може това и да е била целта.

Това с доверието си е голяма заслуга на троловете. Милионите трупове също са резултат. Защо ги пропусна? Да не би защото не малка част от труповете у нас специално са също ваша заслуга?

Това е 'А" отборът на Много Просто Киро. Само се приказва, и нищо съществено не се върши. Днес паднаха до там, че в нар.събрание показаха среден пръст, а председателя си мълчеше и Просто си гледаше...

Експертите на Киро просто нямат аргументи и ги тресе треска да не се разбере, че не са никакви експерти.

НМериши са си повод, З да си тръгнат. Тоест засега - мил процент ефективност.

Въпросите ми не са продиктувани от желание да провокирам поддръжниците/противниците на мерките, а от искрено любопитство и незнание. Знам, че двете групи са доста крайни в мненията си. Без да съм експерт искам да задам един съвсем добронамерен въпрос. Ако са верни информациите, че Омикрон е със смъртност под 1 процент, не е ли по-добре да премахнем всякакви мерки, за да се заразим с него и да изградим някакъв имунитет? Към какво точно се стремим в дългосрочен план? Защото ако "перфектният" вариант е да се затворим вкъщи и да не се заразяваме с никакъв вирус, няма ли, когато в далечното бъдеще излезем навън и се заразим, да прекараме много тежко всеки вирус, защото няма да имаме никакъв имунитет?

Сега само да те светна малко. Ако си на под 40, то винаги ковид с и без ваксини, при всеки щам, който се сетиш, е бил с 0.01% смъртност. Имаме всичко 333 умрели под 40 писани за цялата 2021. Да, точна е цифрата- 10 0-19 годишни, 63 20-29 годишни плюс 260 30-39 годишни. Това е по-малко 10-20 пъти от естествената смъртност на младите в годините без ковид. Само при децата годишно са умирали 1000-1100 преди ковид, сега даже спада броят въпреки болестта. Масата умрели са над 70, с тежки сърдечни заболявания и диабет или и двете събрани. За човек под 60 без хронични заболявания винаги смъртността е била под 0.1%. С омикрон просто стана очевадно, защото той пощади и рисковите и сведе и при тях смъртността на 0.1%.

Туитовете на Елон Мъск от последния ден: Ако изплашите хората достатъчно, те ще искат отнемане на свободата. Това е пътят към тиранията. Канадските тираджии са върхът! Je m’aple syrup ("обичам кленов сироп", т.е. Канада) --- За незапознатите - в новините няма да прочетете за конвоя от десетки хиляди канадски тираджии, които протестират срещу задължителната ваксинация. Трюдо напълни гащите от страх и се скри, уж че трябвало да се карантинира. Австралийските тираджии също обявиха протест.

Не са десетки хиляди тираджии.

Канадските медии потвърждават за над 30 000, това е официалната бройка.

Според моята официална бройка от медиите са далеч по-малко и даже представляват само много малка част от шофьорите на камиони като цяло. Ето ти статия, но ако щеш можеш да продължиш с лъжите. Антиваксърите друго не можете. 'Embarrassment for the industry': Not all truckers support the 'freedom convoy' Published Jan. 27, 2022 10:21 p.m. ET Updated Jan. 28, 2022 11:25 a.m. ET A so-called 'freedom convoy' of truckers and supporters is on its way to Ottawa, protesting the federal government's vaccine mandate for cross-border truckers. But not everyone from the trucking industry is on board with the convoy's messaging, especially as the rhetoric heats up and the movement attracts support from fringe groups. Dennis Levesque of London, Ont. has been a trucker for eight years. He calls the convoy "an embarrassment for the industry" and says the participants only represent a "tiny, tiny proportion of drivers." "We're an industry that struggles with how we're represented in media and the perception of truck drivers to begin with," he told CTVNews.ca over the phone on Thursday. "I think something like this just reinforces the stereotypes that exist for truck drivers. It's not going to do anything to help us move the industry forward in a better direction." Mike Millian, president of the Private Motor Truck Council of Canada, is also worried about the rhetoric coming out of the convoy. He believes the convoy has morphed beyond the original messaging as extremists seek to join themselves to the movement. "Our organization's become very concerned about some of the rhetoric we've heard, hearing racist remarks comparing (the mandate) to Nazis and communism -- things that are not comparable to what's going on right now," he told CTV News Channel on Thursday. As of Jan.15, federal government has required all truckers and other essential workers crossing the border to provide proof of vaccination to avoid strict quarantine requirements. The Biden administration is also requiring all non-Americans, including truckers, to be fully vaccinated in order to cross into the U.S. Several trucking groups have also condemned the protests. The Canadian Trucking Alliance says nearly 85 per cent of drivers are fully vaccinated. Just before the convoy was about to kick off, the group said it "strongly disapproves of any protests on public roadways, highways, and bridges." The Atlantic Provinces Trucking Association has also urged its drivers not to participate. Millian says people and groups uninvolved with the trucking industry have "grabbed on" to the movement. He's also encouraging the drivers involved in the convoy to speak up against the escalating rhetoric. "There's a lot of men and women out there who have worked hard throughout this entire pandemic to keep our shelves stocked are essential supplies where you need them, including some that will be in this convoy. But we're losing our message here if we're associated with this kind of language, and it's tarnishing the image of the entire industry," he said. Levesque, on the other hand, says he's fully vaccinated and supports the mandates. He also notes that truckers are subject to other government mandates in Canada and the U.S., such as regular medical exams to make sure drivers are fit to operate a truck. "The mandate is there to get people vaccinated to save lives. We know that people who are not vaccinated are more at risk of getting seriously sick," he said. "The industry is not new to government mandates. We have all sorts of government mandates and health requirements to begin with. This would just be another one." Correction:This story has been corrected to reflect that Mike Millian spoke to CTV News Channel on Thursday, not Tuesday.

Също, Мъск добре доказа през годините че незнае за какво говори на много теми.

Ако са сигурни в аргументите си би трябвало да са повече от доволни от директното излъчване защото ще сразят опонентите си пред максимален брой хора и така ще сложат край на всякакви спекулации. Явно обаче са наясно, че защитават загубена кауза, за което господарите им плащат с пари и власт.

Конституционно право е да откажеш да те записват и няма нужда да се оправдаваш защо. Научи си правата.

Като спомена конституцията, зелевият сертификат е противоконституционен.

Можеш у вас си. Ако си на публично място или си публична личност....е друга бира.

Дори и когато си публично лице в обществена институция? От какво ги е страх, че няма да ни поднесат информацията изопачена в медиите. И ще се види колко е дементирала Радка Аргирова, а Момеков колко е в услуга на фармамафията?

Това не важи за публични личности и публични мероприятия!

към лапай: и кой измислен от тебе конституционен член нарушава сертификата? към останалите: Чл. 32.( от конституцията) (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

а къде е обещаната от премиера Сирил Петкофф прозрачност в управлението? Защо другарката Аргирова така нагло и безочливо плюе на обещанията на премиера и продължава отречени практики на стария режим? Не е ли време да бъде изчегъртана?

Какво имат да крият от народа? Оставка на това правителство!

По същата логика,дай си името, егн и адреса. Няма какво да се криеш.

Новите и те като старите…айде вече Сирил да си ходи. Наиграха се достатъчно на министри. Верно послушни и удобни са, ама той и Бойко беше, затова и си замина.

Защо бе, смешници, жалки? Защо Ви е страх? Защо искате да забивате нож в гърба на народа, тихомълком и без да сте на показ? Нали сте честни, прозрачни, справедливи? Нали сертифаката гарантира това, че няма да се разпространява вируса, а не е нацистки инструмент за ограничаване на права, сегрегация и социално инженерство? Защо, бе, страхливци? Защо? Защо? Защо? Защото знаете, че сте жалки и хората Ви мразят! Защото знаете, че ще последвате съдбата на Хитлер, Ленин, Сталин и Мусолини! Ето затова!

Това е лицето на науката, която управлява пландемията. Страхлива, притворна, лъжлива, подла. Как може да вярваме на тези хора. На какво да вярваме след този грозен сеир.

Не са само от възраждане против зеления сертификат,а цяла България е против,че дори цялата планета! Заседанията трябва да се излъчват онлайн,това иска народа,да има публичност на всичко,а не да се провеждат скрити заседания и всичко да се покрива от народа,тези,които по цял ден се снимат,как леят лъжи в медиите,защо сега не искат да ги снимат,защото лъжите им ще станат явни ли? Те сега не могат да лъжат,защото срещу тях стоят истинските специалисти и им задават въпроси,които са неудобни за пред камера,неудобни за тях,защото те нямат отговори,а само лъжи в себе си!

Англия, Израел отменят сертификатите. Израел дори казаха, че ваксините нямат действие срещу Омикрон, а те експериментираха и с четвърта. И да искат и да не искат скоро кранчето им ще спре

Маските почнаха да падат! С тях може да падне и правителството. Топката е в полето на Киро кУролацията !

И много добре знам как се пие белина !

Тия от Министерски съвет се правят на тъпи, знаели са за изискването за излъчване на живо. Искат следващия протест да ги приключи окончателно

Естествено, че не искат. Може да се издънят пред рекламодателите им от Шмайзер и компания и онези да решат да си искат парите обратно хаха

По-кротко тАварищи !

Вече изпитвам погнуса като ги видя (баба Радка, Кунчев, Кантарджиев и пр.) Не по-малко гнусни са и журналята, които ги канят. А, забравих да спомена оня сенилен дъртак Петрунов. Ето, вече имам позиви за повръщане...

чакат какво ще каже БРУКСЕЛ НА РОБИТЕ ,КАКВОТО ТЕ КАЖАТ ТОВА ПОВТАРЯТ ПАПАГАЛИТЕ КЪНЧЕВ,И ТАКА НАТАТАК

Защо имам усещането, че нищо няма да се промени докато протестите не се преместят пред Президентството?

Много добре знаеха за изискването за излъчване на живо, което беше отдавна обявено от Възраждане. Шушу-мушо, далаверки нещо не станаха, а? Искате следващият протест да ви помете окончателно ли?

Маски и сертификати ще паднат след месец два. Тогава Костя ще иска обратното. При него е като при Матюшка- всичко със закъснение.

Копейковци, идете да ударите по една белина да се успокоите малко ;)

белина пият там,където пишат на мировълновите да не се слагат домашни любимци вътре. Но ние глупавите Ганьовци какво разбираме от интелигентни нации като онези :)

Да, тук пият разтвор за дезинфекция на хлорна основа, щот са по-интелигентни ;)

Нещо се притеснила. Явно едно е да излизаш в ефир по удобни медии подготвен с торбата с лъжите и благоразположението на "водещите" и съвсем друго е да си подложен на кръстосан разпит на живо.

Баба Спин Аргирова я тресе голям ужас от явните разговори. Защо ли....

щото не искат да участват в зрелище, каквото несъмнено Възраждане ще направят, за да се харесат на зрителската аудитория.

Ако са сигурни в аргументите си би трябвало да са повече от доволни от директното излъчване защото ще сразят опонентите си пред максимален брой хора и така ще сложат край на всякакви спекулации. Явно обаче са наясно, че защитават загубена кауза, за което господарите им плащат с пари и власт.

Че какво лошо има да се излъчва на живо! Аз бих го гледал с интерес.

Кой бяга от истината??? Гузен негонен бяга!!! Повтарят като папагали спуснатите опорки по ТВ и Радио,ама сега в спор бягат?!?!? Мишкииииииии!!!!!!

Експертите от Министерски съвет се съгласяват всеки ден да излизат в медиите да ги снимат и да леят лъжите си от там,но не се съгласиха на онлайн излъчване сега,защото щяха да им се видят всички лъжи,нямаше да може да лъжат,както досега и затова са против да има прозрачност,затова ще бъдете пометени на следващите протести,а те са все по близо!

Този, който се чувства гузен, или е престъпник, или усеща, че ще е от губещата страна, ако си искрен и вярваш в това , което говориш и го подкрепяш с неуспорими факти, не би отказал, та толкова за експертите от гриндер, опс от МС исках да кажа

Защо? Какво крият? От какво се притесняват? Тези глупци сами си копаят гробовете.

Кирчо се кълнеше в прозрачност на управлението.... тцъ, тцъ, тцъ.

той и хитлер викаше на евреите да се качват на влака, че им намирал работа

Костя позакъсня малко пич,в Европа вече премахват мерките,какво ще правиш кат мине таз пуста пандемия,тогава ще падне смях :)))))))))))))))))))))

овце като теб, вече втора година минава "пандемията".

Нали уж всичко трябваше да става прозрачно и пред камерите или това беше само предизборно ? От какво ги е страх ?

Ще видим Кирчо и министърката му-аптекарка какви усмивки ще извадят след следващия протест. Току виж не им стигнало времето за РСМ и останалите ангажименти към чужди посолства.

Кирчо обича да е на живо само в любимото си приложение grindr

Те искат да говорят само ако сам0нитарите на Рашков може да указват с показалките си този, с който спорят.