Изоставиха бебе в чанта в спешното в Първомай

Новородено момиченце с непрерязана пъпна връв е било изоставено в чанта в Спешното отделение на болницата в Първомай. Мъжът, оставил бебето, е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Изоставиха бебе в чанта в спешното в Първомай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е опит за убииство и трябва да се разглежда като такова.

то тая работа като в оня виц за Айшето и Манго: Манго,-вика му Айшето. -Детето падна от леглото! -Нищо, -рекъл Манго. Ще направим друго.

Господ го е запазил, да е живо и здраво! Да си намери дом и любящо семейство, толкова хора се молят за деца, а други ги изоставят ей така, като ненужен багаж.. Не е нормално, но за съжаление много хора от малцинствата имат сбъркани представи за ценности, и са крайно безотговорни.

Голяма новина! Една циганка изоставила новороденото! Дръжки на микрофони!

това,е едно говедо което преди се подвизаваше под името-кремена от стара загора,има проблеми с главата

в америка, във всяка пожарна, или болница има по една кутия в която новородени деца могат да се оставят, като никои не преследва и не арестува маиките или които ги е оставил. идеята е, ако някои иска да си остави детето, да не го убива, хвърля и изоставя на безопастни места за здраветото на детето. ако пък маиката размисли може да си прибере детето до две седмици без да и се задават каквито и да е въпроси. може би и при нас може това да се направи.

"Как ще ги стигнем американците, че и задминем, кога?" В повечето бели държави има грижа и умисъл в грижата за хората, на която и възраст да са. У нас, има грижа и умисъл, само за крадене и собствена облага. От нас зависи да си променим живота, не от американците, европейците, руснаците или който и да е. Само от нас зависи.

Липсата на вяра в живият Бог любовта и истината и Неговият възлюбен Син, поради социалният инженеринг на служителите на златният телец в преследване на техните саморазрушителни страсти, води до духовна и материална разруха, и оскотяване на хората. Резултатите ги виждаме днес. Унищожено бъдеще за цели народи и култури.

Понякога за детето е по-добре да бъде осиновено и отгледано с любов. Познавам очарователно семейство от една западно-европейска страна, които са осиновили две деца. Едното е от дом в Северна България. Сега то учи в частно училище, където е първенец, свири на два инструмента и спортува активно. Красиво, добро и умно дете. Има любящи родители и нормално бъдеще. Щеше ли да е така в едно бедно село у нас, с родители, които не са го искали ?

Ненормална работа. Добре, че мъничето е проплакало, че можеше да дойдат сапьори да взривят чантата.

Циганките трябва да се кастрират задължително, защото паразитите станаха много.

и да ги ваксинират. гаранция ще са безплодни.

Децата са Божието наказание за безразборното .бане.

Много бъркаш. Децата не са наказание, а радост и бъдеще.

Кога най-после ще се облекчат процедурите по осиновяване и ще може тези,които са осимовени да знаят произхода си? Проклети безхаберници.

Защо да си знаят произхода осиновените? Да живеят в читаво и образовано българско семейство и в един "прекрасен" ден, да разберат, че биологичните им родители са цигани? Имате ли представа какъв ШОК ще бъде за тези деца и пораснали хора? Не разбирам, защо все повече се прокламира в България идеята за свободен достъп до документите по осиновяване? На кого ще се помогне? Допреди 25 години основно студентки са оставяли децата си за осиновяване. Разбира се, имало е и цигани. Сега 95% от децата са с цигански произход. Каква е ползата за моето прекрасно осиновено детенце да разбере евентуално какъв е произходът му (по документи тя е с български произход, но кой знае). Не ми се мисли как ще го погледна в очите и ще му кажа истината. Сърцето ми отсега плаче..... Процедурите не са толкова тромави. Който иска да осинови и да стане родител, ги минава. Който си намира оправдание, намира причини в тромавите процедури. Знаете ли колко ГОДИНИ проучват чужденците, за да осиновят в България? А това човече е извадило късмет, че е живо и се подобрява! Дано случи на осиновители и намери щастие, обич и дом.

Зигане ли е, или коте?

Как може да има такива хора?

Коментари всякакви, всеки бърза да се изкаже и укори, без да знае подробности за случилото се. Едно обаче винаги ме е учудвало - що за животно трябва да си, та да изоставиш малкото си ? При това дори думата "животно" обижда повече истинските животински същества, а не хората, имащи се за връх на еволюцията, понеже в природата майката винаги прави всичко възможно да запази живота на рожбата си, жертвайки дори своя живот. Човеците се оправдават с кариера, бедност и т.н., без да помислят, че има достатъчно начини за предотвратяване на бременност, а и законов срок за извършване на аборт при нежелано забременяване. От цялата история положителното е, че детето не е захвърлено в някоя кофа за боклук или умъртвено след раждането, а е оставено в медицинско заведение, което му дава шанс за оцеляване.

Боко Тиквоча е виновен за всичко

Докъде ни докараха комунистите от герб и разБойко.

какви кокошки...дълго време били се чудили на звуците, все едно не са Спешното, а магазин за канцеларски стоки...

Много проста маса работи по болниците.

В добавка: "и извикахме колегата - той като мъж да отвори чантата", разказа служителка" Феминистките ронят кървави сълзи.

жено искам мъжко

Малката душица, сви ми се сърцето. Дано се оправи и дано си намери дом и любящо семейство.

Цивилизованите жени не постъпват така. Дават си доброволно детето за осиновяване, правят кариера ... Така постъпват само жени от простолюдието или ромки, които за съжаление са болшинство в България. Но ако държавата въведе някакво парично обезщетение за родилката, която остава доброволно детето си за осиновяване, случаите със захвърлени деца по контейнери, болници, сметища ще престанат. Тази сума по-късно може да се възстановява от желаещите да осиновят дете. Просто и ясно, ама ... къде толкова акъл у управниците???

Vuv Parvomai strahlivi hora nqma ponezhe vsichki sa smeli,no hrabri dobre chesa reagirali svoezelesaobrazno imat visoka kvalifikazia tam sas barzite reakzii. Tatkoto na bebeto viroiatno e niakvo piqnde koeto sa napiva.

Майката е с настойник, има психични проблеми и би трябвало сега на момента, докато е в болницата да и сложат спирала.

слава богу чи по дитецето няма други нарошеня но е живичко и здраво тука вав мüнчен има и дори тука такива казоси да изоставя бебитатата си но това е една бизодгуворнос. моя баща и тои така е бил потхварлен и са го осиновили вав монтана но сега е на з9 г и аз самсе родила когато е бил на 1ш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следя ти кариерата в ДИР-а и не спирам да се чудя - наистина ли си такава или се правиш на алтава... Успешно е.

Мило дете, правописът ти е като на Мечо Пух.

Европейски съюз ли ? Какъв Европейски съюз ? Европейски съюз е съюз на Айфеловата кула , Колизеума , Пратера и прочие.... Тук се изоставят току що родени деца , дори и дивите африкански племена не правят така ! Дори и всяка една твар дива не го прави ? Тук няма Европейски съюз , тук няма да има и Евразийски ! Кой ще иска тези хора , загубили човешкия си образ ?

Силно впечатление ми направи, че сестрите ги било страх да отворят чантата, защото можело да има животно вътре. Не, че нещо, но с такава професия не следва ли да имаш много по-висок праг на страх и да реагираш адекватно в стресова ситуация? Тези утре ще ги хване страх да окажат първа помощ или да зашият пациент. Една котка в чанта (което после се оказва бебе) ги плаши толкова, че да викат колеги на помощ... горките пациенти, само това мога да кажа

someone

по-добре така, вместо да ги убиват. това пък винаги ми е било необяснимо - да си убиеш детето - дори да е безработна нали ще получи помощи.

Поредната циганка, която изоставя детето си. Щом не го искаш роди го в болница и го остави. Не поставяй в риск и своето здраве! Малоумници!