Първо сражение в Червено море: Германската фрегата "Хесен" отблъсна атака на хусите

Йеменските бунтовници пък обявиха, че могат да преразгледат решението си да атакуват международното корабоплаване в Червено море, само след като Израел прекрати "агресията" си в ивицата Газа

Обратно в новината

Коментари - Първо сражение в Червено море: Германската фрегата "Хесен" отблъсна атака на хусите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изстреляли са две зенитни ракети. За съжаление и двете не са сработили и са паднали във водата. Целта е била - американски дрон от ВВС на САЩ.

Какви обекти е ударил или потопил СС кораба ?

На майка ти килотите са хвърчали от силния вятър и немците се объркали и ги свалили... Били са с размери на малки дронове близнаци. 2 на 4 метра.

Ракетата паднала на 3 морски мили от кораба. Е, като за руска ракета пак е добре.

Руснаци и мюсулмани срещу цивилизования свят. Кой ли ще пабеди ха ха....

Амчи как, той нали лично Скендер Невски е със шлем на главата, с текстове от Корана....

Русофили да защитават мюсюлмани... Все пак мюсюлманството е 50% в Русия.

И на голо ги прекара

Убеден съм, че след разгрома на пРоссия в Украйна, САЩ ще проведе една Специална Военна Операция в Йемен, под кодово название "Шок и ужаст"

Кой и над кого извършва в геноцид в газа? Отговора обаче след като първо отвориш тълковен речник и провериш Какво е определението за геноцид. И само между другото Египет изгражда ограда на границата с газа защото не искат терористи в държавата си. Между другото някоя друга държава има ли право да потапя руски кораби заради нападението на Русия над Украйна? И по-точно някоя групировка защото хутита или хусите не са държава.

Им бил подготвил 5 дългосвирещи 12.7 милиметрови ленти ….

войните са кървъв бизнес

Изпитват неистова любов към всякакви мюсюлмански убийци и терористи........ Странно нали??? Но нищо де поредните кандидат създатели на световен ислям ядат бой.

Но тази фрегата и липсва само знамето с пречупения кръст.

Когато потопят поредното корито.

...военноморска фрегата...и такова животно ли имало? А каква ли ще е военноокеанската?

Щом хермафродитатът мутрафонски е мобилизирал всичката руска тролска педерастка гмеж значи,че бая лайна ,чалми и петолъчки са хвърчели в червено море...

Кои са тези ХУСИ

Хусите са тези срещу които САЩ,ЕС, Германия, Великобритания воюват.

Законно избраното правителство на Йемен също воюва срещу тях. Както и някои от любимите ви араби.

Нещо като ИДИЛ ама още не са ги подпукали сериозно.

нещо като хуните , само че с чалми и чаршафи.

Цигански Казанлъшки фамилии дето все се млатят за щяло и нещяло

Хусите ясно казаха че ще бъдатат акувани само кораби на САЩ, Израел и Великобритания! Защо се изпращат там кораби от флота на ЕС??????

И кой ми дава правото да го правят и нямат ли право държавите от целия свят да гарантират свободата и безопасността на корабоплаването????

абе незнам какво са отблъснали ,ама виждам ,че група племена /хуситите /,току що излезли от каменната ера расказват играта на някого в Червено море

Обединеният Запад срещу хусите! Резултатът е неясен.

Сега натовските държави имат добър шанс да се пообстрелят по аборигените в червено море. Надявам се капитана на тая фрегата да не е отправял само предупредителни изстрели а да си е тествал мерника. Европейците дано се събудят навреме и разберат че не става со кротце со благо, а само с много кютек.

Германия...80 години по-късно ... ..Отново охранява Нацизма...израелският ционизъм в случая. Хусите са изстреляли ракети срещу Израел, а Германия САЩ и Великобритания, ЕС опитват да свалят ракетите летящи към Израел. Запада освен че тъпче всеки ден Израел с оръжие и боеприпаси за да избива палестинци, запада и Охранява,пази Израел от хусите и всеки друг. За да може реда си извършват геноцида на спокойствие. Санкции?? Няма санкции за Израел.

"Нов доклад: болниците в Сирия са атакувани систематично" - Дойче Веле "Преди броени дни руски военни части разрушиха окончателно пещерната болница в сирийския град Хама. Но тя далеч не е единственото атакувано здравно заведение. Досега в Сирия са извършени над 400 нападения над болници." "Хуманитарни организации като "Сирийската мрежа за човешки права" смятат, че болницата е била разрушена, за да се заличат доказателствата за предишните въздушни удари срещу нея. В едно съобщение на организацията се казва: "Руското правителство иска да скрие ужасяващите последици и доказателствата за зверства и престъпления, извършени от руските войски чрез бомбардировките над болницата."" Когато става въпрос за терористи и Русия бомбардира болници и цивилни, разликата е обаче че Израел се отбранява, докато Русия беше в Сирия да преслдва имперските си цели. Хамас винаги могат да се предатат, разоражат, да се изтеглят от цивилините, да спрат огъня едностранно, за да зибегнат цивилните жертви, интересно защо никога не го правят.

(със свещ) белята - намира!

Хутите, путите, хусите, пусите...Докога ще наричате тези международни ТЕРОРИСТИ, БУНТОВНИЦИ???

Гледам безпристрастните коментатори на мача и си мисля че е свършил вазелина на Козяк. Недоволство, ранобудност и яка мотивация. Кой да знае последствията от спирането на ЛукОйл... Велика победа! Невероятно НАТО! Хусите си посипват пясък на главата... Защо им трябваше да се занимават с велико НАТО и кохортата ЛГБТКЮ++ клавиатурни войници!

като свършат парите на путин и хусите се кротват

Ама германски джендъри да се бият ли,бе?

Те не се бият, а само пошляпват продажни русофилистични задници и дискутират с тях екзестенциални въпроси за семантиката на корана....

Две гумени лодки ?

Вземат на таран по 2 -3 украински морски дрона

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно ми разширяват анала

Ох, и тебе ли като мене !

И мене ме порят отзад

Тъй сте вие руските тролчета педерастчета...

Да го начукам на евроатлантичките в устичките.

От коя лудница избяга другарю?

И като си изкара вибратора от засраноро жупе се събуди,а?

То не било товарен кораб с цивилен екипаж деа... русняшките инструктури да им покажат картинка да ги различават...

И тебе ли та ибът негрите от Алабама като мене ?

Да, ебат ме. После ме карат да лапам.

Гледам руските тролчета педерастчета бая рано са станали ,явно са хвърчали лайна ,чалми и петолъчки в червено море...

И тебе ли та ибът негрите от Алабама като мене ?

Да, много си падат по бялото ми дупе.

Хусите са потресени. Този новият кораб може да отвръща на удара. И много боли. Отложиха "Аллах акбар!" за следващия кораб.

В Германии подняли по тревоге истребители из-за российского Ил-20М Не следует путать Ил-20 и Ил-20РТ. Ил-20РТ — самолёт получения ракетно-космической телеметрии.Перейти к разделу «#Самолёт ракетно-космической телеметрии Ил-20РТ» Также не следует путать со штурмовиком Ил-20 и гражданской почтовой версией фронтового бомбардировщика Ил-28 под таким же обозначением.

Бг патрЕота в момента: Алахх акбар ,братя хуси Сяелям алекум братя чеченци Шизофренията не прощава ,хахахахахха