Коментари - Първо по рода си антитерористично учение във Варна: Стрелба с ранени в училище (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този цирк? Колко хора трябва да залавят един човек? Ако е известно в коя част на училището е, защо са с извадени и насочени пистолети? За да гръмнат по случайност невинен човек, който може да им се появи изневиделияца ли? Какво правят отвън? Едно училище има много входове. Защо не се придвижват в него, а на открито, където има шанс да бъдат видяни? Къде са им газовите и шоковите гранати и димките? Ако този е влязъл и е започнал да стреля, тези ще стрелят в отговор ли? При толкова присъстващи цивилни? Ако той не е гръмнал някого, те да го гръмнат по случайност? Ако съм ученик и тези ще ме спасяват, по-добре да се спасявам сам. Много по-голям е шанса да се разминеш невредим от стрелба от едно оръжие отколкото, ако започнат да летят курум откъде ли не.

Милиционерите с водни пистолети ли са?

Гледайте ги тези циркаджии и си споменте какво ги направи Бай Петко с чифтето. Представям си ако дойдат истинските главорези от Близкия Изток.

Значи имало вече подобни инциденти в Сърбия и на други места. А ние изоставаме, тъй ли?

И "нашите" се справиха отлично нали? Няма такива смешници. Като почнеш с катаджиите и свършиш с СОБТ. Тъпаци, буци и каяци.

участниците?? Или е ранен пишещият статията?