ГЕРБ: Доходът на българина ще е 61% от на гръка

Доходът на средния българин през 2013 г. ще е 61% от този на средния грък, прогнозира зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Главчев на дискусията в парламента по проекта за държавен бюджет за 2013 г., като се позова на "Евростат". Сеирът хора не храни, ядоса се лидерът на БСП Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Доходът на българина ще е 61% от на гръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще му повярвам , когато някоя гъркиня дойде да ми гледа децата или възрастната ми свекърва , а не като сега нашите баби и майки да ходят да им слугуват СРАМОТА , не ви ли е срам господа управляващи ... вместо нашите пенсионери да изживеят достойно живота си ходят да бършат гр..ки гъ.ове

Направо умирам от радост.И защо 61% ,а не 161%?Нали Гърция е по-зле от нас.Нали е в криза?Нали и дават помощи,а ние сме стабилни.Като слушам йезуитски приказки се вбесявам.

Много обобщено заглавие.61 % от на кой грък?Може би този,който не похваща нищо.Сещам се за един лаф от близкото минало.,,Срещу нас да тичат немаа ги стигнем,,.Но истината е някъде там,че ако не се бачка няма да има.Само че срещу бачкането трябва да има и съответното заплащане.Защото ако не зобиш един кон той рано или късно ритва с копита нагоре.

Дянков, момче юначе, не видиш ли, че сам си го вкарваш? То бива, бина гьонсуратлък, ама вашето задмина и Биг Брадър, бе! За кои българи говориш, чоджум? За тия край теб или за тия край мен, дето се чудят как да изкарат два лева, че да купят престоял хляб за децата си?! Защото благодарение на такива като теб и на теб самия два лева вече и за пресен хляб не стигат на едно семейство. От онези, "богатите", с депозитите в банките! Безочие и безсрамие, стигащи до необратим кретенизъм!

Не съм чул Дянков да е обявил край на кризата. Много хора се присмиват, че Дянков така бил казал. Аз съм чувал няколко пъти, че има отчетен ръст в икономиката и че това са първите признаци (само първите признаци!!!) на излизане от криза. Начало на излизане от кризата, което до окончателно излизане аз като нормален човек знам, че трае с години. Нима БСП, като отчетоха спад не трая 2 години, докато хората изпищят на гладно? Ами да, като вземе да се свлича каруцата по баира, минава време, докато се блъсне (БСП го правят вече 4 пъти!). А когато започне ръст, държавната каруца едва ли за една година може да се отремнтира и да се сложи отново на пътя. Още повече, че се чупи бързо, а се оправя бавно и това всички го знаем, но май все се правим на луди, а? БСП чупи 4 пъти колцата ни, а част от хората, лумпените, някак не са недовлни от това. Повече то странно е. Изглежда комунизмът наистина изглупява хората до много ниски нива на интелект!

Волен е прав за мин. Р.З. и Мин. пенсия, но и на 50% това да стане факт до година от ГЕРБ-пак ще бъде напредък...Но, не ..би...

Нищо по-стабилно от дъното.

Главчев изби рибата 0,61% от дохода на гърка за всеки българин.Дотам ли я докараха комуноидните герберасти или мислят още да ни стрижат.Да ама не,народа ще им бие шута до година и тогава да ходят да живеят в Гърция ако щат.Само че там номерата им няма да минават и много бързо ще ги опандизят като опасни за държавата.

Този Дянков има ли си представа от проценти и елементарна аритметика? Нека погледне реалността в разликата в доходите в Гърция и България и тогава да говори глупости. По заплати, пенсии и всички други доходи, ние в България получаваме 5/пет/ пъти по-малко от гърците. Защо този екземпляр Дянков прави целия български народ малоумен?

И искаш да кажеш, че Гърция е постигнала това за няколко години?! Малоумник! По-скоро за няколк огодини социалистическо управление загубиха това, което си рпедставяш като тяхно благоденствие. Но за да стигнат до големите заплати, Гърция не е била пълна с комунисти 45 години, от което да е изтъпял народът им, колкто нашият е изтъпял. Щом има и един, който да гласува за такива изроди като Станишев, не ми сравнявай с Гърция. По-скоро ми кажи кой управлява там през последните 15 години, като изключи, само един мандат? - социалисти. За това Дянков ти го казва ясно: социалистите правят страната си бедна. България е потънала в социализъм/комунизъм до ушите. Мисленето на хората е такова. Къде отиваш?...

Вие сте си уникални помаци

Изкуството е страшна сила, брат. Благодаря.

"Завидна стабилност" - да, но на дъното, стабилно сме най-бедните в ЕС! И ще продължаваме с новия бюджет!

Вицът ,,Кога ще ги стигнем американците?

kgb777kgb

Ще ти обясня ! Никога няма да ги спечелиш ! Последния път когато съм бил на заплата е 1985 г. и от тогава никой не ми е давал , всяка една стотинка съм си ИЗРАБОТИЛ САМ ! Това е разликата между теб и мен , тогава според комунистите бяхме гадни частници , а на мене просто не ми харесва да работя за някого !!! Сега е същото , работя за себе си колкото и да изкарам го харча разумно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инвестирам в нещо !

Трябва да се генерират все повече позитивни послания.Например догодина средния доход на българина ще е 6 /шест/ пъти повече от този на средния сомалиец.Българинът ще се храни 3/три/ пъти повече от севернокорееца.Корупцията в България е ще е 4 /четери/ пъти по-ниска от Хаити.Производтсвото на хероин ще е 120 /сто и двадесет/ пъти по-ниско от това в Афганистан,бананите цъфтят,птичките пеят.И ти става едно леко, леко.... Пълна отврат !!

Каква наслада изпитвам от мрънкащите по форумите неудачници Благодаря ви от все сърце. Вие , вечно недоволните от мизерните си заплати, работите за моето самочувствие и удовлетвореност , че съм успял човек. Още един път сърдечно благодаря и ви пожелавам колкото повече се оплаквате , толкова по - бедни да ставате.

Мерси, Бате!

Това е великолепно!

Ако управляващите си вярват ,че България се движи нагоре неудържимо-това е трагедия. Ако ни будалкат само предизборно и си мислят ,че някой им вярва това е комедия. Ако въпреки всичко, ги търпим и още им вярваме ,това е драма за нас.

Дянков за пръв път от 2009г. налучква истината. Казва,че българите живеят зле защото има комунистическо управление. Да, действително по-комунистическо управление от герберското няма. Лидера им не признава родната си майка, а само ПАРТИЯТА-МАЙКА. МВР-шефа им въведе комунистическите методи на преследване от 40-те и 50-те год. на миналия век.Финансовия им министър въведе комунистическите методи на стопиране на икономиката заради собствената си глупост и некадърност.Ето заради тези полуграмотни комунисти българите живеят зле....

С колко малко думи колко много каза ЕВАЛА

...ако някъде има идиотизъм - то това си ти, скъпи ми, съкилийнико! ...и кой е казал, че САЩ трябва да са ни пример за подражание! Поне е ясно, че никога не си стъпвал там...

Колко далновиден избор за сравнение...Ако гърците наблегнат на стачки, а не на труд, като нищо в края на 2013 можем и да сме и на 161% от тях... В зависимост от скоростта на хипер инфлацията! Без да сме помръднали особено напред...

на първо четене това 61% иде да ни внуши, че а е дошла заветната изборна 2013г, а са потекли реки от мед и масло, а от нас се очаква само да гребем..На второ четене обаче нещо не ми се връзва, уж гърците са в тотална криза-глад, мизерия, "драстично " намаляване на доходи, а се оказва,че ние-бъдещите "благоденстващи" сме под нивото на тяхната мизерия... "не ме яд, като ме лъжат, ама ме е яд,като мислят,че им вярвам"

..........."На дискусиите Главчев посочи, че през 2005 г. доходът на средния българин е бил 41% от този на средния грък. Според него промяната се дължи на факта, че българската икономика расте с по-високи темпове от тези на ЕС." А през 2013 се твърди,че ще е 61% от тези на гърците!.......Голямо постижение,няма що?!Направо смешно,защото задава ли си някой въпроса,какви бяха цените през 2005?!Така,че съпоставяйки процентите през 2005,които са били 41%от тия на гърците и през 2013 ще са 61% и сравнявайки сегашните цени с тогавашните,дори сме по-зле!Така,че това не е за хвалба,дори напротив!!!!!

Главчев мачка комунягите както никой досега. Мачкай Главчо, нека квичат.

Правителството живее от прогнози и обещания - класически трик подлъгващ единствено пенсионерите и неграмотните.

"Доходът на българина ще е 61% от на гръка" Възниква въпрос "къде е кризата?" В България или в Гърция

тоя главанак гламчев разбира сигурно дохода на българския продажен дупетатин,инък няма как да излезе %-та.

Всеки може да отвори Булстат и да види, че общите доходи на хората в България са нарастнали от 2005 до 2009 с 45%. През 2010 година обаче доходите на хората падат с 1.3%. Така че Дянков да не си приписва повишението на доходите, което е по време на предното правителство.

Само като го видя тоя бурсук от снимката, към статията и ми се повдига! Хубаво я разгледайте, тази снимка и ще ви стане ясно.... Поредните глупости, лъжи, манипулации и измишльотини се тиражират на арената на Националния Цирк, наречен "Народно събрание"! Това е безплатното представление, което ни отпускат нашите политици! За всичко останало си плащаме солено и ще си плащаме още по-солено. Добре, че поне животът е кратък и се умира само веднъж....

А пък на мен ми се повдига от теб! А кажи сега какво да правим, да те изличим ли?

И ти си доста неприятно герберче

Оооо, ДРУГАРЧЕ с малко мозъче, ти пак се появи! Беше ми домъчняло за теб... Помислих, че са те прибрали на онова хубаво място, където ти, тебе подобните и цялото ти любимо правителство на "прогреса", следва да бъдете въдворени за да се грижат хората с бели престилки за вас а ние да си отдъхнем малко!

да съберем подписи за референдум (две в едно с ядрената енергетика), и всеки да потвърди защо и за какво е съгласен да плаща данъци. Аз няма да плащам за такъв Бюджет - пица или паста. А Дянков нека да открие някоя пицария! За непушачи!

Среден българин има само в отчетите на Дянков БОЖЕ - КАКВО ОТНОШЕНИЯ ИМА ТОЙ КЪ М БЪЛГАРИТЕ - СРЕДЕН БЪЛГАРИН

много сте смешни и жалки. За какви проценти ми плямпате и за каква Румъния. Булгаристан с изпреварващия растеж на заплатите е с 25 процента ПО-НИСКИ заплати от румънските, една четвърт другари. А минималната социална пенсия в Гърция е осем пъти ПО-ВИСОКА. За кви 61% става въпрос. Лъжци и крадци с натъпкани задници. Не се наядохте, не се накрадохте с наши и европейски пари. А магистралите, прословутите магистрали НЕ ИЗДЪРЖАТ И ГОДИНА. Така са направени.

Чудя се като откраднат всичко в тази малка държавица и няма какво да се краде , дали ще има партия която ще иска да управлява такава страна????

Точно това е проблема, че какво ни чака след тия бедна ни е фантазията. От този така наречен министър така и не чух 1 вярна цифра, какво да кажем за някакво подобие на анализ. То за това само се говори от опозицията (то и тя не става ама...), а никой не се наема да поеме държавата в този момент. Но колкото повече време минава не се знае до къде ще я докараме и как ще се възстановим!

kgb777kgb

И да ви го обяснявам няма да разберете по две причини ! По-страшната е че не искате да разберете , защото ако го разбирате няма да ревете тук колко са лоши управляващите , а отдавна да сте в категорията на тези дето не зависят особено от това кой е на власт ! Другата причина е проста - прости сте и не разбирате как може да живеете по-добре и да сте по-независими ! За това се полагат усилия и се РАБОТИ , понякога МНОГО , особено в началото , успехите не идват бързо и лесно ! Като спечелиш първите 10 000 не си купуваш най-новия модел телефон , като спечелиш първите 100 000 не си купуваш най-новия Мерцедес и така след 10 - 15 години упорита работа и МНОГО разумно харчене си независим от управляващите и живееш доста по-добре от гърците ! Просто е , само трябва да го можеш , а не само да искаш някой нещо да ти дава !!!

Гарантирам че караш Голф 3 на газ но ни учиш нас как стават нещата

Ами аз следвам съшия принцип, и спокойно мога да потвърдя че работи - още съм далече от първите 100000(говоря за годишна заплата), но спокойно мога да кажа, че за 7 години съм стигнал стандарт, с който малко ме интересува кой е на власт. Знам какво мога и как да си продавам знанията и го използвам. Колата ми е чисто нова, телефона ми не е, но за 6 години не е мръднал грам и всяка година мога да си позволя нови дрехи и почивки, както и да заделям по някой и друг лев.

kgb777kgb

Искаш ли да ти кажа къде да дойдеш да видиш Мерцедес с четири еднакви цифри и аз в него ! Ама ако си някой див селянин с Голф 2 не става , че ще ми загрозиш моравата ! Колкото и злобен буко да си няма да караш скоро Мерцедес , нито ще живееш както живея ! Много съм прочел и много съм работил , за да го постигна !

Всичко е точно както го казваш и не обръщай внимание на провокатори като Буко. Изрично го подчертавам, защото имаш склонност да се отчайваш... Оптимизъм, това е, което ни трябва...

Толкова сте ограничени че може и да си повярвате на глупостите дето ръсите

Моля те, моля те, не издавай нашите тайни на забогатяване...

Да така е на теория, но на практика гербаджийски башибозук те изхвърля от бизнеса, с помоща на натиск от държвните служби. А докато събереш достатъчно пари за нов бизнес и оп ... Дянков ти пернал данък върху лихвите, които не покриват дори инфлацията. А с кредитите кво правим. Навсякъде ни оглушиха че сме имали 35 млрд. спестявания, но се пропуска, че имаме 53 млрд. кредити. Междуфирмената задлъжнялост е 104 млрд. лева. За какъв бизнес тогава говорим.

Да, обаче ... Ако никой не си купува нищо производителите и търговците ще фалират. Като фалират няма да има кой да ти купува стоката или услугата която ти предлагаш и ти ще останеш без работа или ще фалираш. Така че като не ти се удава икономиката, не давай съвети.

kgb777kgb

Ебати КОЛКО си тъп !!! Къде прочете да не купуваш нищо ??? Или за малоумник като теб купуване е само нов Адидас / черен за сватби и погребения / , ново смартфонче , или нов Голф ??? Ами купи си някоя книга , аз имам над 6 000 лично купувани , отиди на театър или опера , запиши езикови или някакви курсове за квалификация , отиди на екскурзия да видиш някой манастир или крепост или светилище !!! Ако не беше такъв тъпак щеше да разбереш , че харченето за разумни неща само "вдига" икономиката, но това не включва шльокавица, чалга и силикон !!!

Най - хубавото в управлението на ГЕРБ е , че не се краде , строи се в ПОЛЗА на народа, престъпниците и мафиозите са в затворите или извън България. Има голяма усвояемост на Еврофондовете, няма нито един спрян евроцент. И най важното, станишев и доган са извън власта. Колко хубаво само звучи - станишев и доган ИЗВЪН ВЛАСТА.

Ти или си тотално мръднал или си на хранилката

ЕВАЛА, БЕ КОНСОМОЛЕЦ! ЕТО ОТ ТАКИВА СМЕЛО УСТРЕМЕНИ НАПРЕД ДРУГАРИ ИМА НУЖДА ПАРТИЯТА НА УРКО БОРИСОВ! БРАВО МОЕТО МОМЧЕ!!!!! ;-0

Откъде четеш тази приказка, че да купя на детето книжката?

Единствената ти грешка е властТа. Всичко друго е БЕТОН! Ибо доживяхме, Господи, все повече хора ПРОГЛЕЖДАТ!!!

Ами да цитираме Цветанов - България е рай за организираната престъпност. А ти пишеш, че мафиотите са в затвора.

Тоя много рано се е напил и дрънка глупости

Огнеборецо, как те обичам, ще те подпаля със очи. Че аз съм огън момиче - маркуча си към мен насочи! Припев: Ах, огнеборецо мой, ти си СУПЕРБОЙ! Във мене пожара угаси, ах, мерси, ах, мерси! Оп, айде, айде, огнеборецо - чакам те! Аз съм чаша свежа кока-кола и върхът на делта сладолед. Знам сънуваш ме нощем гола и киризиш моя секс портрет. Хайдееее, сексиии ! Душата ми, кристална кат' мастика, гръдта ми е пожарникарски шлем и дори пиян като мотика ще останеш дълго в моя плен. Острооо, върти, сучи! И като огнена стихия ще лумна и ще изгоря. Желая теб - защо да крия?! Нали? Страхотна съм жена!

Защо 61% бе Глупаци! Защо не протестирате в евро парламента! Гърците са затънали до шия в дългове и доходите им по-високи от нашите! ЗАЩО БЕ ГЛУПАЦИ!!!!

Жена му на адвокат Тодор Табаков е Милена. Подозирам, че знаеше за връзката ни. Не знам дали знае за другите след мен. По-важното е да спре да краде от Сребърния фонд.

цени на стоките, средния грък получава 800-1200 евро, а средния българин500-1000 лева/250-500 евро/В скапания бюджет на това пъпчево нищожество се залага ръст на осигурителния доход от 605 на 640 лв./5.5%/.С тия темпове ако гърците стоят на място,ще ги стигнем след 30 години.тОВА Е ЕДИН ЗАВЪРШЕН МРЪСНИК,КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА С ИНТЕЛЕКТА НА ХОРАТА И ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ по поръчка на господаря си.

И как го постигнахте този резултат, господа гербаджии, понеже Пожарникаря, хер Флик и с-ие безхаберни гербаджии вдигнахте доходите на българина, или, поради неколкократното намаление на техните доходи ние додрапахме до 61%!!! Боже, колко сте жалки, замълчете, засрамете се, типично по български се радвате и гордеете, най-вече Пожарникаря, че гърците са зле, колкото и да са зле,от нас по-зле няма в Европа и този на снимката да не ми се хили, а иначе си развежда любовницата до Виетнам!!гербаджиите надминаха по наглост дори и Т.Ж., а вие, избирателите им, кръщавайте им таратори, рисувайте го по капаците на колите си!!!!

Яд те е , че твоята любовница можеш да я заведеш единствено на Бузлуджа и при това един път годишно и с разноски на партията ти.

С такива управници доходите на българина едва ли някога ще надхвърлят 20% от гръцките.

Само мнение! Забелязвам развитие в мисленето на ГЕРБ. Явно и те вече са разбрали, че са се о.рали до ушите и правят всичко възможно за да загубят следващите парламентарни избори. Тежко и горко на следващите в управлението при тази опоскана държава. Ако не е това, значи си имаме работа с абсолютно нагли дебили!

ДОХОДИТЕ НАИСТИНА ЩЕ СЕ ПОКАЧАТ , НО ЗА СМЕТКА НА ГОЛЯМ БРОЙ СЪКРАТЕНИ ---ТОВА ВАЖИ САМО ЗА БЮДЖЕТА ...ПРИ ЧАСТНИКА Е ЯСНО ....ДОХОДИТЕ НАМАЛЯВАТ ЗА СМЕТКА НА ИЗГОНЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И СЕ УВЕЛИЧАВА ДОХОДА НА КАПИТАЛИСТА ...ЧРЕЗ МНОГО ЧАНЧ НАД РАБОТНИКА ...

Казва се от дохода на гърка, а не гръка. Къде сте учили български?

В Гърцко сме го учили

nikola

това е тъп народ..кво чакаш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аре сега тези дето си лежат в къщи от месеци, ръсейки загладено-болен мозък във форумите и тези които мижитурстват на 300-400 лв. служба, аре тая пастмина да си размърда тлъстите задни части и си намери достойно-платена работа /може и в чужбина/, как други изкарват по 1000-2000 лв., значи имат качества и квалификация, за да ги оцени частния сектор, а вие мрънкащи нещастници - вашите доходи са огледало на качествата ви... и умствени и професионални. Изключвам корупцията там огледалото е криво и там трябва да се хвърлят всички камъни.

НЕКА ВИ МАЧКАТ НОВОБОГАТАШИТЕ КАПИТАЛИСТИ ....ЩОМ СИ ТРАЕТЕ ...ДА ТЕ ОЦЕНИ ЧАСТНИК ...ТОВА Е ЛЪЖА ...!!!

Само за справка достойно платения в България с по 1000-2000 лв пак е под 60% от заплатaта на гърците, така че стига си ми писал по цял ден във форумите мързелив българино, ами се разработи и изкарвай по 10000 Евро месечно:))))

Елементарните сметки показват, че е точно така, въпреки, че не ти се вярва. Средна "официална" заплата 760лв + 38% сенчеста икономика = 1225лв средна "неофициална" заплата. Умножено по твоя коефициент 2.5 = 1540 евро. Горе-долу е толкова средната заплата в ЕС.

Пропусна да вкараш в уравнението сенчестата икономика в Европа - над 18%. Та пак не излизат сметките.

незнам колко сериозно го казваш всичко това но нали знаеш вица за свинското със зеле аз от свинското не съм ял а само зеле така че не сме яли всички свинско със зеле май тези неща важат само за тебе

Димитър Главчев по професия дипломиран експерт-счетоводител и регистиран одитор откакто започна да разбира от ядрена енергетика и от гръцки доходи простотията в България отбелязва невиждани върхове. Вие сте прости и ние сме прости затова се разбираме. Този нов девиз трябва да замени девиза на Народното събрание. Димитър Главчев от управляващата партия сам заяви и си призна, че стратегията на ГЕРБ била проста...

Зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Главчев, ПП ГЕРБ и над 50% от българите не са прочели нито една книга.

Абе що не се хванете и всички Герберчета да се удавите-как може така да се подигравате с всички-даже много сте смешни и с новите 27 милионерчета дето сигурно не знаят как са ги събрали

За спада в доходите на гърците през последните години не се споменава, но иначе ние устойчиво гоним западняците! Блажени са вярващите! Амин!