Първият ляв президент на Колумбия положи клетва

Престъпната група "Клана на Залива" обяви едностранно прекратяване на огъня

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека кражбите и диктатурата да започнат сега! Ляв президент звучи като обида!

Те щото десните оправиха света….Хаха

но левите доказаха, че са диктатори :)

Не е за вярване, че американцте губят влияние и в Колумбия. Тази страна е техният най-верен съюзник в Латинска Америка...беше.

Кой ви дава такива тъпи опорки за пейстене?

Попитали радио Ереван кой е най-прекият път обратно към капитализма? Ляво управление. Обсират всичко и на хората им идва акъла.

Като гледам "жена му" май наистина е ляв.

Buongiorno Columbia un partigiano come Presidente

Колумбия си избра партизанин за президент. При това не наследник на, а участвал лично в партизански организации при това преди едва 30 години. А ние още търсим причина за проблвемите си в някакви митични партизански връзки - внуци и правнуци отпреди 77 години. Ще трябва родните пропагандатори да нивелират плочата.

Прав си. До това ще доведе лявото управление нас Америка. Очаквам това да проличи още през октомври. Мощен консервативен успех!

Америка губи верен съюзник и стожер в Латинска Америка. Второ: това с провала на борбата с наркотиците и търсенето на друг начин е притеснително. Нека да го каже по-ясно защото така казано звучи: ние ще произвеждаме, ако искате купувайте от нас.

Болсонаро в Бразилия и той ще загуби вота през октомври.

Болсонаро е друга бира. Той ше спечели. Етикетите ляво и дясно са по-маловажни. В случая това което тези е про и анти глобалистния елит.

До не няма - Лула да Силва (комунист) води с 18% пред Болсонаро.

Все едно някой да беше хванал гората през 90-те години за да свали Желю и подобните му от власт с въоръжена партизанска борба, а ние днес да си го изберем за президент.

А това че късат отношения с Америка сигурно го няма и в латуно сериалите. Това че една страна си избира управление което ще доведе глад и мизерия не означава задължително че е в разрез с отношенията с Америка.

Виж, това е любимата на Америка, пазарна икономика, ако има голямо търсене, ще се намери кой да произвежда, особенно ако страната производител е много бедна, а бедните няма какво да губят...

Изчакай. В Бразилия си имат почрти напълно безпроблемни смени на управлението ляво-дясно. Но мисля, че ням да стане този път, а следващия. Апропо, Лула да Силва съшо е антиглобалист, ако ми следиш мислълта. В Бразилия външнополитически завой не се очавка, заразлика от Колумбия.

САЩ загубиха и последния си съюзник в Южна Америка.

Ареееее още една колония на САЩ се дърпа..... Очаквайте цветна революция....да речем бяла този път.

Пее рас ,пее рас

световните медии, троле...

избраха ляв президент, и престъпната група "клана на залива " вече не е престъпна! какъв ли е извода??

Ох с това "ляво" се обърквам? От кои леви е този - от демократичните американски леви или от СССР-левите? Щото, ако е от СССР-левите - а, майдан, де!

Следващото юмруче за краварите ще е в Бразилия, където бившия президент Луиш Инасио Лула да Силва ще е вероятният следващ президент.

Абе теб явно няма да те изписват скоро от психиатричната болница !