Коментари - Първите туристи вече са на морето, най-голямото предизвикателство - храната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам коментарите сякаш ангелкова ви плаща. Какви плажове, какъв разкош.. Абе нормални ли сте, бе ! Лайна се леят от дуранкулак до резово, пречиствателни станции НЯМА. Опа, има , но нищо, не смогват на фекалиите, дето се изсипват. Станцията на златните от 10 години е със спукана и бълва на 500 метра в морето (при норма 1 миля, 1,6 км.). За какви красоти ми говорите. Да не споменавам цените. Същите като в Гърция, но без фекалните бонуси.

Приятно къпане в ла*ната

Никога не съм срещала коментари за комплекс Ривиера -бившата резиденция за чуждестранни лидери от времето на Живков, до Златните.Вероятно защото малцина с а го посещавали,а някои дори не са и чували за него.Това е най-доброто по нашето Черноморие и е класа над всички. Кк"Слънчев ден" също е отличен.Затова преди да се плюе е добре да се види.

Плажовете и планините са идеално място за почивка при спазване на санитарните изисквания в хотелите. В тях е проблемът.

След като хотелите отвориха току що ти кога успя да ги видиш и да направиш негативната си констатация.....? Имаш ли представа как се гавриш в момента с къртовския труд на десетки мъже и жени? И за да влезеш съвсем в час ти и станалите хейтъри , ще ви кажа,че санитарните изисквания в момента създават много повече притеснения и риск за здравето на персонала,отколкото на почиващите. Да ,рискът за тях е в пъти по-голям ,затова и кандидатите са малко.Въпреки голямата безработица и нелошото заплащане

И мен ме плашат санитарните им изисквания. Карат ви да поливате с отрови наречени дезинфектанти и то навсякъде. Тук, в София, вече има много с рани по ръцете от тях. А за погълнатото и вдишаното - след време ще си покаже.

Да бяхте сложили реална снимка, а не такава от преди 10 години, професионалисти!!!

В Западна България не познават Северното Черноморие и не знаят колко е красиво и спокойно.

Много плоско рекламираш. Не се прави така.

И още: ползвай само един никнейм, не е срамно.

Хаха, особено след 15 август. Май не си ходил/а. На север сезонът свършва тогава. Кранево сме го кръстили Духово, познай защо. Да не говорим за липсата на пречиствателни станции. Тази на златните е леш от години. Заради басейните, които са свързани с канализацията, хлорът в тях убива микроорганизмите, които пречистват органичните отпадъци (фекалии), освен това тръбата е спукана и се излива на 300-400 метра в морето и се носи ли носи. И ще ми разправяте, че били водорасли и всичко е чудно.

Албена и Зл.Пясъци са идеални курорти.На юг е зле.

На север е зле морето, мойто момче. Пълно е с л..на.

В Албена нямаше мутри, нямаше СИК и ВИС и се съхрани идеално и сега е перфектно, 10м широка плажна ивица с километри.

100метра е широка ивицата, няма такава в цяла Европа.

По-широка е плажната ивица, към 100 км на места!

Да, приказен е плажа, не са наблъскани хотелите един до друг. И Златните бяха така, ама ги окъкаха.

А стига с тая Гърция, тук на север е по-добре.

Албена, Зл.Пясъци,Балчик, Кранево,Каварна, Шабла, Дуранкулак са къде по-добри от Гърция.

отвътре те сърби главата.

Наистина е така без Златни пясъци. На юг също е много хубаво Ахтопол, Синеморец, Варвара

А едно лято пък ходихме в Бяла. Чудно градче. Варненската Бяла.

И аз предпочитам нашето море пред камънаците, морските таралежи и прекалено солената вода на Гърция. Ама нищо, нека стадото овцИ си ходи натам, че да се освободи място и природата тук да си почине.

Хахаха, гроздето е кисело.

Гърция е много далеч за Северна България и не я предпочитаме.Друго си е в България.

Северното яерноморие винаги е било перфектно, а Гърция е много далеч.Софиянци да се гъчкат там, в България ни е добре.

Единственият свестен курорт в България...

Няма никакъв проблем с храната, фекалиите са с достатъчна концентрация.

В Гърция не знаят що е централна канализация, повечето са на септични ями като баровците по Драгалевци.Ако пък видиш някога някоя кухня на гръцката таверна,няма да искаш да ядеш техните пържении

Аз при нормални обстоятелства не ходя на лайняното ни черноморие, та сега ли? Ей я Гърция. Плажове, като сълза. Цените същите, а качеството им нашите ще надскочат, само ако Стефка Костадинова им проведе един кратък, десетгодишен курс!

Абе защо почиващите в Гърция , всяка година държат да ни съобщава избора си шумно и високомерно? Работила съм няколко години като екскурзовод на групи за различни дестинации извън Европа и знам колко много българи пътуват и почиват по света.Затова ми е смешно това гордо перчене с нискобюджетния северен регион на съседите.ОК, почивайте където ви харесва,но не ни навирайте в очите избора си, след като не знаете,че има и много по-добър.

Самите гърци не ходят на море в Северна Гърция, все са по островите

Един път се излъгах, няма да я повторя Гърция. Пълно е със сноби и еснафи.

И на мен ми е смешно бай Ганьо като почне гордо да съобщава на всички (дори без да са го питали) как ходел само в Гърция на море. А самите гърци не плажуват в северна Гърция, където в морето се вливат множество големи реки като Места, Струма и др. донасящи какви ли не субстанции. Пълно с камънак, морски таралежи и ти щипе на очите и кожата от високата соленост на водата. Освен това, бедняците-селяци от Македония, Сърбия и България се изсипват там по къмпингите.

В Гърция е ужасно, скъпо, мръсно. Сега искат пари и само да минеш границата. Вътре те рекетират полицаи на всяка крачка, взимат пари за всякакви измислени глоби, а по дупките на пътищата си оставяш полвината кола докато стигнеш до морето

Храна с изминал срок и алкохол от туби.

лелче стой си в панелката, така и зана в албена ще е по-добре :)

Направо сте превъртяли с този ковид. Отдавна го няма, а вие ще изпотровите туристи с тези дезинфектанти, които пръскате от помпи. Не бих отишъл на такова море.

Нека дезинфекцират,така няма да има и комари и кърлежи.Така или иначе трябва да се дезинфекцира,ситуацията е такава,туристите трябва да са спокойни.Ще си проличи дали е било добре.Но и туристите не трябва да си изхвърлят боклуците и фасовете на пясъка.В Италия примерно на алеята извън пясъка са поставени специални приспособления за пушачи,не са обикновени раждясали кошчета за боклук.Никой не пуши на пясъка и не хвърля фасове по земята.

А в съседна Гърция, някви се заразили от ковид пиейки "узо" на терасата на една таверна в Тасос ....

Тези 40 тутманика пишман журналисти, всяка година в края на Май ходят на Албена за да мърсуват на държавна сметка. Мисирките курналистки ще се одупят на дъртите мисири за да получат благословия в професията

Почивам на Албена в 3 последователни години, въпреки това през тези години почиваме и в Тайланд/Гърция и други места. Смело мога да кажа, че качеството и продукта който предлагат Албена е уникален. Имаме резервация и за тази година, но не знам дали ще я осъществим.

И какво му е уникалното на продукта?

Огромен затворен комплекс с много зеленина, детски площадки, много възможности за спорт, огромен плаж, широка плажна ивица, безплатни чадър/шезлонг, добро обслужване, спокойствие. Ако имаш информация кажи ми къде и а подобен курорт?

Другаде няма затворени комплекси или възможности за спорт или добро обслужване? Плажната ивица на Камчия примерно по-малка ли е?

Аз не съм фен на затворени камплекси или поне не от масов тип. Но миналата година попаднах в Албена - върнах се във времето - беше края на 80-те, но не по хубавия начин. Естетически ад.

Албенче, не ни занимавай с глупости бе...

Всъщност продукта на албена е следният - европейски цени и балканска обслужване. В тоя смисъл е уникален.

До шезЛонгите дежурят агенти на погрЕБАЛНИте бюра, хотелите са оборудвани като болници, храната ще се раздава като в казармата

Просто хейтваш...А сега е добре да направиш сравнение между "европейските цени" на Албена с " балканско обслужване" и цените в подобен комплекс в Хърватия,Турция или Южна Гърция. В подобен !!.Ще е добре да посочиш и web -страница,че да направим сравнението. Любопитен съм,макар че със сигурност съм по-добре информиран,защото това ми е работата.

А МОРЕТО ДЕЗИНФЕКЦИРАХТЕ ЛИ?! ЩОТО И ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКАРАНО В БЕЗУМИЕТО! А ВЪЗДУХА НАД ПЛАЖА?!

Албена остана едно от малкото места, където все още има малко природа, където плажа е добър и чист! Няма място за сравнение с останалите 90% от нашето море. А ако се случи АЛБЕНА да не е пълен на 100% с туристи ще е уникално! И при тези цени не е лошо. НЕ СИ КРИВИТЕ ДУШАТА! Въпреки че Гърция си е Гърция - юг, топло море РАЗЛИЧНО Е!

Уникална природа с огромни диви плажове има и в Камчия и Шкорпиловци,но за тях рядко се чува,защото столичани ходят(и пишат) само на юг. Не са модерни като Слънчака или Свети Влас,бетонирането ги е разминало,но пък това се оказва и чудесен шанс .Защото са пълен антипод на шумния юг.Бях по тези места по празниците,имаше много хора. А ако и местната власт беше по ангажирана......

60% фекалии /40%Туристи

ПИШЕШ ГЛУПОСТИ ,БЕ ГЛУПАК,ТИ СИ БЬЛГАРОМРАЗЕЦ,КАКВО ТЬРСИШ В БЬЛГАРИЯ НЕ ЗНАМ,ИЗЧЕЗВАЙ

Туристите сме всички от младжекото герп! Заслужихме си с всички плюнки, с които основно оплюхме себе си!

Ами във Варна кога ще дойдат ? Приготвили сме миризливи акота за писрещането.

ПЛЮВАЧ,НО ПЛЮНКАТА ТИ Е МНОГО СЛАБА И ТАКА ОПЛЮВАШ СЕБЕ СИ.

Идат 6 милиарда евро за яко крадене от Хунтата на Боко Тиквата! С тях ще бъде донакупена и всичката „опозиция“, барабар с „новите проекти“ – всичките патерици на герб, които засега загряват извън пистата. Властта на Хунтата ще бъде сменена с уж „нови“ мутри. Аре, бегайте на море в Гърция, че да не се минете. А! И да не забравите да вземете и любимеца си льотчика, дето тъй му премина „световната слава“, като катър без история.

Аз незнам друга държава в която отговорните за замърсяването на морето от Август 2019 до ден днешен - с фекални води, да се правят на ни лук яли ни лук мирисали.....? Това си е класика за оставка ама в БГ чекай ..малко

По-скоро няма друга държава в която според отговорните институции няма никаква вреда за природата ако фекалните води се изливат директно в езерото.

Така се управлява град,в който кметът го "избират" с почти 70% от гласовете.Тъжна история..

Албена е друга бира за БГ кулортите! Страхотен курорт със супер мениджмънт. Усещат веднага вятъра.За останалите ми се повръща! За БГ Албена, иначе в чужбина. Това е истината.

Фекалиите на Варна се развиват от течението във Албена

Добри думи за български курорт????Направо не е за вярване. Ама отде да са го виждали хора,за които българско Черноморие се идентифицира предимно със Слънчев бряг,от който пък и Златните е много по-добър. Хората от бранша знаят отлично ,че Албена я посещават около 80% чужденци ,а румънците са сериозно присъствие на всички празнични уикенди извън лятото.Също като българското нашествие към Халкидики .

фейк тотален. какви туристи....какви пет лева

Градски,животът на другите не е това ,което виждаш пред носа си.Никакъв фейк не е,И при нас на 28 .05 влязоха първите,следват на 8.06,13.06. и тн до последната резервация на 19 сптември. Засега! Много по-малко ще са ,но така е не само при нас,а по цял свят.Но сезон ще има навсякъде.

Е кога пък отидиха първите туристи бре, нали бяха гладни, бедни и нещастни, нали глада се носел на талази

Гърция отваря та не знам кой ще ходи в кенефа БГ курорти. А от нашето море само може да хванеш менделеевата таблица.

тъпанар ..кенеф е къщата ти..а не Родината ти..не плюй по бг

Момчето е от Люлин, не му се връзвай.

Не плюе по БГ, а по осралите Черноморието. Които се имат за България, а всъщност са тумор на снагата ѝ, който трябва да бъде изрязан.

Добре де, не е кенеф а кочина. Прост е народа и не стават нещата. Държавата не е виновна. Обаче си е кенеф по Черноморието.

такива като теб с болни мозьци нямат място в Бьлгария,вие мразите всичко що е Бьлгарско,но най вече мразите и себе си,ПАРАЗИТ.

Какво да и харесвам на България, когато една шепа алчни хора съсипват природата, а всички ние стоим пред компютрите и чакаме следващия "месия" да ни оправи за n-дни.

Добре, че се случи пандемията, да слезете на земята и към реалните цени. Дано и онези от ''федерацията по балконинг спорт;; се не сещат за БГ, тая година.

ЕВАЛАТА, А!!!

Що няма снимки?

Веселието предстои!

Може ли от тоалетна чиния да се хване СПИН? Може, ако на чинията има седнал друг човек...... Та ако някой носител с достатъчна концентрация на вируса, не е облизал шезлонга и вие не се опитате да го почистите с език, шанса да хванете вирус е 0000000000000000000000000 нула.

Горките ще седят по стаите в този дъжд, корона няма да пипнат щото британците и рущщщаците не са довтасали! За следващите не знам, но тези всички ще имат по някоя настинка и разтройство?! Бг курортите наистина са чудесни, ако през цялото време не изтрезняваш.

Леле, 40 човека! Ми то Албена ще се пръсне по шевовете от тоя наплив!

Тази входна такса за какво служи? За паркинг?

Да, ако си пеша , нищо не плащаш .

Вместо млееечна, сочна кукурузааа, това лято хита на сезона ще бъде с пръскачката на рамо с дезинфектант и извинете госпо'ице да ви пръсна ли лекинко, а шезлонгчето... Или пък спасителят свири със свирката и нарежда: изправи се, отдалечи се, време е за дезинфекция :-)))

А тези дезинфектанти отиват в пясъка на който децата си играят, хората лежат....Хубава работа, ама българска....А почиващите- от администрацията на герберастите ли са- по поръчка да летуват по Черноморието?

ПО ВСИЧКИ КУРОРТИ В СВЕТА ЩЕ ВЬРВИ ТОЗИ ВИД ДЕЗИНФЕКЦИЯ,КОЯТО Е БЕЗВРЕДНА ЗА ХОРАТА,ТАКА ЧЕ НЕ ПЛЮЙ НАПРАЗНО

Тая снимка от Тошово време ли е?? Следващият вирус май вече знам от къде ще дойде!!

От софиянци? (поради липса, все още, на англичани)

И Софиянците вече се дърпат да ходят при Бургазлийте. За Варна си обречен на инфекций.

Похвално е старанието за дезинфекция, но това е голям проблем. Дезинфектантите са си отрова и когато се полива с тях навсякъде, тогава отровата идва в повече на човека, защото се натрупва в организма и човешките органи не смогват да чистят. Както се казва: дозата прави отровата. Така ще бъде и в другите курорти, и в курортите в чужбина. Коронавирусът може и да ни ни засегне, но отровата със сигурност ще ни повреди.

Днес си написал поне 500 тъпанарски коментара! Спри да се правиш на учен, защото си една много куха лейка!

Ти вече си повреден и то много сериозно. И не е от дезинфектантите.

щеше да напишеш увреден.

Ти така си го написал, повреден! Просто перефразирах!

Познавам вече няколко човека с рани по ръцете от тия дезинфектанти. В черният им дроб не мога да видя.

Това е Секс Туризъм, организиран от СБЖ, за "посвещаване в професията" на млади курналистки от стари и опитни професионални ебачи, курналисти.

И, какво лошо? Те сами се натискат. Иначе, нямаше да ходят на тези сбирки. Нали? Добре са дошли, ще си пеем и свирим, сладко, сладко.

Прост човек и силен вятър, нищо не може да ги спре ...

Оказа се че може - короната ще ги спре, рано или късно, ами дано и ние не пострадаме покрай тях!

Ма те не отиват да се къпят, а да се ебът.

Явно тия са любители на екстремни преживявания.

Тези 40 "туристи" са журналисти-клатикуеци, които се събират на ишмедеме в Албена всяка година в края на Май: ядене, пиене, секс и веселби на стари кримки с млади п.чки..преразпределение на млади кур.ета и стари мераклии.

Е, какво лошо, да награбиш някое 18-годишно?

Хем са лесни, хем не знаят колко са 20 сантиметра.

Аман от дърти перверзници, лошото е като ти избия зъбите и си ги събираш от земята.

Храната е някакво невероятно изпитание. Полуфабрикати, заготовки разни от фризерите се мятат във фурните и после на масите. Няма нищо прясно приготвено по морето освен рибата може би.

И тя не е прясна - цацата е от фризери, български улов няма. Попчетата само са родни, но като се сетя за варненското езеро и красивия кафяв цвят...

Разбрал си от цаца....

Е някаква шега - вероятно са им платили да дойдат на Лайноморието