Първи случай в Испания и втори в Европа на птичи грип при човек

Работникът е бил изолиран в продължение на 11 дни, докато тестът не е показал, че вече е отрицателен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога хората ще разберат,че яденето на животински трупове води до болести , дори и смъртоносни понякога!? Следващият вирус може и по- опасен да е от предишните, но човечеството ще си го заслужава заради лакомията си и незачитането на природните закони.

Не ме интересуват поредните измишльотини.

Бусти офцете, трепи птиците...

Е, няма страшно, сега ще се включи СЗО и ще обяви, че всички трябва спешно да се ваксинират и ваксините са готови. За да има ефект, ще трябват най-малко 5 ваксини американски или производни техни компании. Иначе, всички останали са неефективни, защото не са американски. Междувременно, трябва да се избият всички птици в засегнатите райони и в другите незасегнати, за да не се засегнат. Американските производители имат готовност да щедро помогнат веднага на европейските потребители в тежката ситуация, разбира се на двойна цена. По принцип това е общата схема, която се прилага във всичко. Гарнитурата е Вярата в американския хуманизъм, демокрация и подобните човеколюбия. Безпрекословна и несъмняваща се вяра, каквото и да ти казват, прави са. Дори да кажат, че слънцето изгрява от Запад. Така е. Кой не вярва, е мръсен комунист и корупционер. И пречи на прогреса на човечеството. Представлявано от една шайка измамници в САЩ.

Не бойте се ваксата и бустериците са готови . Почвайте поръчките . Обичам Ви - Лайнен.

Локдаун, маски, изолация! Какво още чакат? Ловю, чичко ви Били

Пак ли пръчките? Няма ли морков този път? Какви са тия половинчати манипулации... Или това е новина по метода Прозорец на Овертон и е още в началото?

Оу, най сетне пак ще падне боцкане! Ако е и в дупето ще е прекрасноооо...

Още ли няма ваксини? Защо се бавят? Няма да изляза от къщи неваксиниран поне с три дози срещу този животозастрашаващ вирус!

идиот, прочети статията преди да пишеш глупости. Не се предава от човек на човек, не се предава от термично обработено месо. Епидемията мори само птици. Навъдихте се маса малоумници, които коментирате само по заглавия - нищожества с образование добито от конспиративни сайтове.

Че нали вирусите на ковида и маймунската шарка са животински вируси, и преди да се прехвърлят от животно на човек, не бяхме чували за тях? Да не би някой да е изял маймуната без термична обработка?

А, вирусът на този птичи грип, за който пише в статията е познат като вирус от 16 години. Това, че ти не си чувал за него си е лично твой проблем. Няма случай досега да се е предал от човек на човек. Всички заразени през годините са били работници в птицеферми т.е. са имали директен досег със заразени животни. За всички тия 16 години официално документирани смъртни случаи при заразени хора са около 400. Образовайте се по темата преди да пишете първисигнално глупости. Явно ковидът ви е ударил в мозъците освен ако нямате умствен дефицит още по рождение.

Стоката залежава.

ㅤ

Нека да позная: пациент 0 ще да е някоя патка от местния пазар...

Пациент 0 си ти, ама от психиатрията. Чети статията, не само заглавието. И се образовай по темата. Не всичко е ковид и ваксини.

И ти си пациент 0 само, че от козяк

"Не е имал симптоми и не се е наложило да бъде приет в болница, въпреки, че според здравните власти птичият грип може да доведе до смъртта на болния. Колегите му не са заразени." Нищо му няма,но властите толкова "загрижени" та го заключили.

Сега и с това ли ще ни плашат и затварят?

И ко? Путин пак ши гу изликуа, ни са бойти.

хаде пак се почна с операция страх и ужас

Почна се с операция преброяване на невежите глупаци драскащи глупости по сайтовете.

Номер 1 - ХаХ