Коментари - Първи случай на морбили у нас - ваксинирано дете на 4 г. от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тази новина ми направи впечатление доказаните случаи на Денга. И питам, в началото на пролетта Денга??? Аз лично не съм видял още комари. Но да предположим, че има при тези температури. На тези вируси им трябват време да се размножат. По тази логика заболяването би следвало да се доказва по-често средата на лятото или в края, тогава когато има много комари. И от тук липсата на точна информация. Тези случаи от БГ ли са? Ако не защо се пише статия по този начим. Журналята нека изяснят навината и тогава да пишат. Мерси.

Марш с тия инжекции, ще ви дам едно морбили мошенници с бели престилки!

Почти сигурно, че детето е учило с някои от маалата, които не са имунизирани

Точно тия от маалата са сред най-имунизираните групи (това в случай, че не оперира някоя евангелистка секта в конкретната маала) По-страшни са еко-био мамите, дето лекуват пневмонии с етерични масла и шуслерови соли. Те имат тенденцията да изтървават ваксините.

Много некоректно заглавие - първи случай евер?

Ама ваксинирано като това на една моя изкукуригала приятелка ли? Нейното също е ваксинирано, обаче на хартия. Реално няма ваксина. Жална ни на здравната система от тия изперкалите.

Редно е да се уточни и с какъв щам е заразено детето - с див или ваксинален. Защото второто би означавало, че ваксините могат и да ръсят зараза, което по принцип е факт, отричан от ваксиндустрията

То шарковаа ваксина там незная колко валетнта е в момента, щото съм дърт и децата и те дърти вече ,не е ли с живи щамове?

И все пак.... От кой се е заразило това дете?

Ако няма други случаи в детската градина или в приятелския им кръг или да са изтеглили късата клечка и да е от ваксината, щото е с живи щамове(има много малък риск, но все пак има риск ) или в градския транспорт. Ама четири годишно дете в граски транспорт в наше време, освен ако не е от малцинствата рядко срещано явление.

Детето е било ваксинирано само на хартия. Това е обществена тайна за тези, които са против ваксините. Никой не може да докаже, че лекарят не е изхвърлил ваксата в мивката и после да е вписал имунизацията като направена. Плащат си родителите и детето си има по документ всички ваксини, съответно си посещава детска градина и т.н. Познавам една такава кукувица веган, която не ваксинира и двете си деца с аргумента, че по този начин щели да изградят здрава имунна система. Не дава антибиотици, само хомеопатия. Дечицата и двете са едни такива хилавички и с болнав вид, но майката си вярва, че прави най-доброто за тях. Има доста такива като нея. Само дето не си дават сметка, че във времената когато не е имало ваксини, и деца, и възрастни, са мрели като мухи от болести като морбили.

Това са дръзки предположения. Отворете листовката на ваксината да видите, че е написало - не се изработва имунитет при всички ваксинирани. То и за коклюш ваксината се оказа, че не пази от заразяване... Въобще... голям резил.

Нито една ваксина не предпазва на 100% от заразяване.

Не е резил, а е лош късмет. Всичко опира до организма.

През 2022 ваксинирането приключи с най-тежката епидемия на всички времена. Вече никой не търсете да се вакса. Хората отказват. Може би следващото поколение ще започне отново. Изразете благодарности към Пухи Кака Радка Ген. Годжи Кунчев Мустака Д-р Таблов Доц. Околийски и всички други. При оплаквания се обърнете на адрес гр. Варна Хан Аспарух номер 15 (Арменска църква) и главният и настоятел

Станахме като Африка с тези антваксърски настроения. Не мога да разбера родителите, които обричат децата си на блести, които могат да прочинят страдание и увреждане и които могат лесо да бъдат избегнати.

Детето е било ваксинирано

Татпир, чети ти... Ваксината за морбили е ефективна при ниво на ваксинацията над 90%.

Детето е ваксинирано той или кавото си по новата схема, седнало да обяснява за проценти. Ей..затва Киро пак ще дойде на власт ей. Много клонинги има.

Какво значи ваксината работи при 90% покритие? Един вид работи като няма зараза, а като има зараза - не работи. Ама, че гениално!!!

Процентите всъщност означават, че 90% изграждат имунитет след първата ваксина и 95% - след втората. Остават едни 5%, които не реагират на ваксината и не изграждат антитела или антителата не са достатъчно. Това зависи от организма. Няма 100% гаранция в медицината НИКОГА И НИКЪДЕ! Това не е математика или физика, да се подчинява на ненарушими правила или закони.

Познавам доста хора, които не си ваксинират децата, но ги пишат ваксинирани. Това стана масово, така че е много вероятно и това дете да е такова. Ваксината за морбили е доказана и ефективна. Ваксините за КОВИД бяха друга работа и отказах да си поставя. Разболях се и го изкарах леко, така че не смесвайте нещата. Антиваксърите, които не поставят доказани ваксини не са същите като скептиците, които разсъждаваха реалистично за КОВИД.

Интересно дали не е имунизирано само на хартия

Стига сте говорили глупости. И лекарите и родителите са наясно, че без пълен ваксинационен курс, няма как да приемат дете в детска градина. Просто детето не е било реално ваксинирано, а само на документи. Или какво? Да се правим, че го няма като практика ли? Хайде стига вече.

да не кажа кат Киро. Завадиха локуми и предположения. Щото нали ваксината е ефективна и не мож да се допусне, че не защитава. А бедните ваксани мозъци ще умрат от страх ако приемат че ваксината в повечето случаи не работи, ама това по телевизоро не им го казват.

Добър начин да разчистим децата с прости родители, естествен подбор

Както виждаш, когато има неиимунизирани общият имунитет спада и се заразяват дори ваксинирани

Сигурно заразата е пренесена с нахлуването на "инженерите" и "докторите" от Африка. Така че, очаквайте нови и повече екзотични болести по нашият край.

Не, гостите от Украйна са този път...

обхватът на ваксинирани с първи прием срещу морбили е 91,6%, а с втори прием - 87,4% по-добре да останем с 1 знчи

Ваксърска мечта....боди ме бодииии...

Това ще е дете на някой веган, който не яде нищо освен марули и не си ваксинира детето. Аз съм старо куче, нямам ваксини за измислени ковиди, но другите си ги имам. Ша ля-ля.

Чакам специалистът кунчев отново да призове народа за ваксинация, на бойко да му бият лъжи-инжекцията и да пита "готови ли сме" и да видя заразната ( в няколко смисъла ) усмивка на бил гейтс и фон дер лайен. п.с.: Наясно съм, че имена на ХОРА се пишат с главни букви.

Ку-ку-ндев не разбира от ваксини и вируси, той разбира само от таланти. Лично е чиракувал при Джим Кери.

Вземи се осведоми малко, пък тогава пиши, а! Ваксината за морбили се бие на бебето след една годинка, като навърши! Тия дето си ги цитирал си имат надлежно поставена ваксина преди 40-50 десетилетия! Морбили е супер опасно и смъртоносно за бебета и деца до две години!

Ние сме за тия антиваксърите да не си ваксинират децата, така е по-голям шансът да не оставят дебилно поколение вгъзражданчета

До ха ха Като те гледам ти и с ваксини си нефелен.

А,усетихте....та се ....стихте....!

Про3т народ - слаба държава! И България е слаба държава! Явно през 70-те и 80-те комундетата също са закупили ваксини и да ги пробутат, както и мутрите през 90-те и Костов и Тройната коалиция и Боко и Коко и КУрнелийка, всичките схеми с ваксини са правили, обаче Ганчо изведнъж поумня и "ни моат ма фанат мене"

Трябва да се ваксинират. Но само с ваксини, които неса произведени в САЩ и западната част на Европа. Които не са произведени от американски компании. Да се избягва всичко, което е препоръчано от СЗО или по някакъв начин е свързано с тях или техни компании. Всичко, което идва от САЩ, от СЗО, носи смърт и разрушаване на здравето.

Каунчо, СЗО робуват на Китай, ти грам мозък имаш ли?!?!

САЩ нали излязоха от СЗО и то още през 2020, какви си ги писал?

Ами ваксинирай се, де! Кой ти пречи?! Всеки има право да пшрави с тялото си каквото поиска. Но не и с чуждото.

Накупили са пак ваксини като с ковида и сега пак ще правят пари. Не се знае какво има и в тези ваксини. Не рискувайте здравето и живота на децата си ! Видяхме и разбрахме, че всичко, което сатанистите нареждат на своите марионетни правителство по света е да се редуцира населението в посока надолу и засега успешно се справят, заради наивните и глупави хора, които вярват и се подават на манипулации. Самите СЗО организираха тези ковид, вирус, ваксинни екзекуции, правете си сметката ! Тези, които трябва да помагат и спасяват човечеството, те го избиват !

Точно така! В никакъв случай не вярвайте на лекарите, особено на тези, които препоръчват ваксинация! Ето аз примерно бях болна от морбили и ковид. Само няколко дни на уринотерапия ме излекуваха и сега се чувствам прекрасно.

Не се бъзикайте с морбили! Ако дете под една година се зарази, шанса му да оцелее е не повече от 50-60%! Като знам и какво е нивото на здравеопазване в БГ , може и да е под 50%!

Ама и това ли донесоха любимите украинци

Айде, пак ще ни боцкат с графенено петжи от Гейтс/Шорош. Тези в Румъния от морбили ли са починали или с морбили?