Първи резултати: Пестициди са отровили водата на Марица

Пестицидите са с много висока токсичност и са използвани за растителна защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маринов,след като басейнова дирекция няма лаборатория откъде си толкова запознат с лабораторните изслредвания, или вземаш и допълнително пари като говорител на МОСВ? По добре обясни как си назначен на тази длъжност, по колко европейски проекта работиш, за допълнително пари, комисионните които продължаваш да плащаш за да стоиш на работа в Пловдив, как си купи къщичката в Перущица, как през година сменяш колите, не по рядко и жените? Как плащаш издръжките на законните ти деца! Не е ли време да се върнеш в хавското село и да бъркаш повече в държавната хазна,защото ще се задавиш!

Опитаха се да залъжат хората, но без да са видели, разбраха, че не са пластмаси.

Край на всякакво био и еко производство ! Край на поминъка на десетки. Бъдещи здравословни проблеми на стотици ….и няколко десетки хиляди лева глоба?!! Не повече от 50 000Е. Вие срам нямате ли!

Пак подчертавам, рибата е отровена с пестициди, също като Гебрев и сина му. Защо няма разследване за шпионаж, диверсия или там каквото е. Някой е опънал чадър над маскираните руски агенти, но рано или късно истината ще излезе наяве.

освен глобата от 20 000лв която е доста малко, да купи зарибителен материял за още толкова пари и да зариби отново Марица. После да си хваща дърмите и в панделата.

е с това пръскаха навремето преди 30 г.

сега с тая рециклирана пластмаса ще правят бутилки кофички за храна опаковки за храна и после яжте ама кой им лазреши да внасят отровите на италия а африка и да ни превръщат в сметище тая красива държава някой отгоре им разреши

Ние сами се превърнахме в огромен боклучарник. Оня ден минах по пътя Хасково- Кърджали. Все си мислех, че не мога да се учудя от сметища около пътя. Оказа се, че греша. Този бардак, по протежение на целия път и в най-мизерната държава трудно може да се намери.

така е като се внася боклук от италия и нигерия и може да има всичка в него а се придставя за суржвина много мръсни ходове разрешени отгоре отровиха българия и още искат да управляват

Станахме си бунище. Накъдето и да погледнеш - отпадъци. И явно тия дето ги внасяме са ни малко, та и ние самите по паланки, реки и дерета замърсяваме със строителни отпадъци, PVC продукти и включваме септичните си ями директно да изтичат в реката. Замислете се защото практически всеки от нас все някъде е изхвърлил нещо което не трябва.