Първи предизборен митинг на Тръмп в очакване да му бъдат повдигнати обвинения

Проявата точно в този момент ще даде на бившия президент възможност да изтъкне себе си като жертва на политически мотивиран "лов на вещици"

Обратно в новината

Коментари - Първи предизборен митинг на Тръмп в очакване да му бъдат повдигнати обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай Доналде само Ти си свестен от повечето американски изроди като Байдьн

В Америка има много свестни хора, пич.

Намерили за како да го обвинят,че платил на някаква курва да не казва,че я ебал преди години! Голяма работа!То краварите както са джендерясали скоро ще обявят секса между мъж и жена за престъпление!

Е, той от 4 дена е арестуван. Нали така каза. На 21 ще го арестуват. А той никога не е лъгал досега. Следователно е арестуван... :)))))))))))))

давай Тръмпито! вземи властта! разкажи им играта! освободи щата тексас и го направи суверенна държава!... ний от Маалата сме с тебе!

Абсолютен пич, Сорос пълни памперси от страх, Тръмп да не стане президент. За съжаление няма да му позволят.

Давай Тръмпи, спри глобалните изроди и войните им по света!

Типичен американски политически театър. Второто действие ще е по-интересно когато ДеСантис влезе в ролята на опонент. В третото действие пак ще видим склерозиралия зъл образ на Байдън. Какъвто и да е финала системни промени няма да има. САЩ ще продължи да затъва докато няколко подбрани фамилии (без Тръмпови) ще утроят състоянието си. За мен вече единственото развлекателно нещо в този спектакъл е да гледам емоциите на публиката.

В САЩ трябва да има ВОЙНА, както в оня филм- Терминатор.. И да ИЗГОНЯТ всякакви негри- маймуни, ШПИОНИ на Нелсън Мандела, обратно към АФрика.. Руснаците може да подпомогнат група въстаници.. Хем ще се оправят и проблемите им с Украйна. С избори нищо НЕ се решава...

Разкарайте тоя хахо от сцената.

Долен човек е тоя Тръмп същия като Путин.

Тук Тръмп намеква, че отговорът на Уейко е атентата в Оклахома когато е срината сградата на федералните и са избити много от тях....първо е Уейо и после отмъщението е Оклахома, трябваше да го напишете щото кой щ е се сети....

Хехе саксончета шават...

Давай Тръмп с теб сме

Дончо е луд като кремълското джудже, нехов проятел и е твърде опасен за Америка и за света

Този свърх богат идиот е свикнал да купува всичко, което иска: имоти, жени, адвокати, сенатори, съдии, прокурори…президентство,…да си пие белината и да се ебе в зъгъ

Чешката и словенската уруспии са изсмукали малкото мозък на дончо през чепа, затова е пълно хахо.

Кукуто е обвинено за корупция, че е дал подкуп на проститутката да излъже съда, възпрепятствуване на правосъдието… Освен това ще бъде обвинен и в подстрекателство за метеж и сваляне със сила на законната власт

Вече стана така, че правил ли си секс с някоя жена, винаги можеш да очакваш обвинения след 20, 30, 40 години :) Много опасен стана живота :)))))

Ти май си падаш по клоните -зелен клоун, оранжев клоун.

Идиот в белия дом?За Найден ли говориш?