Първи обвинен за масовия бой в „Люлин“

Това е Любомир Велков, който е задържан за 72 часа

Обратно в новината

Коментари - Първи обвинен за масовия бой в „Люлин“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първи и последен нали?

Абе МеЕРе то нищо не се разбира. Сиуксите са блъснали и наръгали команчите или обратното. И къде е вожда Винету със шлифера.

Работата е много проста. Тези са с ниво на развитие на бриопитек. Какво показва еволюцията? Че ако искаш от една маймуна да направиш човек трябва да го накараш да бачка. Да, ама тези не са свикнали да работят. Те са свикнали да бият, да крадат и да тормозят хората всичко живо около себе си. Ама да проявят здрав разум вече. Да превърнат негативното в позитивно и да хванат да ги пратят да чукат камъни, да чистят бунища.....нещо смислено да се получи от тая излишна енергия, която върви в лоша посока. Я да започнат да работят при пътните строители да 40 градуса до жегата на новополагаща се пътна настилка да видим дали ще имат време да ходят да се млатят. Работа е решението. Мързела и леснотията води до тая прокажена сган.

Не може демокрация е. Ще му нарушиш правата на боклука и ще ти кажат, че си диктатор, фашист, комунист и там каквото се сетиш.

Sm3hurk0

Ако не го бяха набили, нямаше да се качи в колата и да реализира ПТП ! ... и нямаше да има мъж с ампутиран крак. Ако е имал оръжие, сега щеше да има и трупове ! И сега моля някой да обясни, кое е първо, кокошката или яйцето.. (първо/и е този с по-големите връзки / портфейл)

Айде, има още 400к бояджии - толкова много възможности да се изиграе най-после правилно тоя сценарий. Пожелавам всичките да се случат още тази календарна година!!!

В Германия ако прегазиш някой умишлено с кола, дори и след сбиване и афектиран, те арестуват и те съдят за опит за предумишлено убийство, за бабаитите с ножовете и за тях щеше да има сериозни ефективни присъди но най сериозно наказание щеше да отнесе шофьора на джипа защото това си е опит за убийство и се наказва с 10+, но явно в България законите са съвсем други. Да не говорим че този с джипа се е връщал няколко пъти да ги блъска.

Всички участвали по един път с брадвата и на прасетата

Това е неравностойна самоотбрана те са имали ножове а той джип.

Всички ли драскачи са толкова некадърни? Един написа бомбастично заглавие за масов бой и всички го подеха, човек ще си помисли, че две цигански фамилии са се били на мегдама. Който е гледал кадрите едва ли ще каже, че има нещо масово. Един - двама човека гонят един друг, който бяга като мишка. В моментите, когато го настигат се побутват няколко пъти и пак се гонят, Оная шушумига става голям мъж едва, когато се скри в глемия си черен джип... Друго ми направи впечатление - на никой от учатниците не му пукаше от нищо, нито че са на улицата и могат да пострадат невинни хора, нито после от полицията. Просто няма държава и никой разбойник не е респектиран от нея. Дано обвиненията са повече, а не само едно...

бааати и грамотния полицай.

един полицай ми писа документ за неправилно пресичане , катао пешеходец и го писа ,бриса , писа ,бриса така около 35 -40 минути.Когато го погледнах разбрах ,че човекът е 90% неграмотен.

Опит за убийство с тежка телесна повреда. Рецидивист. Поне 20 години + стабилна сума заради крака.

Веднага става ясно, че му прилошава от раната в гърба и ги блъска с джипа. Какво неясно има?! С малко повечко късмет можеше да ги смачка като хлебарки. Еднаква измет сичките.

А на този с ампутирания крак кой ще му плаща инвалидните пенсии?

Знаеш ли пък колко ме боли шнура за тоя с ампутираният крак…Всички долна измет, боклук до боклука, как пък не можаха да се изколят изпозастрелят и утепат всичките, да спасят Люлин от няколко лекета с мургав тен… Мама ви мръсна измет долна

София, най-голямото село в България!

Люлин вече София ли го водим? :)))

В Мексико е.