Разпространиха видеозапис от обира на заложната къща в Бургас

От фирмата призовават всеки, който има някаква информация за двамата нападатели, да се свърже с тях или с представители на МВР

Обратно в новината

Коментари - Разпространиха видеозапис от обира на заложната къща в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украински свинчуги

Тия говорят на руски нали? Надявам се полицаите да не помислят че е цигански нещо?

Тези перални за крадени вещи наречени заложни къщи трябва срочно да се изпозатворят до една !!! Жалко а стреса дето е отнесла служителката.

Едни мутри обрали други мутри - сичко е точно, язък само дето насилиха момичето !

Добре че не са откраднали паметника на съвецката армия освободител от центъра на Бургас

Ко щяхме да праими тогаз

Няма никога да го откраднат, не се притеснявай ! Защото у нас соросоидите, като тебе са рехава и жалка сган.

В китайски златарски магазин не може да се случи никога. Влиза се през две врати, една след друга. Двете се отключват дистанционно. Само една може да е отключена в даден момент. Появяваш се, оглеждат те, одобряват те и тогава ти отключват. А ако си вече вътре, но нямаш добро поведение, си забравяш за излизане.

И в някой банки е така...излизане няма

И в you tube е пълно с такива смелчаци.

И ние сме така - няма излизане от герберастката кочина, казвам ви го експертно, като прасе.

Нищо им няма на шапките. Авторът на текста е идиотка.

Да я бяха напръскали със спрей, щеше да им е по лесно. Иначе евала , професионалисти са

А теб умнико не могат ли да те напръскат със същия спрей, ама да ти вкарат флакона отзад?

Сега да позная - тренират джудо или жиу жицу - единият много професионално я хвана в захват отзад и я повали.И много резултатно я контролираха долу в партер. Спортисти са - уверени и спокойни.Но не са колоездачи, нещо МММ-ейско има тук.

Нападателите наистина говорят руски, но с акцент. А младата жена трябваше веднага да се усъмни когато на въпроса й Какво търсите двамата нещо измучаха, освен това с тези шапки и особено с тези очила бяха доста съмнителни. След като продаваш ценности и работиш със случайни клиенти не може да стои и изглеждаш като Ела вълчо, изяж ме!

на 6 млн държава не можете да се разберете от мИекото на Бургас до селското на Софето. Ти си станал спец на руския език който се говори в 140 млн държава... стой си на дирника не коментирай неща от които хал хабер си нямаш.

Кофти е като гепиш от крадци

Ако ги видя и разпозная, каква награда ще ми дадат да се обадя? Едно 20 хил. лв ще ми кихнат ли, иначе аз зак'во да зяпам по хората? А крадците може да имат по-голяма нужда от тея бижута, я си представете, че тимаджиите са заловили техни близки и ги държат заложници, като заплашват да ги продадат за донори в Косово? Вие как бихте постъпили на тяхно място? Но бизнеса си е бизнес, питам 20 хилки ще ми броят ли или да не се занимавам да зяпам навятъра?

че слънцето е квадратно.

300 грама злато са под 10 000 лева бе смешник

Ми кво да ги мислим тогаз? Пък и те сигурно са застраховани! Както са си купили камери сигур плащат на сотаджии, застраховки, данъци, осигуровки, да си ги търсят сами аз закакво да зяпам и да си губя времето за безпари? Да им ги намерят тия на които си платят!

Келеш, ако беше сестра ти, гаджето ти или жена ти пак ли щеше да питаш за пари, еййй гомньо, ти си по лош и от тези дрисльовци.

Гледах записа. Нещо много охотно това девойче от заложната къща се "съгласява" единия от тези с идиотските шапки да мине зад нея! Само да не се окаже, че всичко е предварително подготвено с участието и на служители от заложната къща!

Аз ли нещо бъркам или това заграждение в което седи момичето в началото е направено с идеята да го защити и там би трябало да се седят ценни вещи ! Нещо в тази заложна къща има генерално сбъркано !

И как точно ше види тя иззад това заграждение, кое пръстенче клиентът иска да види? Не коментирам, че вратата на "заграждението" беше отворена, това е друга тема. От цялата състема за сигурност само камеpите имат смисъл. Всичко друго вероятно е изпълнение на тъпи и безсмислени изисквания за да отворят заложна къща.

Момичето не знае, че шефа и е закъсал здраво и трябва да оправдае 50-60 хил. липси от касата.

Това е файк видео. Такива неща не стават у нас. Това е видео от ФАЩ с БГ дублаж

И без да нося шапка-идиотка се вижда че е инсценировка. С Няква мутро-селска-чалга история ни занимавате.

Като се има предвид, че заложните къщи са "честния" бизнес на мутрите, не ми се мисли какво ще им се случи на тези двамата ако собствениците на къщта ги намерят преди полицията.

Ще си носят шапките с чест!

То и аз това си мислех. Може да ги намерят изплували някъде в черно море :D , ама няма да е голяма загуба за човечеството.

Мхм, били говорели руски... ако докато обирам банка говоря английски какъв ще съм? американец или англичанин? То и НАП-а беше хакнат от руснаци, а се оказа очилато БГ педалче.

Сега не е като преди 89та. Почти никой освен руснаци, украинци и учещи в специализирани руски паралелки знаят руски като за последните смея да твърдя, че не могат да го говорят свободно. Полицаите да вземат да прегледат кои са пристигнали последните 1-2 месеца от тези дестинации и са на възраст между 16 и 25 и могат да ги открият ако искат де.

Е тия свободно ли го говориха? 2-3 заучени фрази, колкото да кажат "ама те говориха руски", и да се търси в погрешна посока....

защо спестявате очевидни факти.!!??? Тези двамата говореха на руски,обир без ръкавици!Тези руски идиоти намерили лесен начин да печелят пари!

Говорят на руски или са руснаци или украинци, кой ще ги знае тука в бг. Може и да са напуснали страната вече.

Говорят на руски.

Не им е за пръв път, доста са сръчни. Да питат рус пол за тях.

нашите полицаи за нищо нестават. Най-малкото могат да вземат биологичен материал от "свинските опашки". Този който ги слагаше бе без ръкавици. Освен това докоснаха няколко предмета (витрината) в магазина.

И кво следва като вземат биологичен матрЯл?Бойко нали каза ,че мтряла не става!

И кво като има биолог.матерял. Ако не са регистрирани до сега, няма база за сравнение. Още повече, че не са българи, а рускоговорящи. Така че не става така лесно като в "Хавай5". Истината е една, охрана си трябва по такива обекти или служител от мъжки род .

А телефоните с пръстово отваряне за какво са изобретени? За снемане по легален начин на биометрични данни на населението? Престъпник или не ти си вкаран в базата данни на службите. За нашите незнам, но могат да се обърнат към господарите зад океана да се разровят в базите на google.

Вие много подценявате нашата мила Полиция. Истината е, не че не могат да хванат, а не искат !! Това са две различни работи.

Аз само като видя такъв с шапка идиотка и черни очила да влиза в магазина моментално вадя пистолета и почвам да стрелям.

Туристи!

но не и факта, че говорат руски!

за какво да се споменават такова дреболии!

Стесняват се!

Долни боклуци, заслужават поне по 20 години затвор. Можете ли да си представите какви психологически травми са нанесли на това момиче?!?!?

За тия боклуци направо доживот!!! Няма такава наглост! Това момиче ще има психологически проблеми до края на живота си със сигурност!

Жени не бива да работят по подобни помиярски места.

Къде отиде еманципацията ???

Руска реч! Може да е всеки от бившите съветски републики, даже и блъфиращи българи.

за акцент.

Много ясно се чува руска реч! Тия бандити явно не знаят български! Много странно, зашо това не се споменава в статията! Сигурно а да не се обидят братушките, те са много обидчиви на тема грабеж,обир, кражба!

Руски език говорят не само в Русия, но и в Украйна, Молдова, Беларус и т.н., а пък и самите бандити може да заблуждават с тези няколко руски думи ??

То и в Щатите 10 милиона говорят на руски, това може би са рускоговорящи американски бандити!

И ако тези двама "аджамии" не ги хванат ??

Бургаските батки.

Голяма работа са бургаските батки, говорят чист руски!

Заложните къщи са сварталище на всякаква измет и подобни случаи няма да бъдат изключение... Като добавим и съдебната система , тия въобще не ги брига дали ще ги докопат дори и да си бяха снимали личните карти на скенера.... Накрая някой като г-н Марковски ще им е адвокат и ще ни обяснява в някое сутрешно предаване как " по смисъла на закона едно престъпление не е престъпление ако........" В някои азиатски дръжава за подобно нещо на тия двамата ще им мине 20 грама олово през шапките идеотки... и то след съд. Питахте дали има подоби случаи там..

тези записи от камерите би трябвали да се намират в полицията ?! И от там да ги пуснат публично ! Иначе този ход на собствениците може да предупреди апашите дфа си сменят външността ..А е знайно, че нашата полиция не може да хване престъпник, който си е пуснал брада и е сложил шапка и очила...!

Полицията в БГ само дава интервюта и отчита дейност. В БГ заложните къщи и обменните бюра се пазят от мутрите (мафията). Затова и няма много охрана в тях. Мафията за разлика от полицията си върши работата качествено и не оставя много следи. Явно се затрудняват да ги намерят и затова са пуснали кадрите. Ако някой ги разпознае и каже ама това е братът на еди кой си ще ги почнат от роднините докато стигнат до тях...

А ти защо смяташ, че нормален човек ще се обади, па макар и за награда ??