Коментари - Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9 | Днес.dir.bg

Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9

ГЕРБ с най-много съветници в Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Благоевград, БСП - в Русе

Обратно в новината

Коментари - Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9 | Днес.dir.bg

Коментари

Резултатите са готови на 27 10 ,но цик в съответствие със закона ги обявява на 29 10 след края на изборния ден

Свърши на пожарникаря... Сега да ги изгонят всички от герб.. Достатъчно се накраднаха... Всичко си има краи.... Лапаницата свърши

Още преди 2 седмици Ванчето каза,че тя най -вероятно ще е на балотаж Много умна тая .

И КЪДЕ МИ Е УБИЙСТВЕНИЯ КОМЕНТАР ЗА ОНЯ, ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ СОФИЯНЧЕ? ТОЛКОВА НИСКО ЛИ ПАДНАХТЕ, ЧЕ ДА ТРИЕТЕ НЕЩО ПОДКРЕПЕНО С ФАКТИ НО НЕЛИЦЕПРИЯТНО ЗА НЯКОЙ? ОТВРАТИТЕЛНО!

Доказаха, че едва ли има по-големи селяни от тях;)))))

ПП ДБ претърпя разгром на тези избори, реално никой не ги иска, незабавно трябва да се разпуска парламента и да се насрочат нови парламентарни избори. Резултатите показват, че хората не искат да се унищожава енергетиката

В 20,00 ч. всички телевизии обявиха резултати от изборите за кмет на София като дават 38.7 % за Васил Терзиев от ПП-ДВ, 19.3 % за Ваня Григорова -коалиция БСП и леви партии и 17,3% за ГЕРБ и т.н. за другите партии. Въпроса ми е: След като изборния ден трябваше да завърш в 20,00 ч., но времето бе удължено до 21,00 ч. и урните все още са запечатани и броенето не е започнало - откъде извадиха тези цифри? Дори някои да започнат броенето в 20,00 ч. , то физически е невъзможно да се извади резултатта в 20,00 ч. поради технологичното време, необходимо за сортиране, броене на бюлетините, писане на протоколи, комуникация изпращане на резултатите?! Може ли някой да ме осветли как става тази магия и откъде и защо излизат тези резултати и внушения в 20,00 чса по всички телевизионни канали? Пак ли ни работят? Няма шанс България да се оправи защото резултатите от изборите са предрешени и обявени преди още урните да се отворят и бюлетините да са преброени? ФАКТ? Това е незачитане и груба подигравка с избирателите и говори, че изборите са един ФАРС? Така, че недейте да обвинявате избирателите и българските граждани, че не са гласували правилно, а разровете и разгласете грубите изборни ФАЛШИФИКАЦИИ и подмяната на вота? Пак повтарям - Резултатите бяха обявени преди даже да се отворят урните! Още ли не ви е ясно как става? Там е заровено кучето! ЦИК е само една продажна шайка, чрез която се узаконяват измамите на изборния процес! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кого лъжете?

Да сте чували нещо за методиката екзитпол, а?

Наистина не. Бихте ли я резюмирали?

Аре обясни методиката екзитпол бе джендо като толко ги разбираш нещата. Ква е тая частна фирма Алфа рисърч, която обявява резултати по национална телевизия преди да е приключил изборния ден. Много хора са за затвора по веригата. Вчера всички новинарски сайтчета даваха резултати през целия ден. Няма ли прокуратура и ДС, ааа Д(ан)С.

Изборите приключват 20.00 часа...Много сте неграмотни Копейките

Има само два града на света на СЕДЕМ ХЪЛМА.

Имало е, Пловдив вече не е единия от тях, липсват му няколко хълма

ГЕРБ и НПО производни на Посолството. Станахте просто йессърчета

Възраждане вече са и в софийския парламент. Т.е. пипалата на групировката ТИМ достигнаха до столицата. Който не знае какво е ТИМ, да пита варненци. Горко и на тази държава.

Ченгето победи! Честито Селтаци!

Само селски паметници баце

Е за кой да гласуваме бе мушморок? За пишман журналистчето ли? Къде къде по-нормални кандидати можеше да сложат от ГЕРБ те точно този, човек да каже че все едно не искат да участват на изборите ама айде от тях да мине сложили, някакво чучело за кандидат.

Сега балотаж ДС срещу ЦК...

Аз щях да ида да гласувам, обаче никой от кандидатите няма в програмата си връщане на софийското жителство. И аз като 5-то поколение софиянец, на когото това че съм софиянец е кодирано дори в ЕГН-то не намерих кого да подкрепя. Трансформацията от коптор в нормален град за София в бг-условия започва с връщането на софийското жителство и разпращане на селташките орди нахлули в София с благословията на помака Зелю по родните им места. Вижте сега кой е кмет дори! Една самоковска уруспия.

Какво софийско жителство бе човек. Живеем в свободна държава. Това вече го няма даже и в държави като Русия, Китай и Куба. Като искаш да ти казват къде имаш право да живееш и работиш, и къде не , иди в Северна Корея. Там все още трябва да отговаряш на определени критерии, за да живееш в столицата им. Възраст, ръст, тегло, и др. С една дума трябва да си красив човек. Това сигурно ще ти хареса, защото най-вероятно отговаряш на условията.

Абе вие ЛГБТИ -тата сте много и много нагли!

То на Лондон виж кмета ние сме добре засега де

И Ше се подредят нещата!

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

“ ПП-ДБ и "Спаси София" ще бъдат най-голямата група в новия столичен общински съвет, ” Има една очевидна истина - КЪДЕТО ТРЪГВА СТОЛИЦАТА, София, ТАМ ОТИВА И ДЪРЖАВАТА! Там тръгват и другите градове, и селата. Но след около 5-6 месеца (при големите градове, и последни след тях и останалите, и селцата! Но се напълни със селяни - с уважение към отрудените селяни и хора в София, която става близо половин България като население! Ако не бяха и напусналите България кореняци софиянци София щеше да е половин България! Никой не може да спре историята, бъдещето е в младите и там, където са развитите и демократични държави, в 21 век!

В младите деца на ченгетата!

Само не разбирам как СС ще взима решения, след като нямат 50%, т.е. очакват се 21 места, докато опозицията има 13+9+7. То е ясно, че пак ще има пазарлъци..

естествено! ти как мислиш, пак всичко да е монополно?

ПП и БСП вероятно ще са коалиция в местните парламенти

В България хората са русофили.80 % от хората обичат Русия и Копейката.Ъхъ.Те резултатите от изборите го показаха.Нямате и 5%,руски въшки.И въпреки,че другите хора не гласуваха,а вие ходите по урните под строй.Жалки руски смешници.

Що не кажеш по случая нещо и срещу Северна Корея, Иран и Китай ? Не мога да разбера как успявате по всяка тема да намесвате Русия ?

Обсебени са. Психично заболяване на умнокрасивите. :-) Не ги вини. те не знаят какво правят. Ще поумнеят евентуално някой ден, но преди това вероятно животът ще им опърли брадите. :-)

Може и така да се каже - че в България доста хора са русофили, поне до скоро, преди Путин да им обяви война и да нападне и Украйна! Но българите са (станаха) путинофоби! Дори и от русофилите, защото самият Путин се оказа и доказа като русофоб, и то от най-върлите! Каквито щети Путин нанесе на Русия и най-големият й враг не е способен да й причини! Ти нали правиш разлика между русофили и путинофили, между мафия с олигархия и народ! Между честни и свободни, информирани избори и диктаторски такива?

Копейката нищо не обича.Пуска ги за да лови шарани.Зад него е една варненска групировка.Толкоз.И откакто е политик се заможно финансово за нула време.

Бойко, надявам се лично Лена да ви надене електрошокови гривни, тип сглобка, на вратовете на всичките 69 депутати от ГЕРБ в парламента, а когато Киро се надруса да ви пуска ток докато не загубите и последния си избирател в София! ГЕРБ - партията, която не беше изчегъртана, но стана за присмех и посмешище, по времето на олигофрена Джо! Viva Галка, достойна наследница на Шарапов, а инак обикновена селска пачаvра, която определи кмета на София! Гениално ти скроиха аферата с машините, Баце! За втори път!

Дебил!

От 2 млн. гласували Възраждане не събират и 10%.Следователно тъпите вгъзрожденци нямат и 150 хил. общо.Щели да управляват!Руски партенки,в демократична и европейска България не вървят руските сценарии.Ще мълчите,щото ако ви подкараме и ще ви избием за часове!

Бай Ахмеде, в демократична и европейка България не убиваме политическите си попоненти. Вие в Анадола, може и да го правите, но поне не се прави на демократ и европеец, че е смешно!

Ние ще го направим,както го прави вашият фюрер Вова Подкин.Ще ви пратим на война.Там ще ви оправят.

Бай Ахмеде, нещо си се филмирал силно. Провери, дали Путин не е под леглото и си лягай.

Пиша коментар пък не излиза пък после гледам другарката Аделина дежурна в dir.ru и викам да се включа випиена,за кво плащам по три евро на месец... Та днеска викам стана тегаво за проруските (гроп,дъпъсъ,малкото дъпъсъ(има такива нещастници), изхождане и БКП)парти в София...

На който не му харесват резултатите от изборите хайде друм от България и да заминават на майната си.

Герберастите газ пикаят. И по коментарите си личи.

Град София - световен център на световното трансджендър-педерастко-педофилско-гей движение. Честито на софиянци, ще си имат 3 в 1 кмет - хем педераст, хем американска курва, хем и американска агентура! Фитнес-мутроманаф ощастливявал анално новата столична кметица кака Васка Терзиева от ДС-то. Велико! https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/bomba-eto-go-lyubovnikat-na-vasil-terziev-zaradi-kogoto-toy-napusna-zhena-si-i-decata/119682

Изтрещяхте За вас всеки втори е педераст.Терзиев има две деца .Спрете се вече с простотиите.

Деца умнико!

Туй нищо не е,ти да видиш от изхождане дето ужким бяха против ваксините пък всички ваксинирани -9 от 10 педераст до педераста майноле...

Други градове в колонията няма май !

Щом софиянци си избират изчадията на ДС, значи са се простили с човешкия разум.

Изберете във вашия град,когото решите .И после пак ще ревете,че в София заплатите са най-високи .

копейките ги няма на картата ххихихихихихи

“ ПП-ДБ и "Спаси София" ще бъдат най-голямата група в новия столичен общински съвет, ” Има една очевидна истина - КЪДЕТО ТРЪГВА СТОЛИЦАТА, София, ТАМ ОТИВА И ДЪРЖАВАТА! Там тръгват и другите градове, и селата. Но след около 5-6 месеца (при големите градове, и последни след тях и останалите, и селцата! (Но то се напълни със селяни - с уважение към отрудените селяни и хора / в София, която става близо половин България като население! Ако не бяха и напусналите България кореняци софиянци София щеше да е половин България! Никой не може да спре историята, бъдещето е в младите и там, където са развитите и демократични държави, в 21 век!

Бъдещето на малдите ще е граждански войни и тъмни векове. Дано тук ни подмине, но в "развитите и демократичи" държави ще се случи неминуемо, при това съвсем, съвсем скоро. Дали ще е след световна война или преди това няма особено значение, защото ще има и световна война. Възможно е, да е ядрена, но не е задължително. Дано да не съм прав, но мисля, че за съжаление процесите в обществата на запад са очевидни и не е нужно, да си баба Ванга за да предвидиш какви ще са последиците от тази посока, в която се движат.

Ти виждал ли си ги “младите”? Познаваш ли млади, имаш ли служители или колеги “млади”? Май не! Защото ако на тях разчиташ … За пръв път в историята на човешката цивилизация новото поколение е по-тъпо, по-необразовано, по-несамостоятелно, и по-бедно от предходното.

Само да допълня, че много софиянци пък се изнесохме на спокойни и красива места с малко народонаселение у нас и по света , и ако се върнем не знам накъде ще тръгне София :-)

Сучкуту умникрасиву в София се е набутало. За това драмата там е пълна и безкрайна. :-)

София е пълна със селяци, които си искат ДС и ТКЗС! Селяците обаче се помислиха за граждани като гласуваха за отявлени педалчета!?!?!?!

Другари,спокойно!Да се снишаваме ниско във тревата докато бурята отмине,и после ще се оглеждаме на изток или на запад!

Димо

Баш с некоалицията Магнитски ППДБГЕРБДПС няма да се снишаваме, а ще играем по свирката на посолствоТО. Гледам резултатите от изборите и се питам тоя български народ побърка ли се... Още от същото по много. Явно с добро няма да стане и ще изпитаме много болка за да се събудим.

Кметовете на ДеБъ 4 години оправдават бездействието си с липса на мнозинство в СОС. Сега да видим с какво ще оправдават некадърността си,

Викам, да не гледаме, че свят ще ни се извие

"Посолства", " мафия", а нашите "възрожденци"-антиваксъри отново се преброиха - на поредни пети избори, Вече започна тяхната ерозия - но тук ще чуем жуженето им, твърде шумно.

Мутро демокрацята си е мутро демокрация!

нали Копейкин и Възбуждане били избора на народа, защо не спечелиха? Защо избора на народа е под 50% гласоподаватели?

Защото са путинови ибрикчии - по-големи дори и от БСП-рите. Затова им свиха електората (простите и русоробите).

Те ще спечелят следващите парламентарни, кметските не ги интересуват

Бате Бойко трябваше да се поучи от по мъдрият и по хитър от него Ахмет Доган от ДПС,да се изтегли във сянка и да назначи някое вярно на ГЕРБ наше момче и от сараите да ги управлява и наставлява! Парите са важно нещо както беше казал учителят на българската полтицическа класа,другарят Тодор Живков, Ти като немаш ПАРИ не мое да решаваш бе,затова ЕВРОФОНДОВЕ НА ЕВРПОЕЙСКТЕ ДАНЪКПОЛАТЦИ СА МНОГО ВАЖНИ!

2023-10-29 21:24:04 Gost (нерегистриран) И отново в България най-ниска избирателна активност. Не само в Европа, но и в света. ----------- ИСКАМЕ ФИЗИЧЕСКИ ДА БЪДЕ СЪБОРЕН ПОЗОРИНЯТ КОН, КОЙТО СТРЪЧИ ОТПРЕД ВЕЧЕ 130 ГОДИНИ, ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН 3 МАРТ С 24 МАЙ! . И ПОНЕЖЕ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ 34 ГОДИНИ - НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАМЕ, СЛЕД КАТО НАРОДА И МАФИЯТА СА НА РАЗЛИЧНИ ПИСТИ ! . РАЗПАД И УНИЩОЖЕНИЕ НА ОМРАЗНАТА ФАШИСТКА НАСИЛСТВЕНА СГЛОБКА ОТ 16-И ВЕК, ИЗВЕСТНА С ХИБРИДНОТО ИМЕ - ПРОСИЯ !

Паметника му попречил да отиде да гласува. Не вроденият му мързел. По-добре да беше казал, че не харесваш кандидатите. Пак е някакъв аргумент. Неубедителен, но поне е нещо.

Къде е Югоизточна България сс градове като Ямбол, Хасково и други или там не гласуват български граждани имам съмнение че е Възраждане, който печели там та затова не е много удобно за информация. Продажниците на България печелят само в София, но България е на друго мнение !!!

българия ще се оправи, когато поне една магистрала не започва и не завършва в софия

Тия резултати няма какво да ни ги обяснявате на нас. Мислете как ще ги обяснявате на Москва

Нямат мнозинство, което е добре за София. Няма да могат да си правят каквото си искат комунистите от ППдб

Предателството на ГЕРБ към избирателите си каза тежката думаа.

София изглежда покъртително на фона на останалите европейски столици.Трябва Терзиев и Спаси София да задействат екшън план за привеждането на нашата столица в нормален вид.Редовно попадам на видеа как разни чужденци идват в София и снимат гетата,били те цигански или панелни и казват, че не са предполагали че такова нещо съществува в Европа.

Тия гета си ги направиха същите тия които живеят там. Не е идвала фандъкова да им хвърля боклука през балкона. Града изглежда така защото всички са “собственици”, но никой не се грижи за собствеността си. Каквито са ви домовете/блоковете такива са ви и душите.

Ами ти какво очакваш от селяни, дошли от майната си, те на село в двора си акат

ПРОСТИЛИ СТЕ БЕ?!?! Вместо да обсъждате, че 70% от населението не е отишло да гласува, вие тук се делите на победители и победени!?!?! ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА НЕГЛАСУВАЛИТЕ! Те са преобладаващата част!

Какви победители са? Нали и тях ще ги яха същата власт. Тази, за която не са гласували.

Съвсем друго е, като си си избрал кой да те яха.

Избирал, не идбирал, кор за всички ще има.

НЕГЛАСУВАЛИТЕ да се сърдят на себе си! Щом НЕ ГЛАСУВАТ, значи им е ВСЕ ЕДНО кой ще ги управлява.

За какви ИЗБОРИ иде реч, след като ВАС НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЪЛ за ОТМЯНАТА на МАШИННОТО гласуване?!

И отново в България най-ниска избирателна активност. Не само в Европа, но и в света. В една Турция например, гласуват над 80% от имащите право на глас. Който иска, може да провери, колко хора гласуват в другите държави. Истината е, че сме на нивото на държавите от третия свят, а постоянно се бием в гърдите, че сме “европейци”. Българина пак е имал да прави далеч по-важни неща, от това да гласува. Например да си иде на село … Българина не може да разбере, че за правото да може да гласува в една демократична държава са дали живота си много хора. Но пък, иначе е много активен да критикува управляващите в спорове с роднини, на бира с приятели, на работа с колеги, както и в градинката пред блока, със съседи. А в най-лошия случай да псува в къщи като каруцар, все едно жена му и децата му са длъжни да му слушат глупостите. Не може само трима от всеки десет души, които имат свещеното право на глас, да го упражняват, и да очакваме, че в държавата или в населеното място където живеем, нещо може да се промени към по-добро. И нека не бъда разбран погрешно. Аз не искам както при комунизма, хората да се чувстват задължени да гласуват, под страх от репресии. Там беше другата крайност. Просто искам искам един ден процента на гласувалите един ден да бъде поне 70 на 100, а не 35 на 100. Това е !

София била синя? С този кандидат? Е честит ни избор /защото балотажа е ясен/. Няма какво да се говори, че това станало заради малката активност. Софиянци да сме отишли да гласуваме. Каквото заслужихме - получихме. Сега остава да се успокояваме, че "Възражадне" не са спечелили. И кво от туй. Е след 100 дни ще видим какво са направили новите. Ако нещо добро - ще се извиня. Но няма да ми се наложи. П.П. Сега е момента на провинцията да се подиграва.

Абе прости ли сте? България само София ли е?

Ами аз за моя си град. Просто това ме засяга пряко. Дори да имаш добър доход след като наоколо е бардак ти е криво. Разбира се, че София не е България. Колкото и да е многолюдна. Форума е свободен. Всеки може да си каже за неговите си дертове, но все пак прочети заглавието - темата е за София.

гласувай или не .... резульата е решен

Не отидох да гласувам за да може Копейкин да спечели, ама пак не му се получи...

Това е плоско и тъпо. Джендърите спечелиха. Щом те успокоява.

Със свещ ще я търсите Фандъкова!

Борисов и ГЕРБ се оказаха ракета носител на ПП ДБ. До сега крепяха мижавите ,,шарлатани " на властт. След тези избори ,,шарлатаните" вече са във властта. Защото се започва от местната вляст. Борисов изигра ролята на факир, който гълта огън. Но накрая, след много фокуси, се опари. Въпреки че печели на много места в страната, В София се очертава трагедия за ГЕРБ.

Коментари - Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9 | Днес.dir.bg

Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9

ГЕРБ с най-много съветници в Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Благоевград, БСП - в Русе

Обратно в новината

Коментари - Първи данни за новия общински съвет в София: 21 места за ПП-ДБ-СС, само 13 за ГЕРБ, а за БСП - 9 | Днес.dir.bg

Коментари

Резултатите са готови на 27 10 ,но цик в съответствие със закона ги обявява на 29 10 след края на изборния ден

Свърши на пожарникаря... Сега да ги изгонят всички от герб.. Достатъчно се накраднаха... Всичко си има краи.... Лапаницата свърши

Още преди 2 седмици Ванчето каза,че тя най -вероятно ще е на балотаж Много умна тая .

И КЪДЕ МИ Е УБИЙСТВЕНИЯ КОМЕНТАР ЗА ОНЯ, ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ СОФИЯНЧЕ? ТОЛКОВА НИСКО ЛИ ПАДНАХТЕ, ЧЕ ДА ТРИЕТЕ НЕЩО ПОДКРЕПЕНО С ФАКТИ НО НЕЛИЦЕПРИЯТНО ЗА НЯКОЙ? ОТВРАТИТЕЛНО!

Доказаха, че едва ли има по-големи селяни от тях;)))))

ПП ДБ претърпя разгром на тези избори, реално никой не ги иска, незабавно трябва да се разпуска парламента и да се насрочат нови парламентарни избори. Резултатите показват, че хората не искат да се унищожава енергетиката

В 20,00 ч. всички телевизии обявиха резултати от изборите за кмет на София като дават 38.7 % за Васил Терзиев от ПП-ДВ, 19.3 % за Ваня Григорова -коалиция БСП и леви партии и 17,3% за ГЕРБ и т.н. за другите партии. Въпроса ми е: След като изборния ден трябваше да завърш в 20,00 ч., но времето бе удължено до 21,00 ч. и урните все още са запечатани и броенето не е започнало - откъде извадиха тези цифри? Дори някои да започнат броенето в 20,00 ч. , то физически е невъзможно да се извади резултатта в 20,00 ч. поради технологичното време, необходимо за сортиране, броене на бюлетините, писане на протоколи, комуникация изпращане на резултатите?! Може ли някой да ме осветли как става тази магия и откъде и защо излизат тези резултати и внушения в 20,00 чса по всички телевизионни канали? Пак ли ни работят? Няма шанс България да се оправи защото резултатите от изборите са предрешени и обявени преди още урните да се отворят и бюлетините да са преброени? ФАКТ? Това е незачитане и груба подигравка с избирателите и говори, че изборите са един ФАРС? Така, че недейте да обвинявате избирателите и българските граждани, че не са гласували правилно, а разровете и разгласете грубите изборни ФАЛШИФИКАЦИИ и подмяната на вота? Пак повтарям - Резултатите бяха обявени преди даже да се отворят урните! Още ли не ви е ясно как става? Там е заровено кучето! ЦИК е само една продажна шайка, чрез която се узаконяват измамите на изборния процес! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кого лъжете?

Да сте чували нещо за методиката екзитпол, а?

Наистина не. Бихте ли я резюмирали?

Аре обясни методиката екзитпол бе джендо като толко ги разбираш нещата. Ква е тая частна фирма Алфа рисърч, която обявява резултати по национална телевизия преди да е приключил изборния ден. Много хора са за затвора по веригата. Вчера всички новинарски сайтчета даваха резултати през целия ден. Няма ли прокуратура и ДС, ааа Д(ан)С.

Изборите приключват 20.00 часа...Много сте неграмотни Копейките

Има само два града на света на СЕДЕМ ХЪЛМА.

Имало е, Пловдив вече не е единия от тях, липсват му няколко хълма

ГЕРБ и НПО производни на Посолството. Станахте просто йессърчета

Възраждане вече са и в софийския парламент. Т.е. пипалата на групировката ТИМ достигнаха до столицата. Който не знае какво е ТИМ, да пита варненци. Горко и на тази държава.

Ченгето победи! Честито Селтаци!

Само селски паметници баце

Е за кой да гласуваме бе мушморок? За пишман журналистчето ли? Къде къде по-нормални кандидати можеше да сложат от ГЕРБ те точно този, човек да каже че все едно не искат да участват на изборите ама айде от тях да мине сложили, някакво чучело за кандидат.

Сега балотаж ДС срещу ЦК...

Аз щях да ида да гласувам, обаче никой от кандидатите няма в програмата си връщане на софийското жителство. И аз като 5-то поколение софиянец, на когото това че съм софиянец е кодирано дори в ЕГН-то не намерих кого да подкрепя. Трансформацията от коптор в нормален град за София в бг-условия започва с връщането на софийското жителство и разпращане на селташките орди нахлули в София с благословията на помака Зелю по родните им места. Вижте сега кой е кмет дори! Една самоковска уруспия.

Какво софийско жителство бе човек. Живеем в свободна държава. Това вече го няма даже и в държави като Русия, Китай и Куба. Като искаш да ти казват къде имаш право да живееш и работиш, и къде не , иди в Северна Корея. Там все още трябва да отговаряш на определени критерии, за да живееш в столицата им. Възраст, ръст, тегло, и др. С една дума трябва да си красив човек. Това сигурно ще ти хареса, защото най-вероятно отговаряш на условията.

Абе вие ЛГБТИ -тата сте много и много нагли!

То на Лондон виж кмета ние сме добре засега де

И Ше се подредят нещата!

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto

“ ПП-ДБ и "Спаси София" ще бъдат най-голямата група в новия столичен общински съвет, ” Има една очевидна истина - КЪДЕТО ТРЪГВА СТОЛИЦАТА, София, ТАМ ОТИВА И ДЪРЖАВАТА! Там тръгват и другите градове, и селата. Но след около 5-6 месеца (при големите градове, и последни след тях и останалите, и селцата! Но се напълни със селяни - с уважение към отрудените селяни и хора в София, която става близо половин България като население! Ако не бяха и напусналите България кореняци софиянци София щеше да е половин България! Никой не може да спре историята, бъдещето е в младите и там, където са развитите и демократични държави, в 21 век!

В младите деца на ченгетата!

Само не разбирам как СС ще взима решения, след като нямат 50%, т.е. очакват се 21 места, докато опозицията има 13+9+7. То е ясно, че пак ще има пазарлъци..

естествено! ти как мислиш, пак всичко да е монополно?

ПП и БСП вероятно ще са коалиция в местните парламенти

В България хората са русофили.80 % от хората обичат Русия и Копейката.Ъхъ.Те резултатите от изборите го показаха.Нямате и 5%,руски въшки.И въпреки,че другите хора не гласуваха,а вие ходите по урните под строй.Жалки руски смешници.

Що не кажеш по случая нещо и срещу Северна Корея, Иран и Китай ? Не мога да разбера как успявате по всяка тема да намесвате Русия ?

Обсебени са. Психично заболяване на умнокрасивите. :-) Не ги вини. те не знаят какво правят. Ще поумнеят евентуално някой ден, но преди това вероятно животът ще им опърли брадите. :-)

Може и така да се каже - че в България доста хора са русофили, поне до скоро, преди Путин да им обяви война и да нападне и Украйна! Но българите са (станаха) путинофоби! Дори и от русофилите, защото самият Путин се оказа и доказа като русофоб, и то от най-върлите! Каквито щети Путин нанесе на Русия и най-големият й враг не е способен да й причини! Ти нали правиш разлика между русофили и путинофили, между мафия с олигархия и народ! Между честни и свободни, информирани избори и диктаторски такива?

Копейката нищо не обича.Пуска ги за да лови шарани.Зад него е една варненска групировка.Толкоз.И откакто е политик се заможно финансово за нула време.

Бойко, надявам се лично Лена да ви надене електрошокови гривни, тип сглобка, на вратовете на всичките 69 депутати от ГЕРБ в парламента, а когато Киро се надруса да ви пуска ток докато не загубите и последния си избирател в София! ГЕРБ - партията, която не беше изчегъртана, но стана за присмех и посмешище, по времето на олигофрена Джо! Viva Галка, достойна наследница на Шарапов, а инак обикновена селска пачаvра, която определи кмета на София! Гениално ти скроиха аферата с машините, Баце! За втори път!

Дебил!

От 2 млн. гласували Възраждане не събират и 10%.Следователно тъпите вгъзрожденци нямат и 150 хил. общо.Щели да управляват!Руски партенки,в демократична и европейска България не вървят руските сценарии.Ще мълчите,щото ако ви подкараме и ще ви избием за часове!

Бай Ахмеде, в демократична и европейка България не убиваме политическите си попоненти. Вие в Анадола, може и да го правите, но поне не се прави на демократ и европеец, че е смешно!

Ние ще го направим,както го прави вашият фюрер Вова Подкин.Ще ви пратим на война.Там ще ви оправят.

Бай Ахмеде, нещо си се филмирал силно. Провери, дали Путин не е под леглото и си лягай.

Пиша коментар пък не излиза пък после гледам другарката Аделина дежурна в dir.ru и викам да се включа випиена,за кво плащам по три евро на месец... Та днеска викам стана тегаво за проруските (гроп,дъпъсъ,малкото дъпъсъ(има такива нещастници), изхождане и БКП)парти в София...

На който не му харесват резултатите от изборите хайде друм от България и да заминават на майната си.

Герберастите газ пикаят. И по коментарите си личи.

Град София - световен център на световното трансджендър-педерастко-педофилско-гей движение. Честито на софиянци, ще си имат 3 в 1 кмет - хем педераст, хем американска курва, хем и американска агентура! Фитнес-мутроманаф ощастливявал анално новата столична кметица кака Васка Терзиева от ДС-то. Велико! https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/bomba-eto-go-lyubovnikat-na-vasil-terziev-zaradi-kogoto-toy-napusna-zhena-si-i-decata/119682

Изтрещяхте За вас всеки втори е педераст.Терзиев има две деца .Спрете се вече с простотиите.

Деца умнико!

Туй нищо не е,ти да видиш от изхождане дето ужким бяха против ваксините пък всички ваксинирани -9 от 10 педераст до педераста майноле...

Други градове в колонията няма май !

Щом софиянци си избират изчадията на ДС, значи са се простили с човешкия разум.

Изберете във вашия град,когото решите .И после пак ще ревете,че в София заплатите са най-високи .

копейките ги няма на картата ххихихихихихи

“ ПП-ДБ и "Спаси София" ще бъдат най-голямата група в новия столичен общински съвет, ” Има една очевидна истина - КЪДЕТО ТРЪГВА СТОЛИЦАТА, София, ТАМ ОТИВА И ДЪРЖАВАТА! Там тръгват и другите градове, и селата. Но след около 5-6 месеца (при големите градове, и последни след тях и останалите, и селцата! (Но то се напълни със селяни - с уважение към отрудените селяни и хора / в София, която става близо половин България като население! Ако не бяха и напусналите България кореняци софиянци София щеше да е половин България! Никой не може да спре историята, бъдещето е в младите и там, където са развитите и демократични държави, в 21 век!

Бъдещето на малдите ще е граждански войни и тъмни векове. Дано тук ни подмине, но в "развитите и демократичи" държави ще се случи неминуемо, при това съвсем, съвсем скоро. Дали ще е след световна война или преди това няма особено значение, защото ще има и световна война. Възможно е, да е ядрена, но не е задължително. Дано да не съм прав, но мисля, че за съжаление процесите в обществата на запад са очевидни и не е нужно, да си баба Ванга за да предвидиш какви ще са последиците от тази посока, в която се движат.

Ти виждал ли си ги “младите”? Познаваш ли млади, имаш ли служители или колеги “млади”? Май не! Защото ако на тях разчиташ … За пръв път в историята на човешката цивилизация новото поколение е по-тъпо, по-необразовано, по-несамостоятелно, и по-бедно от предходното.

Само да допълня, че много софиянци пък се изнесохме на спокойни и красива места с малко народонаселение у нас и по света , и ако се върнем не знам накъде ще тръгне София :-)

Сучкуту умникрасиву в София се е набутало. За това драмата там е пълна и безкрайна. :-)

София е пълна със селяци, които си искат ДС и ТКЗС! Селяците обаче се помислиха за граждани като гласуваха за отявлени педалчета!?!?!?!

Другари,спокойно!Да се снишаваме ниско във тревата докато бурята отмине,и после ще се оглеждаме на изток или на запад!

Димо

Баш с некоалицията Магнитски ППДБГЕРБДПС няма да се снишаваме, а ще играем по свирката на посолствоТО. Гледам резултатите от изборите и се питам тоя български народ побърка ли се... Още от същото по много. Явно с добро няма да стане и ще изпитаме много болка за да се събудим.

Кметовете на ДеБъ 4 години оправдават бездействието си с липса на мнозинство в СОС. Сега да видим с какво ще оправдават некадърността си,

Викам, да не гледаме, че свят ще ни се извие

"Посолства", " мафия", а нашите "възрожденци"-антиваксъри отново се преброиха - на поредни пети избори, Вече започна тяхната ерозия - но тук ще чуем жуженето им, твърде шумно.

Мутро демокрацята си е мутро демокрация!

нали Копейкин и Възбуждане били избора на народа, защо не спечелиха? Защо избора на народа е под 50% гласоподаватели?

Защото са путинови ибрикчии - по-големи дори и от БСП-рите. Затова им свиха електората (простите и русоробите).

Те ще спечелят следващите парламентарни, кметските не ги интересуват

Бате Бойко трябваше да се поучи от по мъдрият и по хитър от него Ахмет Доган от ДПС,да се изтегли във сянка и да назначи някое вярно на ГЕРБ наше момче и от сараите да ги управлява и наставлява! Парите са важно нещо както беше казал учителят на българската полтицическа класа,другарят Тодор Живков, Ти като немаш ПАРИ не мое да решаваш бе,затова ЕВРОФОНДОВЕ НА ЕВРПОЕЙСКТЕ ДАНЪКПОЛАТЦИ СА МНОГО ВАЖНИ!

2023-10-29 21:24:04 Gost (нерегистриран) И отново в България най-ниска избирателна активност. Не само в Европа, но и в света. ----------- ИСКАМЕ ФИЗИЧЕСКИ ДА БЪДЕ СЪБОРЕН ПОЗОРИНЯТ КОН, КОЙТО СТРЪЧИ ОТПРЕД ВЕЧЕ 130 ГОДИНИ, ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕН 3 МАРТ С 24 МАЙ! . И ПОНЕЖЕ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ВЕЧЕ 34 ГОДИНИ - НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАМЕ, СЛЕД КАТО НАРОДА И МАФИЯТА СА НА РАЗЛИЧНИ ПИСТИ ! . РАЗПАД И УНИЩОЖЕНИЕ НА ОМРАЗНАТА ФАШИСТКА НАСИЛСТВЕНА СГЛОБКА ОТ 16-И ВЕК, ИЗВЕСТНА С ХИБРИДНОТО ИМЕ - ПРОСИЯ !

Паметника му попречил да отиде да гласува. Не вроденият му мързел. По-добре да беше казал, че не харесваш кандидатите. Пак е някакъв аргумент. Неубедителен, но поне е нещо.

Къде е Югоизточна България сс градове като Ямбол, Хасково и други или там не гласуват български граждани имам съмнение че е Възраждане, който печели там та затова не е много удобно за информация. Продажниците на България печелят само в София, но България е на друго мнение !!!

българия ще се оправи, когато поне една магистрала не започва и не завършва в софия

Тия резултати няма какво да ни ги обяснявате на нас. Мислете как ще ги обяснявате на Москва

Нямат мнозинство, което е добре за София. Няма да могат да си правят каквото си искат комунистите от ППдб

Предателството на ГЕРБ към избирателите си каза тежката думаа.

София изглежда покъртително на фона на останалите европейски столици.Трябва Терзиев и Спаси София да задействат екшън план за привеждането на нашата столица в нормален вид.Редовно попадам на видеа как разни чужденци идват в София и снимат гетата,били те цигански или панелни и казват, че не са предполагали че такова нещо съществува в Европа.

Тия гета си ги направиха същите тия които живеят там. Не е идвала фандъкова да им хвърля боклука през балкона. Града изглежда така защото всички са “собственици”, но никой не се грижи за собствеността си. Каквито са ви домовете/блоковете такива са ви и душите.

Ами ти какво очакваш от селяни, дошли от майната си, те на село в двора си акат

ПРОСТИЛИ СТЕ БЕ?!?! Вместо да обсъждате, че 70% от населението не е отишло да гласува, вие тук се делите на победители и победени!?!?! ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА НЕГЛАСУВАЛИТЕ! Те са преобладаващата част!

Какви победители са? Нали и тях ще ги яха същата власт. Тази, за която не са гласували.

Съвсем друго е, като си си избрал кой да те яха.

Избирал, не идбирал, кор за всички ще има.

НЕГЛАСУВАЛИТЕ да се сърдят на себе си! Щом НЕ ГЛАСУВАТ, значи им е ВСЕ ЕДНО кой ще ги управлява.

За какви ИЗБОРИ иде реч, след като ВАС НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЪЛ за ОТМЯНАТА на МАШИННОТО гласуване?!

И отново в България най-ниска избирателна активност. Не само в Европа, но и в света. В една Турция например, гласуват над 80% от имащите право на глас. Който иска, може да провери, колко хора гласуват в другите държави. Истината е, че сме на нивото на държавите от третия свят, а постоянно се бием в гърдите, че сме “европейци”. Българина пак е имал да прави далеч по-важни неща, от това да гласува. Например да си иде на село … Българина не може да разбере, че за правото да може да гласува в една демократична държава са дали живота си много хора. Но пък, иначе е много активен да критикува управляващите в спорове с роднини, на бира с приятели, на работа с колеги, както и в градинката пред блока, със съседи. А в най-лошия случай да псува в къщи като каруцар, все едно жена му и децата му са длъжни да му слушат глупостите. Не може само трима от всеки десет души, които имат свещеното право на глас, да го упражняват, и да очакваме, че в държавата или в населеното място където живеем, нещо може да се промени към по-добро. И нека не бъда разбран погрешно. Аз не искам както при комунизма, хората да се чувстват задължени да гласуват, под страх от репресии. Там беше другата крайност. Просто искам искам един ден процента на гласувалите един ден да бъде поне 70 на 100, а не 35 на 100. Това е !

София била синя? С този кандидат? Е честит ни избор /защото балотажа е ясен/. Няма какво да се говори, че това станало заради малката активност. Софиянци да сме отишли да гласуваме. Каквото заслужихме - получихме. Сега остава да се успокояваме, че "Възражадне" не са спечелили. И кво от туй. Е след 100 дни ще видим какво са направили новите. Ако нещо добро - ще се извиня. Но няма да ми се наложи. П.П. Сега е момента на провинцията да се подиграва.

Абе прости ли сте? България само София ли е?

Ами аз за моя си град. Просто това ме засяга пряко. Дори да имаш добър доход след като наоколо е бардак ти е криво. Разбира се, че София не е България. Колкото и да е многолюдна. Форума е свободен. Всеки може да си каже за неговите си дертове, но все пак прочети заглавието - темата е за София.

гласувай или не .... резульата е решен

Не отидох да гласувам за да може Копейкин да спечели, ама пак не му се получи...

Това е плоско и тъпо. Джендърите спечелиха. Щом те успокоява.

Със свещ ще я търсите Фандъкова!

Борисов и ГЕРБ се оказаха ракета носител на ПП ДБ. До сега крепяха мижавите ,,шарлатани " на властт. След тези избори ,,шарлатаните" вече са във властта. Защото се започва от местната вляст. Борисов изигра ролята на факир, който гълта огън. Но накрая, след много фокуси, се опари. Въпреки че печели на много места в страната, В София се очертава трагедия за ГЕРБ.