Отбелязват 100 години от Пашендейлската битка

Белгийската кралска двойка, принц Чарлз, принц Уилям, Кейт Мидълтън и британският премиер Тереза Мей ще отбележат стогодишнината от Пашендейлската битка.

Обратно в новината

Коментари - Отбелязват 100 години от Пашендейлската битка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На западняците. 2 войни направихте , а днес искате да прекарате Фронтовата линия по Днепър!?

Дреме ни на оная работа за вашите финансирани от ционистите войни,битки и жертви,грозни западно "европейци".А за калния произход на "кралските" ви семейства изобщо да не говорим.Побъркани инцести и фалшива еврейска работа.

its

Знаеш ли колко милиона са загинали в Първата Световна, бе тъпанар?! И българи, включително. Тях ли наричаш фалшива работа?

Човека друго иска да ти каже.Българският войник печели всички битки с много жертви/примерно Дойранската/...а след това се налага да се предаде на победените/англииски,френски,гръцки дивизии смазани от ген. Вазов/...е неели фалшива работа,кой спечели България ли?

Ти па кво се пъниШ и пенявиш, бе?

абедените за пушечно меса си помагат едни на други (на приложената снимка). Други - няколко файтона псевдохора и няколко кохорти техни помагачи и слуги са потривали доволно ръце. Пари- власт - пари Прим. Сред тези престъпници се отличават едни банкстери , които са давали заеми и на двете страни. Защо ли ? Техни наследници , собственици на ФЕД и всякакви легални и нелегални структури за бизнес (вкл Дънди Прешъс) и сега правят всичко , за да ни докарат до нова голяма война. Пожари са запалили къде ли не Прави впечатление отсъствието на германски представители на възпоменанията ! Обединена Европа ?

Да така е било и така ще продължава да бъде,за съжаление.На първата снимка войници/пушечно месо/ си помагат един други за да оцелеят.А на втората снимка ,,опечалени,, кралски особи,политици,шарлатани и т.н. ,заради които тези хора са си заминали семействата и умират за....какво?

годишнина от геноцида на крал Леополд в Конго отбелязват ли? А от масовия гладомор в Индия?

Ами задай си въпросите в някои конгоански и индийски сайтове.